Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε πες το ότι είσαι παρθένος! 

συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!! 

Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.  
      Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλή μου Αγοράκια, έχουμε και υπέροχη λαικη εδώ το Σάββατο και δίπλα στα σπίτια μας!!!!!!!!:P:p:p Αλλά αφού πήγες για βόλτα, χαλάλι σου!!!!

Και ως γνησια Ιταλολάτρης, τι άλλο θα άκουγες στη διαπασων!!!:P:p:p

Ηταν πολύ δυσκολή εβδομάδα... είδα ότι πάλι αλλάξατε γάλα ε; Ελπίζω τώρα να μειωθεί κάπως η γκρίνια και οι εμετοί.

Πράγματι, η λαϊκή είναι κοντά μας, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν κατάφερα να κάνω την απόσταση με τα πόδια και το καρότσι, για να δω αν τα καταφέρνω (νομίζω όμως πως είναι εντάξει). Πράγματι, με τα γάλατα, ψάχνουμε το σωστό. Η αλήθεια είναι πως ο μικρός ένα γάλα έπινε από τη μέρα, που ήρθαμε στο σπίτι. Το almiron 1 (το απλό). Μόλις χθες χρειάστηκε να το αλλάξουμε, λόγω παλινδρόμησης. Ο μεγάλος έπινε premature, το άλλαξε για το comfort (λόγω δυσκοιλιότητας, αλλά φως δεν είδαμε) και μετά το γυρίσαμε στο novalac, που είναι και το μόνο απ' όλα, που πίνει ευχάριστα.

Ναι, ναι, ο Erotas (ο έρως, του έρωτα) δεν παίζεται και δεν αλλάζει με τίποτα, σταθερή αξία!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Βαριεμαιιιιιιιιι

Δεν ερχεστε για καφε?

Το infacolic και εμας μας εκανε σπουδαια δουλεια.Θελει 3 μερες για να δρασει και το δίνεις ποναει δεν ποναει

Βρε Olgaki, η γιατρός ήταν κατηγορηματική. Το δίνουμε τη στιγμή της έξαρσης και έως 3 φορές την ημέρα. Πράγματι, σήμερα το πρωί, με το ήπιε ηρέμησε! Βέβαια, δεν υπέφερε τραγικά, όπως χθες και προχθές, αλλά έκλαιγε και πόναγε. Εσύ το έδινες σαν αντιβίωση, δηλαδή;

rPPrp3.png

Χωρίς πλάκα, τώρα, παρατηρήσατε έντονη δραστηριότητα στο έντερο με το almiron ar;

Glorr, εσείς που το παίρνετε σίγουρα, τα κάνει τακτικά ο μικρούλης σου; Εμένα σχεδόν σε κάθε γεύμα (ενώ δεν ήταν τόσο συχνός), για να μην πω και πιο συχνά... Δεν αστειεύομαι, θα το δώσω και στον μεγάλο, πας και τα κάνει, που τα καταφέρνει κάθε 1 1/2 με 2 μέρες, πλέον. Με το σίδηρο, άλλωστε, η κατάσταση επιδεινώθηκε!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

το λενε και οι οδηγιες.Δεν ειναι παυσιπονο.Δρα σιγα σιγα και το δινουμε μεχρι να περασουν οι κολικοι.Και οσοι το εχουν δωσει αυτο κανουν

αν το ειπες για μενα την μεταφραση ευχαριστως!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!!!!!:P

Τα νέα μας... τα γνωστά!!!!! Το μπιμπεροκυνηγητό καλά κρατεί!!!!!!

Jas τι άκουσα; Θα αρχίσετε τις πολύ μακρινές εκδρομές και θα διασχίσετε και θάλασσα; Θα ήθελα να μου πεις όλη τη διαδικασία γιατί και εμείς θα πάμε ταξιδάκι τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω τι αξίζει να πάρω και τι όχι.

Πως θα τα καταφέρετε με τρεις νονούς;;;;;;;; Εμείς δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και μου φαίνεται και βουνό!:roll:

Glorr δεν άλλαξες το τικέρ:(:(:(:( Με τη δουλειά τι έκανες τελικά;

Αχάάάάάά! Ταξιδάκι διαβάζω!!!!!!!!!!!!! Κατά πού θα πάτε, με το καλό; Κι εμείς ελπίζουμε να είμαστε δυνατά αγοράκια μέχρι τις αρχές του '11, ώστε να επιχειρήσουμε τις πρώτες μας χειμερινές διακοπές, εννοείται ο προορισμός!!!!!!!! Κάθε 3 του Γενάρη φεύγουμε, θα μου φανεί κάπως αν δνε πάμε φέτος. Ήδη το 2ο δεκαήμερο του Ιουλίου, που μας πέρασε, το μέτραγα ως εξής: Σαν σήμερα πέρισυ ήμασταν εκεί, σαν χθες εκεί, σαν αύριο εκεί.... :) Και πάει λέγοντας! Ήταν το πρώτο καλοκαίρι, που δεν πήγαμε και δεν ήρθαν και οι φίλοι μας, για να μην μας αναστατώσουν, λόγω της κατάστασής μου!

