Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ρε κορίτσια πείτε μου, ενώ το στήθος μου έχει γάλα, αλλά όχι τελείως τίγκα, το θήλαστρο δεν το τραβάει? Μήπως φταίει το θήλαστρο? Αν ναι στείλτε μου και ένα τηλέφωνο για ενοικιάσεις σας παρακαλώ.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια πείτε μου, ενώ το στήθος μου έχει γάλα, αλλά όχι τελείως τίγκα, το θήλαστρο δεν το τραβάει? Μήπως φταίει το θήλαστρο? Αν ναι στείλτε μου και ένα τηλέφωνο για ενοικιάσεις σας παρακαλώ.

καλημερα ζουζου.ameda 210-7772021.κι εγω ενιωθα οτι ειχα περισσοτερο γαλα απο αυτο που αντλουσα.

age.png

καλημερα ζουζου.ameda 210-7772021.κι εγω ενιωθα οτι ειχα περισσοτερο γαλα απο αυτο που αντλουσα.

Ευχαριστώ witch!!

Ξέχασα να αναφέρω το θήλαστρο ειναι το swing της medela.

Ουφ κούραση!!!:o:o:o

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγώ έχω το medela symphony διπλής άντλησης. Είμαι πολύ ικανοποιημένη γιατί είναι πολύ γρήγορο και βοηθάει στην παραγωγή και την εδραίωση της γαλουχίας!

Τηλέφωνο ενοικίασης 210-74.85.752 site: www.klinikum.gr

RKdwp3.png

Ευχαριστώ witch!!

Ξέχασα να αναφέρω το θήλαστρο ειναι το swing της medela.

Ουφ κούραση!!!:o:o:o

Nunu μου, το swing δεν είναι κατάλληλο για τις πρώτες 40 μέρες ή μέχρι τουλάχιστον να εδραιωθεί η γαλουχία! Καλύτερα να νοικιάσεις ένα νοσοκομειακό. Θα δεις τεράστια διαφορά!!! Επίσης έχω παρατηρήσει πολύ πολύ ικανοποιητικές αντλήσεις στις παρακάτω ώρες:

γύρω στις 10 το πρωί, στις 2 το μεσημέρι, στις 8 το βράδυ και τα μεσάνυχτα γύρω στις 3.30 - 4.00. :P:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Μπήκα αμέσως στο θέμα και ξέχασα να σας καλημερίσω!! :tongue:

καλημέρα λοιπόν!!! Το βράδυ κοιμηθήκαμε πολύ καλύτερα! Ο μελαχροινούλης μου έφαγε τελευταίο γεύμα γύρω στις 2 και ξύπνησε πάλι στις 8 το πρωί. Ο ξανθούλης μου, έφαγε γύρω στις 1, μετά γύρω στις 3.3ο και ξύπνησε πάλι το πρωί στις 8. Εχθές είπα στην μαμά μου να τα ξεματιάσει γιατί είχαν τρομερή γκρίνια 2μέρες τώρα. Μετά ησύχασαν πιά τα μωρά μου!!! Είχαμε ένα καλό βράδυ μπορώ να πω.

RKdwp3.png

Καλημερα διδυμομανουλες!!!!

Εγω ειμαι ετοιμη να καταρρευσω αλλα ακομη αντεχω.

Απο την Κυριακη εχω αρρωστους τον αντρα μου κ τον Τασο.Ο αντρας μου εχει διαρροιες και ο Τασος εκτος του οτι ειναι κρυωμενος εκανε χτες 39.5 πυρετο κ εχει πυωδη αμυγδαλιτιδα.Οποτε οπως καταλαβαινετε κοιμαμαι ελαχιστα και βοηθεια πουθενα....αφου ο συζυξ ειναι απο το κρεβατι στην τουαλετα κ απ την τουαλετα παλι στο κρεβατι......

