Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι.

Βρίσκομαι στο μέσο των πειραματισμών και έχω πολλές ερωτήσεις..... Αν έχετε χρησιμοποιήσει ένα από τα παρακάτω, πείτε μου τη γνώμη σας....

1. Ο στραβολαίμης chicco είναι πολύ βολικός στο τάισμα, αλλά έχει πολύ αργή ροή επειδή είναι για νεογέννητα. Υπάρχει κανένα κόλπο για πιο γρήγορα;

2. Τα περισσότερα μπιμπερό μου είναι nuk και όλα με θηλή σιλικόνης. Πήρα σήμερα θηλή από φυσικό ελαστικό μήπως είναι πιο βολικό. Τα έβαλα στην αποστείρωση, αλλά μόλις τα έβγαλα, εβγαζαν μια απαίσια μυρωδια... Εκανα κάτι λάθος;

3. Πήρα ένα avent με ρυθμιζόμενη ροή και μου άρεσε πάρα πολύ. Μου φάνηκε όμως ότι είτε στο 1 το γυρναγα είτε στο 3 πάλι πολύ έτρεχε. Μήπως πνιγούν;

4. Πήρα επίσης και ένα dr brown και παρατήρησα ότι το τάισμα τελειώνει στο πι και φι. Η μαγουλου έφαγε 120ml και ούτε που το κατάλαβε (στο μπέμπη θα το δοκιμάσω μετά). Αυτή η ταχυτητα είναι καλή τελικά ή μήπως πνιγούν;

Οπως βλεπετε, είμαστε όντως το σπίτι του τρελού επιστήμονα. Δεν νομίζω πάντως ότι υπάρχει πλέον μπιμπερό που να μην το έχω δοκιμάσει...

Ας απαντήσω λοιπόν σε ότι γνωρίζω...

1. στην κλινική της θηλές σιλικόνης της κόβανε λίγο στο πλάι με ένα ψαλιδάκι για να αυξηθεί η ροή που τρέχει το γάλα.

2. Sorry δεν ξέρω.

3. δεν πνίγουν εγώ αυτά χρησιμοποιούσα όσο έδινα συμπλήρωμα στον μικρό. Το έδινα γυρισμένο στο δύο.

4. αν συνέχιζα το μπιμπερό θα έπαιρνα dr browns, έχω μάθει ότι είναι φοβερά και βοηθάνε πολύ στην ΓΟΠ και στους κολικούς. απλά η μαγουλού πεινούσε και έφαγε γρήγορα ή άνετα!!! :P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Jas, δεν είναι τέλειο να πηγαίνεις βόλτα; Εγώ έχω να τους πάω 2 μέρες και έχω σκάσει!!!!!! Ντοκιμαντέρ με τετράδυμα ε; Θα ήθελα και εγώ να το δώ... Θυμάσαι τότε τον Ιούνιο που βλέπαμε όλες μαζί κάτι ντοκιμαντερ για βλαστοκύτταρα και για δίδυμα;

Nunukaki, τώρα που είστε όλοι στο σπίτι έγινε πραγματικότητα το "and they lived happily ever after" που γράφεις στο τίκερ σου!!! Τώρα θα περιμένεις ένα μικρό σοκ, θα πεις εκατό φορές το "1 ίσον κανένα", θα αναρρωτηθείς χίλιες φορές γιατί γκρινιάζουν αυτοί που έχουν μόνο ένα παιδί, και τη στιγμή που έχεις φτάσει στο σημείο μηδέν θα νιώσεις τρομακτικά υπερήφανη!!!!!!:P

Η μπεμπα σου τρώει μια χαρά (το πρεναν σας δώσανε;). Η jas, που είναι η breastfeeding hero εδώ θα σου τα πει όλα!!!!!

Αστα, τελικά δεν πήγαμε βόλτα σήμερα τελικά, αύριο όμως σίγουρα. Μέχρι, να μάθω και να μπορώ να τα βγάζω μόνη μου και να μην είμαι αναγκασμένη να φωνάζω άλλους...

Αχ ναι και μ'αρέσουν αυτά τα ντοκυμαντέρ! Βάλαμε τώρα και connex tv και έχει το zone reality όπου βάζει τέτοια. :P:p

RKdwp3.png

Ας απαντήσω λοιπόν σε ότι γνωρίζω...

