Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλο ακουγεται αυτο το προγραμματακι..

ευχαριστω για την απαντηση jas!

ισως το αφησω ως εχει για καμια βδομαδα κ μετα να κανω κ τη μειωση των γευματων αν ειναι..

μην ερθουν ολες οι αλλαγες μαζι..υποθετω θελουν κ αυτα το χρονο τους για να προσαρμοστουν..

αλλα τι ωραια!!!πλησιαζει η νυχτα που θα κοιμηθουμε κ εμεις!!!!!!!!!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εμένα!!!!!!

Νομίζω ότι πρέπει να πω και τα υπόλοιπα για τους πειραματισμούς....

Πλέον έχω ολοκληρώσει τους πειραματισμούς με τα μπιμπερό και γράφω τα συμπεράσματα μου. Γενικώς καλά λόγια έχω για το καθένα. Ευχαριστώ πολύ την Jas για τα επιπλέον σχόλια που έκανε ώστε να τα συμπληρώσω

1. Chicco: Πολύ καλά, αρκεί να σας βολεύει το σχήμα της πιπιλας τους

2. Chicco στραβολαίμης: Εξαιρετικό για καθιστό τάισμα στο ριλάξ, αλλά έχει 2 αρνητικά: 1) τη χαμηλή ροή (άρα θέλει χάραγμα) και 2) έχει πολλά αξεσουάρ που το κάνουν λίγο περίπλοκο στο πλύσιμο

3. Nuk: Παλιά, κλασική αξία, αν και γενικά παρατηρώ ότι το τάισμα με αυτά αργεί.

4. Medela (συλλέκτες γάλακτος που κάνουν και για μπιμπερο): Εξαιρετικά βολικά γιατί μπορεις να τα σφίγεις λίγο και να βοηθάς το παιδί που τρώει αργά (ειδικά το νεογέννητο). Δεν έχει όμως μεγάλες συσκευασίες

5. Disney: Πολύ μαλακά μπιμπερό και αυτά, μας βολεύουν. Αρνητικό το ότι δεν φαίνονται καλά οι χαραγές των ml

6. Avent: Πολύ εύκολο τάισμα, αρκεί να το έχει συνηθίσει το παιδί (ο μπέμπης τρελάθηκε, η μπέμπα ψιλοδυσανασχέτισε). Επίσης, τις βραδυνές ώρες, αυτό το 1,2,3 με μπερδευε (εχουμε και μια άλφα στραβομάρα :cool:)

7. Dr Brown: Πολύ καλός εξαερισμός, γρήγορο τάισμα και ταιριάζουν όλες οι θηλές. Αρνητικό: έχει πολλά εξαρτηματάκια...

Προς το παρόν αυτά με την έρευνα!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και τώρα το σχόλιο για τα ωράρια.

Ακόμα και ελεύθερο τάισμα να κάνετε, θα δείτε ότι τελικά υπάρχει πρόγραμμα, είτε το θέλετε είτε όχι. Θα το διαπιστώσετε αν βλέπετε τηλεόραση και ταίζετε. Πάντα θα βλέπετε τα ίδια προγράμματα (οπότε φροντίστε τα ωράρια για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές).

Πολύ σημαντικό είναι να μη σας αγχώνει αυτά που λένε στα κουτιά (π.χ. για μας γράφει 5 γεύματα των 180ml, ενώ εμείς τρώμε 7 των 150ml ο μπέμπης και η μπέμπα λιγότερο.

Η διασπορά των γευμάτων μπορεί να είναι ανα 3ωρο ή 4ωρο, ανάλογα πότε πεινάνε τα παιδάκια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ευχαριστώ Jasminaki! Και πού να έχει άραγε mothercare στο Χαλάνδρι, γιατί είμαι και καινούρια στην περιοχή!

Α.... θα σε μαλώσω Agorakia. Εχουμε τόσο ωραία μαγαζιά και εσύ τρέχεις ακόμα στη Δάφνη... Εχουμε και mothercare και premaman και bebejou kai Ηρα στο Χαλάνδρι και αν έχεις όρεξη να ξεμακρύνεις στην Αγ. Παρασκευή έχει Λητώ και Στρατα-Στρατούλα!!!!!!:P:p:p

Πρέπει μια μέρα να σε ξεναγήσουμε με τη nufi!!!!!

Είδα ότι κανονίζετε συνάντηση στην Τήνο; Χμ... δεν είναι κακή ιδέα....

Δεν κανονίζουμε όμως και καμιά συνάντηση εντός των τειχών πριν πιασουν τα κρύα; Κάτι θυμάμαι που έλεγε η witch για κάτι σουβλάκια.....

