Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Ολγάκι ξεκινήσατε την επάνοδο; Καλή επιστροφή!!!! Φαντάζομαι θα έχετε μαζί να κουβαλήσετε ένα ολόκληρο βασίλειο μαζί σας!!!!

Αυτό που λες για την αποστείρωση δεν το ξέρω. Εχω όμως μία άλλη ερώτηση... πόσο να κρατήσω ακόμα την αποστείρωση εφ' όσον βάζουν όλη την ώρα τα χεράκια στο στόμα; Ο μόνος λόγος που θα ήθελα να την κρατήσω όσο γίνεται είναι γιατί φοβάμαι μήπως δεν ξεπλένω καλά τα μπιμπερό....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Και το άλλο που μου ήρθε στο μυαλό (βασικά το λέω σε εσάς πρώτα γιατι αν το πω στον παιδίατρο είμαι σίγουρη ότι του πέσουν τα μαλλιά :P).

Ως γνωστόν λοιπόν τα τουινσάκια υποφέρουν από δυσκοιλιότητα...

Επίσης, ως γνωστον το μαγνήσιο δρα κατά της δυσκοιλιότητας....

Σκέφτηκα λοιπόν.... αν τους φτιάχνω το γάλα τους με κάποιο εμφιαλωμένο νερό που είναι πλούσιο σε μαγνήσιο μήπως ηρεμήσουν;:confused::confused::confused::confused:

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Επειδη ειναι μικρουλια ακομη δεν πιανουν οτι βρίσκουν μπροστα τους οποτε κατι γινεται απο καθαριοτητα.Σε λίγο που θα βουτανε οτι να ναι δεν θα εχει οντως νοημα σε παιχνιδια και πιπιλες.Τα μπιμπερο τα αποστειρωνουμε μεχρι και τον 6ο γιατι απο το γαλα αναπτυσονται πολλα μικρόβια.Και το νερο για το γαλατακι τους αποστειρωνεται μεχρι τον χρόνο για τον ιδιο λόγο.Σε κατσαρολα μονο για 10 λεπτα

Αυτο που θα πινουν μπορει να ειναι και βρυσης

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να περνάτε όλες πολύ δύσκολες ώρες..... Πάλι μόνη μου;

Αχ.... Βρε κορίτσια, πρέπει να γραφουμε για να δίνουμε κουράγιο στον τελευταίο τον Μοικανών... εννοώ την τελευταία διδυμομαμα, τη nunuka. Τη θυμάστε καθόλου την έξοδο σας από το μαιευτήριο και τις πρώτες ανησυχίες ή τα ξεχάσατε;;;;;;;;:rolleyes:

Πήρα 3 ειδών θηλές και θα πειραματιστώ πάλι απόψε. Οπως είπαμε, απ' εξω από το σπίτι μας λέει "Τα πειράματα του τρελού επιστήμονα":p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε? Πώς πάνε τα ζουζούνια σας? Εγώ βλέπω ένα ντοκυμαντερ με μωρά στην εντατική και στεναχωρήθηκα, έδειχνε μια κοπέλα που γέννησε τετράδυμα και χάσανε το ένα την 4η μέρα και ακόμα ένα στις 8 εβδομάδες :( . Είχαν γεννηθεί βέβαια πολύ νωρίς και κάπου 800γρ το καθένα. Ευτυχώς όλα καλά με τα άλλα δύο.

Κατά τ' άλλα τα νέα μας... επιτέλους κοιμηθήκαμε αρκετά το βράδυ. Ο ένας στο ριλάξ και ο άλλος στο λίκνο. Ο ξανθούλης ξύπνησε κατά τις 3 βέβαια και κοιμήθηκε πάλι στις 4.30 μέχρι πια τις 8.30 περίπου όπου ξυπνήσαν για να φάνε.

Καλά τα πήγαμε και κοιμήθηκα κι εγώ. Φυσικά αργότερα θα βγούμε καμιά βολτούλα πάλι :)

Η νέα μανούλα τι κάνει? Nunu πώς τα πάς κοριτσάκι?

