Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να πω κάτι άσχετο να ευθυμήσουμε κιόλας.... βρε κορίτσια, όλες οι γιαγιάδες στη γειτονιά έχουν φαγωθεί ότι θα γίνει πόλεμος σε τρεις μήνες και οι μοναχοί στο Αγ. Όρος μαζεύουν λάδια και σιτάρια στις αποθήκες τους. Μάλιστα μια μου είπε να πάω να προμηθευτώ γάλα από το φαρμακείο γιατί δεν θα έχω να ταίσω τα παιδιά.:confused::confused::confused:

Το έχετε ακούσει κι εσείς;:confused::confused::confused::confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Να πω κάτι άσχετο να ευθυμήσουμε κιόλας.... βρε κορίτσια, όλες οι γιαγιάδες στη γειτονιά έχουν φαγωθεί ότι θα γίνει πόλεμος σε τρεις μήνες και οι μοναχοί στο Αγ. Όρος μαζεύουν λάδια και σιτάρια στις αποθήκες τους. Μάλιστα μια μου είπε να πάω να προμηθευτώ γάλα από το φαρμακείο γιατί δεν θα έχω να ταίσω τα παιδιά.:confused::confused::confused:

What???

Καταρχήν να σας καλημερισω μιας και τώρα ξυπνησαμε!!

Twins μου δεν το έχω ακούσει αυτό αλλά διάβασα το άλλο το "Καλό" .... Ότι θα καταργήσουνε λέει τα παιδικά εμβόλια και αν θελουμε να τα κάνουμε θα πρέπει να τα πληρώνουμε όλα !!!

RKdwp3.png

Ναι, κάτι πήρε το αυτί μου στις ειδήσεις... Ψιλοαστείο μου φαίνεται κι εμένα. Με ποιόν να κάνουμε πόλεμο, άραγε; Αφού με τους Τούρκους τα πάμε μια χαρά. Όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις μας κατέβασαν εντελώς τα βρακιά μας, γιατί να κάνουμε πόλεμο με τους Τούρκους; Ό,τι θέλουν κάνουν, μέχρι το Σούνιο φτάσανε, παραβιάζοντας δικά μας ύδατα, δεν είδα να κουνηθεί κανείς!

Ε, μα πια, τα είπα και ξεθύμανα!

Τι άλλο κάνετε;;; :) :) :)

rPPrp3.png

Από χτες ή που έχουμε θεαματική βελτίωση, ή που μας λυπήθηκε ο Θεός.

Φυσικά, άλλαξα πάλι γάλα (μόνη μου τις κάνω τις αλλαγες), πειραματιστηκα με μπιμπερό και πιπίλες και ίσως κάτι να κατάφερα!

Οι βόλτες βέβαια καλά κρατούν... τις οποίες συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Από χτες ή που έχουμε θεαματική βελτίωση, ή που μας λυπήθηκε ο Θεός.

Φυσικά, άλλαξα πάλι γάλα (μόνη μου τις κάνω τις αλλαγες), πειραματιστηκα με μπιμπερό και πιπίλες και ίσως κάτι να κατάφερα!

Οι βόλτες βέβαια καλά κρατούν... τις οποίες συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!

Twinsaki μου, εύχομαι να είναι όλα τέλεια από δω και μπρος! Κι εμείς αγωνιζόμαστε με νύχια και με δόντια, αλλά χάσαμε λίγο το προγραμματάκι μας λόγω γκρίνιας από χθες!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Και τώρα θα θέσω το ερωτημα μου, που μάλλον θα το σκέφτεστε και εσείς.

