Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εμενα απο 3 μηνων μου ειπε πανε στο δωματιο τους.Τα πηγα στον 4ο γιατι δεν το ειχα ετοιμο.Δεν υπαρχει λόγος να κοιμουνται δίπλα σου.Απλα θα εχεις την ενδοεπικοινωνια

Καλο θα ηταν να εχεις και ενα κρεβατι ή πολυθρονα κρεβατι αν χρειαστει να κοιμηθεις μαζι τους

Εγω θα βαλω τωρα γιατι το καταλαβα οτι χρειαζετε τωρα που μου αρρωστησαν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω το μυστικό για το πως να κόψετε το βραδυνο (Ολγα μη βαρέσεις). Δεν το κάναμε ηθελημένα αλλά πιστεύω πως αυτό είναι!!!!!!

Λοιπόν.... και το μυστικό είναι.........

.... να τα ταίζετε και να νυστάζετε. Οταν λοιπόν ταίζουμε κουτουλώντας από τη νύστα, το παιδί σιγα-σιγά βαριέται και χάνει το ενδιαφέρον του. Οπότε κάποια στιγμή αποφασίζει από μόνο του ότι το γεύμα αυτό δεν έχει νόημα!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Αν δεν πάρετε σοβαρά τη συμβουλή αυτή δεν θα σας παρεξηγήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κ τη μερα τι εκανες? ταιζες παλι ελευθερα η ανα 3ωρα παλι?

με προγραμμα!!:P

Δεν ξεφυγα ποτε!Ειχαμε και εχουμε το ωραριο μας.ή ανα 3ωρο ή ανα 4ωρο.Εσυ το κανονιζεις αυτο.Αναλογα το μωρο;)

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Τώρα θα υπερθεματισω σε αυτό που είπε η Ολγα:

Πως είναι δυνατόν όλες μας να έχουμε τα ίδια προβλήματα (εμετό, ρουκέτες, δυσκοιλιότητα);;;;;;;;;;;;;;;

Υπάρχει ανάδρομος Ερμής;;;;;:P:p:p

Απ' την άλλη, πάλι καλά που το έχουμε όλες, γιατί αλλιώς θα νομίζαμε ότι τα παιδιά μας έχουν σοβαρές ασθένειες!!!!!!!!

Agorakia, εμείς για να στρώσουμε τη μαγουλού κάνουμε 8 γεύματα την ημέρα, όπως τα νεογέννητα. Και μπορεί σε ένα γεύμα να φάει 100ml, μπορεί και 30. Ότι θέλει. Και κυρίως τσέκαρε να δεις αν τα βγάζει ο μπέμπης σου σε συγκεκριμένα γεύματα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μην την ακουτε παει να σας σαμποταρει το προγραμμα!!!!!!:evil::evil::tongue:

Αυτό το λες για το νυσταλέο γεύμα, για τα 8 γεύματα ή για τον ανάδρομο Ερμή;;;:rolleyes:

Λοιπόν, έχω κέφια σήμερα, καθώς φαίνεται!!! Εχω και άλλη πρόταση να σας κάνω!!!!

Είστε να πάμε να δώσουμε όλες εξετάσεις στην Ιατρική; Νομίζω ότι είμαστε και οι πρώτες παιδίατροι!!!!!!!!!!:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

twins καλο!

το εχω κανει, αλλα δεν επιασε.........

δεχομαι κ αλλες δημιουργικες προτασεις ομως!

ολγα σε πρηζω, αλλα χθες ξεκινησα κ δε ξερω τι να κανω..

τα 3ωρα ειναι συγκεκριμενα κ σταθερα? πχ 12,3,6,9...

η τα μετρας απ το πρωτο γευμα της ημερας? δηλαδη αν φανε στις 5το πρωι, συνεχιζεις 8,11 κτλ?

εγω σημερα καθυστερησα λιγο λιγο για να επανελθουμε στα 3ωρα που ειχαμε

33E7p2.png

επισης, εφοσον θα χανουν πλεον ενα γευμα βραδινο, λογικα πρεπει να τρωνε περισσοτερο στα υπολοιπα γευματα ωστε να μη μειωθει στο συνολο της η προσλαμβανουσα ημερησιως ποσοτητα ,ετσι δεν ειναι?

