Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Άστο για αύριο AGORAKIA αλλά όχι παραπάνω..........μην πάθεις καμια μαστίτιδα όπως λέει και η Nufi μας. Εμείς Agorakia γεννηθήκαμε 2.100 και 2..490. Εντάξει δεν είμασταν και πολύ μικρά. Θα μεγαλώσουμε όλα τα μωράκια..............Εμείς παίρνουμε ασβέστιο σε σταγονίτσες. Εσείς ?

Διαφημίσεις

Άστο για αύριο AGORAKIA αλλά όχι παραπάνω..........μην πάθεις καμια μαστίτιδα όπως λέει και η Nufi μας. Εμείς Agorakia γεννηθήκαμε 2.100 και 2..490. Εντάξει δεν είμασταν και πολύ μικρά. Θα μεγαλώσουμε όλα τα μωράκια..............Εμείς παίρνουμε ασβέστιο σε σταγονίτσες. Εσείς ?

Αχ, έχω πολλή αγωνία για το βάρος του μεγάλου!!!!!! Παίρνει σταγονίτσες σιδήρου και ζορίζεται! Δεν τις θέλει καθόλου. Ο μικρός δεν παίρνει κάτι. Αλλά και ότι ο μεγάλος χρειάζεται σίδηρο κατά λάθος το ανακαλύψαμε. Είχαμε πάει να κάνει εξετάσεις θυρεοειδούς και το είδε η γιατρός ότι έπρεπε να κάνει και μια αιμοσφαιρίνη. Ο μικρός δεν έχει κάνει τίποτα από εξετάσεις, άρα δεν ξέρουμε. Θα το δούμε όταν πάμε για εμβόλιο και τους δύο!!!

Κλαίνε σπαρακτικά και οι δύο!!!!!!!!!!!!!!! Πεινάνε και κάνουν λες και δεν έχουν ξαναφάει ποτέ!

Φιλιά!

rPPrp3.png

Αχ, έχω πολλή αγωνία για το βάρος του μεγάλου!!!!!! Παίρνει σταγονίτσες σιδήρου και ζορίζεται! Δεν τις θέλει καθόλου. Ο μικρός δεν παίρνει κάτι. Αλλά και ότι ο μεγάλος χρειάζεται σίδηρο κατά λάθος το ανακαλύψαμε. Είχαμε πάει να κάνει εξετάσεις θυρεοειδούς και το είδε η γιατρός ότι έπρεπε να κάνει και μια αιμοσφαιρίνη. Ο μικρός δεν έχει κάνει τίποτα από εξετάσεις, άρα δεν ξέρουμε. Θα το δούμε όταν πάμε για εμβόλιο και τους δύο!!!

Κλαίνε σπαρακτικά και οι δύο!!!!!!!!!!!!!!! Πεινάνε και κάνουν λες και δεν έχουν ξαναφάει ποτέ!

Φιλιά!

Άντε να τα ταίσεις και αν είναι και είσαι μέσα μετά μιλάμε. ................Ασπλαχνη μάνα. Αφήνεις τα παιδιά σου νηστικά. Δεν ντρέπεσαι λίγο?:roll:

Τάισα, έβαλα και το φαγητό να γίνεται και ήρθα!

Πού είστε, άραγε;

Ο μικρός, αν και έφαγε, κοιμάται με διακοπές και ξυπνάει με μίρλα... :)

Αλλά του δίνω φιλιά και τα ξεχνάει όλα, μέχρι 1 λεπτό μετά, που ξαναρχίζει! :)

rPPrp3.png

γεια σου agorakia και υπολοιπα κοριτσακια!

εμενα το θεμα του θηλασμου σταματησε πολυ ομαλα γιατι αραιωσα τις αντλησεις μεχρι που σταματησα εντελως.

τη νυχτα δεν τους το κοβω απλα αν δεν κλαινε γοερα τους το καθυστερω καπως.

ο μπαμπας που λετε εχει εξελιχτει σε αψογη νταντα!οπως και η πεθερα μου,για να μην την αδικω!

εμεις εχουμε μεγαλωσει πολυ αλλα δεν εχουμε ζυγιστει για να σας πω ακριβως.πηραμε και ρουχαλακια και παπουτσακια και μπουφανακια και κασκολ και...και....και....εμ πως θα βγαλουμε τον χειμωνα?με μια αλλαξια?!

age.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

αχ τι να πω..εμείς πάλι ξενυχτήσαμε.. Κοιμηθήκαμε 8.30 το πρωί.. απίστευτο!!!

