Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλώς το Nunukaki μας!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου και να σου ζήσουν τα μπεμπάκια σου!!! Μην ανησυχείς, θα βρεις κι εσύ το ρυθμό σου και το ζόρι...θα γίνει συνήθεια :)

Να απαντήσω κι εγώ όσα γνωρίζω

1) δεν γνωρίζω, εμένα πίνανε 40-50 ml ανα 3ωρο περίπου...μετά συνέχισα με θηλασμο, όποτε...όποτε πεινούσανε.

2) Και ο παιδίατρος της κλινικής και ο παιδίατρος που έχω τώρα, μου είπαν κατηγορηματικά ότι πάντα μετράμε από την ώρα που ξεκινάει το γεύμα!!! Και ας πάρει να τα ταίσουμε και 1 και 2 και 3 ώρες!!!

3) αν ο αποστειρωτήρας δεν ανοιχτεί, κρατάει 24 ώρες.

4) Φυσικά και μάλιστα νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό για να μην παίρνουν μυρωδιά από τα άλλα τρόφιμα!

5) δεν γνωρίζω, δεν μετράω... Απάντησε όμως και η twins οπότε μαλλον καλύφτηκες.

Καλό κουράγιο κούκλα!!!

Περιμένουμε να μάθουμε την συγκλονιστική εμπειρία σου!!!

Ξέχασα να σου πω...για να δεις πόσα ml πρέπει να τρώει την ημέρα... πολλαπλασίασε το βάρος του επί 150. Δηλαδή... πχ. 2,2κιλά x 150 = 330ml την μέρα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

nunuka μου καλώς μας ηρθες πάλι πίσω!Απιστευτο συναίσθημα ε?

Λοιπόν:

1)Το πόσα ml πρεπει να πινουν ημερησιως εξαρταται απο τα κιλα.Οπως σου ειπε και η jas

2)Απο την ωρα που αρχίζεις το ταισμα θα μετρας την ωρα για το επομενο αλλα δεν θα ξεπερνας ποτε τα 30 λεπτα.Οσο φανε.Στο επομενο παλι

3)6 ωρες στον αποστειρωτη και 24 στο ψυγειο.

4)Η καλυτερη λύση.Αποστειρωνεις και τα βαζεις στο ψυγειο για 24 ωρες γεμισμενα με βρασμενο νερο αν πινουν ξενο γαλα

5)δεν εχω ιδεα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλώς το Nunukaki μας!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου και να σου ζήσουν τα μπεμπάκια σου!!! Μην ανησυχείς, θα βρεις κι εσύ το ρυθμό σου και το ζόρι...θα γίνει συνήθεια :)

Να απαντήσω κι εγώ όσα γνωρίζω

1) δεν γνωρίζω, εμένα πίνανε 40-50 ml ανα 3ωρο περίπου...μετά συνέχισα με θηλασμο, όποτε...όποτε πεινούσανε.

2) Και ο παιδίατρος της κλινικής και ο παιδίατρος που έχω τώρα, μου είπαν κατηγορηματικά ότι πάντα μετράμε από την ώρα που ξεκινάει το γεύμα!!! Και ας πάρει να τα ταίσουμε και 1 και 2 και 3 ώρες!!!

3) αν ο αποστειρωτήρας δεν ανοιχτεί, κρατάει 24 ώρες.

4) Φυσικά και μάλιστα νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό για να μην παίρνουν μυρωδιά από τα άλλα τρόφιμα!

5) δεν γνωρίζω, δεν μετράω... Απάντησε όμως και η twins οπότε μαλλον καλύφτηκες.

Καλό κουράγιο κούκλα!!!

Περιμένουμε να μάθουμε την συγκλονιστική εμπειρία σου!!!

Αυτο ειναι λάθος γιατι ο μεταβολισμος τους και το στομαχακι τους θα γινει σκατα.15-30 λεπτα διαρκει το ταισμα και αν δεν τρωει πολυ θα φαει σε πιο συχνα διαστηματα.Αλλα και παλι το επομενο ταισμα οχι σε λιγότερο απο 2 ωρες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε??? Εγώ αφού κοιμήθηκα πρωί φυσικά, έκανα και κάποια τασματάκια, σηκώθηκα να φάω κι εγώ κάτι :) και πάνω που έλεγα να την πέσω ξανά, μόλις ήρθε ο πεθερός μου. :?

