Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας!!!!

Είπα να πω καληνύχτα πριν το τελευταίο τάισμα. Σήμερα δεν με άφησαν καθόλου σε ησυχία. Οχι μόνο για το τάισμα, αλλά ήθελαν και γέλια και κουβέντες όλη την ώρα.

Agorakia, ψάχνω γάλα για δυσκοιλιότητα. Οτι έχουμε δοκιμάσει μεχρι τώρα ή που δεν κάνει τίποτα ή που μας ζορίζει. Εντωμεταξύ με το αλμιρον comfort που πίνει ο μπέμπης παρατήρησα ότι δεν μπορεί να ρευτεί. Εχετε διαπιστώσει κάτι ανάλογο;

Jas, ευγε!!!! Ζήτω οι βόλτες!!!!

Και το άλλο: τα καλά μου (και δυο) δύβρήκαν μια νέα απιστευτη λιχουδιά: τις μπουνίτσες τους! Σε τέτοιο σημείο που η μαγουλού παρατάει την πιπίλα της και κυνηγάει το χέρι της. Αν και είναι πολύ αστείο το θέαμα, δεν ξέρω πως θα απαλλαγούμε απ' αυτό το συνήθειο!!!!

Η ταίστρα αποχωρεί!!!! Σας φιλώ και σας καληνυχτώ!!!!!

Κοριτσάκι μου, το almiron ar, που πίνει ο μικρός για την παλινδρόμηση του κάνει διάρροια σε κάθε γεύμα!!!!!!! Είμαστε έτοιμοι να το χορηγήσουμε ως φάρμακο 1 φορά την ημέρα και στον μεγάλο που υποφέρει από δυσκοιλιότητα! Ωστόσο είναι τρομερά πηχτό και μετά από λίγο πήζει περισσότερο. Κάνει δυσκολία στο ρέψιμο, πράγματι...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!!

Είπα να πω καληνύχτα πριν το τελευταίο τάισμα. Σήμερα δεν με άφησαν καθόλου σε ησυχία. Οχι μόνο για το τάισμα, αλλά ήθελαν και γέλια και κουβέντες όλη την ώρα.

Agorakia, ψάχνω γάλα για δυσκοιλιότητα. Οτι έχουμε δοκιμάσει μεχρι τώρα ή που δεν κάνει τίποτα ή που μας ζορίζει. Εντωμεταξύ με το αλμιρον comfort που πίνει ο μπέμπης παρατήρησα ότι δεν μπορεί να ρευτεί. Εχετε διαπιστώσει κάτι ανάλογο;

Jas, ευγε!!!! Ζήτω οι βόλτες!!!!

Και το άλλο: τα καλά μου (και δυο) δύβρήκαν μια νέα απιστευτη λιχουδιά: τις μπουνίτσες τους! Σε τέτοιο σημείο που η μαγουλού παρατάει την πιπίλα της και κυνηγάει το χέρι της. Αν και είναι πολύ αστείο το θέαμα, δεν ξέρω πως θα απαλλαγούμε απ' αυτό το συνήθειο!!!!

Η ταίστρα αποχωρεί!!!! Σας φιλώ και σας καληνυχτώ!!!!!

Α! Η μπουνίτσα για τον μικρό μου είναι ένα υπέροχο έδεσμα από την πρώτη εβδομάδα που ήρθαμε στο σπίτι! Ο μεγάλος δεν ενθουσιάζεται τόσο.

Η Giota πού είναι, βρε κορίτσια;;;;

rPPrp3.png

agorakia αντι να ζηλευεις ετοιμασου και φυγαμε!

εμεις δεν εχουμε προσπαθησει καθολου για προγραμμα.ολα παιρνουν μονα τους το δρομο τους.παρ ολα αυτα θα τυχει καμια φορα να ξυπνησει τη νυχτα.αλλα νομιζω οτι εχω καταφερει να τους διαχωρισω την κουνια που ειναι για τον νυχτερινο υπνο.

age.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

σας διαβαζω αυτες τις μερες, αλλα που χρονος..

βολτουλες κ μεις κανουμε,αλλα καμιας ωρας..

υπαρχει το αγχος να επιστρεψουμε για ταισμα κ θηλαστρο..

εδω κ λιγες μερες ταιζω στις 12 το βραδυ κ δε τα ξυπναω για των 3..

η μικρη τα παει περιφημα! ξυπναει κατα τις 6κ μιση.

ο μικρος 4, 4μιση.. τον θηλαζω για οσο θελει κ ξυπναει 7παρα παλι..

κατα τη διαρκεια τις μερας ταιζω παλι ανα 3ωρα..