Υπάρχουν γάλατα για δυσκοιλιότητα, ευκοιλιότητα, αλλεργίες, χαμηλό βάρος, ΓΟΠ κλπ, κλπ. Τότε λοιπόν αφ' ενός γιατί υπάρχουν τα κλασικά βρεφικά γάλατα και αφ' ετέρου γιατί να μην υπάρχει ένα γάλα που να τα συνδυάζει όλα για να ησυχάσουμε (πέραν του μητρικού που όντως τα συνδυάζει).:confused::confused::confused::confused:

Agorakia, δυστυχώς σε όλες μας το πρόγραμμα φτιάχνει και χαλάει συνεχώς. Πάλι καλά που είμαστε και καλη παρέα και τα λέμε εδώ γιατί βλέπω οτι όλες τα ίδια περνάμε....:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και τώρα θα θέσω το ερωτημα μου, που μάλλον θα το σκέφτεστε και εσείς.

Υπάρχουν γάλατα για δυσκοιλιότητα, ευκοιλιότητα, αλλεργίες, χαμηλό βάρος, ΓΟΠ κλπ, κλπ. Τότε λοιπόν αφ' ενός γιατί υπάρχουν τα κλασικά βρεφικά γάλατα και αφ' ετέρου γιατί να μην υπάρχει ένα γάλα που να τα συνδυάζει όλα για να ησυχάσουμε (πέραν του μητρικού που όντως τα συνδυάζει).:confused::confused::confused::confused:

Agorakia, δυστυχώς σε όλες μας το πρόγραμμα φτιάχνει και χαλάει συνεχώς. Πάλι καλά που είμαστε και καλη παρέα και τα λέμε εδώ γιατί βλέπω οτι όλες τα ίδια περνάμε....:P

Twinsaki είναι και τα βρεφικά γάλατα σαν τα κλασικα των μεγάλων... Πλήρες, light, με 70% λιγότερη λακτόζη, active για δυσκοίλιους, με βιταμίνες κτλ....

Νομίζω ότι καταρχήν μια ποικιλία χρειάζεται για να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες αλλά και για να έχει η κάθε εταιρεία εναλλακτικές και να μην την εγκαταλείπεις όταν κάποιο γάλα δεν σου κάνει ;)

Λοιπόν, το δικό μας πρόγραμμα δεν λέει να φτιάξει με τίποτα...αφού το έχω πάρει απόφαση πια το ξενύχτι...

RKdwp3.png

Jas, δεν σε ρώτησα: πήρατε τελικά εκείνη την πιπίλα; Πως ήταν;

Οσο για το πρόγραμμα... νομίζω ότι η απάντηση της Φρόσως ήταν πλήρης... υπομονή καλή μου... Να σκέφτεσαι ότι τα δικά σου παιδιά δεν χρειάζονται όλα αυτά τα σκευάσματα.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jas, δεν σε ρώτησα: πήρατε τελικά εκείνη την πιπίλα; Πως ήταν;

Οσο για το πρόγραμμα... νομίζω ότι η απάντηση της Φρόσως ήταν πλήρης... υπομονή καλή μου... Να σκέφτεσαι ότι τα δικά σου παιδιά δεν χρειάζονται όλα αυτά τα σκευάσματα.....

Τελικά δεν πήραμε την πιπίλα γιατί το πρόβλημα δεν ήταν αν θα την κρατήσουν στο στόμα αλλά το ότι την πετούσαν τα ίδια γιατί δεν την θέλανε...

Πήραμε όμως κάτι κουκλάκια νανι που κρατάνε την μυρωδιά της μαμάς, μήπως βοηθήσουν στην μετάβαση στην κούνια μας ;);)

RKdwp3.png

Τελικά δεν πήραμε την πιπίλα γιατί το πρόβλημα δεν ήταν αν θα την κρατήσουν στο στόμα αλλά το ότι την πετούσαν τα ίδια γιατί δεν την θέλανε...