Ευτυχως σημερα ο Τασος μου εχει δεκατα,απεφτει ο πυρετος αλλα μεχρι τελος της εβδομαδας δε θαπαει σταθμο κ θα τον εχω σπιτι.

Δεν ξερω ποτε θα καταφερω να ξαναμπω......φιλακια στα πατουχακια σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

jasmini μαλλον θα τα πουμε τηνο!!!!το ψιλοκανονισα με τον αφεντη!

twins η αραχωβα μας περιμενει!οποτε θες φυγαμε!

nufaki γιατι σε παιδευει τοσο το θεμα προγραμμα?τα μωρακια σου θα το φτιαξουν οταν ειναι ετοιμα.μην βαζεις αλλη μια εννοια στο κεφαλακι σου.

α ζυγιστηκαμε!5,5 ο μικρος και 4,8 η μουγκριτσα.(αφαιρεστε πανες)

αντε καληνυχτα.

αχ πόσο χαίρομαι!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p Μονοήμερο σκέφτεστε?

Μια χαρούλα το βάρος που πήραν τα μικρούλια!!!! Μπράβο τους!!

RKdwp3.png

Γιωτούλα καλημέρα! Τι έπαθες βρε κοριτσάκι μου κι εσυ, ζόρικα τα πράγματα τώρα, ε? Τι να πω, περαστικά τους και προσοχή να μην έρχονται σε επαφή με τα διδυμάκια μας και τα κολλήσουν! Προμηθευτείτε μάσκες!!

RKdwp3.png

Nunu μου, το swing δεν είναι κατάλληλο για τις πρώτες 40 μέρες ή μέχρι τουλάχιστον να εδραιωθεί η γαλουχία! Καλύτερα να νοικιάσεις ένα νοσοκομειακό. Θα δεις τεράστια διαφορά!!! Επίσης έχω παρατηρήσει πολύ πολύ ικανοποιητικές αντλήσεις στις παρακάτω ώρες:

γύρω στις 10 το πρωί, στις 2 το μεσημέρι, στις 8 το βράδυ και τα μεσάνυχτα γύρω στις 3.30 - 4.00. :P:p

Ευχαριστώ jas!

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, τις αντλήσεις τις κάνεις πρίν ή μετα το θηλασμό και πόση ώρα πρίν ή μετά?

Προσπαθώ να φτιάξω ένα σχετικό πρόγραμμα όπου από τα 9-10 γεύματα που κάνουν τη μέρα τα τρία να τα δίνει άλλος για να κοιμάμαι κανένα δυομισάωρο κ τα υπόλοιπα εγώ με το στήθος.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα διδυμομανουλες!!!!

Εγω ειμαι ετοιμη να καταρρευσω αλλα ακομη αντεχω.

Απο την Κυριακη εχω αρρωστους τον αντρα μου κ τον Τασο.Ο αντρας μου εχει διαρροιες και ο Τασος εκτος του οτι ειναι κρυωμενος εκανε χτες 39.5 πυρετο κ εχει πυωδη αμυγδαλιτιδα.Οποτε οπως καταλαβαινετε κοιμαμαι ελαχιστα και βοηθεια πουθενα....αφου ο συζυξ ειναι απο το κρεβατι στην τουαλετα κ απ την τουαλετα παλι στο κρεβατι......

Ευτυχως σημερα ο Τασος μου εχει δεκατα,απεφτει ο πυρετος αλλα μεχρι τελος της εβδομαδας δε θαπαει σταθμο κ θα τον εχω σπιτι.

Δεν ξερω ποτε θα καταφερω να ξαναμπω......φιλακια στα πατουχακια σας!!!!

Γιωτού καλημέρα, περαστικά σε όλους και φιλάκια και στα δικά σας τα πατουχάκια!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ευχαριστώ jas!

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, τις αντλήσεις τις κάνεις πρίν ή μετα το θηλασμό και πόση ώρα πρίν ή μετά?

