Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκα πως ειστε? Καταρχην Nunu μου να σου ζησουνε τα μπεμπουλακια σου, μπραβο κοριτσακι μου και με φυσιολογικο τοκετο τελος καλο ολα καλα! Γερα και δυνατα να ειναι παντα και να τα καμαρωνεις γλυκια και φρεσκια μανουλα! Ολα καλα να σου πανε μονο γελια και χαρουλες! Φιλια πολλα!

Φροσω μου εστω και καθυστερημενα, χρονια πολλα πολυχρονη και οτι επιθυμεις κοριτσι μου, να καμαρωνεις τα μπεμπακια σου!

Ολες οι υπολοιπες μανουλες ολα καλα? Τα μπεμπακια σας μεγαλωνουν? Ελπιζω οσο πανε να σας ταλαιπωρουν λιγοτερο!!!

Εγω συγνωμη αλλα χανομαι παντα λογω προβληματων, το Σαββατο ειχα συσπασεις με αρκετα πονακια και αιμα και ξεκινησα

τα yutopair, θα τα παρω μεχρι το βραδυ και αυριο θα παω να με δει! Στο τσακ δεν μπηκα παλι στην κλινικη το Σαββατο! Δεν ξερω αν φταιει και το γεγονος οτι περασα και περναω μια ασχημη κατασταση με κλαματα και πολυ στεναχωρια απο καποιο προβλημα που μου δημιουργησαν κοντινοι μου ανθρωποι αλλα απο εκεινη τη μερα με κλεινει ωρες ωρες και δε μπορω να παρω ανασα(συν του οτι τα χαπια μου δημιουργουν μια τρομερη ταχυκαρδια)!

Μη σας ζαλιζω αλλο παω να διαβασω τα νεα σας να ξεχαστω!

Κοριτσάκι μου, αυτό το χάπι παρ' ολίγον να το πάρω κι εγώ, αλλά δεν χρειάστηκε. Όμως, ο γιατρός μου μου είχε πει ότι κάνει ταχυκαρδίες, γι' αυτό, αν το έπαιρνα τελικά, μου είχε γράψει και ένα άλλο, το οποίο θα έπαιρνα 1/2 ώρα πριν, ακριβώς για να αποφύγουμε τις ταχυκαρδίες. Δεν τον ρωτάς; Αν θέλεις, μπορώ να ψάξω τα χαρτιά μου και να σου πω ποιό είναι!

Φιλιά και καλή δύναμη

Υ.Γ. Γράψε στα τέτοια σου όποιον σε στεναχωρεί. Στο λέω από πείρα, διότι κι εμένα με στενοχώρησαν στο μαιευτήριο και λίγο έλειψε να μας κοστίσει αυτό σε τεράστια (μα τεράστια) ταλαιπωρία για το μεγάλο μας το παιδάκι... Θα σας τα πω άλλη στιγμή, αλλά άκουσέ με. Μην επιτρέψεις για κανέναν να μπει σε κίνδυνο η υγεία των μωρών σου και η δική σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια μου, βρίσκουν και τα κάνουν όταν είμαστε πιό ευάλωτες??? Τι αναισθησία είναι αυτή???

Έχει δίκιο η agorakia... γράψιμο κανονικότατο!! Κλείσιμο τα αυτιά και τα ματια και το μυαλό μόνο στα μπεμπάκια μας!! δεν αξίζει κανένας τέτοια χάρη!!!

Maraki μου διανύεις ήδη μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Ποιοί νομίζουν ότι είναι αυτοί που σου γ&*%@ε την ψυχολογία?? Να σκέφτεσαι τα μωρά σου και τον εαυτούλη σου!! Φέρσου εγωιστικά στο κάτω κάτω!! Μετά από εσάς...το χάος!!!

RKdwp3.png

Nunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σου ζησουν κοριτσαρα μου!παντα γερα και τυχερα και να ειστε μια ευτυχισμενη τρελονονουοικογενεια!

