Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Glorr, άλλαξε το τίκερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλγα συγχαρητήρια για τα δοντάκια!!!!

Agorakia, περνάς δύσκολες ώρες.... τι συμβουλές να δώσω δεν ξέρω......

Να ήξερα και πως αλλάζει το τικεράκι..................Χα χα χα χ αχα !!!!!!!!!! Τι κάνουν τα Twinsakia?:eek:

Γιωτα ετοιμο το μοσχαρι?Να ξεκινησω?

Ετοιμο το γευμα....και τα μακαρονια!!!!

Πηρα το διδυμοκαροτσο κ πηγα τραπεζα κα εκανα και τα ψωνια μου....τι καλα που ειναι στη βολτα!Κιχ δεν κανουν!!!!

Αντε Ολγα περιμενω!

Nunu που βρισκεσαι????

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας! κ καλο μηνα!!

αχ βαχ!

χθες δε τα πηγαμε κ τοσο καλα..η μικρη ξυπνησε μονη της στις 5,ωραιοτατα!!

ο σπορος ομως,που ξαναλεω ποτε δε ξυπνουσε μονος του στο ταισμα των 3, χθες μου εκανε καψονι! ξυπνησε κλαιγοντας στις 3 και..

οποτε ειπα να τον θηλασω, ευτυχως εφαγε ενα ολοκληρο μισαωρο κ απ τα 2στηθη.τελειωσαμε 4παρα κ 5παρα ξυπνησε η μικρη.τελειωσα μαζι με την αντληση 6μιση,κ 7μιση αρχισαν να γκρινιαζουν κ τα 2...!!ελεος!

εχουμε δρομο μπροστα μας...σημερα τελικα τους παω με προγραμμα ανα 3,3μιση ωρες τρωμε.

θα ξαναταισω το βραδυ στις 12 κ θα δουμε πως θα παει σημερα..

παντως ολγα τον μικρο που ξυπνησε στις 3 με τιποτα δε θα μπορουσα να τον ξεγελασω να κρατηθει μεχρι τις 5-6 για να φαει...κλαμα πολυ λεω!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ολγα μεγεια τα δοντακια!!

jas πως αντεχεις κοριτσι μου τοοσο ξενυχτι? εγω τουλαχιστον κοιμαμαι μια ωρα απο δω κ μια απο κει..κ παλι δυσκολευομαι..

twinsaki! η μαγουλου που επανηλθε στο προγραμμα νεογεννητου πως παει? εβαλε κανενα γραμμαριο?

agorakia κ γω το ιδιο προβλημα με τον μικρο..

glorr δεν αγχωνεσαι που δεν ειναι κοντα σου το βραδυ?

33E7p2.png

Να ήξερα και πως αλλάζει το τικεράκι..................Χα χα χα χ αχα !!!!!!!!!! Τι κάνουν τα Twinsakia?:eek:

Τα τουινσάκια καλά είναι, τώρα κοιμούνται!!!!!!! Η μαγουλού μας ζορίζει λίγο, αλλά γενικά ΟΚ.

Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω με το τικερ (η ειδικότης μου άλλωστε), πες μου μόνο γεννέθλια και ΠΗΤ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα τουινσάκια καλά είναι, τώρα κοιμούνται!!!!!!! Η μαγουλού μας ζορίζει λίγο, αλλά γενικά ΟΚ.

Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω με το τικερ (η ειδικότης μου άλλωστε), πες μου μόνο γεννέθλια και ΠΗΤ.

17/7 τα γενέθλια και 12/8 ΠΗΤ

Μόλις προηγήθηκε μία από τα ίδια. Ο μικρός έφαγε ωραία ωραία 120, ρεύτηκε και μετά από λίγο κάνει μία έτσι και τα ξαναβγάζει όλα...