Προσπαθώ να φτιάξω ένα σχετικό πρόγραμμα όπου από τα 9-10 γεύματα που κάνουν τη μέρα τα τρία να τα δίνει άλλος για να κοιμάμαι κανένα δυομισάωρο κ τα υπόλοιπα εγώ με το στήθος.

Βασικά εγώ κυρίως έκανα σντλήσεις σε ενδιάμεσες φάσεις. Αλλιώς πάντα μετά τον θηλασμό ώστε να αδειάσει ή μετά από κανένα μισάωρο. Ώστε να μην παραπονιούνται λόγω χαμηλής ροής, τα μικρά. Κυριως με τον μικρό που δυσκολευόμουν, ήταν ευκολότερο να τον θηλάσω όταν γέμιζε το στήθος!!!

Πάντως να ξέρεις ότι κανένα θήλαστρο δεν μπορεί να βγάλει το γάλα που καταφέρνει να τραβήξει το μωρό. Αυτό γιατί την ροή βοηθάει η επαφή με το μωρό!!!! :P:p:p:p

Είναι μια καλή ιδέα το πρόγραμμα, για την αρχή μέχρι να προσαρμοστείς, απλά να μην κάνεις αυτό σε περισσότερα γεύματα για να μην ξεμαθαίνουν τα μωρά από τον θηλασμό. Να έχεις υπόψιν σου ότι τα μωρά σ' αυτή τη φάση μαθαίνουν. Α και για 40 μέρες τουλάχιστον, μην δώσεις πιπίλα!!! Μέγα λάθος!!!

RKdwp3.png

κορίτσια καλησπέρα. Οταν κάνετε άντληση περίπου πόσα ml βγάζετε? Και πόση ώρα σας πέρνει?

Εγώ έχω της avent το θήλαστρο, στις αρχές έβγαζα με τα χίλια ζόρια μέχρι 100 σε μιάμιση ώρα περίπου. Τώρα βγάζω 30 με 40 το μέγιστο. Εσείς για τι ποσότητες μιλάτε?

nunu ακριβως οπως τα λεει η twinsγια το λοξυγγα..

αντε....!!!ποτε θα μας πεις τα του φ.τ.????

κ η agorakia ακομη μας λεει πως τα εκανε λιμπα στο ιασω για να παρει το μικρο της..!!

νομιζετε τα ξεχασα ε?? περιμενω!

Κουκλίτσες μου, τι κάνετε; Giotaki, περαστικά και καλό κουράγιο!

Κι εμείς έχουμε γκρινίτσα αρκετή, ειδικά ο μεγάλος λόγω κολικών!

Λοιπόν, nufaki, τι μου θύμησες τώρα... Λες και πέρασαν αιώνες!

Ακόμα δεν σας έχω πει την εμπειρία του τοκετού...:

