Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Εχω τα νεύρα μου!!!! Η κουτσομπόλα δεν τρώει, την ταίζω 50ml κάθε μία ώρα με το ζόρι για να φάει από χτες το βράδυ. Και ο παιδίατρος δεν απαντάει, και εγώ αγχώνομαι περισσότερο....

Και αισθάνομαι και απίστευτες τύψεις απέναντι στον άλλο που ουσιαστικά τον ταίζω στα διαλείμματα του κουτσομπολιού- γκρίνιας και δεν έχω χρόνο να τον παίξω καθόλου.....

Ζόρικα τα πράγματα twins αλλά θα επανέρθει και θα αφιερώσεις ξανά τον ίδιο χρόνο και στα δυο. Μήπως βγάζει κανένα δόντι η μικρή και την ενοχλεί?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Μόλις κοίμησα πάλι τα ζουζούνια αφού συνεχίζουν να κάνουν την νύχτα-μέρα. Τελικά την "θεραπεία" του τρελογιατρού είπα να μην την δοκιμάσω και να ακολουθήσω την συμβουλή του δικού μας γιατρού.. να τα αφήσω να αλλάξουν μόνα τους το πρόγραμμα.

Nunuka μια χαρά τα πας! Μπράβο. Όμως όπως λένε και τα κορίτσια, πρόσεξε μην σου την κάνει ο γιατρός... Εμένα στις 34 εβδομάδες μου τα έβγαζε ο γιατρός γύρω στα 2200γρ και τελικά μετά από 3 εβδομάδες, γεννήθηκαν 2200 και 2500γρ. Καλύτερα λοιπόν κι εσύ αφού μπορείς να κάτσεις λίγο ακόμα..τι έμεινε?? Ξεκαθάρισέ το στον γιατρό.

Ολγάκι πώς πάει ο μικρός? Καλύτερα?

Twins τι επαθε η μικρή σου? Τι ανορεξία είναι αυτή?? Κάνατε κάποιο εμβόλιο μήπως και την επηρέασε? Συνέχισε να τηλεφωνείς στον γιατρό για να σου πει τι γίνεται.

Εμείς πάντως έχουμε αρχίσει να ακολουθούμε την συμβουλή της θείας twins και βολτάρουμε όλη μέρα. Είπαμε να εκμεταλευτούμε τον καιρό όσο είναι ακόμα καλός. Φεύγουμε μεσημέρι και γυρνάμε το βράδυ. Το πρόβλημα είναι ότι χαλαρώνουν στη βόλτα και κοιμούνται και το βράδυ δυσκολεύομαι να τα κοιμήσω. Μου φαίνεται δυσκολο έτσι να αλλάξουν το πρόγραμμα.

RKdwp3.png

Κουράγια και συ jasmini θα στρώσουν!! Εσύ κοιμάσαι καθόλου, ξεκουράζεσαι?

Εγώ να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? όλο λέμε μην κάνει καμιά χαζομάρα ο γιατρός και προκαλέσει τον τοκετό όταν μου κάνει την κολπική εξέταση, αλλά είναι δυνατόν να προκληθεί τοκετός τόσο εύκολα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κουράγια και συ jasmini θα στρώσουν!! Εσύ κοιμάσαι καθόλου, ξεκουράζεσαι?

Εγώ να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? όλο λέμε μην κάνει καμιά χαζομάρα ο γιατρός και προκαλέσει τον τοκετό όταν μου κάνει την κολπική εξέταση, αλλά είναι δυνατόν να προκληθεί τοκετός τόσο εύκολα?

