Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

nunu χρονια πολλα!οντως ειδες πως αλλαζουν τα πραγματα!ειναι η πρωτη σου σκεψη!

nufi ξεκινησα δουλεια φουλ.μια χαρα τα παει ο μπαμπας.σημερα του εδωσα ρεπο και ηρθε η πεθερα μου η οποια τα παει επισης μια χαρα!

α ξεκινησα και pilates!

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Πως ξημερωσατε?Εμεις πολυ καλα!!!!!

Ο Θανος μου δεν ξυπνησε καθολου το βραδυ.....κατα τις 3 00 γκρινιαξε λιγο,δεν τον ακουσα,σηκωθηκε ο αντρας μου κ του εβαλε πιπιλα κ αυτο ητανε.Ξυπνησε στις 07 00!!!!!

Ο Χρηστακος ξυπνησε κ αυτος το βραδυ κ ηπιε λιγο γαλα,περιπου 70γρ.

Ο Τασος απο την αλλη ξυπνησε στις 6 00 κ ηπιε το γαλα του κ τωρα τον εστειλα στους γονεις μου να κανω καμια δουλεια.Εχω να βαλω 2 πλυντηρια,και μ αυτον τον καιρο να δω ποτε θα στεγνωσουν!!!!!

Ελπιζω να εκοψε το βραδυνο ο Θανουλης,ετσι ωστε να εχω μονο τον Χρηστο να με ξυπναει μεχρι να το κοψει κ αυτος!!!!!Θα δειξει κ σημερα!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!! Δε γέννησα ακόμα!!! Πέρασα ένα έτσι ζόρικο βράδυ αλλά μάλλον δεν είναι ακόμα η ώρα. Πιστεύω όμως μέσα στο ΣΚ θα έχουμε άλλα δυο μπεμπέ!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

giota τοσο νωρις θα κοψετε το βραδυνο?

μαλλον ειναι θεμα κιλων..

λιγες μερες διαφορα εχουν τα μωρα μας, αλλα εγω νομιζω θελουμε κανα μηνα ακομη με βραδυνα..αχ βαχ..

την τριτη παμε παιδιατρο για εμβολια, οποτε θα ρωτησω..να ξερω κ να σβηνω μερες μεχρι την πολυποθητη μερα που θα κοιμηθω 5-6ωρες συνεχομενα...!

33E7p2.png

εντωμεταξυ εχει τελικα δικιο η μαμα μου που φωναζει να τρωω για να χω γαλα..

αυτες τις μερες λογω νευρων κ κουρασης δεν ετρωγα πολυ κ κατεβαζα γυρω στα 60ml μονο..κ χθες που εφαγα πολυ καλα 120ml!! τυχαιο? δε νομιζω!

αντε ξυπνηστε!!

σε λιγο πρεπει να φυγω κ μιλαω μονη μου τοση ωρα..οχι οτι πτοουμαι..!

33E7p2.png

giota τοσο νωρις θα κοψετε το βραδυνο?

μαλλον ειναι θεμα κιλων..

Οι φημες λενε οτι πανω απο 5 κιλα οταν ειναι το παιδι κοβει το βραδυνο.Δεν ξερω αν τωρα ο Θανος μου οντως το εκοψε,αλλα νομιζω πως καναμε μια αρχη.Στις 21 που ζυγιστηκαμε για το εμβολιο ειμασταν 5600 και 5700.

Ο Τασος μου ηταν 5700 οταν ηταν 53 ημερων και το βραδυνο το εκοψε οταν ηταν 2 μηνων.Αλλα το εκοψε επειδη δυο συνεχομενα βραδια του εδωσα χαμομηλι.Στα διδυμα δεν εχω δωσει χαμομηλι,δλδ εχω δωσει 1 φορα αλλα κανουν σαν να τους δινω οξυ και φοβαμαι μη μου ξυπνησουν τον Τασο,οποτε τους δινω κανονικα γαλα κ μεσα στη νυχτα.......Ας ελπισω οτι λογω κιλων θα το κοψουν απο μονα τους.Ισως να παιζει καποιο ρολο,ισως να ειναι στο παιδι....δεν εχω ιδεα.....:roll::roll::roll:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Γιώτα κι εμείς καλά. Κι εμένα τα Glorakia έχουν αρχίσει τα γέλια. Και ναι είναι συνειδητά. Και είναι τέλεια. Όλοι καλά. Σήμερα ζυγιστήκαμε. Και είμαστε 4780 και 3.950. Καλά προχωράμε. Βέβαια μας τρώτε αλλά θα σας φτάσουμε. Που θα μας πάτε, ε? Εντωμεταξύ πρώτο βράδυ απόψε που μου κοιμηθήκανε οκτάωρο. Δεν έχει ξαναγίνει. Ελπίζω σιγά σιγά να αρχίσουν να το εφαρμόζουν. Θα δείξει.

