Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βρε AGORAKIA δεν το ξερεις με τα διδυμα?????

Ο ενας τρωει φασολια κ ο αλλος κλανει!!!!!!!!!

Κι εγω ετοιμαζομαι να τους αλλαξω πιπιλες γιατι κουραζονται,αν και εχουμε της chicco τα μπουκαλια!Περιμενω κι εγω να ξυπνησουν να φανε για να παω να κοιμηθω.....

Σημερα αφησα τα παιδια στην μαμα μου,ντυθηκα,βαφτηκα πηρα το αμαξακι μου κ πηγα για καφε κ για φαγητο με φιλες μου!!!!!Ο συζηξ,ξεσκονισε,σκουπισε,σφουγγαρισε και ολα καλα!Το απογευμα που γυρισα τον αφησα να παει κ αυτος βολτιτσα με φιλους.

Αυριο εχω να σιδερωσω 2 πλυντηριακια!!!!!Ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα,αφου με προμηθευσε η μανουλιτα μου με παστιτσιο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Βρε AGORAKIA δεν το ξερεις με τα διδυμα?????

Ο ενας τρωει φασολια κ ο αλλος κλανει!!!!!!!!!

Κι εγω ετοιμαζομαι να τους αλλαξω πιπιλες γιατι κουραζονται,αν και εχουμε της chicco τα μπουκαλια!Περιμενω κι εγω να ξυπνησουν να φανε για να παω να κοιμηθω.....

Σημερα αφησα τα παιδια στην μαμα μου,ντυθηκα,βαφτηκα πηρα το αμαξακι μου κ πηγα για καφε κ για φαγητο με φιλες μου!!!!!Ο συζηξ,ξεσκονισε,σκουπισε,σφουγγαρισε και ολα καλα!Το απογευμα που γυρισα τον αφησα να παει κ αυτος βολτιτσα με φιλους.

Αυριο εχω να σιδερωσω 2 πλυντηριακια!!!!!Ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα,αφου με προμηθευσε η μανουλιτα μου με παστιτσιο!!!!!

Μωρέ Giotaki, καλά τα λες με τα φασόλια :):):):):)

Για τις πιπίλες, κι εγώ βλέπω ότι κουράζονται αλλά από την άλλη φοβάμαι να δώσω μεγάλη ποσότητα στον μεγάλο με μεγαλύτερη τρυπούλα, διότι μου πνίγεται! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή!

rPPrp3.png

Γειά σας κορίτσια! Μόλις επιστρέψαμε από βόλτα!!!

Τα μωρά κοιμούνται αρκετή ώρα και φοβαμαι ότι θα έχουμε ολονυχτία πάλι!

Για τις πιπίλες κορίτσια των avent εγώ πήρα την θηλή μεταβλητής ροής 3+ όπου το γυρίζεις ανάλογα με την ροή που θέλεις. Μου έλυσε το πρόβλημα με το πηχτό γάλα που δίνω στον μικρό!

RKdwp3.png

Τα νέα τα ξέρετε; Δεν τα ξέρετε!!!!!

Κατ' αρχήν κοιτάξτε τι ώρα γράφω αυτό το μήνυμα (02:15). Το πρωί πήγαμε εκδρομή και μετά κυνηγούσα το μάγουλο με το μπιμπερό. Και τώρα λοιπον που κοιμήθηκε ενημερώνω:

Το nunukaki από το Σάββατο ανήκει πλέον στις ήδη διδυμομανούλες!!!!!!!!

Εχουμε λοιπον 2 νέα ανήψια, όμορφα και μελαχροινά, περίπου στα 2,5 κιλά. Προς το παρόν τα παρακολουθούν.

Και μπορεί η nunu να μην έσπασε ρεκόρ εβδομάδων αλλά έχει μια μοναδική πρωτιά στο καφέ. Είναι η μόνη που γέννησε με φυσιολογικό τοκετό!!!!!!

Περισσότερες λεπτομέρειες αύριο ... έτσι για να σας κρατάνε τα nunukakia σε αγωνία!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα!!!!

Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα?????

Να μας ζησουν τα ανιψακια!!!!Nunu να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και με το καλο να πατε σπιτι σας!!!!!

Εχω κ εγω ενα ευχαριστο!!!!!

Ο Θανος εφαγε στις 24 00 κ ακομη κοιμαται!!!!!

Ο Χρηστος εφαγε στις 02 00 κ ακομη κοιμαται κ αυτος!!!!

Μακαρι να συνεχισουν ετσι!!!!Παω να ετοιασω τον Τασο για το σχολειο!!!!

Τα λεμε μετα!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Nunuka, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΑ!!!

Συγχαρητήρια, κουκλάρα μου, κατάφερες αυτό που τόσο ήθελες, να γεννήσεις φυσιολογικά!!! Περιμένουμε με αγωνία τις λεπτομέρειες από μια τόσο συνταρακτική εμπειρία!!! :):):):)

Και τώρα συνειδητοποιώ ότι γεννήσαμε την ίδια μέρα... 35+3!!!!!!!!!!!!!! Γιούπι!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες διδυμομάνες! Να μας ζήσουν τα καινούρια ανιψούδια!! Να τα χαιρόμαστε όλα!

Πώς κοιμηθήκατε, κουκλίτσες μου; Εμείς μέτρια. Είχαμε τους εμετούς μας και τα νεύρα μας, αλλάζαμε πάλι σεντόνια μέσα στη νύχτα και όλα τα σχετικά!

