Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε πες το ότι είσαι παρθένος! 

συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!! 

Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.  
      Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαβάζω αυτά που γράφετε και μου φαίνονται πλέον τόσο πολύ μακρινά.

Όχι τα ξενύχτια, τα υπόλοιπα.

Οι δικοί μου ούτε ξέρω πόσες φορές τρώνε τη νύχτα ΑΚΟΜΑ.

Πάντως το πρωί έχω περίπου 8 μπιμπερό άπλυτα!

Εγώ δεν μπορώ να τα ακούω να κλαίνε. Γάλα θέλουν, γάλα θα πιουν.

Το να τα παίρνω στο κρεβάτι μου το έκοψα μαχαίρι γιατί πλέον περπατάνε και μπορεί άνετα να πέσουν.

Τρώνε όλα τα γεύματα τους, όλο το φαγητό τους (το πιάτο το γλείφουν), το απόγευμα τρώνε ότι τους δώσεις, είναι συνέχεια με ένα ψωμί, ή ένα μπισκότο στο χέρι (αγαπημένο το κουλούρι Θεσ/κης), πίνουν 4 φορές γάλα από 250μλ και όμως έχασαν βάρος.

Άρα για να ξυπνάνε και να ζητάνε γάλα σημαίνει πώς το χρειάζονται.

Γιατί αν πίνανε λίγο θα έλεγα οκ. Αλλά τα μπιμπερό τα βρίσκω εντελώς στραγγισμένα.

Όλγα αυτά με τα χαμομήλια και τις πιπίλες δεν πιάνουν σε όλα τα μωρά.

Ο Χριστόφορος ειδικά αν δεν φάει είναι ικανός να κλαίει όλη τη νύχτα και το έχει κάνει.

Σου το έχω ξαναπεί πώς είσαι πολύ τυχερή που έχεις καλόβολα μωράκια.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, δεν έχω κάνει ακόμη μπάνιο και αρχίζει η Νικολούλη σε λίγα δευτερόλεπτα!

Λοιπόν, έχουμε και επίσημα παλινδρόμηση, οπότε αλλάξαμε γάλα (almiron ar - καλό είναι; τι με συμβουλεύετε; το είδα πηκτό, θα χρειαστούμε άλλη πιπίλα, ε; πάνω που έλεγα ότι βρήκα τη σωστή, ρε γαμώτο). Τα πήγαμε κάπως καλύτερα αλλά ήταν μόνο ένα γεύμα, πρέπει να δούμε και τα υπόλοιπα...

Όσο για τον μεγάλο, άδικα το μάλωνα το παιδί και το άφηνα να σπαράζει, πιστεύοντας ότι έχει κακομάθει από τις γιαγιάδες... Έχει κολικούς σε μεγάλη έξαρση, είπε η γιατρός!!!!!!!!!! Ότι έχει κολικούς το ξέραμε, τους έχουν και οι δύο από 16 ημερών, αλλά τώρα ο μεγάλος μου υποφέρει! Πήραμε το σχετικό σιροπάκι και προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες 3 εβδομάδες, περίπου τόσο μας είπε ότι θα κρατήσουν!

Σας φιλώ, τρέχω να δω τι υπόθεση έχει και να κάνω μπάνιο στις διαφημίσεις τελικά!

Υ.Γ. Olgaki, μου πεινάνε μεν στο δίωρο, αλλά δεν τους δίνω, εννοείται! Τους δίνω περίπου στο 2.50, όταν δω ότι δεν συγκρατιούνται με τίποτα!

rPPrp3.png

Και εγώ είμαι ολίγον πτώμα... σήμερα το απόγευμα ασχολήθηκα με τη δουλειά μετά από πολύ καιρό, έπηξα και κουραστηκα. Αφησα και τα τέκνα στις γιαγιάδες και μου έλειψαν τόσο πολύ που μια στιγμή πήρα το μπιμπερό και το μπέμπη και τάιζα και έγραφα παράλληλα......

Δηλώνω εξαρτημένη.... και το απολαμβάνω:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Aγοράκια μου υπομονή με τους κολικούς.Μέχρι 3 μηνων κρατανε και θέλουν γερά νευρα!

Γοπ εχετε και εσεις τελικα ε?Μην αγχωνεσαι δεν ειναι κάτι.Θα περασει σύντομα.Εχω διαβασει οτι εχει να κανει με την ανωριμότητα του πεπτικου λόγω ηλικίας

Βλακεια υπόθεση εχει σήμερα.Αντε να δειξει τιποτα για το θρίλερ της Πρέβεζας

Φρόσω μου σαφώς δεν δεν πετυχαίνει σε ολα τα μωρα η πιπιλα και το χαμομήλι.Αλλα πιστευω οτι το βραδινο γαλα απο ενα σημειο και μετα ειναι καθαρα θέμα συνηθειας και οχι αναγκης.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια, πραγματικά όσα ξενύχτια και να κάνω δεν με πειράζει αρκεί τα μωρουλια μου να 'ναι καλά! Να παράδειγμα ο μικρούλης μου που έχει έντονους κολικους ήταν ανήσυχος μέχρι τώρα. Επειδή μου εκλαιγε και χτυπιοταν τον γύρισα μπρουμυτα και τον χαιδευα στην πλάτη ώσπου ηρέμησε το μαναρι μου και αποκοιμηθηκε! Να το δείτε πόσο γλυκά κοιμάται..... :) λυπάμαι να το σηκωσω οπότε μένω ξυπνια για να τον παρακολουθω!!! :) :)

