Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  κορίτσι μου ... εσύ σε τι φάση είσαι???

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Ξύπνησα κατά της 1, αφού κοιμηθήκαμε 6.30 το πρωί. Τα ζιζάνια κοιμούνται. Τα άφησα πριν στον μπαμπά και πήγα σούπερ μάρκετ. Τώρα περιμένω να γίνει το φαί γιατί πείνασα!! :)

Jas, τελείωσα την πρώτη σειρά από πειράματα, τα οποία είχαν σχέση με φαι.

Οι μεγάλες τρύπες τζίφος όπως και οι μεγάλες πιπίλες. Η μαγουλού ερωτεύτηκε το στραβό μπιμπερό, το οποίο είναι και πολύ βολικό στο τάισμα

(μπορείς να ταισεις και στο ριλαξ, και όρθια περπατώντας). Αλλά είναι δύσκολο στο πλύσιμο!!!!!!!

Σου γραφω τις τεχνικές για ύπνο που σε εμάς πιάνουν:

1. Σεσουάρ (απορώ πως δε λειτούργησε σε εσάς). Πρέπει να το βάλεις όμως αρκετή ώρα για να ναρκωθούν.

2. Ριλάξ: Μόλις ηρεμούν, τα βάζω λίγο στο ριλάξ και αποκοιμιούνται

3. Τους βάζω δίπλα στο μαξιλάρι μου για λίγη ώρα. Ισως τους αρέσει η μυρωδια, αλλά βλέπω ότι τα ηρεμεί

4. Και το καλύτερο: κάθομαι στο κρεβάτι με λυγισμένα γόνατα και τα καθίζω πάνω μου. Αφού τα κάνω νταχτιρντί λίγο, ηρεμούν

Αχ twinsaki μου, το τι έχω δοκιμάσει, δεν λέγεται...

Σεσουάρ δοκίμασα..τίποτα...για ώρες το έβαζα..αφού με ζάλιζε..

Στο ριλάξ δεν θέλουν πιά, προτιμούν το καρότσι.

Στο κρεβάτι τους βάζω αλλά θέλουν και οι δύο να είμαι δίπλα τους, κάτι δύσκολο φυσικά και έτσι πάω από τον ένα στον άλλο, με ενδιάμεσα κλάμματα...ουφ.

Τώρα το νταχτιρντί δεν ξέρω αν πιάνει.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και εμένα το κρεβάτι τους δεν το θέλουν καθόλου.... τα βάζω μόνο όταν έχουν ήδη αποκοιμηθεί. Μήπως αν τα έβαζες στο κρεβάτι τους μέχρι να αποκοιμηθούν και μετα να τα πήγαινες; Η αν έβαζες στην κούνια τους ένα ρουχαλάκι σου ή ένα μαξιλάρι για να σε νιώθουν δίπλα τους;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

που ειστε βρε κοριτσια?

τωρα που ηρθα εγω εξαφανιστηκατε?Αχ εχω προσπαθησει να διαβασω οσα εχετε γραψει ολες αυτες τις μερες αλλα τζιφος.όλο τα παρατάω.Οποτε αν υπαρχει κατι αξιολογο μου λετε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Χμμμ... αν τους έβαζες μαζί;

Τώρα σκέφτηκα και κάτι άλλο άσχετο. Μήπως το στρώμα του κρεβατιού τους είναι κάπως κρύο και γι' αυτό ξυπνάνε;

πολύ πιθανόν, αλλά γενικά όταν κοιμηθούν με το που τα σηκώσω ξυπνάνε!

RKdwp3.png

Jas, η φωτογραφία του avatar σου είναι εκπληκτική.

Χμ... πρέπει να μου έρθει εμπνευση. Θα τσεκάρω και απόψε τα δικά μου και θα σου πω.....

Μα γιατί δεν θέλουν το ριλάξ... είναι τόσο μεγάλη ευκολία :cry::cry:

Α... τώρα το σκέφτηκα... μήπως τους αρέσει το φάσκιωμα (η μαγουλου τρελαίνεται!)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Jas, η φωτογραφία του avatar σου είναι εκπληκτική.

Χμ... πρέπει να μου έρθει εμπνευση. Θα τσεκάρω και απόψε τα δικά μου και θα σου πω.....

Μα γιατί δεν θέλουν το ριλάξ... είναι τόσο μεγάλη ευκολία :cry::cry:

Α... τώρα το σκέφτηκα... μήπως τους αρέσει το φάσκιωμα (η μαγουλου τρελαίνεται!)