Φυσικά τώρα φάγανε πάλι και κοιμούνται. Εν τω μεταξύ επειδή το βράδυ θηλάζει ο καθένας από τον ίδιο μαστό, ο ένας ξύπνησε αρκετές φορές και έφαγε ενώ ο άλλος κοιμήθηκε του καλού καιρού για ένα 7ωρο (!) και έτσι το μεσημέρι ειχα ένα μαστό άδειο και έναν πετρωμένο!!! :/

agorakia αυτό το σύμπτωμα που περιγράφεις δείχνει ενεργή παραγωγή γάλακτος. Κι εγώ το νιώθω αυτό το μούδιασμα, τα τσιμπηματάκια...

αν δεν έχει πετρώσει και δεν βλέπεις κόκκινα σημάδια σαν ερεθισμούς, πάρε τον αύριο. Πυρετό δεν έκανες, έτσι?

Witch, Μπράβο!! Βλέπω εκπαιδεύεις τον Witchoμπαμπά να αναλαμβάνει ευθύνες!!! Εμείς 10 λεπτά να τον αφήσουμε μόνο..μουρμουράει μετά για 2 ώρες!!

RKdwp3.png

Καλησπέρα!

αχ τι να πω..εμείς πάλι ξενυχτήσαμε.. Κοιμηθήκαμε 8.30 το πρωί.. απίστευτο!!!

Φυσικά τώρα φάγανε πάλι και κοιμούνται. Εν τω μεταξύ επειδή το βράδυ θηλάζει ο καθένας από τον ίδιο μαστό, ο ένας ξύπνησε αρκετές φορές και έφαγε ενώ ο άλλος κοιμήθηκε του καλού καιρού για ένα 7ωρο (!) και έτσι το μεσημέρι ειχα ένα μαστό άδειο και έναν πετρωμένο!!! :/

agorakia αυτό το σύμπτωμα που περιγράφεις δείχνει ενεργή παραγωγή γάλακτος. Κι εγώ το νιώθω αυτό το μούδιασμα, τα τσιμπηματάκια...

αν δεν έχει πετρώσει και δεν βλέπεις κόκκινα σημάδια σαν ερεθισμούς, πάρε τον αύριο. Πυρετό δεν έκανες, έτσι?

Witch, Μπράβο!! Βλέπω εκπαιδεύεις τον Witchoμπαμπά να αναλαμβάνει ευθύνες!!! Εμείς 10 λεπτά να τον αφήσουμε μόνο..μουρμουράει μετά για 2 ώρες!!

Όχι, να χτυπήσω ξύλο, Jasminaki μου, πυρετό δεν έκανα, άλλωστε αυτό θα με είχε κινητοποιήσει νωρίτερα... Κοκκινήλες δεν έχω παρατηρήσει, οπότε καταλήγουμε ότι θα του τηλεφωνήσω αύριο!

Όσο για το ντάντεμα, ο μπαμπάς μας έμεινε χθες όλο το πρωί μαζί τους, για να πάω βόλτα στο ΙΚΕΑ με τη μαμά μου (οδήγησα μετά από 2 μήνες, πρώτη φορά τόσο μεγάλη αποχή, αφ' ότου πήρα το δίπλωμα)!!! Τους τάισε, τους άλλαξε και, όταν γυρίσαμε, τους βρήκαμε κοιμισμένους έτοιμους! Δεν έχω παράπονο. Μάλιστα, τώρα που κάνουμε ένα γεύμα το βράδυ, το έχουμε μοιράσει με τον καλύτερο τρόπο! Κάνει εκείνος το τάισμα των 23.00 (εγώ έχω κοιμηθεί από τις 22.00 με 22.30) και κοιμάται σερί από τις 24.00, που τελειώνει, μέχρι τις 06.00, που ξυπνάει. Εγώ κάνω το τάισμα των 03.00 και των 07.00. Έτσι, ξεκουραζόμαστε λιγάκι, σε σχέση με παλιότερα, που κάναμε 2 ταΐσματα το βράδυ και έβγαινε 1 ώρα ύπνου ανάμεσά τους!

rPPrp3.png

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι, που μας καίει με τον διδυμοάντρα μου;

Τι πιπίλες χρησιμοποιείτε στα μπιμπερό σας; Με πόσες τρυπούλες; Έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά και κουράζουμε τα παιδιά, ειδικά τον μεγάλο, που δεν έχει ακόμη πολλή δύναμη!

Πριν γεννήσω είχαμε πάρει της AVENT, που μας τα είχαν συστήσει ως τα καλύτερα, ειδικά για την αποφυγή κοιλικών. Όμως, τα μωρά μας ούτε να τα δουν, δεν βολεύονταν καθόλου. Έτσι, πήραμε της NUK, αρχικά με μία τρυπούλα (τα 0+ ), αλλά παρατηρήσαμε ότι, τώρα που μεγάλωσαν λιγάκι, τα παιδιά λαχανιάζουν. Τις αλλάξαμε και πήραμε πάλι της NUK, αλλά τις ορθοδοντικές (αυτές που είναι πλαγιαστές), με μία μεσαία τρυπούλα. Όμως το κουτάκι γράφει ότι είναι για 4 μηνών !!!!!! Νομίζω, ωστόσο, ότι τρώνε ελαφρώς καλύτερα.

