Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Jasmini μπραβο σου που τα θηλαζεις!!!!!

Ακολουθεις τα χναρια της Φροσως!!!!!!!

Οσο λιγοτερο ξενο γαλα,τοσο καλυτερα για τα jasminακια σου!!!!

Φιλακια στα πατουχακια τους!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

nufi ξεκινησα δουλεια φουλ.μια χαρα τα παει ο μπαμπας.σημερα του εδωσα ρεπο και ηρθε η πεθερα μου η οποια τα παει επισης μια χαρα!

α ξεκινησα και pilates!

ουαου!!

συγχαρητηρια στον μπαμπα!!

ειναι πολυ ησυχα τα witchakia η ο μπαμπας ειναι σουπερ ικανος!!!

μπαμπας να προσεχει μονος του βρεφος ειναι δυσκολο.

μπαμπας να προσεχει διδυμα βρεφη..απιστευτο!!!!!!

33E7p2.png

Είναι αστείο πάντως γιατί ο λόγος που κατάφερε ο μικρός να κάνει τόσο λίγα γεύματα ξένο είναι η αλλαγή του τρόπου που φτιάχνουμε το γάλα.

. Μια-δυό-τρεις..έμαθε και τώρα προτιμάει το δικό μου και δεν θέλει το ξένο. :) :)

jasminaki μπραβο κ παλι μπραβο!

εμενα ο σπορος καθεται ωραιοτατα στο ενα στηθος κ 15λεπτα οταν πειναει.

κ γω τον βαζω τις φορες που γκρινιαζει πολυ περιμενοντας το ξενο γαλα κ χαιρομαι πολυ , νομιζω οτι θα τη βγαλουμε με στηθος..οτι θα γλιτωσω κ το θηλαστρο μετα..αλλα μπα!

με το που τον βαζω μετα στο αλλο στηθος,τιποτα! δε το παιρνει με τιποτα!

33E7p2.png

Κουκλίτσες μου διδυμομάνες, τι κάνετε; Χάθηκα λιγάκι, αλλά μου βγαίνει μια τρομερή κούραση, καθώς άρχισα τους περιπάτους... Δεν το πιστεύω κι εγώ, αλλά, ναι, είναι αλήθεια! Χθες πήγα με τον άντρα μου, σε μια δουλειά και είδα και μια φίλη, επίσης χθες κάλεσα την κοπέλα για πεντικιούρ (για μανικιούρ ούτε λόγος), σήμερα έμεινε αγαπημένος μου με τα μωρά και πήγα ΙΚΕΑ με τη μαμά, ενώ προχθές πήγα σούπερ μάρκετ! Ε, έπαθα υπερκόπωση από το πολύ πήγαινε κι έλα!

Λοιπόν, Frosobal ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι αυτοί!

Nunuka, είσαι στη μέρα που γέννησα... 35+3! Πού είσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πάντως, εγώ εύχομαι όλη η ζωή σου να είναι μια γιορτή με τους αγαπημένους σου! Με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου!

Οι υπόλοιπες όλες καλά; Θα ήθελα να σας γράψω πώς πάμε από γεύματα, γάλατα, κακάκια, διάθεση, αλλά είμαι ένα ερείπιο!

Σας φιλώ, καληνύχτα σε όλες!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ μετά από μικρή απουσία.

Οχι, δεν έβγαινα βόλτες.... το αντίθετο... Κυνηγούσα (και κυνηγάω) τη μαγουλού να φάει. Ισως η Γιώτα έχει δίκιο, είναι ερωτευμένη. Μάλιστα έχω βάσιμες υποψίες ότι τα βράδια ξυπνάει, έρχεται στο πι-σι μου, και κοιτάζει τις διδυμοφωτογραφίες σας!!! Αφήστε που δε μου λέει ποιό αγοράκι ερωτεύτηκε!!!!

Πέρα από την πλάκα, θα πω κάτι που ίσως δεν σας αρέσει. Κορίτσια, αν δεν είναι ανάγκη, μη βιαστείτε να κόψετε το βραδυνό. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο συναίσθημα να ζυγίζετε το παιδί και μεσα σε 5 ημέρες να εχει πάρει μόνο 10 γραμμάρια... Απο χτες ξεκινήσαμε πάλι πρόγραμμα νεογέννητου, κάθε 3ωρο τρώμε όσο θέλει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και να μην ξεχάσω.... χρόνια πολλα στις διδυμομαμάδες nunu (καλώς να υποδεχτείς τα nunukakia) και frosobal. Να τα εκατοστήσετε και να σας χαίρονται!!!!