1. στην κλινική της θηλές σιλικόνης της κόβανε λίγο στο πλάι με ένα ψαλιδάκι για να αυξηθεί η ροή που τρέχει το γάλα.

2. Sorry δεν ξέρω.

3. δεν πνίγουν εγώ αυτά χρησιμοποιούσα όσο έδινα συμπλήρωμα στον μικρό. Το έδινα γυρισμένο στο δύο.

4. αν συνέχιζα το μπιμπερό θα έπαιρνα dr browns, έχω μάθει ότι είναι φοβερά και βοηθάνε πολύ στην ΓΟΠ και στους κολικούς. απλά η μαγουλού πεινούσε και έφαγε γρήγορα ή άνετα!!! :P:p:p

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Jas μου!!!!! Θα επανέλθω με περισσότερα findings, αν και εσύ είσαι η μόνη που η έρευνα αυτή δεν σου χρειάζεται καθόλου (και μπράβο σου :P).

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αστα, τελικά δεν πήγαμε βόλτα σήμερα τελικά, αύριο όμως σίγουρα. Μέχρι, να μάθω και να μπορώ να τα βγάζω μόνη μου και να μην είμαι αναγκασμένη να φωνάζω άλλους...

Αχ ναι και μ'αρέσουν αυτά τα ντοκυμαντέρ! Βάλαμε τώρα και connex tv και έχει το zone reality όπου βάζει τέτοια. :P:p

Χμ... και εγώ θέλω να έρθει η στιγμή που θα τα βγάζω μόνη μου. Αν και δεν νομίζω να γίνει πραγματικότητα σύντομα λόγω του ότι το καρότσι δεν χωράει στο ασανσερ και πρέπει να βρω πατέντα πως θα τα κατεβάζω και τα δύο.

Τα αγού-αγού τα ξεκινήσατε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Χμ... και εγώ θέλω να έρθει η στιγμή που θα τα βγάζω μόνη μου. Αν και δεν νομίζω να γίνει πραγματικότητα σύντομα λόγω του ότι το καρότσι δεν χωράει στο ασανσερ και πρέπει να βρω πατέντα πως θα τα κατεβάζω και τα δύο.

Τα αγού-αγού τα ξεκινήσατε;

Αααα και εμένα αυτό με δυσκολεύει, είμαι σε όροφο και έχει μόνο σκαλιά.

Ναι ναι, ξεκινήσαμε και αγού και γου και γουγου και είπαμε μια φορά... μμμααααααμμμμμμμ.... πεινούσε και αγανάκτησε μάλλον το παιδί :tongue::tongue::tongue:

Καλά, τι γέλιο που έχουν... γελάω όταν κλαίει ο ένας γοερά και ο άλλος, ο μικρούλης, γελάει, σαν να τον κοροιδεύει :rolleyes:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!!!!!!!!

τι κανετε?με θυμοσαστε?!:tongue:

εγω δεν χανω τιποτα απο τα νεα σας καθημερινα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω.

εμεις εχουμε μια εβδομαδα που δεν ξυπναμε το βραδυ!!!!τελειο?!

εχουμε μουρλαθει στη βολτα και περναμε υπεροχα.με καθε ευκαιρια την κανουμε!την κυριακη τα πηρα μονη μου και πηγαμε στο αλσος βεικου οπου συναντησαμε μια φιλη μου και βολταραμε και ηπιαμε και καφε!δεν χρειαζεται να σας πω οτι ετοιμαζουμε απο το βραδυ τι θα φορεσουμε την αλλη μερα!

εγω δουλευω πυρετωδως και πηγαινω και pilates 3 φορες την εβδομαδα.τωρα παραδιδω ενα μαθημα εξ αποστασεως κι εκανα ενα break για να σας γραψω.

age.png

twins το καροτσι σου δεν κλεινει λιγο οταν εχεις τα παιδια μεσα?εγω αυτο κανω και ανεβαινω και τις κυλιομενες του σκλαβενιτη!!!

αχ σε ποσα ηθελα να σας απαντησω και δεν τα θυμαμαι!!!