χαχα ετυχε να την τραβήξω την ώρα που τα θήλαζα και ο ένας κρατούσε το δάχτυλο του άλλου :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι, το ριλάξ, το βαρέθηκαν...

Το φάσκιωμα ούτε κατά διάνοια δεν το θέλουν. Το ξεγύμνωμα...ναι!!! :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

jas έτσι κάνουν τα μωράκια που θηλάζουν. Μην τα συγκρίνεις με τα άλλα στον ύπνο.

Κορίτσια αφήστε τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα!

Μπουσουλάνε και οι 2, ο ένας περπατάει και λίγο, και όλοι μέρα πρέπει να έχω τα μάτια μου 14. Αφήστε που περνάνε και φάση προσκόλησης και δεν μπορώ να ξεμυτίσω από το δωμάτιο. Κλαίνε με απίστευτα δάκρυα. Πλαντάζουν.

Τλσπ. Εγώ με το στήθος ευτυχώς πολύ καλύτερα.

Φρόσω σε 6 μέρες έχετε τα πρώτα σας γεννέθλια; ωωωω.... πως περνάει ο καιρός.... Αυτό να σκέφτεσαι.... μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου θα παίρνουν την τσαντούλα με το κολατσιο και θα πηγαίνουν στο σχολείο!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

jas έτσι κάνουν τα μωράκια που θηλάζουν. Μην τα συγκρίνεις με τα άλλα στον ύπνο.

Κορίτσια αφήστε τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα!

Μπουσουλάνε και οι 2, ο ένας περπατάει και λίγο, και όλοι μέρα πρέπει να έχω τα μάτια μου 14. Αφήστε που περνάνε και φάση προσκόλησης και δεν μπορώ να ξεμυτίσω από το δωμάτιο. Κλαίνε με απίστευτα δάκρυα. Πλαντάζουν.

Τλσπ. Εγώ με το στήθος ευτυχώς πολύ καλύτερα.

Ναι βρε Φρόσω μου, δεν λέω, αλλά όχι να 'ναι ξύπνια συνεχόμενα από τις 11 μέχρι τις 7-8 το πρωί...

RKdwp3.png

Εγώ τα άφηνα στο κρεβάτι όπως αποκοιμιούνταν γιατί δεν άντεχα να σηκώνομαι συνέχεια. Όταν ξύπναγε ο άλλος, έπαιρνα τον έναν στο κρεβάτι και έβαζα τον άλλον στην κούνια.

Ναι πότε πέρασε όλος αυτός ο καιρός;

Την αγωνία πάντως της γέννας και την ταλαιπωρία της εγκυμοσύνης ακόμα την θυμάμαι λες και ήταν εχθες.

Καλημέρα κουκλάρες μου!

Κι εμείς είμαστε από χθες το πρωί με γκρίνια. Ο μεγάλος μου δηλαδή, ο οποίος ούτε κακά του κάνει και όλο κλαίει το μωρό μου. Με τις καινούριες πιπίλες κάπως καλύτερα τρώμε. Twins, αυτή που σου είπα ήταν μια πιπίλα της NUK, η οποία νομίζω ότι έγραφε για 4 μηνών. Ήταν από αυτές της πλαγιαστές. Και μάλλον ήταν νούμερο 2. Σου λέω μάλλον, διότι δεν έχω κρατήσει καμιά συσκευασία και το σπίτι είναι γεμάτο πιπίλες και μπουκάλια και δοκιμές, οπότε δεν θυμάμαι πολύ καλά. Πάντως, ήταν σίγουρα από καουτσούκ. Τώρα πήρα τα μεγάλα μπουκάλια της ίδιας φίρμας με διάφανη πιπίλα (νομίζω σιλικόνη), που γράφει απ' έξω 0-6. Παρατήρησα μεγάλη διαφορά στο φαγητό των παιδιών, καθώς το μέγεθος της πιπίλας είναι πιστεύω το σωστό. Οι άλλες ήταν τεράστιες. Και, υποθέτω, Glorraki, ότι αυτή ήταν και η αιτία των εμετών μας. Έτρωγαν μεγάλη ποσότητα απότομα (παρ' όλο που αργούσαμε να τελειώσουμε το φαγητό μας) και τους έπεφτε βαρύ. Ελπίζω να συνεχίσουμε να τα πάμε κάπως καλύτερα, όπως τώρα... Απλώς τώρα, άρχισαν πιο έντονες οι ενοχλήσεις του μεγάλου μου του μωρού! :(

Σας φιλώ, πάω να βάλω ένα κοτοπουλάκι στο φούρνο και να ταΐσω!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...