Εσείς τι χρησιμοποιείτε;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

καταρχας εγω εδωσα τα ευσημα στον μπαμπα της witch που κραταει τα μωρα.

οχι στον διδυμομπαμπα..ο διδυμομπαμπας νεος κ συγχρονος ανθρωπος λογικο να βοηθαει..ο witcομπαμπας ομως, ειναι φαινομενο!

agorakia κ γω ειχα προμηθευτει τα παντα αποστειρωση,θερμ, μπουκαλια,πιπιλες avent.

το πρωτο βραδυ με τη μικρη σπιτι ανακαλυψαμε οτι οσο κ να ρουφουσε, δε καταφερνε νε πιει το γαλα..ηταν κ πολυ μικρη κ οι θηλες αυτες σκληρες..

τρεχαμε βραδιατικα να της βρουμε nuk που χρησιμοποιουσαν στη μοναδα. κ πηραμε την αλλη μερα κ καινουργια μπoυκαλια nuk..

θεωρρω οτι της avent ειναι πολυ καλυτερα κ αφου αλλαξαμε τις θηλες απο την 1 στη 2(τρυπες), αρχισαμε να τα ξαναχρησιμοποιουμε πριν λιγο καιρο κ τα συνηθισαν πια..

33E7p2.png

γεια σου agorakia και υπολοιπα κοριτσακια!

εμενα το θεμα του θηλασμου σταματησε πολυ ομαλα γιατι αραιωσα τις αντλησεις μεχρι που σταματησα εντελως.

τη νυχτα δεν τους το κοβω απλα αν δεν κλαινε γοερα τους το καθυστερω καπως.

ο μπαμπας που λετε εχει εξελιχτει σε αψογη νταντα!οπως και η πεθερα μου,για να μην την αδικω!

εμεις εχουμε μεγαλωσει πολυ αλλα δεν εχουμε ζυγιστει για να σας πω ακριβως.πηραμε και ρουχαλακια και παπουτσακια και μπουφανακια και κασκολ και...και....και....εμ πως θα βγαλουμε τον χειμωνα?με μια αλλαξια?!

μεγεια τα ρουχαλινια!!!!!

κ γω εχω ξεσαλωσει λιγο με τα μπεμπεψωνια!

βεβαια ρουχαλινια κανονικα κυριως τα λιγουρευομαι η μας τα φερνουν δωρο.. αφου με καθοδηγησε κ η πωλητρια στο mothercare πηρα φορμοειδη διαφορα..

ειχα αρχισει να μαζευω μπλουζακια κ παντελονακια κ οταν της ειπα ηλικια κ βαρος με συνεφερε ..:rolleyes: (ολως παραδοξως για πωλητρια)

33E7p2.png

Αρχίζουμε και κάνουμε τα ίδια πράγματα! Βογκάει ο ένας; Βογκάει κι ο άλλος! Βήχει ο ένας; Βήχει κι ο άλλος! Κάνει εμετό ο ένας (καλή ώρα, όπως τώρα) ; Κάνει κι ο άλλος στο 10λεπτο!!!! Τι να πω; Μόλις άλλαξα τα σεντόνια μας.

Ο μεγάλος δεν τρώει. Θα σκάσω. Δεν κάνει κακά του, σχεδόν έχουν πετρώσει... Είμαι δυστυχισμένη! Ο μικρός, στο μεταξύ, είχε φάει, είχε κάνει το μπάνιο του κι εκεί που καθόταν ήσυχα ήσυχα στο κρεβάτι μας και παρακολουθούσε τον μπαμπά του, που βοηθούσε τον αδελφό του να τα κάνει, τα "έβγαλε" όλα!!!!!!!!!

Ώστε έτσι λέτε με της AVENT, ε; Φταίει το νούμερο της πιπίλας, άραγε; Πράγματι, πολύ σκληρές, δεν τις ήθελαν τα παιδιά με τίποτα. Και τα πληρώσαμε διπλά χρήματα για καλύτερα. Θα πω του καλού μου να φέρει το Νο2, μήπως και τρώνε καλύτερα έτσι!

Και τώρα σας φιλώ ξανά, πάω να πιω λεμονάδα, να σκεφτώ το μέλλον μου ως διδυμομάνα και να κάνω ένα μπάνιο. Άλλωστε στις 23 ξαναταΐζουμε και, αν και είναι το τάισμα του καλού μου, δεν μπορώ να τον αφήσω μόνο με τόσους εμετούς.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...