Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε??

Glorr και Γιώτα συγχαρητήρια για την πρόοδό σας!! Τώρα θα κοιμάστε καλά και θα είστε πιό ξεκούραστες!! Τι ωραία..ζηλεύω :) :)

Πάντως εμένα οι δικοί μου, στην κούνια κάθονται κανένα 5λεπτο το πολύ!! Τους αρέσει το κρεβάτι της μαμάς περισσότερο!!

Πολύ χάρηκα με την Nunuka μας που πήρε και τα μωράκια στην αγκαλιά της!! Έχω και απίστευτη αγωνία να ακούσω την εμπειρία της!!! Πρέπει να ήταν συγκλονιστική!!

Οι μπόμπιρες τώρα κοιμούνται και θα τους αφήσω, μήπως και μείνουν ξύπνιοι μετά τις 8 και κοιμηθούν πια το βράδυ! Για να δούμε...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Hello girls!!!!!!

Σας έλειψα????

Ειμαστε μια χαρα αλλα δεν ειχα ιντερνετ.Ειπα να αλλαξω εταιρια και με αφησαν χωρις 1 εβδομαδα

NUNUKAAAAAA να σου ζησουν τα αγγελουδια σου!!!!!!!Βρε θηριο με φυσιολογικο?

Δεν εχω διαβασει νεα γι'αυτο και δεν σχολιαζω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Αλήθεια βρε κορίτσια, μήπως ξέρετε κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε τα μπουκάλια των μπιμπερό? Όχι τις θηλές, τα μπουκάλια.

Ολγάκι welcome back!! Φυσικά μας έλειψες!!!

Twins έχουμε περισσότερα νέα από την Nunuka μας? Τι έγινε? Σπάσαν τα νερά? Την έπιασαν πόνοι? Πώς έγινε??

RKdwp3.png

Ελά Ολγα να μας βάλεις σε τάξη!!!!! Μας έλειψες!!!!!!

Jas, ειδικά για τα γυάλινα μπουκάλια δεν χρειάζονται να τα αλλάξεις, εκτός βέβαια αν έχουν ραγίσματα. Τα πλαστικά χρειαζονται αλλαγή όταν έχουν εσωτερικές γρατζουνιές.

Χμμμ... επειδή καίγεστε για λεπτομέρειες για τη nunukoγέννα, να σας πω ότι πρώτα γεννήθηκε το κοριτσάκι, μετά το αγοράκι. Η φίλη μας γεννούσε έπι πέντε ώρες. Βασικά είχε πονάκια, πήγε για να τη δει ο γιατρός της είπε ότι είναι ωδίνες. Εξετάζοντας της είδε ότι είχε και διαστολή, οπότε προχώρησαν σε τοκετό! Τις λεπτομέρειες θα σας τις πει η ίδια γιατί και εγώ δεν της έκανα ανάκριση από το τηλέφωνο (αν και καίγομαι να μάθω κάθε λεπτομέρεια :P)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ελά Ολγα να μας βάλεις σε τάξη!!!!! Μας έλειψες!!!!!!

Jas, ειδικά για τα γυάλινα μπουκάλια δεν χρειάζονται να τα αλλάξεις, εκτός βέβαια αν έχουν ραγίσματα. Τα πλαστικά χρειαζονται αλλαγή όταν έχουν εσωτερικές γρατζουνιές.

Χμμμ... επειδή καίγεστε για λεπτομέρειες για τη nunukoγέννα, να σας πω ότι πρώτα γεννήθηκε το κοριτσάκι, μετά το αγοράκι. Η φίλη μας γεννούσε έπι πέντε ώρες. Βασικά είχε πονάκια, πήγε για να τη δει ο γιατρός της είπε ότι είναι ωδίνες. Εξετάζοντας της είδε ότι είχε και διαστολή, οπότε προχώρησαν σε τοκετό! Τις λεπτομέρειες θα σας τις πει η ίδια γιατί και εγώ δεν της έκανα ανάκριση από το τηλέφωνο (αν και καίγομαι να μάθω κάθε λεπτομέρεια :P)

Δεν έχω καθολου γυάλινα. Μόνο πλαστικά! Εσωτερικές γραντζουνιές? Ε δεν θα έχουν??? Πώς θα τις ανιχνεύσω??

