Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α πολύ ωραία. Άντε και στα δικά μας τώρα. Χα χα χα ............Πλησιάζει ο καιρός και για μας σιγά σιγά ε? Εσύ πότε σκέφτεσαι να τα βαφτίσεις? Εμένα θα μου άρεσε να τα βαφτίσω μικρά δηλαδή μέχρι 8 μηνών αλλά θα είναι χειμώνας οπότε χλωμό το κόβω. Μάλλον για Μαίο το βλέπω. Αν είμαστε και καλά οικονομικά βέβαια γιατί αυτό είναι το θέμα που καίει...........;)

Διαφημίσεις

Κι εγώ λέω Απρίλιο ή Μάιο!!! δεν θέλω να χρονίσουν και να τα βαφτίσω..

Συμφωνώ΄, ούτε κι εγώ θέλω να χρονίσουν. Την προηγούμενη Κυριακή που έγινε νονά και βάφτισα ένα κοριτσάκι το οποίο είναι τώρα 14 μηνων δεν ήταν και ότι καλύτερο. Από την άποψη ότι όσο πιο μεγάλο και ζόρικο είναι το παιδάκι τόσο πιο δύσκολη είναι και η διαδικασία. Ενώ όταν έίναι μωρά είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα. ;);)

nunu να σου ζήσουν!!!!!!!!!

Τελικά ο γιατρός της την έκανε ε; Είπε Τρίτη θα φύγω έβαζε έβαζε χέρι να'τα τα nunuκακια. Πάντως μπράβο του πού την ξεγέννησε φυσιολογικά και μπράβο και στη nunu μας.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας γαιτ ην γιορτή μου. Α να και γεννήθηκαν και τα μωράκια στην γιορτή μου. Ευφροσύνη πρέπει να βγάλεις το ένα :lol:.

Εγώ έχω θέμα με το στήθος μου. Ενώ αποθήλασα φυσιολογικά μου ξαναήρθε πάλι ένα σωρό γάλα και τουμπάνιασα. Αναγκάστηκα και ξαναθήλασα για να ηρεμήσω. Και πόνος απίστευτος. Τελικά πήγα στο νοσοκομείο. Με δέσανε σφιχτά και είπαν να μην ξαναθηλάσω. Τα χαπάκια ούτε που τα συζητούσαν. Απαγορεύονται λέει γιατί έχουν πολλές παρενέργειες. Χρησιμοποιούνται μόνο σε παθολογικές περιπτώσεις.

Εγώ όμως πήγα να σκάσω μπαταρισμένη και χθες κοιτάω και είχα γεμίσει εκζέματα (η προίκα μου από την εγκυμοσύνη).

Τα άνοιξα κι εγώ και ο Θεός βοηθός.

Φρόσω, αν και ακούγεται απάνθρωπο, για να αποθηλάσεις πιο εύκολα, πρέπει να μη βάζεις το μωρό κοντά στο στήθος. Εν ανάγκη, να το ταίζει κάποιος άλλος για μια-δυο μέρες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Φρόσω, αν και ακούγεται απάνθρωπο, για να αποθηλάσεις πιο εύκολα, πρέπει να μη βάζεις το μωρό κοντά στο στήθος. Εν ανάγκη, να το ταίζει κάποιος άλλος για μια-δυο μέρες.

Είχα αποθηλάσει κανονικά. Είχα να τα θηλάσω 10 μέρες και έτσι ξαφνικά ξανάρθε το γάλα. :confused:

Φρόσω, νομίζω ότι είναι λίγο ξεπερασμένη η μέθοδος του δεσίματος απ' όσο ξέρω. Θα ρωτήσω την αδερφή μου, τον τρόπο που της είπε ο γιατρός της να αποθηλάσει, χωρίς χάπια και θα σου πω...

RKdwp3.png

Πριν 1,5 χρονο που αποφασισα να μη θηλασω τον Τασο ο ιατρος μου ειπε μπανιο με χλιαρο νερο,να βγαζω το γαλα,να βαζω ζεστες πετσετες στο στηθος σαν κομπρεσες κ να φοραω σφιχτο σουτιεν κ επιδεσμο τυλιγμενο.Τωρα αν εχει καταργηθει δε γνωριζω.

Ισως εχει σχεση με τον καθε γυναικολογο ποιας σχολης ειναι!!!!!!

Απλα το αναφερω αυτο γιατι σε εμενα στην καισαρικη μου εβαλε ραμματα που τα εκοψε ενω οι αλλες δυο που ηταν στο ιδιο δωματιο στο μαιευτηριο ειχανε ραμματα που πεφτανε μονα τους.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας, μανουλίτσες!

Giota, πράγματι, το είχα απορία, όταν είπες ότι πήγες να σου κόψει τα ράμματα, γιατί πλέον στις καισαρικές βάζουν ράμματα, που δεν χρειάζονται κόψιμο. Τώρα μου έλυσες

την απορία :)

rPPrp3.png

Α, κορίτσια, τελικά πήρα σήμερα τον γιατρό και μου είπε ότι, εφ' όσον αδιαθέτησα, δεν χρειάζεται να πάρω χάπι για να σταματήσω τον θηλασμό.