Τώρα που το σκέφτομαι, το Maraki που είναι;;;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

το λενε και οι οδηγιες.Δεν ειναι παυσιπονο.Δρα σιγα σιγα και το δινουμε μεχρι να περασουν οι κολικοι.Και οσοι το εχουν δωσει αυτο κανουν

αν το ειπες για μενα την μεταφραση ευχαριστως!!

Λες; Και είδες αποτέλεσμα; Εννοώ, δεν είχαν εξάρσεις τα παιδιά;

rPPrp3.png

Μου ειχε πει ο παιδιατρος την χρήση του αλλα παντα διαβαζω και τα χαρτακια

Μπορει να ηταν τυχαίο που του περασε

Και μαλιστα ξερω περιπτωσεις που το σταματησανε οταν πιστευαν οτι περασαν οι κολικοι και τα ξαναπιασαν παλι τα καημενα

Σιγουρα δεν ειναι περιστασιακη η χρηση.3 φορες την μερα πριν απο το γευμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ κορίτσια το infacolic το δίνω τρεις φορές την ημέρα πριν το γεύμα τους όπως επισημαίνει και η Όλγα. Έτσι μου είπε η παιδίατρος. Να το δίνω πονάνε δεν πονάνε. Και όντως από την στιγμή που το άρχισα ηρέμησαν τα μωρούλια. Και θα το σταματήσουμε μόλις κλείσουν τον τρίτον μήνα. Κι εσύ Όλγα μέχρι τον 3ο δεν το έδινες?

Όσο για το ALMIRON AR1 AGORAKIA ναι με το που το άρχισε ο μπεμπούκος, ενώ πριν έπαιρνε το ALMIRON 1 το απλό και δεν το δεχόταν με τίποτα λόγω παλινδρόμησης, οι εκκενώσεις πήγαιναν σύννεφο. Πολλές φορές την ημέρα. Μετά με τον καιρό αραίωσαν κάπως, δεν ήταν αυτό το πράγμα μετά από κάθε γεύμα. Ίσως τα επηρεάζει η αλλαγή και μέχρι να το συνηθίσουν και να προσαρμοστεί ο οργανισμός στο καινούριο γάλα θέλουν τον χρόνο τους. Πάντως και τώρα δεν έχει πρόβλημα, τα κάνει κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά.:lol:

Έπειτα από μια εβδομάδα απουσίας επέστρεψα ξανά!!! Πως είστε κοριτσάκια και μπεμπάκια???? Ακόμα νέα δεν έχω διαβάσει και προβλέπω να το κάνω με αργούς ρυθμούς!! Πήζω δεν το κρύβω!!

Τα δικά μου τα νέα: Όπως γνωρίζετε τα nunakia ήρθαν το Σάββατο, ο καλός μου 2.350γρ και 48εκ. και η καλή μου 2080 γρ και 46 εκ!! Φυσικά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω το συναίσθημα, έχω πάθει τα χειρότερα!!! είμαι ερωτευμένη!!!

Ο μικρός μπήκε θερμοκοιτίδα για 4 μέρες (λάμβανε οξυγόνο για μια μέρα γαι 3 μέρες φωτοθεραπεία) και βγήκε την Πέμπτη. Αντιθέτως η μικρή μπήκε στην απλή παρακολούθηση μέχρι τη Δευτέρα όπου και την πήρα στο δωμάτιο (1970γρ) εμφάνισε όμως ο ίκτερο, είχε υπνηλία και δεν μπορούσα να την ξυπνήσω να φάει αποτέλεσμα έχασε γραμμάρια (1850) και ξαναμπήκε την Πέμπτη.

Είμαι σπίτι από την Πέμπτη με τον μπέμπη και όπως οι περισσότερες το έχετε ζήσει κομμένη στα δυο. Σπίτι και Αλεξάνδρας. Πολύ χαρά, πολύ κλάμα. Επίσης με πολύ άγχος γιατί μετά το γεγονός με τη μικρή έχω τόση ανασφάλεια με το φαϊ που ελπίζω να ξεπεράσω σύντομα με τη βοήθεια σας!!