Υ.Γ. Witch το καρότσι μαε κλείνει από εμπρός προς τα πίσω, όχι σαν ομπρέλα, οπότε πάλι δεν χωράει στο ασανσέρ... κλαψ!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας ξανά!!!πως πάτε κορίτσάκια? Εμείς την παλεύουμε. Σήμερα έβαλα και τα δυο στο στήθος !!χαχα!! Η μικρή τρώει καλύτερα από τον μεγάλο παρόλο τα κιλά της. Απίστευτη μπουμπού!!!

Για το λόξυγγα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα έτσι?

Ρε παιδιά να σαραντίσουμε κ μεις για διδυμοσυνάντηση!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Nunukaki, μπράβο που τα καταφέρνεις.

Για το λόξυγγα οι παιδίατροι λένε ότι καλό είναι να φάει λίγο παραπάνω για να καταπιεί. Επίσης φοβερός λοξυγγοπνίχτης είναι οι βιταμίνες Aquasol. Δίνεις 2 σταγόνες και ο λόξυγγας κόβεται μαγικά (μην το παρακάνεις όμως και κάνεις υπερδοσολογία)!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

nunu ακριβως οπως τα λεει η twinsγια το λοξυγγα..

αντε....!!!ποτε θα μας πεις τα του φ.τ.????

κ η agorakia ακομη μας λεει πως τα εκανε λιμπα στο ιασω για να παρει το μικρο της..!!

νομιζετε τα ξεχασα ε?? περιμενω!

33E7p2.png

nunu ακριβως οπως τα λεει η twinsγια το λοξυγγα..

αντε....!!!ποτε θα μας πεις τα του φ.τ.????

κ η agorakia ακομη μας λεει πως τα εκανε λιμπα στο ιασω για να παρει το μικρο της..!!

νομιζετε τα ξεχασα ε?? περιμενω!

Και εγώ nufaki συμπληρώνω ότι περιμένουμε φωτογραφίες από τις παρακάτω ξεχασιάρες (δεν ξεχνάμε!!!!!)

1. Glorr

2. Joy

3. Agorakia

H Nunu δικαιολογείται λόγω του ότι είναι πολύ πρόσφατη, αλλά δεν θα γλυτώσει!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και κάτι άσχετο με δίδυμα που μου κίνησε την προσοχή μου σήμερα.... αλήθεια το έχετε ξανα-ακούσει;

Σήμερα λοιπόν πήγα στον οδοντίατρο με το μπαμπα και καθώς περίμενα διάβασα όλα τα προσπέκτους. Ενα λοιπόν από αυτά ήταν απο μία τράπεζα βλαστοκυττάρων και μιλούσε για τα ωφέλη της φύλαξης των νεογιλών δοντιών. Καλά, είναι λίγο νωρίς για εμάς, αλλά μου κίνησε την προσοχή γιατί έλεγε ότι έχουν εφαρμογες κατά πολλών παθήσεων σχετικά με τα δόντια, αλλά και με άλλες ασθένειες.:confused::confused::confused::confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και κάτι άσχετο με δίδυμα που μου κίνησε την προσοχή μου σήμερα.... αλήθεια το έχετε ξανα-ακούσει;

Σήμερα λοιπόν πήγα στον οδοντίατρο με το μπαμπα και καθώς περίμενα διάβασα όλα τα προσπέκτους. Ενα λοιπόν από αυτά ήταν απο μία τράπεζα βλαστοκυττάρων και μιλούσε για τα ωφέλη της φύλαξης των νεογιλών δοντιών. Καλά, είναι λίγο νωρίς για εμάς, αλλά μου κίνησε την προσοχή γιατί έλεγε ότι έχουν εφαρμογες κατά πολλών παθήσεων σχετικά με τα δόντια, αλλά και με άλλες ασθένειες.:confused::confused::confused::confused:

Ναι το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό αλλά ακόμα δεν το έψαξα καλύτερα.

RKdwp3.png

το προηγουμενο μηνυμα ηταν τοσο βιαστικο που ουτε εγω καταλαβα τι εγραφα.

ηθελα να πω,οτι κατα την διαρκεια της ημερας δεν τα κοιμιζω εκει που κοιμουνται το βραδυ. φαινεται να την αισθανονται την διαφορα γιατι εχει ησυχια, χαμηλο φωτισμο και διαφορετικο τυλιγμα(τυπου φασκιωμα).

jasmini μαλλον θα τα πουμε τηνο!!!!το ψιλοκανονισα με τον αφεντη!

twins η αραχωβα μας περιμενει!οποτε θες φυγαμε!

nufaki γιατι σε παιδευει τοσο το θεμα προγραμμα?τα μωρακια σου θα το φτιαξουν οταν ειναι ετοιμα.μην βαζεις αλλη μια εννοια στο κεφαλακι σου.

α ζυγιστηκαμε!5,5 ο μικρος και 4,8 η μουγκριτσα.(αφαιρεστε πανες)

αντε καληνυχτα.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...