Επίσης, Twins, τι εννοείς ότι ξαναρχίσατε πρόγραμμα νεογέννητου; Με ενδιαφέρει, διότι, όπως σας είπα, ο μεγάλος θα με σκάσει. Πάνω που κοντεύαμε να χρειαστούμε συμπλήρωμα στα 120, εδώ και 6-7 μέρες κάνουμε πάρτι, αν φτάσει τα 60-70! Συνήθως πίνει 40 με 60... :( Τι να κάνω; Μου κοιμούνται στο ενδιάμεσο του ταΐσματος συνέχεια και δεν μπορούμε να τους ξυπνήσουμε, για να τελειώσουν το φαγητό τους...! Υπάρχει περίπτωση οι σταγόνες σιδήρου να του κάνουν θέμα δυσπεψίας ή ανορεξίας; Τι να πω, η απελπισμένη μάνα;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, μανουλίτσες!

Giota, πράγματι, το είχα απορία, όταν είπες ότι πήγες να σου κόψει τα ράμματα, γιατί πλέον στις καισαρικές βάζουν ράμματα, που δεν χρειάζονται κόψιμο. Τώρα μου έλυσες

την απορία :)

Μαλλον ειναι της παλιας σχολης ο δικος μου.....:D:D:D:D

Γι αυτο το ανεφερα,ισως η μεθοδος με το σφιχτο δεσιμο εχει καταργηθει....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Νunu να σου ζήσουν! Μένω έκπληκτη με τον φυσιολογικό τοκετό γιατί το ήθελα και γώ και ο γυναικολόγος ούτε κουβέντα! Που γέννησες? ΜΕ ποιο γιατρό!! Περιμένουμε να μας περιγράψεις τα πάντα!! Πρέπει να ήταν συγκλονιστικό!!

Τωρα με το φαγητό και μένα με ζορίζει η μικρή αφού θέλει τεμενάδες για να φάει! Το γάλα σε σταθερή θερμοκρασία, να κάνουμε διαλείματα να σηκωνόμαστε και με το που πας να το δώσεις πνίγεται και λες το χάνω το παιδί!! Τι να κάνω??

Σίδηρο και βιταμίνες πέρνουν και τα δικά μου πάντως. 2 σταγόνες ημερησίως.

Κοριτσακια μου γλυκα πως ειστε? Καταρχην Nunu μου να σου ζησουνε τα μπεμπουλακια σου, μπραβο κοριτσακι μου και με φυσιολογικο τοκετο τελος καλο ολα καλα! Γερα και δυνατα να ειναι παντα και να τα καμαρωνεις γλυκια και φρεσκια μανουλα! Ολα καλα να σου πανε μονο γελια και χαρουλες! Φιλια πολλα!

Φροσω μου εστω και καθυστερημενα, χρονια πολλα πολυχρονη και οτι επιθυμεις κοριτσι μου, να καμαρωνεις τα μπεμπακια σου!

Ολες οι υπολοιπες μανουλες ολα καλα? Τα μπεμπακια σας μεγαλωνουν? Ελπιζω οσο πανε να σας ταλαιπωρουν λιγοτερο!!!

Εγω συγνωμη αλλα χανομαι παντα λογω προβληματων, το Σαββατο ειχα συσπασεις με αρκετα πονακια και αιμα και ξεκινησα

τα yutopair, θα τα παρω μεχρι το βραδυ και αυριο θα παω να με δει! Στο τσακ δεν μπηκα παλι στην κλινικη το Σαββατο! Δεν ξερω αν φταιει και το γεγονος οτι περασα και περναω μια ασχημη κατασταση με κλαματα και πολυ στεναχωρια απο καποιο προβλημα που μου δημιουργησαν κοντινοι μου ανθρωποι αλλα απο εκεινη τη μερα με κλεινει ωρες ωρες και δε μπορω να παρω ανασα(συν του οτι τα χαπια μου δημιουργουν μια τρομερη ταχυκαρδια)!

Μη σας ζαλιζω αλλο παω να διαβασω τα νεα σας να ξεχαστω!

Το σίδηρο και οι βιταμίνες δεν νομίζω να κάνουν καμία δυσπεψία. Μαλιστα από ένα σημείο και μετά δεν χρειάζονται κιόλας.

Agorakia, και εμείς εκεί που φτάσαμε με τη μπουμπου στα 150, γυρίσαμε πίσω. Αρχικά έκοψε το βραδυνο (και καταχαρήκαμε). Μετά έκοψε και το πρώτο πρωινό. Και μετά αρχισε να ελαττώνει και τις ποσότητες. Οπότε, τώρα το βράδυ την ταίζω ανα τρίωρο στον ύπνο της και κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν την αφήνω ποτέ πάνω από 3ωρο.

Οποτε προσπάθησα να την πιέσω μου τα έβγαζε. Οπότε, όσο θέλει και πολλές φορές. Και κάνουμε υπομονή μέχρι τον 6 μήνα.

Ομως θα ήθελα να επαναφέρω το θέμα που έθιξες με τις πιπίλες. Και εμείς τις nuk χρησιμοποιούμε και είμασταν ευχαριστημένοι. Αλλά λες να τους ζορίζει το μέγεθος; Εσεις πήρατε τις θηλες για γάλα 6+;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...