Επίσης δηλώνω κι εγω εξαρτημένη όπως η twins ;)

Δεν σας είπα ... Σήμερα βγήκαμε μια βόλτα το πρωί για λίγο... Και τελικά επέστρεψα βράδυ! Και δεν είχα πάρει ούτε μπιμπερο όχι ότι τελικά χρειαστηκαμε ;) τρωγανε ανα 3-4 ώρες και μέσα σε 10 λεπτά. Αφού σκέφτομαι, Τέλος του μήνα που θα πάμε Τηνο, να μην πάρω ούτε αποστειρωτη! Nufaki αξίζει να τα καταφέρεις με τον θηλασμο, κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη!

Το άλλο ΣΚ θα κάνουμε εμβολιακι, σας το είπα;;

Ααα... Επίσης .... Κλείσαμε νονούς.... Τρεις μέχρι στιγμής και παίζει και αν θα μπει η κουμπαρα μου, που μας παντρεψε.

Αυτά τα νέα μας!!

Καλε η nunu που είναι; Ακόμα να κάνει την εμφάνιση της;

RKdwp3.png

Καλημερα!!!!

Πως ειστε σημερα????

Εμεις ξενυχτησαμε...εκει που κοιμομασταν λιγο το βραδυ,χτες ξυπνησανε και οι δυο στις 03 00 και δεν τους εκανες καλα με τιποτα.....τελικα τους χωρισα κ κοιμηθηκανε στις 05 00.....δεν μπορω αλλα ξενυχτια!!!!!Θελω να κοιμαμαι περισσοτερο!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και από μένα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Εμείς απόψε κοιμηθήκαμε. Από τις 11 ως τις 6 το πρωί. Τέλειααααααααααααα.............Καλά δεν γίνεται κάθε βράδυ αυτό αλλά ελπίζω να μπούμε σε μια σειρά και να το κάνουμε σύστημα.

AGORAKIA επειδή κι εγώ είχα θέμα με τον μπεμπουλάκο μου που έχει κι αυτός παλινδρόμηση μας συνέστησε η παιδίατρος το Almiron AR και όντως το μωράκι μου άπό τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα. Βρήκαμε την υγειά μας. Δεν το συζητώ. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γάλα αυτό τώρα. Ούτε βγάζει ούτε είναι νευρικός ούτε κάθεται ξύπνιος όπως πρίν γιατί δεν μπορούσε να χωνέψει. Ναι όντως είναι πολύ πηκτό. Και αν το αφήσεις αρκετή ώρα αυτό πήζει και γίνεται σαν γιαούρτι. Κάνει πολύ αφρό να ξέρεις. Με τις πιπίλες βέβαια και είναι θέμα. Γιατί θέλει προσπάθεια για να ρουφήξει το παιδί. Εμείς πήραμε ένα μηχανηματάκι και ανοίξαμε κι άλλη τρυπίτσα στην πιπίλα και τρώει καλύτερα. Περιμένω νέα σου από την αλλαγή του γάλατος.

Οι υπόλοιπες καλά?

Καλημέρα και από εμάς!!!!!!!:P

Τα νέα μας... τα γνωστά!!!!! Το μπιμπεροκυνηγητό καλά κρατεί!!!!!!

Jas τι άκουσα; Θα αρχίσετε τις πολύ μακρινές εκδρομές και θα διασχίσετε και θάλασσα; Θα ήθελα να μου πεις όλη τη διαδικασία γιατί και εμείς θα πάμε ταξιδάκι τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω τι αξίζει να πάρω και τι όχι.

Πως θα τα καταφέρετε με τρεις νονούς;;;;;;;; Εμείς δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και μου φαίνεται και βουνό!:roll:

Glorr δεν άλλαξες το τικέρ:(:(:(:( Με τη δουλειά τι έκανες τελικά;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!!!!!:P

Τα νέα μας... τα γνωστά!!!!! Το μπιμπεροκυνηγητό καλά κρατεί!!!!!!

Jas τι άκουσα; Θα αρχίσετε τις πολύ μακρινές εκδρομές και θα διασχίσετε και θάλασσα; Θα ήθελα να μου πεις όλη τη διαδικασία γιατί και εμείς θα πάμε ταξιδάκι τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω τι αξίζει να πάρω και τι όχι.