Οι υπόλοιπες κοπέλες, καλά? περιμένουμε και την NUNU ε? άντε να δούμε.

Γιώτα πως τα πάτε με την δυσκοιλιότητα. Εμείς αλλάξαμε τέσσερα γάλατα στην μπεμπούλα. Τελικά τώρα παίρνουμε το APTAMIL DIGESTIVE COMFORT της MILUPA . Και μάλλον εκεί θα μείνουμε. Προς το παρόν΄πάμε καλά. Εσείς?

glorr μαλλον ηρθε και η δικη σας ωρα να κοψετε το βραδυνο!!!!!!

Εμεις παμε καλα απο δυσκοιλιοτητα,εννοω πως δεν εχουμε προβλημα με το almiron-comfort.Για το aptamil της milupa δες εδω

www.apo-rot.de

Mηπως σε συμφερει καλυτερα,ετσι κ αλλιως μεχρι 5 μηνων αυτο θα πινουν.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια!!!

Καταρχήν να ευχηθώ!

Nunuka μας (για χθες) χιλιόχρονη να είσαι, να σε χαίρεται η οικογένειά σου και εμείς οι φιλενάδες σου και με το καλό να υποδεχθείς δύο πανέμορφα και υγιέστατα μωράκια με πολύ καλό βάρος και χωρίς την ανάγκη θερμοκοιτίδας!!! :)

Φρόσω μας (για σήμερα) χρόνια σου πολλά και καλά!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και τα παιδάκια σου και εμείς φυσικά!! :)

Λοιπόν Nufaki, όταν βγαίνουμε έξω παίρνω.... προαιρετικά ένα μπιμπερό αποστειρωμένο, ένα θερμός και μια μερίδα γάλα. Αυτά σε περίπτωση που χρειαστούν αλλά τελικά τα ξαναφέρνω έτσι πίσω γιατί μόνο καταλήγω να τα θηλάζω! Επίσης παίρνω αρκετές πάνες, ένα σελτεδάκι, δυό σεντονάκια, δυο κουβερτάκια, από μια αλλαξιά ρούχα, πιπίλες και πανάκια για γουλιές.

Nufaki όντως για να έχεις γάλα βοηθάει ο ύπνος και το φαγητό. Θέλει αρκετά γεύματα την ημέρα και υγιεινά. (Έχω παρατηρήσει αρκετή παραγωγή με τη συνταγή..μακαρόνια με σολωμό σε κρέμα γαλακτος, τυρί φιλαδέλφεια και άνιθο!! )

Τελικά, με υπομονή και επιμονή ο μικρούλης μπέμπης έφτασε να πίνει το 24ωρο , 1-2 γεύματα μόνο ξένο και αυτό αν κάνω άντληση του δίνω δικό μου πάλι. Φοβερό, από εκεί που πίναμε σε κάθε γεύμα. Πολύ χαίρομαι και με έκανε υπερήφανη το αγόρι μου. Άμα μπει και σε προγραμμα όπως ο άλλος που τρώει και κοιμάται πλέον κανένα 3ωρο-4ωρο μια χαρά θα είμαστε.

RKdwp3.png

Είναι αστείο πάντως γιατί ο λόγος που κατάφερε ο μικρός να κάνει τόσο λίγα γεύματα ξένο είναι η αλλαγή του τρόπου που φτιάχνουμε το γάλα. Μου είπε ο γιατρός ότι για να διαλυθεί σωστά, πρέπει να το φτιάχνω στους 80 βαθμούς και μετά να το κρυώνω. Εφτιαχνα λοιπόν το γάλα και το άφηνα να κρυώσει μέχρι να τα θηλάσω. Όταν λοιπόν ο μικρός σταμάταγε για να του δώσω το ξένο και αυτό ακόμα δεν είχε κρυώσει και ούρλιαζε, τον άλλαζα μαστό ξανά και ξανά, μέχρι που συνέχιζε να τρώει και στο τέλος χόρταινε. Αρα το ξένο δεν το ήθελε και το πέταγα. Μια-δυό-τρεις..έμαθε και τώρα προτιμάει το δικό μου και δεν θέλει το ξένο. :) :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...