α και να σας πω,ανοικτη σε οποιαδηποτε προταση για διδυμοσυναντηση.αντε να αρχισουμε σιγα σιγα τις γνωριμιες!

jasmini κατι ειχες πει καποια στιγμη για τηνο?σκοπευουμε κι εμεις να παμε τωρα κοντα.

age.png

twins το καροτσι σου δεν κλεινει λιγο οταν εχεις τα παιδια μεσα?εγω αυτο κανω και ανεβαινω και τις κυλιομενες του σκλαβενιτη!!!

αχ σε ποσα ηθελα να σας απαντησω και δεν τα θυμαμαι!!!

α και να σας πω,ανοικτη σε οποιαδηποτε προταση για διδυμοσυναντηση.αντε να αρχισουμε σιγα σιγα τις γνωριμιες!

jasmini κατι ειχες πει καποια στιγμη για τηνο?σκοπευουμε κι εμεις να παμε τωρα κοντα.

Witchaki για αυτό χάθηκες?? βολτούλες, pilates... αχ τι ωραία!!!

Τα witchakia μας τι κάνουν? Μεγαλώνουν? Πώς τα κατάφερες να τα βγάλεις μόνη σου βόλτα? Πες μας το κόλπο!

Ναι, όντως θα είμαι Τήνο από 29/10 μεσάνυχτα έως 31/10. 3ήμερο. Πες μου ότι θα έρθεις, να κανονίσουμε την πρώτη διδυμοσυνάντηση!!!! Πολύ χαίρομαι!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Witchaki για αυτό χάθηκες?? βολτούλες, pilates... αχ τι ωραία!!!

Τα witchakia μας τι κάνουν? Μεγαλώνουν? Πώς τα κατάφερες να τα βγάλεις μόνη σου βόλτα? Πες μας το κόλπο!

Ναι, όντως θα είμαι Τήνο από 29/10 μεσάνυχτα έως 31/10. 3ήμερο. Πες μου ότι θα έρθεις, να κανονίσουμε την πρώτη διδυμοσυνάντηση!!!! Πολύ χαίρομαι!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

δεν εχουμε πει ακομα το ποτε ακριβως.ωραια θα ηταν να συναντιομασταν!!!και τωρα που το σκεφτομαι θα μπορω να κανω τα μαθηματα στις 28 που ειναι αργια και να ειμαι ελευθερη μετα.πολυ πιθανο το βλεπω φιλεναδα!!!

οσο για το οτι βγαινω μονη μου,μενω στο δευτερο αλλα ειναι δικο μας το σπιτι οποτε και το γκαραζ ειναι κλειστο και μπορω να τα κατεβασω ενα ενα.εσυ που εχεις τον μαρσιπο,δεν μπορεις να τα κατεβασεις και τα δυο μαζι?καποια μερα δεν ελεγες οτι τριγυρναγες ποσες ωρες εξω?τι σας δυσκολευει στο να βγειτε μονες σας?

age.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Τι μου κάνετε;

Witchaki, ετοιμαζόμουν να ρωτήσω πού χάθηκες!!!!!!!!

Όλα καλά, βλέπω! :) Χαίρομαι! Όλο βόλτες τα Witchakia, ε; Τέλεια :)

Κι εμείς προσπαθούμε όσο μπορούμε να μπούμε σε σειρά και πρόγραμμα. Είχαμε όμως πάλι τους εμετούς μας χθες, παρά το ότι αλλάξαμε γάλα. Για να δούμε πώς θα πάμε σήμερα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Διδυμοσυνάντηση στην Τήνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ζηλεύω τρομερά! Είναι ένα νησί που μου αρέσει και ακόμη περισσότερο λατρεύω το δέος που αισθάνομαι, όταν αντικρίζω την εκκλησία!

rPPrp3.png

Καλημερούδια!!

αχ δεν φτάνει που κοιμήθηκε ο ζουζούκος ο μικρός στις 8 το πρωί, ξύπνησε πάλι και έχει ορεξούλα για παιχνιδάκια :lol::lol::lol:

Θα τρελαθώ! Ποιά είναι αυτά τα τέλεια μπουκάλια του δόκτορος και πού μπορώ να τα βρω;;;;;;;;;;;;;; twins, εκπέμπω σήμα βοήθειας!!!!!!!!!

Λοιπόν τα dr Browns τα έχει και το mothercare και από αγορά μέσω internet www.mybabycenter.gr . Για site του εξωτερικού δεν γνωρίζω. :P

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...