απλα συγχαρητηρια για τον φυσιολογικο!μαλλον σε ζηλευω και λιγο για την δυναμη!!

age.png

Nunu μου αγαπη μου γλυκια να σου ζησουν τα δίδυμακια σου,να τα χαιρεσαι και παντα με υγεια!!!Χαρισες και στον μπεμπη μου δυο ξαδερφακια που οταν θα βρισκονται θα χορταινουν παιχνιδι!!!!!!Τα υπολοιπα απο κοντα,ανυπομονω να τα πουμε!!!Ειμαι πολύ χαρουμενη που γεννησες και με Φ.Τ,εισαι αστερι!!!!!!:):):):):):):):):)

Μαράκι δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιους ανθρώπους.....

Έρχονατι σε μια γυναίκα που παλεύει να φέρει στη ζωή 2 μωράκι και την κάνουν κουρέλι.

Θα έπρεπε να ντρέπονται. Άντε γιατί θυμάμια κι εγώ τα δικά μου.

Μόνο αυτό θα πω: είμαι μόνη μου με την πεθερά μου στον 7ο μήνα και ο Αλέξανδρος έχει γίνει χάλια από διάρροια ο καημένος και θέλω να τον πλύνω. Ο Αλ. 18 κιλά. Της λέω θα τον πλύνεται εσείς ή τουλάχιστον θα με βοηθήσετε να τον βάλω στην μπανιέρα και μου λέει α δεν μπορώ με πονάει η μέση μου και την έκανε......

Σήμερα έβαλα τα μωρά πάλι μαζί σε ένα δωμάτιο. Πάθανε πλάκα. 1 ώρα παίζανε πριν κοιμηθούν.

Βάζανε τα μούτρα τους ανάμεσα στα κάγκελα και ξεκαρδίζονταν στα γέλια icon_eek.gificon_lol.gificon_rolleyes.gif .

Αφού παίξανε, χοροπηδήσανε, κάνανε τα από όλα τα κάγκελα της κούνιας τους, μαλλιοτραβήχτηκαν (κλασικά), πέσανε κάτω και ξεράθηκαν.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Δευτερο βραδυ που κοιμηθηκαμε 24 30-07 30.....ξυπνησανε κατα τς 05 00 τους εβαλα πιπιλα κ το πηρανε σερι μεχρι το πρωι!!!!!!Νομιζω οτι κοψανε το βραδυνο!!!!!

Περιμενουμε νεα απο την nunu.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα!!!!

Δευτερο βραδυ που κοιμηθηκαμε 24 30-07 30.....ξυπνησανε κατα τς 05 00 τους εβαλα πιπιλα κ το πηρανε σερι μεχρι το πρωι!!!!!!Νομιζω οτι κοψανε το βραδυνο!!!!!

Περιμενουμε νεα απο την nunu.[

Α εσείς έχετε κάνει πρόοδο. Μπράβο σας μωράκια. Τι καλά παιδιά!!!!!!!!!! Η Όλγα αλήθεια που χάθηκε,,είναι καλά?

Δηλαδή Γιώτα κοιμάστε το βράδυ κι εσέις τώρα και ξεκουράζεσαι λίγο βρε παιδί μου. Ναι ναι περιμένουμε τα νέα από το Nunakia...............

Εμείς μπήκαμε στις κούνιες μας στο δωμάτιό μας..............και ναι μας αρέσει πολύυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα!!!!

Δηλαδή Γιώτα κοιμάστε το βράδυ κι εσέις τώρα και ξεκουράζεσαι λίγο βρε παιδί μου.

Κοιμομαστε λιγο παραπανω...μην ειμαι αχαριστη,αλλα ξυπναει ο Τασος κατα τις 6 30.....ομως ειναι καλυτερα απο πριν που κοιμομουν ελαχιστες ωρες!!!!

Εμείς μπήκαμε στις κούνιες μας στο δωμάτιό μας..............και ναι μας αρέσει πολύυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Τελεια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα!!!!:P

Τα δικά μας τα νέα τα ξέρετε, μη σας κουράζω (το γνωστό μαγουλοκυνήγι).