Λίγες ερωτήσεις:

Μου είπαν να ταϊζω ανα δύωρο, ο μικρός όμως δεν ξυπνάει έυκολα, τον καταπιέζω και κάνουμε μια ώρα για να φάει 30 με 40 ml δικό μου αρμεγμένο γαλατάκι. Κάθεται και λίγο στο στήθος αλλά ζόρικα.

1) Μήπως γνωρίζετε πόσα ml την ημέρα πρέπει να τρώνε σε αυτήν τη φάση?

2) Όταν κάνω 1 ώρα να ταϊσω το επόμενο δύωρο το μετράω από το τέλος του ταϊσματος?

3) Στον αποστειρωτήρα πόση ώρα παραμ'ενουν αποστειρωμένα τα μπιμπερό?

4) Μπορώ τα αποστειρωμένα να τα διατηρήσω σε κλειστό τάπερ μέσα στο ψυγείο?

5) Πόσα ml θεωρείται η κάθε γουλιά από το στήθος? (twins είχες πεί κάτι τέτοιο κάποια στιγμή).

Αυτά προς το παρόν!!! χεχ!!!

Σας φιλώ και σας αγαπώ!!!

Αγαπώ όλο τον κόσμο!!!

........σχεδόν!!!:-D:grin::-D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Glorr & Agorakia, λέτε να δώσω και εγώ αυτό το Almiron AR μήπως και σωθώ;;;;;;

Εγώ τους έδινα μέχρι και πριν 2 εβδομάδες ένα πηχτόγαλο (Frisolac Comfort) αλλά ζορίζονταν πάρα πολύ να το πιούν και το άλλαξα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Συγχαρητήρια nunukaki!!!!!

Τώρα αν σου πω τι κάνω.....

Κάνω μάθημα στον καλό μου και δεν μπορώ να πάρω τηλ γιατί θα σταματήσει να γράφει τις ασκήσεις του και θα αρχίσει να σερφάρει.

Οπότε θα απαντήσω στις ερωτήσεις σου και τα υπολοιπά θα τα πουμε...... (δες και π.μ.)

1) Μήπως γνωρίζετε πόσα ml την ημέρα πρέπει να τρώνε σε αυτήν τη φάση? Τρομακτικά σχετική η απάντηση. Περιπου 300ml λένε οι παιδίατροι

2) Όταν κάνω 1 ώρα να ταϊσω το επόμενο δύωρο το μετράω από το τέλος του ταϊσματος? Από αρχή σε αρχή συνήθως, εκτός αν κάνουν πολλή ώρα να φάνε

3) Στον αποστειρωτήρα πόση ώρα παραμ'ενουν αποστειρωμένα τα μπιμπερό? 24 ώρες αν δεν ανοίξεις τον αποστειρωτή

4) Μπορώ τα αποστειρωμένα να τα διατηρήσω σε κλειστό τάπερ μέσα στο ψυγείο? Φυσικά.

5) Πόσα ml θεωρείται η κάθε γουλιά από το στήθος? (twins είχες πεί κάτι τέτοιο κάποια στιγμή). 0,5ml σύμφωνα με τη βιβλιογραφία

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλώς το Nunukaki μας!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου και να σου ζήσουν τα μπεμπάκια σου!!! Μην ανησυχείς, θα βρεις κι εσύ το ρυθμό σου και το ζόρι...θα γίνει συνήθεια :)

Να απαντήσω κι εγώ όσα γνωρίζω

1) δεν γνωρίζω, εμένα πίνανε 40-50 ml ανα 3ωρο περίπου...μετά συνέχισα με θηλασμο, όποτε...όποτε πεινούσανε.

2) Και ο παιδίατρος της κλινικής και ο παιδίατρος που έχω τώρα, μου είπαν κατηγορηματικά ότι πάντα μετράμε από την ώρα που ξεκινάει το γεύμα!!! Και ας πάρει να τα ταίσουμε και 1 και 2 και 3 ώρες!!!

3) αν ο αποστειρωτήρας δεν ανοιχτεί, κρατάει 24 ώρες.

4) Φυσικά και μάλιστα νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό για να μην παίρνουν μυρωδιά από τα άλλα τρόφιμα!

5) δεν γνωρίζω, δεν μετράω... Απάντησε όμως και η twins οπότε μαλλον καλύφτηκες.

Καλό κουράγιο κούκλα!!!

Περιμένουμε να μάθουμε την συγκλονιστική εμπειρία σου!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...