Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλά είναι τα ζουζουνοglorakia. Τα δικά σου τα Agorakia τι κάνουν? Όλα καλά? Κι εμείς από βάρος δεν είμαστε πολύ μεγάλοι , μην φανταστείς. Ο μπεμπούλης χθες που ζυγιστήκαμε ήταν 4.780 και η μπεμπούλα 3.950. Κι εμείς το βραδινό το αραιώσαμε. Είπε η παιδίατρος το βράδυ να μην τα ξυπνάμε κι έτσι κάνουμε. Θα δείξει. Πάντως βάρος παίρνουν κανονικά μέχρι τώρα. Θα δούμε. Εσείς τι κάνετε?:P:p

Εσύ θηλάζεις?

Διαφημίσεις

Καλά είναι τα ζουζουνοglorakia. Τα δικά σου τα Agorakia τι κάνουν? Όλα καλά? Κι εμείς από βάρος δεν είμαστε πολύ μεγάλοι , μην φανταστείς. Ο μπεμπούλης χθες που ζυγιστήκαμε ήταν 4.780 και η μπεμπούλα 3.950. Κι εμείς το βραδινό το αραιώσαμε. Είπε η παιδίατρος το βράδυ να μην τα ξυπνάμε κι έτσι κάνουμε. Θα δείξει. Πάντως βάρος παίρνουν κανονικά μέχρι τώρα. Θα δούμε. Εσείς τι κάνετε?:P:p

Εσύ θηλάζεις?

Καλά είμαστε κι εμείς :) , αν εξαιρέσεις την αγωνία μου γι' αυτές τις αλλαγές στη διατροφή τους. Την προηγούμενη Τρίτη ήμασταν 39 ημερών και ο μεγάλος μου ήταν 3350 και ο μικρός μου 3965. Θέλουμε ακόμη λίγο βάρος, για να στρώσουμε, ειδικά ο μεγάλος. Θα ζυγιστούμε πάλι μεθαύριο και θα δούμε. Εσένα πόσο είναι τώρα τα μπεμπουλίνια σου;

rPPrp3.png

Εσύ θηλάζεις?

Αχ, πονεμένη ιστορία ο θηλασμός... Προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα! Θήλασα μέχρι τον 1 μήνα περίπου, 35 μέρες κάπου εκεί. Δεν είχα και πολύ γάλα, τα μωρά ήταν πολύ ανυπόμονα και, όταν πεινούσαν πολύ, βαριόντουσαν να παλεύουν στο στήθος, έτρωγαν λίγο και τους έπιαναν τα νεύρα τους, γκρίνιαζαν και, γενικώς, δεν μας πήγε και πολύ (το ένα στήθος ήταν και ελαττωματικό :) έβγαζε πολύ λίγο). Προσπάθησα και με θήλαστρο, έβγαλα ό,τι μπορούσα (70 ml στην καλύτερη και με ταμπλέτες μαγιάς μπύρας, παρακαλώ...) και στο τέλος εγκατέλειψα. Βέβαια, 3-4 μέρες τώρα αισθάνομαι το στήθος ελαφρώς πρησμένο και θέλω να ρωτήσω τον γιατρό μου, αν πρέπει να πάρω κάποιο χάπι. Έτσι μου είπε μια φίλη μου, αν κι εκείνη θήλασε πρώτα 4 μήνες και μετά της τέλειωσε το γάλα. Παρ' όλα αυτά, ο γιατρός της έδωσε και χάπι, για να της σταματήσει εντελώς. Άραγε πρέπει να το κάνω κι εγώ; Προχθές τον πήρα, για να του πω ότι αδιαθέτησα και το βρήκε φυσιολογικό, αφού δεν θηλάζω. Δεν μου είπε τίποτα για χάπι (αισθάνομαι επίσης και κάτι ελαφριές σουβλιές τριγύρω στη θηλή... πρέπει να ξαναμιλήσω μαζί του, νομίζω)

rPPrp3.png

Εμείς είμαστε 4.780 και 3.950 αντίστοιχα και είμαστε δύο μηνών και δέκα ημερών. Εντάξει δεν είμαστε και πολύ μεγάλοι. Όσο για τον θηλασμό επειδή κι εγώ δεν το επιχείρησα καθόλου από την αρχή πήρα κατευθείαν το χάπι για να μου κοπεί. Από άλλες περιπτώσεις που ξέρω που θήλασαν λίγο και μετά σταμάτησαν είτε γιατί τους κόπηκε είτε για άλλο λόγο ξέρω ότι πήραν επίσης χάπια γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να πρηστεί το στήθος να πετρώσει κλπ. Και απ' ότι ξέρω άν πετρώσει έχει τρομερό πόνο. Γι αυτό καλύτερα κοίταξέ το το θέμα. Ξαναμίλησε με τον γιατρό και πες του. Μην φτάσεις στα άκρα...........:P