Ηρθε η ώρα για τις τουινσοσυμβουλες:

1. Κατ΄αρχήν, αν φάει το γεύμα του, όσο και να ζητάει παραπάνω, μην του δίνεις

2. Παρατήρησα από τη μαγουλού, ότι όταν είναι έτοιμη να τα βγάλει, αν την κρατάω και πάμε βόλτα στο μπαλκόνι και τη χτυπήσει ο αέρας, δεν κάνει εμετό

3. Μην αγχώνεσαι!!!! Αν αυτός ήταν ο λόγος ανησυχίας, τώρα πέρασε και μετά θα φάει καλά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

οχι βεβαια που να τον κρατησεις 3 ωρες.Αλλα την μικρη μπορουσες να την καθυστερησεις

Θα βρεις τον ρυθμο σου σιγα σιγα.Βαλε ενα οριο.Οταν ξυπνανε πχ πριν τις 5 τους δινεις γαλα.Οταν ξυπνανε μετα τα απασχολεις να περασει η ωρα

Μπραβο glorraki!Ουτε εμενα εκαναν ποτε πυρετο με τα εμβολια.Μονο γκρινιτσα

Αγορακια τι να πω κοριτσακι μου.Ειναι ζόρι αυτο.Ο γιατρος τι λεει για τους εμμετους?

Παντως βλεπω οτι πολλες αντιμετωπιζετε το ιδιο θεμα και μου κανει τρομερη εντυπωση

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ολγα μεγεια τα δοντακια!!

jas πως αντεχεις κοριτσι μου τοοσο ξενυχτι? εγω τουλαχιστον κοιμαμαι μια ωρα απο δω κ μια απο κει..κ παλι δυσκολευομαι..

twinsaki! η μαγουλου που επανηλθε στο προγραμμα νεογεννητου πως παει? εβαλε κανενα γραμμαριο?

agorakia κ γω το ιδιο προβλημα με τον μικρο..

glorr δεν αγχωνεσαι που δεν ειναι κοντα σου το βραδυ?[/QU

Η αλήθεια είναι Nufi μου ότι αγχώνομαι λίγο αλλά πρέπει να συνηθίσουν Δεν γίνεται. Και όσο μικρότερα τόσο καλύτερα. Εντάξει κουράζομαι εγώ λίγο παραπάνω με το πέρα δώθε αλλά κατά τ' αλλα οκ. Είναι ήσυχα τα κακόμοιρα. Ξυπνάνε μόνο για το φαγητό τους, τα ακούω από την ενδοεπικοινωνία και πάω. Καλά ρίχνω και ματιές ενδιάμεσα.

Εσύ πότε σκέφτεσαι να τα βάλεις?

giotaki μπραβο που εκανες ολα αυτα με το διδυμοκαροτσο!!

τελικα ειναι πολυ ωραιο το καροτσι μας κ βολικο στη βολτα..αλλα δε θα τολμουσα να το παρω με τα μωρα τοσο μικρα σε δουλειες..φοβαμαι οτι θα ξεσηκωναν τον κοσμο!

λοιπον, για πειτε μου..

μου ειπε η παιδιατρος οτι καλο ειναι να κρατησω τα μωρα στο δωματιο μας τουλαχιστον μεχρι τον 6ομηνα..

κ εγω ανυπομονουσα να πανε στο δωματιο τους να "γεμισει"επιτελους..!

αντ αυτου το σκ θα μεταφερουμε κ το δευτερο κρεβατακι στο δωματιο μας γιατι αρχισαν να στριμωχνονται..

εσεις τι λετε? η twins k h glorr τα εχουν πια στο παιδικο ξερω. πως ειναι?

33E7p2.png

οχι βεβαια που να τον κρατησεις 3 ωρες.Αλλα την μικρη μπορουσες να την καθυστερησεις

Θα βρεις τον ρυθμο σου σιγα σιγα.Βαλε ενα οριο.Οταν ξυπνανε πχ πριν τις 5 τους δινεις γαλα.Οταν ξυπνανε μετα τα απασχολεις να περασει η ωρα

Μπραβο glorraki!Ουτε εμενα εκαναν ποτε πυρετο με τα εμβολια.Μονο γκρινιτσα

Αγορακια τι να πω κοριτσακι μου.Ειναι ζόρι αυτο.Ο γιατρος τι λεει για τους εμμετους?

Παντως βλεπω οτι πολλες αντιμετωπιζετε το ιδιο θεμα και μου κανει τρομερη εντυπωση

κ τη μερα τι εκανες? ταιζες παλι ελευθερα η ανα 3ωρα παλι?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...