Αυτο ειναι λάθος γιατι ο μεταβολισμος τους και το στομαχακι τους θα γινει σκατα.15-30 λεπτα διαρκει το ταισμα και αν δεν τρωει πολυ θα φαει σε πιο συχνα διαστηματα.Αλλα και παλι το επομενο ταισμα οχι σε λιγότερο απο 2 ωρες

Ολγάκι έχεις ένα δίκιο, ίσως η οδηγία αυτή να αφορά μόνο τον θηλασμό!!! :tongue::tongue::tongue:

Μα ούτως ή άλλως αμφιβάλλω αν μπορεί να κρατήσει τόσο πολύ ένα τάισμα με μπιμπερό... Όταν τους έδινα μπιμπερό τελειώναμε γρήγορα...ο θηλασμός είναι πιό χρονοβόρα διαδικασία... :D

Καλή επιστροφή κούκλα, στην βάση σας! :P:p

RKdwp3.png

αα ναι ο θηλασμος θελει εντελως διαφορετικη αντιμετώπιση.Ναι μεν και παλι δεν διαρκει πανω απο 30 λεπτα το ταισμα αλλα και στην 1 ωρα να πεινασουν τα ταιζεις

Θυμαμαι τον παιδιατρο που μου ειχε πει οταν προσπαθουσα να θηλασω οτι τα μωρα στα 15 λεπτα εχουν φαει.Μετα παιζουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αυτά είναι τα καλά να γεννάς τελευταία!!!χεχ!!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια!!!!όλα καλά εσείς?

Βγάζω με το θήλαστρο τωρα θα κάτσω να διαβάσω τα νέα σιγα σιγα!! Από απορίες έχω κι άλλες!! εν καιρώ όμως, μην μου σας κουράσω!!!:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά, γεια σας και χαρά σας!

Nunuka, καλώς μας ήρθες κοριτσάρα μου! Πώς είσαι; Βλέπω ότι περνάς κι εσύ ό,τι περάσαμε σχεδόν όλες μας εδώ... Κάνε κουράγιο! Θα σου πω αυτά που μου λέγανε κι εμένα τα υπόλοιπα κορίτσια και σκεφτόμουν "μα, πότε θα γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά" ; Κι όμως, ο καιρός πέρασε, με τις δυσκολίες του, με τα πάνω κάτω, με την αγωνία, με τις τύψεις για τη μοιρασιά. Αλλά πέρασε! Και έρχεται η μέρα που έχεις δύο μωρά, τα μωρά σου, σε μία κούνια... Η μέρα αυτή είναι σχεδόν το ίδιο συνταρακτική με την ημέρα που γεννάς (βέβαια εσύ γέννησες με φ.τ., οπότε ίσως το αισθάνεσαι διαφορετικά). Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνθηκα, όταν τα είδα επιτέλους δίπλα δίπλα στο κρεββάτι μου... Εμείς, βέβαια, είχαμε και τις ανησυχίες μας, βλέποντας το μωρό μας με το ρινογαστρικό. Εμένα με έπιανε ταραχή! Να είσαι δυνατή και σίγουρη ότι θα περάσει κι αυτό και μετά έχεις να ασχοληθείς με την ανατροφή τους! Για τις ερωτήσεις σου σε κάλυψαν τα κορίτσια, εγώ είμαι λίγο στον κόσμο μου. Δεν μέτραγα πόσο ακριβώς τρώει ο μικρός, που ήταν ο πρώτος που ήρθε σπίτι, άσε που δεν τηρούσα πρόγραμμα κι αυτός κοιμόταν, όπως κι η δικιά σου, συνεχώς! Δεν ήξερα τι να κάνω (ωστοσο εξακολουθούν να έχουν υπνηλία, κυρίως όταν τρώνε, γι αυτό έχουμε φτάσει στο σημείο να τους βρέχουμε, για να ξυπνήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και να φάνε), φαντάσου ότι την πρώτη εβδομάδα πήρε μόνο 65 γρ κι εγώ δεν προβληματίστηκα!!!!!!!!!!!! Αυτό μου συνέβη την επόμενη εβδομάδα, που στρώσαμε στο φαγητό, και πήρε 280!!!!!!!!!!!!!!! Όσο για τις ώρες, μας έχει πάρει και 1 ώρα και κάτι, για να φάει μόνο ο ένας!!!! Γενικά, αργούμε πολύ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Olgaki, καλή επιστροφή και καλό χειμώνα! Μόλις έδωσα λίγο σιροπάκι στο αγόρι μου, που πόναγε. Λέω, για αρχή, να τηρήσω ό,τι με συνεβούλευσε η γιατρός.

Glorraki, με καθησύχασες, διότι ήμουν έτοιμη να τηλεφωνήσω στη γιατρό, επειδή το παιδί κάνει διάρροια. Στο προηγούμενο γεύμα, να φανταστείς, γέμισε το παντελόνι μου, εκεί που καθόταν ο μικρός!!!!

Twins, έχετε εμετούς ή σκέφτεσαι κι εσύ να το χρησιμοποιήσεις για τη δυσκοιλιότητα; :) Εγώ ομολογώ ότι το μεσημέρι έδωσα 30 ml από το ar στον μεγάλο, μπας και τα κάνει. Τα έκανε, αλλά δεν μπορώ να κρίνω αν οφείλεται στο γάλα ή στο ότι ήταν η ώρα του να τα κάνει (μιάμιση μέρα μετά). Πολύ πηχτό, όμως, βρε παιδί μου! Μετά θες πάλι αναζήτηση πιπίλας :)

rPPrp3.png

Ολγα μου εγω η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν χρονομετρησα στον θηλασμο όπως με συμβούλευε ο γιατρός μου. Πάντως και 15 λεπτά να τρώει, τα υπόλοιπα είναι απαραίτητα σίγουρα για την αύξηση της παραγωγής και την εδραίωση της γαλουχίας!!! ( το λέω σε περίπτωση που ενδιαφέρει την nunuka μας!!!