Εμείς είμαστε 4.780 και 3.950 αντίστοιχα και είμαστε δύο μηνών και δέκα ημερών. Εντάξει δεν είμαστε και πολύ μεγάλοι. Όσο για τον θηλασμό επειδή κι εγώ δεν το επιχείρησα καθόλου από την αρχή πήρα κατευθείαν το χάπι για να μου κοπεί. Από άλλες περιπτώσεις που ξέρω που θήλασαν λίγο και μετά σταμάτησαν είτε γιατί τους κόπηκε είτε για άλλο λόγο ξέρω ότι πήραν επίσης χάπια γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να πρηστεί το στήθος να πετρώσει κλπ. Και απ' ότι ξέρω άν πετρώσει έχει τρομερό πόνο. Γι αυτό καλύτερα κοίταξέ το το θέμα. Ξαναμίλησε με τον γιατρό και πες του. Μην φτάσεις στα άκρα...........:P

Ωωωωχ!!! Με τρόμαξες!!! Θα μιλήσω επειγόντως μαζί του!

Γιατί λες ότι είστε μικροί;;; Μια χαρά είστε, κουκλιά! Ειδικά το 4780 είναι τέλειο, νομίζω! Πόσο γεννηθήκατε, ωστόσο; Εμείς ο μεγάλος 1900 και τώρα είναι 3350 και ο μικρός 2480 και τώρα είναι 3965.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

γιουχου!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

agorakia k glorr μας λειψατε!

κ μεις χθες που ζυγιστηκαμε ημασταν η μικρη 4270 κ ο μικρος 3740. μας περνατε, αλλα γεννηθηκαμε προωροι μην ξεχναμε!!

τι χαρα κ αυτη να ζυγιζεις το μικρακι σου κ να χει παρει τα αναμενομενα γραμμαρια..!

το πιστευατε οτι θα χοροπηδουσαμε για λιγα παραπανω γραμμαρια στο ζυγι???ε??ε?

33E7p2.png

εμεις 1490 κ 1500 γεννηθηκαμε..σπορια..

agorakia οπωσδηποτε ρωτα για το χαπι! κινδυνευεις να παθεις κ καμια μαστιτιδα...

εδω εγω αμελω μια αντληση, κ το στηθος πρηζεται κ ψιλοπετρωνει..

δε κοβεται τοσο απλα ο θηλασμοσ..

33E7p2.png

εμεις 1490 κ 1500 γεννηθηκαμε..σπορια..

agorakia οπωσδηποτε ρωτα για το χαπι! κινδυνευεις να παθεις κ καμια μαστιτιδα...

εδω εγω αμελω μια αντληση, κ το στηθος πρηζεται κ ψιλοπετρωνει..

δε κοβεται τοσο απλα ο θηλασμοσ..

Αααα!!! Κι εσείς τέλεια τα πάτε!!! Αν σκεφτείς και πόσο μικρουλάκια γεννηθήκατε... Ωραιότατο βάρος έχετε πάρει! Άλλωστε τα δικά μας τα γραμμάρια ξεκίνησαν από πιο ψηλά!!!

Μόλις έδωσα σταγόνες σιδήρου στον μεγάλο και τα έχει πάρει κρανίο!!!!!!

Πολύ με έχετε τρομάξει με το βυζί!!! Να πάρω σήμερα τον γιατρό λέτε; Είναι τόσο επείγον;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

οι σταγονες σιδηρου πολυ μ εκνευριζουν..παιρνουμε ferrum που ειναι σαν ιωδιο κ γινεται ειδικα ο μικρος που εχει γοπ χαλια!! ολα τα σεντονακια με σταμπιτσες!

:):):) Ακριβώς το ίδιο κι εμείς!!!!! Και είμαστε και δυσκοίλιοι και άστα να πάνε!!!

Τελευταία φορά έκανα άντληση πριν καμιά εβδομάδα, ίσως και παραπάνω!!!! Θα ζήσωωωωωω;;;;;

Χωρίς πλάκα, να τον ενοχλήσω σήμερα ή να το αφήσω για το πρωί; :confused:

rPPrp3.png

τι να πω..

αν εισαι οκ μετα απο μια βδομαδαμ μπορει κ να τη γλιτωσες...

εγω θα χα προβλημα κ με μια μερα χωρις αντληση πιστευω..

παρτον αυριο πουρνο πουρνο.

αφου δεν πονας, μαλλον αντεχεις μια μερα ακομη θα ελεγα..

33E7p2.png

τι να πω..

αν εισαι οκ μετα απο μια βδομαδαμ μπορει κ να τη γλιτωσες...

εγω θα χα προβλημα κ με μια μερα χωρις αντληση πιστευω..

παρτον αυριο πουρνο πουρνο.

αφου δεν πονας, μαλλον αντεχεις μια μερα ακομη θα ελεγα..

Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, είναι πάνω από εβδομάδα, ήταν πριν έρθει η μαμά μου η τελευταία άντληση, άρα καμιά δεκαριά δώδεκα μέρες... Αύριο πρωί θα του τηλ!!!! Φιλάκια στο νινάκι σου! Γκρινιάζει κι εμένα ο μικρός!!! Ώρα για μαμ σιγά σιγά!!!

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...