Nunuνέα τώρα: Η Nunu μας λοιπόν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πήρε τη μπεμπούλα στο δωμάτιο προσπαθεί να την ταϊσει. Ο μπέμπης έκανε ικτεράκο και τον έχουν στο φουρνάκι, αλλά θα οδεύσει και αυτός μάλλον το απόγευμα προς το δωμάτιο. Οπότε η καλή μας η nunu θα μείνει απόψε με τα παιδάκια της!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία νέα... Αγκαλίτσα με την κορούλα της και σε λίγο και με τον γιόκα η Nunu μας!!! :):):):):)

Olgaki, αρχίζω κι εγώ κι ανησυχώ... Πού είσαι; Τι κάνουν τα Olgakia;;;;

Κι εμείς τα γνωστά. Ψάχνουμε να βρούμε την κατάλληλη πιπίλα, γιατί τελικά εκεί έχω εντοπίσει το πρόβλημα... Είχαμε πάρει της NUK κάποιες που ο καλός μου έκρινε ότι είναι ok, αλλά ήταν για 4 μηνών. Είχαμε πει, δεν πειράζει, ψιλοέτρωγαν καλά. Ο μεγάλος, όμως, δεν τις άντεξε και τον ξαναγύρισα στις απλές με τη μία τρυπούλα, αλλά πάλι δυσκολευόταν. Σήμερα που πήγα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, όμως, νομίζω έδωσα τη λύσηηηηηηηη!!!!!

Βρήκα κάτι μπουκάλια της προαναφερθείσης φίρμας με μικρή πιπιλίτσα. Έγραφε 0-6 μηνών, τα δοκίμασα και τα παιδιά τρώνε όμορφα, κυρίως ο μεγάλος που είναι ακόμη μικρουλάκος (3600 σήμερα το πρωί και μετά από λίγο ενεργήθηκε πολύ, έπειτα από 1 1/2 μέρα, οπότε φοβάμαι ότι το πραγματικό βάρος του είναι λίγο λιγότερο...)

Πάντως είμαι χαρούμενη, ήταν μια δημιουργική μέρα. Πήγα σούπερ μάρκετ, οδήγησα, ε, όλα αυτά είναι αρκετά. Τώρα θα τους ταΐσω και θα ξαναπάω να τους πάρω κι άλλα μπουκάλια... Πάάάάάάάνε της AVENT, που είχαμε πάρει ούτε ξέρω πόσα....! Πεταμένα λεφτά!

rPPrp3.png

καλησπερα!

nunuka!!!! συγχαρητηρια ομορφουλα!!

να χαιρεσαι τα θαυματακια σου!!!!!!!!

κ διπλα συγχαρητηρια για την επιτυχια στον φ.τ.!!

ανυπομονω ν ακουσω λεπτομερειες για την εμπειρια!

εμεις πηγαμε παιδιατρο το πρωι κ καναμε το πρωτο μας 6πλο εμβολιο.

ολα καλα.

μου ειπε η παιδ να τα αφηνω πλεον να πεινανε το βραδυ κ να μη τα ταιζω ανα 3ωρο οπως εκανα..πιο χαλαρα για να βρουνε το προγραμμα τους. απο μεθαυριο ομως γιατι για κανα 2μερες μπορει να ειναι ανησυχα λογω του εμβολιου.

για τη μεταβαση στο δωματιο τους , εμας μας ειπε καλυτερα μετα τους 6μηνες..

33E7p2.png

agorakia μη τα ξεγραφεις τα avent. σου ειπα, κ τα δικα μου δεν τα ηθελαν, αλλα με τη θηλη 2τρυπων συνηθισαν σιγα σιγα.

ειναι σιγουρα καλυτερα απ τα nuk κατα τη γνωμη μου.

θα δοκομασω κ τη θηλη πολλαπλης ροης που λεει η jas

33E7p2.png

Ας συζητήσουμε λίγο για τις πιπίλες γιατί με απασχολεί και εμένα.

Agorakia, ποιες είναι αυτές οι θηλές nuk για 4 μηνών και πάνω; Σήμερα πήγα στο φαρμακείο και είχαν μόνο 0-6 και 6-18. Προς το παρόν χρησιμοπούμε τις 0-6 με μεσαία τρύπα, οπότε είπα να πάρω το 6-18 με μεσαία και μεγάλη τρύπα. Θα πειραματιστώ και θα επανέλθω.

Επίσης πήρα και ένα στραβό μπιμπερό της chicco. Το έχει χρησιμοποιήσει καμια;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...