Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές Όλγα! Και λατρεύω την μη- αγχωμένη λογική σου:P Ελπίζω και εγώ να είμαι έτσι:P

Αυτό το νυχτερινό πέρα-δώθε πως θα το αποφύγουμε;;;;

Η μόνη λύση (που έχετε ήδη προτείνει έσεις) είναι τελικά μόνο το μητρικό γάλα; Αυτά τα μπιμπερό που λένε ότι νικάνε τους κολικούς κάνουν καμιά δουλεια;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εμενα το βραδυ απο νεογεννητα κοιμοντουσταν και δεν ειχα προβλημα αλλα απο τις 6 μεχρι τις 12 το βραδυ υποφεραμε.Μονο το μητρικο γαλα πιστευω ειναι το καλυτερο.Τι μπιμπερο και χαζομαρες.Οσο θηλαζεις τοσο θα κατεβαινει το γαλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εγω στην αρχη που τις εδινα μητρικο και λιγο ξενο κλαιγανε συνεχως γιατι ηταν νηστικες και δεν επαιρναν βαρος.Με την καθοδηγηση της παιδιατρου διπλασιασαμε το βαρος τους και ευτυχως τρωνε καλα!!Σε λιγο και εμας θα φανε!!Βοηθεια εχω απο τον αντρα μου.Το βραδυ κοιμομαστε!!!Χτες απο τις 12 τη νυχτα η μεγαλη ξυπνησε στις 06:30 και η μικρη στις 04:30!!!Χαλαρα!!!Ξεκουραστηκαμε επιτελους!!

iRzGp3.png

Αχ κορίτσια τι ωραία που τα λέτε. Αγχώνομαι λίγο βέβαια για το πως θα είμαι εγώ και τι θα κάνω. Εγώ εντωμεταξύ στο δίμηνο μάλλον θα ξεκινήσω δουλειά γιατί δεν με παίρνει να κάτσω άλλο (καταλαβαίνετε , από οικονομική άποψη) και δεν ξέρω πως θα είναι. Για λίγες ώρες θα λείπω βέβαια , για κανένα τετράωρο οπότε σκέφτομαι έντονα τι θα κάνω με το θέμα του θηλασμού. Θα δούμε . Ας έλθουν πρώτα με το καλό τα μπεμπε....:tongue:

Διαφημίσεις

το ενοικιο ειναι 60 ευρω το μηνα.τα νοσοκομειακα θηλαστρα δεν ειναι προς πωληση

Αυτο που εχεις ειναι για περιστασιακη χρηση γι'αυτο δεν σου φτανει το γαλα.Εγω ετσι την πατησα με το mini electric που αγορασα.Δεν ειναι για αντληση ολων των γευματων

Γι'αυτο κοριτσια μην την πατησετε.Νοικιαστε μονο νοσοκομειακο.Δειτε εδω parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862

εγω νοικιασα το πρωτο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Βρε βρέ!! λιγο έλλειψα και έχετε κάνει προξενιά, κορτιζόνες, ψώνια!! Καλά τι είστε εσεις?? Εγώ σήμερα όλη μέρα έτρεχα με τράπεζες και πέρασα και από λητώ μπας και δώ κανα φουστανάκι, αλλά ήταν σα το μικρό σπίτι στο λιβάδι!!!

Αυτό με την κορτιζόνη το κάνουν όλες?? Από τι εξαρτάται ?? Ανυπομονώ να πάω στον γιατρό μου να ρωτήσω όλα αυτά!!

Διαφημίσεις

Joy μου εγω δεν εκανα ενεσεις.Δεν ηθελε ο γιατρός.Ειναι για τα πνευμονακια των μωρων σε περιπτωση που γεννηθουν προωρα.Αν και εγω που γεννησα την 34η δεν ειχαν κανενα προβλημα τα μωρακια μου.

Όσο για το καρότσι το maclaren νομιζω οτι ειναι βαρύ.Για κοιταξε το

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Joy μου εγω δεν εκανα ενεσεις.Δεν ηθελε ο γιατρός.Ειναι για τα πνευμονακια των μωρων σε περιπτωση που γεννηθουν προωρα.Αν και εγω που γεννησα την 34η δεν ειχαν κανενα προβλημα τα μωρακια μου.

Όσο για το καρότσι το maclaren νομιζω οτι ειναι βαρύ.Για κοιταξε το

12 Mαιου που θα πάω για την β επιπεδου θα ρωτήσω για την κορτιζόνη και για την καμπύλη, να δώ τι θα μου πεί και ο δικος μου.

Το maclaren το έχει πάρει και η κουμπάρα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη. Θα το ψάξω μέχρι τότε πάλι. Πρέπει να έχουμε αμέσως καρότσι??

Κατι ακόμα. Από το νοσοκομείο δεν μπορείς να τα πάρεις αγκαλιά?? χρειαζεται να έχεις καλάθι??

την καμπυλη παλι δεν την συστηνουν ολοι οι γιατροι αλλα την θεωρω αναγκαία.Γιατι και καλο να ειναι το σακχαρο στις μηνιαίες εξετάσεις δειχνει καθαρα την προδιαθεση για διαβητη κυησης μετα απο τοση μεγαλη ποσοτητα γλυκόζης

Απο το μαιευτηριο το πιο σωστο ειναι τα παρεις με καθισματακια αυτοκινητου.Για δευτερη επιλογη αν δεν εχεις καλαθι.Θα χωρανε και τα δυο σε ενα.Αλλα στα χερια ειναι λίγο εως πολυ επικινδυνο

το καρότσι θα το χρειαστεις απο την στιγμη που θα βγειτε βόλτα.Παντως να ξερετε οτι διπλωμενα ολα αυτα ειναι μεγαλα και δεν χωρανε στο αυτοκινητο.Δεν ξερω αν υπαρχει κανενα που να χωραει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τελικά θα χρειαστούμε αυτοκίνητο!! Βεβαια αυτό που έχουμε είναι μικρό, αλλά τώρα δεν είμαστε και για τέτοια έξοδα! Να δώ τι θα κάνουμε! Μ ε τόση ποσότητα κορμό που καταναλώνω, νομίζω είμαι έτοιμη για την εξέταση!! Θέλω να δω τι άποψη έχει ο γιατρός μου για όλα αυτά.. Ανυπομονώ ...γιατί εγώ εδώ κάνω κάθε μήνα γενική αίματοσ-ούρων-σιδηρο και φεριττίνη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...