Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!

Τι κανετε?Κι εμεις ακομη ξενυχταμε,ομως ειμαστε πολυ καλυτερα.Τρωμε στις 24 00 κ μετα στις 06 00 οποτε ξεκουραζομαι.Πιστευω με τον καιρο σιγα-σιγα να ξυπνανε λιγο πιο αργα,απο τις 07 00 και μετα να κοιμαμαι λιγο περισσοτερο.....

Τωρα φτιαχνω μοσχαρακι κοκκινιστο,αργοτερα θα βρασω μακαρονια κ πρεπει να παω στην τραπεζα να πληρωθω,να αγορασω και μερικα πραγματακια κ να μαζευτω για να παω να παρω τον Τασο μου απ το σχολειο.....ουφ και μονο που τα εγραψα αγχωθηκα!!!!

Παω να συνεχισω!!!!Φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλή σας μέρα και έναν πολύ καλό μήνα να έχουμε!!!

Τελικά κοιμήθηκα κατά τις 4.30 . Μέχρι εκεί άντεξα... και τα μικρά κοιμήθηκαν και ξυπνήσαμε πρώτη φορά νωρίς.

Μου αρέσει αυτό, δεν θέλω να ξυπνάω μεσημέρι.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Να πω κάτι άσχετο να ευθυμήσουμε κιόλας.... βρε κορίτσια, όλες οι γιαγιάδες στη γειτονιά έχουν φαγωθεί ότι θα γίνει πόλεμος σε τρεις μήνες και οι μοναχοί στο Αγ. Όρος μαζεύουν λάδια και σιτάρια στις αποθήκες τους. Μάλιστα μια μου είπε να πάω να προμηθευτώ γάλα από το φαρμακείο γιατί δεν θα έχω να ταίσω τα παιδιά.:confused::confused::confused:

Το έχετε ακούσει κι εσείς;:confused::confused::confused::confused:

Οταν το εγραψες εχθες αυτο γελασα:rolleyes:

Σημερα όμως μου ειπαν ακριβώς το ιδιο πραγμα 2-3 άτομα και τρόμαξα λίγο η αλήθεια ειναι:confused:

Εχε γουστο....

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αα ναι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

Λοιπον ξαναγραφω

jas προσεχε με το συστημα που προσπαθεις να ακολουθησεις γιατι αμα μαθουν να τα νανουριζεις ολο το βραδυ μαυρο φίδι που σε εφαγε!

nufidio η καταπληκτικη εκπροσωπος μου εγραψε ακριβως τι εκανα για να κοψω το βραδινο γάλα.Ζοριστηκα πολυ στην αρχη αλλα μολις τα καταφερα ξεκουραστηκα ακομα περισσότερο!Οτι θες εδω ειμαι να σε βοηθησω οσο μπορω!

Γιωτα ετοιμο το μοσχαρι?Να ξεκινησω?

nunuka που εισαι κοριτσαρα μου?Δεν βγηκες ακομα?

witch,glorr,αγορακια,Μαράκι(ξεχασα καμια????) που ειστε τσούπρες?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα διδυμομανούλες κουκλίτσες!

Τι κάνετε; Εμείς είχαμε πάλι δύσκολη νύχτα, όπως και δύσκολη μέρα χθες. Νομίζω ότι κάπως έτσι θα πάμε και σήμερα.............. Ο μεγάλος κλαίει με νεύρα και πείσμα, εγώ προσπαθώ να μην τον πάρω αγκαλιά, για να μην κακομάθει, αυτός εξακολουθεί να κλαίει και γίνεται εδώ χαμός. Μαλώνουμε συνεχώς, με γράφει και ξανακλαίει, ο μικρός στο μεταξύ πεινάει κάθε 2 ώρες, ενώ έχει φάει καλά στο προηγούμενο γεύμα, ενώ το βράδυ, μόλις είχε φάει 120 (δεν τρελάθηκα κιόλας), είχε ρευτεί 3 φορές σε αντίστοιχα διαλείμματα, στο τέλος πήγα να τον αλλάξω (είχε κακά) και, όπως είναι ξαπλωμένος, τα βγάζει ΟΛΑ. Στο κρεβάτι, πάνω μου, στο πάτωμα και συνέχιζε και συνέχιζε, μέχρι που δεν του έμεινε τίποτα. Μετά έφαγε 30 και κοιμήθηκε...

Τώρα ξύπνησε (ξαναφάγαμε στις 10.30) και γκρινιάζει με τα δάχτυλα στο στόμα.

Πάω να βάλω σταγόνες σίδηρο στον μεγάλο!

Φιλάκια!

rPPrp3.png

αα ναι ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

Λοιπον ξαναγραφω

jas προσεχε με το συστημα που προσπαθεις να ακολουθησεις γιατι αμα μαθουν να τα νανουριζεις ολο το βραδυ μαυρο φίδι που σε εφαγε!

nufidio η καταπληκτικη εκπροσωπος μου εγραψε ακριβως τι εκανα για να κοψω το βραδινο γάλα.Ζοριστηκα πολυ στην αρχη αλλα μολις τα καταφερα ξεκουραστηκα ακομα περισσότερο!Οτι θες εδω ειμαι να σε βοηθησω οσο μπορω!

Γιωτα ετοιμο το μοσχαρι?Να ξεκινησω?

nunuka που εισαι κοριτσαρα μου?Δεν βγηκες ακομα?

witch,glorr,αγορακια,Μαράκι(ξεχασα καμια????) που ειστε τσούπρες?

Olgaki, πόσα κιλά ήταν τα μωρά σου, όταν τους έκοψες το βραδινό;

rPPrp3.png

Κοριτσια εμεις εχουμε μεγαλώσει πολυ!Σταθηκαμε στα 4 και προσπαθουμε να μπουσουλήσουμε!

Επισης βγαζουμε δόντια!Ο Νικόλας ήδη εχει 2 δοντάκια που ψηλαφίζονται!

Το κακο ειναι οτι ποναει πολυ και η γκρινια ειναι πολυυυυυ μεγάλη

Αλλα τι να κανουμε υπομονη!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα κι από μένα. Τι κάνετε? Κι εμείς καλά ειμαστε. Χθες κάναμε κι εμείς το εμβόλιο το εξαπλό. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η μπέμπα γκάνιαξε στο κλάμα για καμιά ώρα αλλα μετά μόνο λίγη γκρινίτσα είχαν αλλά όχι πολλά πράγματα. Ούτε πυρετό ούτε τίποτα. Μια χαρούλα. Πανάκριβα ρε παιδιά αυτά τα εμβόλια. Πω πω ...............Αλλά τι να κάνουμε? Τώρα κάθονται ήσυχα ήσυχα στις κούνιες τους στο δωμάτιό τους και παίζουν. Ευτυχώς τους αρέσει στο δωμάτιό τους, κοιμούνται το βράδυ μια χαρά και την ημέρα κάθονται μόνα τους όση ώρα τα αφήσω. Δεν το περίμενα αλλά τελικά όλα πήγαν καλά.

Εσείς τι κάνετε σήμερα?:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...