Λοιπόν, τα πριν λίγο πολύ τα ξέρετε, όλες τα ίδια ψιλοπεράσαμε. Δυο τρεις στιγμές θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό μου και φτάνουμε πια στην ανάνηψη. Μου έχει ήδη πει η μαία μου ότι ο μεγάλος γεννήθηκε 1900 και πρέπει να μπει θερμοκοιτίδα και ότι θα περιμένω στην ανάνηψη τον μικρό, για να ξεκινήσουμε τον πρώτο θηλασμό. Εκεί που περιμένω και έχω πάθει τρομερό τρέμουλο από την νάρκωση (στις 17.00 μμ μου πέρασε!!!!!! νόμιζα ότι θα ζήσω με πάρκινσον από τότε και στο εξής) έρχεται η μαία με μια νεογνολόγο, η οποία μου λέει ότι ο μικρός έχει μια μικρή ταχύπνοια και πρέπει να μπει 24 ώρες απλή παρακολούθηση. Τι να πω; Λέω, εντάξει... Ανεβαίνω στο δωμάτιο και το βράδυ αρχίζω να κάνω φαγούρα στις κνήμες, όπου είχα βγάλει κάτι μικροσκοπικά σπιθουράκια. Το επόμενο πρωί η φαγούρα συνεχίζεται και τα σπιθουράκια μεγαλώνουν, ενώ συμβαίνει το ίδιο και στην κοιλιά. Στο μεταξύ ανεβοκατεβαίνουμε στις μονάδες, για να βλέπουμε τα μωρά και περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να πάρουμε στο δωμάτιο τον μικρό. Όμως, αυτό δεν γίνεται, μας λένε, πρέπει να μείνει λίγο ακόμη. Σημειωτέον, όταν πήγαμε να τους δούμε την πρώτη μέρα στις μονάδες, ο μικρός ήταν στην 3 και όχι στην απλή. Το Σάββατο το βράδυ τα σπιθουράκια μεγαλώνουν απειλητικά και η φαγουρίτσα αρχίζει και ενοχλεί. Στο μεταξύ, δεν μπορώ να πάω τουαλέτα, από φόβο ότι θα ανοίξει η τομή μου........ (φοβίες). Το επόμενο πρωί είναι Δεκαπενταύγουστος. Τα σπιθουράκια είναι πλέον ένα ενιαίο πράγμα, που εξαπλώνεται όπου ξήσω και σιγά σιγά πάει και στις γάμπες. Ο γιατρός μου θορυβείται και μου χορηγεί ενδοφλέβια θεραπεία καθώς και ορό. Βελτιώνεται για λίγο (όσο κρατά ο ορός) και την επομένη, Δευτέρα πλέον, η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ξύνομαι σαν τρελή, το εξάνθημα έχει φουσκώσει και κοκκινήσει υπερβολικά και τα πόδια μου δεν βλέπονται. Ο μικρός ακόμη στην μονάδα... Ρωτάμε, ξαναρωτάμε... Πρέπει να μείνει. Γιατί; Γιατί σου κοιμάται, όταν τον ταΐζεις!!!!!!!!!!!!! Δευτέρα βράδυ δεν έχω πάει ακόμη τουαλέτα και αρχίζω να έχω κι αυτό το πρόβλημα. Τρίτη πρωί τρελαίνομαι στη φαγούρα, δεν μπορώ να πάρω αντιισταμινικά, γιατί θέλω να θηλάσω και αναζητούμε δερματολόγο, αλλά είναι όλοι διακοπές! Μας ειδοποιούν από τη μονάδα ότι μας έχουν ετοιμάσει εξιτήριο για τον μικρό Τετάρτη (την επομένη, δηλαδή), αλλά με ένα ερωτηματικό, επειδή εκείνη τη μέρα είχε χάσει 10 γρ. Αποφασίζουμε με τον άντρα μου να μείνουμε κι εμείς, για να βγούμε έστω με το ένα παιδί. Το πρόβλημα στα πόδια μου χειροτερεύει και εμφανίζω κνησμό στους αγκώνες, στις μασχάλες και, σταδιακά, και σε άλλα σημεία. Τα κλύσματα πάνε κι έρχονται, εγώ τουαλέτα δεν πηγαίνω και το βράδυ της Τρίτης κάνω και δέκατα από την συμφόρηση, που αισθάνομαι...! Τετάρτη πρωί μας ενημερώνουν ότι ο μικρός πάλι δεν βγαίνει, γιατί δεν πήρε τα 10 γρ, που είχε χάσει. Παθαίνω αμόκ, αποφασίζουμε και πάλι να μείνουμε. Τετάρτη βράδυ κατορθώνω να πάω τουαλέτα, Πέμπτη πρωί βγαίνει εξιτήριο για τον μικρό και έρχεται δερματολόγος από το ΙΑΣΩ General, που είχε ειδοποιείσει ο γιατρός μου. Δεν βγάζει συμπέρασμα

Συνεχίζω σε άλλο μήνυμα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...