Αχ αλήθεια? 5 ώρες μια χαρά είναι και για δίδυμα!!! :P:p:p:p Αχ ζηλεύω!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Τι ωραία εμπειρία!!! Και πάλι μπράβο για το Nunukaki μας! Ξέρεις πότε βγαίνει?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω καθολου γυάλινα. Μόνο πλαστικά! Εσωτερικές γραντζουνιές? Ε δεν θα έχουν??? Πώς θα τις ανιχνεύσω??

Αχ αλήθεια? 5 ώρες μια χαρά είναι και για δίδυμα!!! :P:p:p:p Αχ ζηλεύω!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Τι ωραία εμπειρία!!! Και πάλι μπράβο για το Nunukaki μας! Ξέρεις πότε βγαίνει?

Φαίνονται στο φως οι γρατζουνιές. Ποια μπιμπερό πήρες; Και εγώ τα πλαστικά προτιμώ. Τα γυάλινα μου πέφτουν πολύ βαριά (ειδικά στα νυχτερινα ταίσματα) και μου καίνε τα χέρια.

Δεν ξέρω πότε βγαίνει η nunu....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Φαίνονται στο φως οι γρατζουνιές. Ποια μπιμπερό πήρες; Και εγώ τα πλαστικά προτιμώ. Τα γυάλινα μου πέφτουν πολύ βαριά (ειδικά στα νυχτερινα ταίσματα) και μου καίνε τα χέρια.

Δεν ξέρω πότε βγαίνει η nunu....

Της avent εχω :) :)

RKdwp3.png

Της avent εχω :) :)

Έχω πάρει αρκετές μάρκες (nuk, chicco, medela, disney) αλλά γενικά ιδιαίτερες διαφορές δεν βλέπω (όλα καλά δηλαδή). Βέβαια, το στραβό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

hello!!

μπηκα για λιγο πριν να ξεκινησω ταισματα..ειμαι κ μονη κ ανησυχω μηπως αρχισουν παλι να κλαινε ταυτοχρονα..χθες εζησα μια μικρη φρικη για ενα 2ωρο ετσι..

θηλες των μπιμπερο καθε ποτε αλλαζουμε? εγω αλλαξα των nuk οταν εγιναν αισθητα πιο μαλακες κ εμπαιναν μεσα ενω ταιζα..

33E7p2.png

Έχω πάρει αρκετές μάρκες (nuk, chicco, medela, disney) αλλά γενικά ιδιαίτερες διαφορές δεν βλέπω (όλα καλά δηλαδή). Βέβαια, το στραβό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.....

α, της medela έχω κι εγώ. Κυρίως τα χρησιμοποιώ όταν κάνω άντληση, ώστε να ταίζω απ' ευθείας το μωρό.

Το Σάββατο πήρα από τα jumbo και 2 μπιμπερό πλαστικά της MAM με θηλή που μοιάζει με την φυσική. Τα δοκίμασα και είναι ωραία κι αυτά. Απλά ρωτάω για της avent που τα έχω από την αρχή, αν πρέπει να τα αλλάξω κάποια στιγμή.

Στραβό ούτε κι εγώ έχω δοκιμάσει.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Παρέδωσα όπλα...

τώρα απλά περιμένω να ξημερώσει, να νυστάξουν και να κοιμηθούν από μόνα τους!

Twins τι πειράματα κάνεις? αν αφορούν τον ύπνο πές μου :tongue:

Μάλλον για την μαγουλού, για να τρώει???

RKdwp3.png

Που είστε κοπελιές? Καλημέραααααααααααααααααα. Τι κάνετε? Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε, η μπεμπούλα δηλαδή έφαγε και μετά έκανε εμετό. Ποια είχε πει ότι έιχε εμετούς? Η AGORAKIA νομίζω ε? Ουφ.......Γιατί τα μωρουλίνια μας. Εγώ παρατήρησα ότι κανά δυο μέρες τώρα ξινίζει και αναγουλιάζει η καημενούλα. Και χθες και σήμερα έκανε εμετούλι. Εσύ AGORAKIA τα μωρά τώρα εντάξει? Τί έκανες γι' αυτό?

Κατά τ' αλλα τι κάνετε βρε?