Λοιπόν, ακολουθώντας τα βήματα της twins δεν βάζουμε κωλο κάτω! :) πάλι βολτουλα βγήκαμε!!

Agorakia ασε κι εγω έχω θέμα με τους εμετους! Ο ένας προφανώς τα βγάζει γιατί είναι πολύ νευρικός και Αφού χτυπιέται σαν παλαβο, μου τα βγάζει. Ο άλλος από το πολύ κλάμα! Συνέχεια αλλάζω ρούχα, με λουζουνε!

Nufaki πως τα πας κοριτσάκι; Οι αντλησεις προχωρούν; Εγω λέω να επιστρέψω το θηλαστρο μιας και δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου.

Πάντως όντως χάθηκε το Μαρακι, η τελευταία προς το παρών μέλλουσα διδυμομαμά.

Θυμάμαι και μια Melenia η οποία έχει παρά πολύ καιρό να δώσει το παρόν!

RKdwp3.png

nunu Συγχαρητήρια και πάλι!! Σε θαυμάζω για τον φυσιολογικό τοκετό!

Και μας το τάισμα στην αρχή ήταν μαρτύριο γιατι δεν ξυπνούσαν με τίποτα. Μας είπαν να τους τρίβουμε το αυτί και να του χτυπάμε την πατουσίτσα για να ξυπνάει! Και μας στην αρχή 30ml έπιναν και σιγά σιγά αρχίσαν να πίνουν παραπάνω.

Σε συμβουλεύω να νοικιάσεις μια ζυγαριά και αν τα βάζεις στο στήθος να τα ζυγίζεις πρίν και μετά ωστέ να ξέρεις πόσο έχουν φάει απο το στήθος και να υπολογίζεις πόσο συμπλήρωμα χρειαζεται.

Εγώ αποκλειστικό θηλασμό να σου πώ δεν κατάφερα, σε κάθε τάισμα προσπαθώ να βάζω εναλάξ το κάθε ένα. Οσο για το θήλαστρο στην μία ώρα άντε να βγάλω 40-50 ml

Πάντα μετράς απο την αρχή του γεύματος. Και εμεις πάντως μέχρι να ταισούμε περνούσε τόση ώρα που ξεκίναγε το επόμενο γεύμα!! Ανά 3ωρω ταίζαμε έως να φτάσουν τα 4 κιλά. Δε μας είχαν πει συγκεκριμένη ποσότητα νομίζω οτι το 3ωρω έχει και την λογική να ανοίξει το στομάχι και σιγά σιγά να τρώνε μεγαλύτερη ποσότητα.

Για τον αποστειρωτή, εγώ μόλις τελειώσει τα βάζω στο ψυγείο όλα. βράζω νερό και το βάζω σε θερμός και έχω και γεμίζω. Εμένα μου είπαν να το βράζω σε κατσαρολάκι ανοιχτό.

Σου είπαν τίποτα για σίδηρο και βιταμίνες να δώσεις στις 20 μέρες?

Τα σκέφτομαι τόσο μικρά που πίναν 30ml με το ζόρι, και μου μοιάζει πολύ μακρυνό!

Τελικά ποιον γιατρό είχες και γέννησες φυσιολογικά??

Γεια σας!!!!

Είπα να πω καληνύχτα πριν το τελευταίο τάισμα. Σήμερα δεν με άφησαν καθόλου σε ησυχία. Οχι μόνο για το τάισμα, αλλά ήθελαν και γέλια και κουβέντες όλη την ώρα.

Agorakia, ψάχνω γάλα για δυσκοιλιότητα. Οτι έχουμε δοκιμάσει μεχρι τώρα ή που δεν κάνει τίποτα ή που μας ζορίζει. Εντωμεταξύ με το αλμιρον comfort που πίνει ο μπέμπης παρατήρησα ότι δεν μπορεί να ρευτεί. Εχετε διαπιστώσει κάτι ανάλογο;

Jas, ευγε!!!! Ζήτω οι βόλτες!!!!

Και το άλλο: τα καλά μου (και δυο) δύβρήκαν μια νέα απιστευτη λιχουδιά: τις μπουνίτσες τους! Σε τέτοιο σημείο που η μαγουλού παρατάει την πιπίλα της και κυνηγάει το χέρι της. Αν και είναι πολύ αστείο το θέαμα, δεν ξέρω πως θα απαλλαγούμε απ' αυτό το συνήθειο!!!!

Η ταίστρα αποχωρεί!!!! Σας φιλώ και σας καληνυχτώ!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερααααα!

Κοιμηθηκατε το βράδυ?

Λοιπον πολλοι γιατροι δεν το λενε αλλα το θερμος ειναι απαγορευτικο σκευος οσο τα μωρα ειναι στην αποστηρωση.Οπως και ο βραστηρας

Αλλιως δεν εχει νοημα να αποστειτωνουμε τιποτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...