RKdwp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και μπεμπέκια!!!

Η νέα μανούλα φυσικά πήζει, αλλά χαρούμενα!!!

Σήμερα το μεσημέρι πήραμε και τη μικρή στο σπίτι η οποία έχει κάνει τρια γευματα από 50 ml και η ευτυχία μου ολοκληρώθηκε και τέρμα τα δρομολόγια!!!!

jas θα χρειαστώ οπωσδήποτε τα φώτα σου θέλω τώρα που δεν θα έχοω αντιπερισπασμούς να ξεκινήσω με τον μικρό να τον βάζω μόνο στήθος αλλά αυτό που μου κάνει είναι να τρώει τόσο αργά. Δηλαδή η ώρα ταισματος είναι 5 και θα τελειώσουμε να πέσει για ύπνο στις 19. Στο ενδιάμεσο τον ξυπνάω, τον βάζω να ρευτεί, τον αλλάζω εκείνος ρουφάει αλλά ανα διαστήματα κοιμάται. Τον βάζω στο καλάθι ξυπνάει και ζητάει γάλα. Είναι φυσιολογικά αυτό? Αν επιμείνω είμαι στον σωστό δρόμο? έτσι κάναν και οι δικοί σου?

Όσο για το φυσιολογικό τοκετό, ναι όντως τα κατάφερα!!! αλλά όχι μόνη μου, εννοώ δεν νομίζω ότι έκανα και επίτευγμα. Αυτό που λέω είναι ότι γέννησα μισό μισό με τον Αλεξ. Σε κάποια φάση ήταν λίγο επίπονο και στρεσσογόνο (τη στιγμή που έβγαινε ο μπέμπης) αλλά όταν μου ακουμπήσαν τα παιδιά στην αγκαλιά δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα που χαίρομαι είναι τα καλά του φ.τ. Το ίδιο βράδυ σηκώθηκα και έκανα μπάνιο και την επόμενη μέρα σουλάτσαρα κυρία. Επίσης το αίμα από την πρώτη μέρα είναι ελάχιστο και η κοιλιά μια εβδομάδα μετά έχει μαζέψει πάρα πολύ σε σημείο που ο σεκιουριτάς δεν με άφηνε να μπώ στα πρόωρα, και καλά δεν του έκανα για μητέρα!!χαχαχα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και μπεμπέκια!!!

Η νέα μανούλα φυσικά πήζει, αλλά χαρούμενα!!!

Σήμερα το μεσημέρι πήραμε και τη μικρή στο σπίτι η οποία έχει κάνει τρια γευματα από 50 ml και η ευτυχία μου ολοκληρώθηκε και τέρμα τα δρομολόγια!!!!

jas θα χρειαστώ οπωσδήποτε τα φώτα σου θέλω τώρα που δεν θα έχοω αντιπερισπασμούς να ξεκινήσω με τον μικρό να τον βάζω μόνο στήθος αλλά αυτό που μου κάνει είναι να τρώει τόσο αργά. Δηλαδή η ώρα ταισματος είναι 5 και θα τελειώσουμε να πέσει για ύπνο στις 19. Στο ενδιάμεσο τον ξυπνάω, τον βάζω να ρευτεί, τον αλλάζω εκείνος ρουφάει αλλά ανα διαστήματα κοιμάται. Τον βάζω στο καλάθι ξυπνάει και ζητάει γάλα. Είναι φυσιολογικά αυτό? Αν επιμείνω είμαι στον σωστό δρόμο? έτσι κάναν και οι δικοί σου?