Που είστε κοπελιές? Καλημέραααααααααααααααααα. Τι κάνετε? Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε, η μπεμπούλα δηλαδή έφαγε και μετά έκανε εμετό. Ποια είχε πει ότι έιχε εμετούς? Η AGORAKIA νομίζω ε? Ουφ.......Γιατί τα μωρουλίνια μας. Εγώ παρατήρησα ότι κανά δυο μέρες τώρα ξινίζει και αναγουλιάζει η καημενούλα. Και χθες και σήμερα έκανε εμετούλι. Εσύ AGORAKIA τα μωρά τώρα εντάξει? Τί έκανες γι' αυτό?

Κατά τ' αλλα τι κάνετε βρε?

Glorr μου γεία!!!!! Απ' ότι καταλαβαίνω όλες λίγο ή πολύ έχουμε πρόβλημα με τους εμετούς. Να σου πω τι έκανα εγώ.... Η μαγουλού μέσα σε όλες τις πεπτικές τις ιδιαιτερότητες το είχε κάποτε συνήθειο.

Αυτές βέβαια οι ξινίλες και οι αναγούλες μπορεί να είναι και ιωσούλα, αλλά μπορεί να είναι καποιου είδους ΓΟΠ, που τελικά είναι κάτι το συνηθισμένο

Κατ' αρχήν, είναι αναγωγή (αχώνευτο)ή εμετός (χωνεμένο); Είναι απλώς μεγάλη γουλιά ή ρουκέτα (δηλαδή να της βγαίνει και από τη μύτη); Τσέκαρε επίσης αν είναι κάποια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας (π.χ. το βράδυ, όταν οι κολικοί είναι στο φόρτε τους).

Τι μπορείς να κάνεις τώρα. Οπωσδήποτε είναι καλή ιδέα να τη ρεύεις πιο συχνά κατά τη διάρκεια του γεύματος. Επίσης, αν συμβαίνει αυτό με τη συγκεκριμένη ώρα, δεν είναι κακή ιδέα να αλλάξεις λίγο το πρόγραμμα για να αποφύγεις την καταραμένη ώρα. Και επίσης, οι παιδίατροι ενίοτε συνιστούν να σηκώνουμε λίγο το στρωματάκι.

Υπάρχει αντι-αναγωγικό γάλα, αλλά δεν αρέσει σε όλα τα παιδιά επειδή είναι αρκετά πηχτό και βαρύ. Και με αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα βγάζει, απλά θα βγάζει λιγότερο.

Τελειώνω τη μακρόσυρτη απάντηση λέγοντας υπομονή. Είναι εξαιρετικά συνηθισμένο τελικά....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Παρέδωσα όπλα...

τώρα απλά περιμένω να ξημερώσει, να νυστάξουν και να κοιμηθούν από μόνα τους!

Twins τι πειράματα κάνεις? αν αφορούν τον ύπνο πές μου :tongue:

Μάλλον για την μαγουλού, για να τρώει???

Jas, τελείωσα την πρώτη σειρά από πειράματα, τα οποία είχαν σχέση με φαι.

Οι μεγάλες τρύπες τζίφος όπως και οι μεγάλες πιπίλες. Η μαγουλού ερωτεύτηκε το στραβό μπιμπερό, το οποίο είναι και πολύ βολικό στο τάισμα

(μπορείς να ταισεις και στο ριλαξ, και όρθια περπατώντας). Αλλά είναι δύσκολο στο πλύσιμο!!!!!!!

Σου γραφω τις τεχνικές για ύπνο που σε εμάς πιάνουν:

1. Σεσουάρ (απορώ πως δε λειτούργησε σε εσάς). Πρέπει να το βάλεις όμως αρκετή ώρα για να ναρκωθούν.

2. Ριλάξ: Μόλις ηρεμούν, τα βάζω λίγο στο ριλάξ και αποκοιμιούνται

3. Τους βάζω δίπλα στο μαξιλάρι μου για λίγη ώρα. Ισως τους αρέσει η μυρωδια, αλλά βλέπω ότι τα ηρεμεί

4. Και το καλύτερο: κάθομαι στο κρεβάτι με λυγισμένα γόνατα και τα καθίζω πάνω μου. Αφού τα κάνω νταχτιρντί λίγο, ηρεμούν

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...