Giota, για σένα δεν ρωτάω! Απλά τέλεια :):):):)

Φιλάκια, πάω να τσιμπήσω κάτι!

rPPrp3.png

Γεια σας διδυμομανουλες!!!!!!!Εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε!!!!!!!!Βαφτιστηκαμε κι εμεις !!!Χθες!!!Αννα-Μαρια και Ιωαννα-Παρασκευη τα ονοματακια τους!!!!!!!!!Ευχομαι και σε σας οτι καλυτερο για τα νινακια σας!!!!!!!!!!!!Ειναι πολυ ωραια η βαφτιση διδυμων παντως!!!Θα με θυμηθειτε!!!!!!!

iRzGp3.png

Γεια σας διδυμομανουλες!!!!!!!Εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε!!!!!!!!Βαφτιστηκαμε κι εμεις !!!Χθες!!!Αννα-Μαρια και Ιωαννα-Παρασκευη τα ονοματακια τους!!!!!!!!!Ευχομαι και σε σας οτι καλυτερο για τα νινακια σας!!!!!!!!!!!!Ειναι πολυ ωραια η βαφτιση διδυμων παντως!!!Θα με θυμηθειτε!!!!!!!

Αλήθεια πως είναι η διαδικασία σε μία βάφτιση διδύμων? Πως διαβάζουν? Ένα ένα μπαίνουν στην κολυμπήθρα? πως γίνεται? Ωραία ονόματα , να σου ζήσουν και τα δεις όπως ποθείς.............:)

NUNUKA να σου ζήσουν τα μωράκια σου. Να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα και καλότυχα. Πάντως μπράβο σου ειλικρινά. Εγώ δεν θα τολμούσα με τίποτα τον Φ.Τ. Και πάλι χαρά στο κουράγιο σου βρε.

Οι υπόλοιπες τσουπρίτσες τι κάνετε? Όλες καλά?

Καλημέραααααα!!!!!!!!!!!

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά????? ανατρίχιασα μόλις τα διάβασα!!!! :)

Nunukaki μας γλυκό....να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!! Μπράβο, είσαι ηρωίδα, που κατάφερες να γεννήσεις με Φ.Τ.!!!!! Και με πολύ καλό βάρος!!! Συγχαρητήρια!!! Να χαιρόμαστε τα νέα ανιψάκια!!! Και η πρόβλεψη της μανούλας πλέον, βγήκε αληθινή!!! Σε περιμένουμε πίσω για λεπτομέρειες!!! Φιλάκια κοριτσάκι μου!!!

Αχ πραγματικά συγκινήθηκα!!!

Διδυμάκι συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!! Να τα καμαρώσεις όπως ποθείς!!!

Εγώ έχω βαφτίσει δίδυμα κοριτσάκια, οπότε λίγος πολύ έχω ζήσει την εμπειρία, ως νονά!!! Τώρα θα την ζήσω και ως μανούλα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!!!!!!!!!!!

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά????? ανατρίχιασα μόλις τα διάβασα!!!! :)

Nunukaki μας γλυκό....να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!! Μπράβο, είσαι ηρωίδα, που κατάφερες να γεννήσεις με Φ.Τ.!!!!! Και με πολύ καλό βάρος!!! Συγχαρητήρια!!! Να χαιρόμαστε τα νέα ανιψάκια!!! Και η πρόβλεψη της μανούλας πλέον, βγήκε αληθινή!!! Σε περιμένουμε πίσω για λεπτομέρειες!!! Φιλάκια κοριτσάκι μου!!!

Αχ πραγματικά συγκινήθηκα!!!

Διδυμάκι συγχαρητήρια!!! Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!! Να τα καμαρώσεις όπως ποθείς!!!

Εγώ έχω βαφτίσει δίδυμα κοριτσάκια, οπότε λίγος πολύ έχω ζήσει την εμπειρία, ως νονά!!! Τώρα θα την ζήσω και ως μανούλα!!!

Για πες εμπειρία βρε Jasmini από την βάφτιση διδύμων? Πως είναι? Για να ξέρουμε να προετοιμαζόμαστε και για τα δικά μας.

Καλησπέρα από τα τουινσάκια!

Κορίτσια, είμαι πτώμα! Έχουμε γυρίσει στο πρόγραμμα νεογέννητου και πλέον δεν κοιμάμαι καθόλου το βράδυ. Μάλιστα, έχω αρχίσει και δεν κοιμάμαι καθόλου ανάμεσα στα ταίσματα, οπότε πέφτω ξερή στις 06:00 για κανένα τετράωρο. Αυτά από εμάς!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και τώρα ένα recap των χτεσινών νέων...

Η nunu μας λοιπόν είναι μια περιφανη μαμά 2 νουνουκακίων. Η εμπειρία που μου περιέγραψε ήταν φανταστική, όταν μας τα γράψει και εδώ θα εκπλαγείτε. Μπορεί να βγει και σήμερα!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Για πες εμπειρία βρε Jasmini από την βάφτιση διδύμων? Πως είναι? Για να ξέρουμε να προετοιμαζόμαστε και για τα δικά μας.

Λοιπόν, η βάφτιση ήταν πριν 3 χρόνια περίπου και ήμασταν 6 νονοί στο σύνολο. Τα λόγια τα έλεγε ο παπάς μια φορά, αλλά την διαδικασία κάναμε εις διπλούν. Π.χ. το λάδι το βάζαμε ο καθένας και στα δύο μωρά. Βούτηξε το ένα μωρό στην κολυμπήθρα και ειπε τα λόγια: "βαφτίζεται η δούλη του Θεού...." και μετά έπιασε το άλλο μωρό για τα ίδια. Ήταν πράγματι πολύ ωραία!!! :P:p:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...