δε ξερω αν τα κανω σωστα..

πειτε μου σας παρακαλω οι πιο προχωρημενες..

ποιος ειναι ο στοχος σ αυτη τη φαση?

ποσες ωρες να κοιμουνται το βραδυ?

κ ποσα γευματα το 24ωρο χρειαζονται?

33E7p2.png

twins ποτε θα γραψεις εκτενη αναφορα για οοολα τα μπιμπερο που εχεις δοκιμασει??

agorakia ντροπη να μη ξερεις τα mothercare χαλανδριου..αυτο δειχνει οτι δεν πολυκυκλοφορεις στη νεα σου γειτονια..βολτα στο δρομακι διπλα στο ρεμα να πατε με το καροτσακι, ειναι πολυ ωραια..ν ακουσουν κ τα πουλακια τα μπεμπακια σου!

witch χαθηκες!! πολυ χαλαρη με τα μπεμπε κ συναμα πολυ δραστηρια σε βλεπω!!!

μπραβο,ζηλευω..

εμας μας εχει παρει λιγο απο κατω η κουραση κ μερικες μερες ειναι ενα ατελειωτο baby project..

jasminaki θηλαζω που κ που κ ειναι κ βολικο κ ωραιο!

33E7p2.png

Καλημέρα, καλησπέρα κλπ δεν ξερω, φανταζεστε, τα χω χασει λιγακι!!:D:D

Το πρώτο μας βράδυ αναμενόμενο ύπνος ελάχιστος αλλά αντέχουμε!!! Μασαν τα παληκάρια ορε????

Twin η νεογνολόγος του Αλεξ μας πρότεινε prenan αλλά μεχρι στιγμής δεν εχει χρειαστεί, δίνω το δικό μου. Τον μπέμπη με μαραθώνιους θηλασμούς κ στη μικρή με μαραθώνιο μπιμπερό (αρμεγμένο).

Απορία:

Το μητρικό γαλα εφ όσον αρμεχτεί πόση ώρα κρατάει? γιατι και στη μπέμπα κάνω πάνω από ώρα κάποιες φορές να ταισω, λέτε να τη δηλητηριάσω?? και όταν το φυλάω ψυγείο και το βγάζω το ζεσταίνω κρατάει το ίδιο?

φιλια

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια σας!

σας διαβαζω αυτες τις μερες, αλλα που χρονος..

βολτουλες κ μεις κανουμε,αλλα καμιας ωρας..

υπαρχει το αγχος να επιστρεψουμε για ταισμα κ θηλαστρο..

εδω κ λιγες μερες ταιζω στις 12 το βραδυ κ δε τα ξυπναω για των 3..

η μικρη τα παει περιφημα! ξυπναει κατα τις 6κ μιση.

ο μικρος 4, 4μιση.. τον θηλαζω για οσο θελει κ ξυπναει 7παρα παλι..

κατα τη διαρκεια τις μερας ταιζω παλι ανα 3ωρα..

δε ξερω αν τα κανω σωστα..

πειτε μου σας παρακαλω οι πιο προχωρημενες..

ποιος ειναι ο στοχος σ αυτη τη φαση?

ποσες ωρες να κοιμουνται το βραδυ?

κ ποσα γευματα το 24ωρο χρειαζονται?

Nufaki μου, τα βάζεις στο στήθος όταν πεινάνε πριν το τάισμα με το μπιμπερό από την άντληση? Βάζε τους γιατί πρέπει να μάθουνε..τόσο κόπο κάνεις, να μην κουραστείς με το θήλαστρο και τα παρατήσεις!

Όπως τα λες για τον ύπνο. Κι εμένα ο ένας κοιμάται αρκετές ώρες..συνήθως τρώει τελευταίο γεύμα κατά τις 1.30 και ξυπνάει στις 8 περίπου το πρωί. Ο άλλος πάλι επειδή έχει κάνει τη νύχτα-μέρα, με ζορίζει αλλά αν κοιμηθεί ξυπνάει περίπου τις ώρες όπως ο μικρός ο δικός σου.

Νομίζω μια χαρά τα πας!!! Σωστά μου ακούγονται όλα!! Εφόσον δίνεις μητρικό γάλα φυσικά γιατί με το ξένο, μπορείς να ακολουθήσεις και άλλο ωράριο μιας και είναι πιό βαρύ και δυσκολοχώνευτο.