αν οχι, θα αδυνατισουμε!!!κ δεν το θελουμε διολου!! ειδαμε κ παθαμε να φτασουμε τα 4κιλακια..

33E7p2.png

twins εισαι κεφατη σημερα!

τελικα τη συνεχιζετε ετσι τη μικρη? παχυνε καθολου το βικουλινι?

Πήρε 80gr σε 2 μέρες:P!!!!!! Με εντατική προσπάθεια όμως!!!!!!! Ακόμα και 80 να μην είναι, τουλάχιστον δεν είναι 10, όπως ήταν σε προηγούμενο ζύγισμ!!!!!

Γι' αυτο που είπες για το γεύμα που θα χάσει το παιδί το βράδυ, είτε που θα πρέπει να τρώνε περισσότερο ανά γεύμα, είτε λίγο πιο συχνά. π.χ. αν τρώγανε ανά τετράωρο, να τρώνε ανά 3,5 ώρες.

Τα περισσότερα παιδιά (εκτός από τα δικά μου) προτιμούν την πρώτη λύση.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

χαχα! σε ταλαιπωρουν τα twinsakia με το φαγητο ε?

οποτε ξαναγινες μια μικρη all day +night long ταιστρα..

βγαινω να αρχισω το ταισματακι κ γω..πηγε 3..κ τα ξαναλεμε!

φιλακι σε φιλ κ βικ!

33E7p2.png

το ιιιιιιι πηγαινε στο νυσταλεο προγραμμα!

μεχρι να σταθεροποιηθει το βραδινο τους προγραμμα θα φτιαχνεις τα 3ωρα(καλυτερα βεβαια 4ωρα)αναλογα με το πρωτο πρωινο.Ωστε να σου βγει το τελευταιο 11 περιπου το βραδυ

Και επειδη κοβουμε το βραδινο δεν αυξανουμε τα ημερισια γευματα.Απλα στο συνολο γινονται 5.Δεν θα χασουν τιποτα.Θα αυξησουν τα αλλα λιγο λιγο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μικρές μου φίλες, έπεσα δίπλα τους, για να τους χώνω και την πιπίλα και τον ψιλοπήραμε όλοι μαζί. Μετά άρχισαν πάλι τα βογκητά και ξύπνησα. Twinsaki, ο μεγάλος είναι αυτός που έχει ανησυχία, οπότε ο εμετός δεν ωφέλησε σε κάτι. Επίσης, ο μικρός (που κάνει τους εμετούς) τρώει τη φυσιολογική του ποσότητα, περίπου 120 δηλ. Μάλιστα πριν 2 μέρες είχε φτάσει και τα 150. Θέλω να πω ότι δεν το πιέζω για περισσότερο. Τρώει ευχάριστα, ρεύεται με χαρά και μετά τα ξερνάει όλα. Απελπίστηκα...

Το απόγευμα θα πάμε στην παιδίατρο.... Δεν γίνεται αλλιώς!

rPPrp3.png

Τέλος, είναι αδύνατον να τους κάνω 4ωρο. Στις 2 ώρες αρχίζουν την γκρίνια, για να φάνε. Από τότε που έβαλα πρόγραμμα (3ωρο), το τηρούμε με τη βία, διότι τρώμε π.χ. στις 5, τελειώνουμε στις 6 και κάτι, σχεδόν 6.30, κοιμόμαστε λίγο, ξυπνάμε στις 7.15 και ουρλιάζουμε μέχρι τις 8 παρά (οπότε και υποκύπτω) και τρώμε...

rPPrp3.png

Αγορακια μου προσπαθησε να μην το κανεις αυτο.Ειναι πολυ νωρις στις 2 ωρες να τρωνε

Οταν ουρλιαζουν δεν σημαινει οτι πεινανε.Και αμα τους δωσεις γαλα θα το πιουν ετσι και αλλιως αλλα ειναι λάθος.Μονο στον θηλασμο μπορεις να ταιζεις τοσο συχνα που δεν ξερουμε ποσο τρωει το μωρο.Το ξενο κανουν να το χωνεψουν 3-4 ωρες.Μηπως γι'αυτο σου κανει εμμετο?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...