Με την παραμικρή ευκαιρία που θα βρω, κοιμάμαι. Αν καταφέρω να κοιμήσω τον ένα τουλάχιστον, ξαπλώνω στο πλάι, βάζω και τον άλλο στο στήθος να μασουλάει και κοιμάμαι. Το δύσκολο είναι όταν ο ένας γρυλίζει και δεν αφήνει και τον άλλο να κοιμηθεί... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι, απ' όσο ξέρω μπορεί να προκληθεί τοκετός. Π.χ. στην αδερφή μου και στα δυό μωρά επειδή αργούσε.. ο γιατρός της, της "έβαλε χέρι" και το ίδιο βράδυ και τις δύο φορές μπήκε για τοκετό. Κι εμένα μου είχε βάλει ο δικός μου αλλά πολύ έξω και προσεκτικά για να μην συμβεί το ίδιο, απλά για να ελέγξει τον τράχηλο και αν έχουμε χρόνο.

RKdwp3.png

καλησπερα...

twins κουραγιο..

το οτι δεν απανταει ο γιατρος ειναι λιγο φαουλ εκ μερους του παντως...υπομονη

jasmini ξεθαρρεψατε? τι πραματια κουβαλας που βγαινετε για τοσες ωρες? με το γαλα τι κανεις?

nunu! μπραβο! ευγε! κοντευεις την 36!!

witch ξεκινησες κ δουλεια? ο μπαμπας σου τα καταφερνει με τα μικρα??

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εγω τελικα εχω κλαταρει..

μου βγαινει τρομερη κουραση κ νευρα τις τελευταιες μερες.. αρπαζομαι με το παραμικρο κ με τη μαμα μου( ειναι ακομη εδω) κ με τον καλο μου..

χρειαζομαι εστω μια μερα να κοιμηθω λιγες ωρες συνεχομενα..

κ αυτο το θηλαστρο πια..μες τη νυχτα μετα απο 2 αλλαγματα, ταισματα..τσουπ!! να κ η αντληση! ειμαι στα ορια μου να το επιστρεψω, αλλα θα στενοχωρηθω πολυ γιατι εχω γαλα γαμ..

θελω να ρωτησω την παιδιατρο να μου πει αν αξιζει τοση κουραση για 2-3γευματα μητρικα ημερησιως..

33E7p2.png

Τι να πώ? μου βάζει χέρι από την 33ή εβδομάδα, πιστεύω να ξέρει τι κάνει. Θα τον έχω και γω στο νού μου αν πάει να με εξετάσει τη δευτέρα θα τον κράξω.

Nufidio εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα αν και πολύ ζόρικο για σένα. Ρώτα και την παιδίατρο πάντως και τη στιγμή που θα είσαι στα όρια σου σταμάτα το. Για όλες είναι πολύ δύσκολο μη νιώθεις άσχημα. Καλύτερα μια ήρεμη και ξεκούραστη μανούλα παρά μια φρικαρισμένη!! Ελπίζω και γω να τα καταφέρω έστω και για λίγο. Από το τίποτα καλή και η Παναγιώταινα!;)!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

εξαφανιζολ παλι ολες??

εχει ενα φεγγαρι υπεροχο, ειναι εδω η μαμα κ η αδερφη μου για να μας κρατησουν τα μωρα κ να βγουμε με τον καλο μου...αλλα εμεις δε μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας..!

κριμα..

ν αρχισουμε σουπερ ντουπερ βιταμινες πρεπει επειγοντως!

α! ξερετε για ποσο καιρο συνεχιζουμε να παιρνουμε ασβεστιο κ σιδηρο μετα τη γεννα?

δε ρωτησα κ τα παιρνω ακομη..2 σιδηρο κ ενα ασβεστιο..

33E7p2.png

Ωραίο φεγγάρι για γέννες λέω εγώ!!χεχ!! Έχω κάτι πόνους σαν να ανοίγει η λεκάνη μου και λέω λές?? Ε ρε θα γελάσουμε σήμερα... Σας είπα? έχω και γενέθλια, ωραίο δώρο θα ήταν. Πήγα να βάλω και τα κλάματα όταν έσβηνα τα κεράκια και έκανα ευχή!! Νομίζω ότι πρώτη φορά η ευχη δεν ήταν για μένα, μαντεύετε για ποιούς και τι ευχήθηκα!