Πόσα κιλά είναι τα ζουζούνια? Μετά τα 4 κιλά αρκούν 5 γεύματα το 24ωρο (μιλώντας πάντα για μπουκάλι που ξέρουμε πόσο πίνουν)

RKdwp3.png

Καλημέρα, καλησπέρα κλπ δεν ξερω, φανταζεστε, τα χω χασει λιγακι!!:D:D

Το πρώτο μας βράδυ αναμενόμενο ύπνος ελάχιστος αλλά αντέχουμε!!! Μασαν τα παληκάρια ορε????

Twin η νεογνολόγος του Αλεξ μας πρότεινε prenan αλλά μεχρι στιγμής δεν εχει χρειαστεί, δίνω το δικό μου. Τον μπέμπη με μαραθώνιους θηλασμούς κ στη μικρή με μαραθώνιο μπιμπερό (αρμεγμένο).

Απορία:

Το μητρικό γαλα εφ όσον αρμεχτεί πόση ώρα κρατάει? γιατι και στη μπέμπα κάνω πάνω από ώρα κάποιες φορές να ταισω, λέτε να τη δηλητηριάσω?? και όταν το φυλάω ψυγείο και το βγάζω το ζεσταίνω κρατάει το ίδιο?

φιλια

Από όσο ξέρω, το γάλα, αφού το "αρμέξεις" :tongue: κρατάει σε θερμοκρασία 24-25 βαθμούς περίπου 4-5 ώρες. Εγώ τώρα το καλοκαίρι, στην μια, μιάμιση το πολύ ώρα το πετούσα. Όταν το βγάλεις από το ψυγείο και το ζεστάνεις, μία ώρα το πολύ το άφηνα, μετά ότι περίσσευε πέταμα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Nufaki μου, τα βάζεις στο στήθος όταν πεινάνε πριν το τάισμα με το μπιμπερό από την άντληση? Βάζε τους γιατί πρέπει να μάθουνε..τόσο κόπο κάνεις, να μην κουραστείς με το θήλαστρο και τα παρατήσεις!

Όπως τα λες για τον ύπνο. Κι εμένα ο ένας κοιμάται αρκετές ώρες..συνήθως τρώει τελευταίο γεύμα κατά τις 1.30 και ξυπνάει στις 8 περίπου το πρωί. Ο άλλος πάλι επειδή έχει κάνει τη νύχτα-μέρα, με ζορίζει αλλά αν κοιμηθεί ξυπνάει περίπου τις ώρες όπως ο μικρός ο δικός σου.

Νομίζω μια χαρά τα πας!!! Σωστά μου ακούγονται όλα!! Εφόσον δίνεις μητρικό γάλα φυσικά γιατί με το ξένο, μπορείς να ακολουθήσεις και άλλο ωράριο μιας και είναι πιό βαρύ και δυσκολοχώνευτο.

Πόσα κιλά είναι τα ζουζούνια? Μετά τα 4 κιλά αρκούν 5 γεύματα το 24ωρο (μιλώντας πάντα για μπουκάλι που ξέρουμε πόσο πίνουν)

αχ βαχ..ειναι στα 8γευματα τα δυο μητρικο κ τα 6prenan..

οποτε ισως θα μπορουσα να αραιωσω τα γευματα..ξερω κ γω??

δυστυχως σ ενα μηνα ξεκιναω δουλεια οποτε jas μου δεν εχω το κινητρο να τον παλεψω μεχρι τελους το θηλασμο..αναγκαστικα θα πρεπει να το κοψω οπως κ να χει συντομα..

κ ειμαστε 4,5 κ 4κιλα!!

βρε μηπως οντως πρεπει να αραιωσω τα γευματα???

33E7p2.png

αχ βαχ..ειναι στα 8γευματα τα δυο μητρικο κ τα 6prenan..

οποτε ισως θα μπορουσα να αραιωσω τα γευματα..ξερω κ γω??

δυστυχως σ ενα μηνα ξεκιναω δουλεια οποτε jas μου δεν εχω το κινητρο να τον παλεψω μεχρι τελους το θηλασμο..αναγκαστικα θα πρεπει να το κοψω οπως κ να χει συντομα..

κ ειμαστε 4,5 κ 4κιλα!!

βρε μηπως οντως πρεπει να αραιωσω τα γευματα???

Μπορείς να το κάνεις ανα 4ωρο τα γεύματα και το βράδυ να κοιμούνται, π.χ. 7πμ - 11πμ - 3μμ - 7μμ - 11μμ . Στην αρχή πιθανόν να κάνεις και ένα ενδιάμεσο την νύχτα μέχρι να το καταργήσουν κι αυτό, κυρίως το μικρό που είναι ακόμα 4κιλα.

Αυτά γνωρίζω, νομίζω όμως ότι και πιό έμπειρες εδώ θα σε βοηθήσουν καλύτερα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...