Όσο για το φυσιολογικό τοκετό, ναι όντως τα κατάφερα!!! αλλά όχι μόνη μου, εννοώ δεν νομίζω ότι έκανα και επίτευγμα. Αυτό που λέω είναι ότι γέννησα μισό μισό με τον Αλεξ. Σε κάποια φάση ήταν λίγο επίπονο και στρεσσογόνο (τη στιγμή που έβγαινε ο μπέμπης) αλλά όταν μου ακουμπήσαν τα παιδιά στην αγκαλιά δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα που χαίρομαι είναι τα καλά του φ.τ. Το ίδιο βράδυ σηκώθηκα και έκανα μπάνιο και την επόμενη μέρα σουλάτσαρα κυρία. Επίσης το αίμα από την πρώτη μέρα είναι ελάχιστο και η κοιλιά μια εβδομάδα μετά έχει μαζέψει πάρα πολύ σε σημείο που ο σεκιουριτάς δεν με άφηνε να μπώ στα πρόωρα, και καλά δεν του έκανα για μητέρα!!χαχαχα!!

Nunu μου είσαι πολύ τυχερή, θα ήθελα κι εγώ να ζήσω τον Φ.Τ. :P:p:p

Όσο για τον θηλασμό, ότι θέλεις, είμαι εδώ. Σου στέλνω π.μ.

RKdwp3.png

Καλησπέρα και πάλι.

Βρίσκομαι στο μέσο των πειραματισμών και έχω πολλές ερωτήσεις..... Αν έχετε χρησιμοποιήσει ένα από τα παρακάτω, πείτε μου τη γνώμη σας....

1. Ο στραβολαίμης chicco είναι πολύ βολικός στο τάισμα, αλλά έχει πολύ αργή ροή επειδή είναι για νεογέννητα. Υπάρχει κανένα κόλπο για πιο γρήγορα;

2. Τα περισσότερα μπιμπερό μου είναι nuk και όλα με θηλή σιλικόνης. Πήρα σήμερα θηλή από φυσικό ελαστικό μήπως είναι πιο βολικό. Τα έβαλα στην αποστείρωση, αλλά μόλις τα έβγαλα, εβγαζαν μια απαίσια μυρωδια... Εκανα κάτι λάθος;

3. Πήρα ένα avent με ρυθμιζόμενη ροή και μου άρεσε πάρα πολύ. Μου φάνηκε όμως ότι είτε στο 1 το γυρναγα είτε στο 3 πάλι πολύ έτρεχε. Μήπως πνιγούν;

4. Πήρα επίσης και ένα dr brown και παρατήρησα ότι το τάισμα τελειώνει στο πι και φι. Η μαγουλου έφαγε 120ml και ούτε που το κατάλαβε (στο μπέμπη θα το δοκιμάσω μετά). Αυτή η ταχυτητα είναι καλή τελικά ή μήπως πνιγούν;

Οπως βλεπετε, είμαστε όντως το σπίτι του τρελού επιστήμονα. Δεν νομίζω πάντως ότι υπάρχει πλέον μπιμπερό που να μην το έχω δοκιμάσει...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jas, δεν είναι τέλειο να πηγαίνεις βόλτα; Εγώ έχω να τους πάω 2 μέρες και έχω σκάσει!!!!!! Ντοκιμαντέρ με τετράδυμα ε; Θα ήθελα και εγώ να το δώ... Θυμάσαι τότε τον Ιούνιο που βλέπαμε όλες μαζί κάτι ντοκιμαντερ για βλαστοκύτταρα και για δίδυμα;

Nunukaki, τώρα που είστε όλοι στο σπίτι έγινε πραγματικότητα το "and they lived happily ever after" που γράφεις στο τίκερ σου!!! Τώρα θα περιμένεις ένα μικρό σοκ, θα πεις εκατό φορές το "1 ίσον κανένα", θα αναρρωτηθείς χίλιες φορές γιατί γκρινιάζουν αυτοί που έχουν μόνο ένα παιδί, και τη στιγμή που έχεις φτάσει στο σημείο μηδέν θα νιώσεις τρομακτικά υπερήφανη!!!!!!:P

Η μπεμπα σου τρώει μια χαρά (το πρεναν σας δώσανε;). Η jas, που είναι η breastfeeding hero εδώ θα σου τα πει όλα!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...