Εφτιαξα και προχτές κεικ λεμόνι

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Twins ας περιμένουμε να μας πει η κορούλα σου ποιός της γυάλισε!!! χαχαχα... :) :)

Αν δεν παίρνουν βάρος ικανοποιητικό να μην το κόψεις το βραδινό. Εμείς τρώμε και δύο φορές το βράδυ πολλές φορές. Πόσα κιλά είναι τα μπεμπάκια σου τώρα?

RKdwp3.png

Η μπέμπα σήμερα ήταν 4.570. Τον μπέμπη θα τον ζυγίσω αύριο.

Βλέπω ότι τα πας μια χαρά και μπράβο!!! Και απ' ότι καταλαβαίνω σας έχει ανοίξει και η όρεξη στις βόλτες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Η μπέμπα σήμερα ήταν 4.570. Τον μπέμπη θα τον ζυγίσω αύριο.

Βλέπω ότι τα πας μια χαρά και μπράβο!!! Και απ' ότι καταλαβαίνω σας έχει ανοίξει και η όρεξη στις βόλτες.

Λένε τουλάχιστον να κλείσουν τα 5 κιλά για να κόψουν το βραδινό και να κάνουν τουλάχιστον 5-6 γεύματα την ημέρα των 150ml.

Ναι ξεκινήσαμε τις βολτούλες αν και σήμερα δεν πήγαμε πουθενά. Αυριο όμως σίγουρα!! Ακολουθούμε το παράδειγμά σας!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι μόνη της το έκοψε το βραδυνο. Και μετα αποφάσισε να κόψει και τα υπόλοιπα γευματα. Αχ αυτος ο ερωτας!:P

Οταν πάλι είναι κοιμισμένη δε διαμαρτυρεται καθόλου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Είναι καμία εδώ? Τι κάνετε? Εγώ τώρα βρήκα λιγο χρόνο και μπήκα να δω πως πάτε. Σε λίγο θα ταίσω.......... Εσείς πως πάτε με τα μωράκια σας? :)

Καλημέρα κοριτσόπουλα!!!

Ώστε έστι με το βραδινό, ε; Κι εγώ που βιαζόμουν να το κόψω και ζυγίζω κάθε τόσο, ελπίζοντας να έχουμε φτάσει στο επιθυμητό βάρος (εγώ το τοποθετώ κοντά στα 4 κιλά... λίγο είναι, ε; ). Θα δω τι λέει και η δόκτωρ!

Κορίτσια, εγώ την 40ή ημέρα αδιαθέτησα...! Πάνω που θα με έβλεπε ο γιατρός μου 2 μέρες μετά, οπότε το ακυρώσαμε!

Επίσης, έχουν αρχίσει κι εμένα τα μωρά και κάνουν ό,τι θέλουν στα γεύματα (εξακολουθώ να κρατάω πρόγραμμα, 3ωρα την ημέρα, 4ωρα το βράδυ). Τη μια τρώνε 40 ή 50 την άλλη 60, την επόμενη 120... Τι να υποθέσω; Βάρος παίρνουν ψιλοκανονικά, πάντως!

Μα, πού είστε, επιτέλους; Καλά λέω εγώ ότι τις Κυριακές εξαφανιζόλ όλες!!! Έχετε αρχίσει όλες τις βόλτες με τα βλαστάρια; Εμείς όχι ακόμη... Βγήκαμε μόνο την ημέρα που σαραντίσαμε και πάλι μέσα! Μόνο εγώ βγήκα, όπως σας είπα...

Άντε, φιλάκια τώρα :):):):):)

rPPrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Είναι καμία εδώ? Τι κάνετε? Εγώ τώρα βρήκα λιγο χρόνο και μπήκα να δω πως πάτε. Σε λίγο θα ταίσω.......... Εσείς πως πάτε με τα μωράκια σας? :)

Εμείς ταΐζουμε τώρα! Για την ακρίβεια, ταΐζει η μαμά μου (κατ' εξαίρεσιν) και ο καλός μου. Εγώ είπα να πάρω μια ανάσα. Βασικά, είναι το πρώτο γεύμα, στο οποίο δεν συμμετέχω, ενώ είμαι στο σπίτι! Τρώμε τώρα, για να καλύψουμε το 4ωρο βραδινό (11 - 3 - 7 - 10.15 - 13.45 - 16.45 και πάει λέγοντας / έχω αυτοσχεδιάσει λιγάκι).

Να ρωτήσω κάτι, βρε κορίτσια; Πόση ώρα σας κρατάει ένα γεύμα; Όταν το κάνω μόνη μου, με ενδιάμεσο άλλαγμα, για να τους ξυπνήσω, διότι αποκοιμιούνται, ρεψίματα και τα σχετικά, και για τους δύο μου κρατάει 1 1/2 ώρα στην καλύτερη!!!!!!!! Πολύ δεν είναι;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...