Αλλάζουν τα πράγματα φιλενάδες...ωραίο συναίσθημα όμως!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ωραίο φεγγάρι για γέννες λέω εγώ!!χεχ!! Έχω κάτι πόνους σαν να ανοίγει η λεκάνη μου και λέω λές?? Ε ρε θα γελάσουμε σήμερα... Σας είπα? έχω και γενέθλια, ωραίο δώρο θα ήταν. Πήγα να βάλω και τα κλάματα όταν έσβηνα τα κεράκια και έκανα ευχή!! Νομίζω ότι πρώτη φορά η ευχη δεν ήταν για μένα, μαντεύετε για ποιούς και τι ευχήθηκα!

Αλλάζουν τα πράγματα φιλενάδες...ωραίο συναίσθημα όμως!!

Καλησπέρα και απο΄εμένα κοριτσια.Τι μου κάνετε? Πω πω Nunu θα ήταν το ωραιότερο δώρο. Πίστεψέ με!!!!!!!!!!!!!! Πάντως κρατάς γερά. Μπράβο.Εύχομαι με το καλό. Πως είσαι? Φαντάζομαι ανυπομονείς τρελά ε? Είσαι η τελευταία που έμεινε?:D:D

Διαφημίσεις

Nunuka ολοκληρη μερα περασε και δεν ειπες τιποτα για τα γενεθλια σου......ειχα σκοπο να το πω,γι αυτο μπηκα.Σου ευχομαι και απο δω χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!!!

Με το καλο να αγκαλιασεις τα μωρακια σου!!!!!!!

Αυτος ο πονος που περιγραφεις,οντως κατι λεει......πιασε το ρολοι,και το τηλεφωνο να παρεις τον ιατρο....κι ας μην απανταει!!!!Εσυ να επιμεινεις.....

Περιμενουμε εξελιξεις!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα και απο΄εμένα κοριτσια.Τι μου κάνετε? Πω πω Nunu θα ήταν το ωραιότερο δώρο. Πίστεψέ με!!!!!!!!!!!!!! Πάντως κρατάς γερά. Μπράβο.Εύχομαι με το καλό. Πως είσαι? Φαντάζομαι ανυπομονείς τρελά ε? Είσαι η τελευταία που έμεινε?:D:D

Τελευταια ειναι το Μαρακι!!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Nunu ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ εύχομαι να πάρεις φέτος αργά ή γρήγορα το ωραιότερο δώροτης ζωής σου......... Να τα χιλιάσεις................

Γιωτούλα τι κάνεις? Τα μπεμπεκουλίνια σου καλά? Έχω καιρό να μπω και δεν έχω δει καθόλου τα νεα σας.

Glorr καλα ειμαστε!!!!!

Ακομη ξενυχταμε ομως!!!!!!Καναμε το πρωτο μας εμβολιο και ειμαστε σουπερ!!!!!

Εχουμε αρχισει κ χαμογελαμε συνειδητα (νομιζω)......

Εσεις πως ειστε?Τα glorrakia?Η αδερφο-glorr????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές!!και σε εσάς ότι καλύτερο εύχομαι!!

Εγώ ήρεμα ακόμα, ο πόνος υπάρχει και κάποια πετρώματα αλλά μπορεί να είναι και ψεύτικος συναγερμός. Ο πόνος Γιώτα δεν είναι μετρήσιμος γιατί τον έχω εδώ και ώρες μόνιμα. Δε ξέρω...φαντάζομαι θα το καταλάβω όταν έρθει η ώρα. Δεν έχω άγχος πάντως, είναι όλα οκ!! Πάω για κανένα ντουζάκι και ξάπλες. Θα τα πούμε άυριο, όπως και να χει!!! Σας φιλώ!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...