Πήραμε όμως κάτι κουκλάκια νανι που κρατάνε την μυρωδιά της μαμάς, μήπως βοηθήσουν στην μετάβαση στην κούνια μας ;);)

Ωραία πρέπει να είναι... Και εμείς πήραμε κάτι κουκλάκια για τον ίδιο λόγο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν περίεργο... κάθε φορά που ξυπνάνε τα γλύφουν :P. Εσας τι αντίδραση είχαν;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ωραία πρέπει να είναι... Και εμείς πήραμε κάτι κουκλάκια για τον ίδιο λόγο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν περίεργο... κάθε φορά που ξυπνάνε τα γλύφουν :P. Εσας τι αντίδραση είχαν;

Θα σου πω, ακόμα όμως δεν τους τα έδωσα. Τα παρέλαβα εχθές και λέει 1-2 μέρες να τα κρατά εγώ ώστε να πάρουν την μυρωδιά μου. :P:p:p

RKdwp3.png

hello!

τι κανετε? δε προλαβαινω να πολυμπαινω..πολυ γκρινια απ τον μικρο αυτες τις μερες..

twins αν ξανακανες τη δημοσκοπηση για το ποιο μωρο ειναι πιο ζορικο, τωρα θα σου απαντουσα το αγορακι...

εχω ανακοινωση! σημερα το βραδυ δε θα τα ξυπνησω στο 3ωρο για να φανε, αλλα θα περιμενω να ξυπνησουν μονα τους οταν πεινασουν!!

εχω πολυ μεγαλη περιεργεια.. αραγε θα μ αφησουν να κοιμηθω λιγακι παραπανω?

θελω να πιστευω πως ναι, γιατι ποτε δεν εχουν ξυπνησει απο μονα τους για να φανε στις 3.. για να δουμε!

θα σας ενημερωσω το πρωι για την εξελιξη.

αυτο για το οποιο δεν ειμαι σιγουρη, ειναι αν πρεπει να το συνεχισω ετσι ελευθερα το προγραμμα κ τη μερα..

νομιζω οχι..λεω κατα τη διαρκεια της μερας να κρατω τα 3ωρα..

που εισαι ολγα???

θυμισε μου πως το εκοψες εσυ που τηρουσες κ προγραμμα!

33E7p2.png

Nufaki, επειδή η Όλγα δεν είναι εντος, αυτοδιορίστηκα εκπρόσωπος!!!!!! (Ολγάκι μη θυμώσεις :P).

Η Ολγα λοιπόν μας είχε πει ότι τα δικά της όταν έκλαψαν και ζητούσαν φαι, τους "ξεγελασε" με χαμομηλι, πιπίλα κλπ αλλά καθόλου γάλα όσο και αν έκλαιγαν. Μετά από εκείνη τη νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου, έμαθαν.

Εμένα τα δικά μου πάλι το έμαθαν από μόνα τους. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που αγχώθηκα (βλ. τα προηγούμενα ποστ με τις μαγουλο-περιπέπειες)!!!! Αν θέλεις, μπορώ να σου εξιστορήσω τι συνέβη.... εν ολίγοις, σιγα-σιγα έτρωγαν όλο και λιγότερο στο γεύμα των 3, μετά δεν ξυπνούσαν καθόλου και στο τέλος το μάγουλο αποφάσισε να μην ξυπνάει ούτε στο τάισμα των 6, αλλά ούτε και στο τάισμα των 9... Και εκεί ελήφθησαν δραστικά μέτρα!!!!!

Το πρεναν το συνεχίζετε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Λοιπόν κορίτσια, αποφάσισα να αλλάξω στρατηγική.

Τώρα κοιμούνται. Ο ένας στο καρότσι και ο άλλος στο ριλάξ. Δεν θα προσπαθήσω να τους μετακινήσω στο κρεβάτι τους. Θα προσπαθήσω να τους νανουρίζω όλο το βράδυ ώστε αν γίνεται να χορτάσουν ύπνο... δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά δεν νομίζω να τα πειράξει λίγος υπνούλης παραπάνω. Απλά θα πρέπει να μείνω ξύπνια όλη νύχτα και μετά όλη μέρα...

Θα σας πω νεότερα και αν λειτούργησε αύριο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...