Πως θα τα καταφέρετε με τρεις νονούς;;;;;;;; Εμείς δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και μου φαίνεται και βουνό!:roll:

Glorr δεν άλλαξες το τικέρ:(:(:(:( Με τη δουλειά τι έκανες τελικά;

Όχι δεν το άλλαξα το τικεράκι..Το ξέχασα τελείως. Θα το αλλάξω όμως. Με την δουλειά εντάξει. Ξεκίνησα φροντιστήριο από τις 15 Σεπτέμβη. Έχω βέβαια λιγότερες ώρες φέτος. Δυστυχώς. Αλλά τι να κάνουμε? Ας όψεται η οικονομική κρίση. Καλές είναι και οι λίγες. Από το τίποτα...............

Εσύ, από δουλειά?

Διαφημίσεις

Όχι δεν το άλλαξα το τικεράκι..Το ξέχασα τελείως. Θα το αλλάξω όμως. Με την δουλειά εντάξει. Ξεκίνησα φροντιστήριο από τις 15 Σεπτέμβη. Έχω βέβαια λιγότερες ώρες φέτος. Δυστυχώς. Αλλά τι να κάνουμε? Ας όψεται η οικονομική κρίση. Καλές είναι και οι λίγες. Από το τίποτα...............

Εσύ, από δουλειά?

Εγώ φέτος έχω άδεια και μου κακοφαίνεται!!!!! Αλλά συνεχίζω το περσινο μεταπτυχιακό, οπότε πάλι έχω διαβάσματα.

Καλα βρε θηρίο, πως τα καταφέρνεις με 2 μωράκια και με τη δουλειά; Πραγματική ηρωίδα!!!!!

Ερώτηση: για τα σχολεία γενικά δεν σε ενδιαφέρει; Γιατί είδα ότι πηραν πολλούς της ειδικότητας σου στα δημοτικά....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κουκλίτσες μου, εδώ είμαστε κι εμείς!!!

Τι κάνετε; Εγώ πάλι σήμερα είχα έξοδο... :)

Άφησα τα μωρά στον μπαμπά τους κι εγώ οδήγησα μακριά... στη Δάφνη! Πήγα στην αγαπημένη μου λαϊκή (είχα να πάω από πριν γεννήσω), είδα όσους περισσότερους φίλους καταστηματάρχες μπόρεσα (έπιασε και βροχή), πήγα σούπερ μάρκετ (πάντα στη Δάφνη), πέρασα από το πλυντήριο αυτοκινήτων, που πήγαινα, όπουα ρνήθηκαν να μου πλύνουν το αυτοκίνητο, διότι θα έβρεχε (επαγγελματισμός), και αντί γι' αυτό προσεφέρθησαν να μου ρίξουν νερό με το πισετικό, για να φύγουν οι κουτσουλιές! Δέχτηκα.

Μετά επέστρεψα στα βλαστάρια μου... Μου είχαν λείψει. Περάσαμε δύσκολες μέρες τελευταία (κολικοί, εμετοί, γκρίνια) και είχα ανάγκη από βολτίτσα! Ωραία ήταν... Και το καλύτερο; Eros Ramazzotti στη διαπασών!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Τώρα, για το καινούριο μας γάλα, ναι, πάμε καλύτερα! Βέβαια, έναν εμετούλι τον κάναμε το πρωί, αλλά όχι σπουδαία πράγματα. Εμφανώς καλύτερα. Glorraki, όλα αυτά που επισημαίνεις τα παρετήρησα κι εγώ. Επίσης, πρόσεξα και κάτι άλλο. Από τη στιγμή, που το αρχίσαμε, το χέσ....μο πάει σύννεφο!!!!!!!! Αφού μου 'ρχεται να το δώσω και στον μεγάλο, που υποφέρει από τη δυσκοιλιότητα, που όλοι γνωρίζουμε και μισούμε!

Το infacolic θαυματουργό (μέχρι στιγμής). Το πρωί ξεκίνησε λίγα πονάκια το παιδί μου, του χορήγησα αυτό το σκεύασμα και αμέσως ηρέμησε!!!!!!!!!! Ελπίζω να εξακολουθήσει να είναι το ίδιο αποτελεσματικό, μέχρι να τελειώσει κι αυτή η δοκιμασία του... Τι άλλο να σας πω; Είχαμε ένα σχετικά ήρεμο βράδυ, το αυτό ελπίζω και για σήμερα, διότι έχει και τον Godfather (έχασα το πρώτο επεισόδιο το προηγούμενο Σάββατο, μην χάσω κι αυτό)!

rPPrp3.png

Καλή μου Αγοράκια, έχουμε και υπέροχη λαικη εδώ το Σάββατο και δίπλα στα σπίτια μας!!!!!!!!:P:p:p Αλλά αφού πήγες για βόλτα, χαλάλι σου!!!!

Και ως γνησια Ιταλολάτρης, τι άλλο θα άκουγες στη διαπασων!!!:P:p:p

Ηταν πολύ δυσκολή εβδομάδα... είδα ότι πάλι αλλάξατε γάλα ε; Ελπίζω τώρα να μειωθεί κάπως η γκρίνια και οι εμετοί.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...