Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Που εξαφανιζεστε????Βολτες με το διδυμοκαροτσο????

ΟΛΓΑ πως ειναι τα παιδια σημερα?Ο Χρηστος λογικα εχει συνελθει,ο Νικολας?????

Σημερα εχουν σταση εργασιας στο σταθμο κ ετσι δεν πηγα τον Τασο,ευτυχως τωρα κοιμηθηκε.Τα διδυμα φαγανε στις 07 30.Ο Θανος εφαγε πριν 10 λεπτα αλλα ο Χρηστος κοιμαται ακομη.....θα φαει οταν ξυπνησει!!!!!

Μπειτε κ δειτε αυτο για τα μικρα σας....

http://www.mother.gr/displayarticle.asp?articleId=259

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Η Βικ εδώ και 2 μέρες έχει αποφασίσει να εξουσιοδοτήσει τον αδερφό της να τρώει εκ μέρους της. Αυτή είναι πολύ απασχολημένη με το να ξεκαρδίζεται με τα πάντα και να λέει αγου-αγού!!!!!!!!!!΄

Μόλις καταλαβαίνει ότι την πλησιάζει το μπιμπερό κλαίει σπαρακτικά. Οταν όμως το μπιμπερό απομακρύνεται μας έρχονται πάλι τα κέφια!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Η Βικ εδώ και 2 μέρες έχει αποφασίσει να εξουσιοδοτήσει τον αδερφό της να τρώει εκ μέρους της. Αυτή είναι πολύ απασχολημένη με το να ξεκαρδίζεται με τα πάντα και να λέει αγου-αγού!!!!!!!!!!΄

Μόλις καταλαβαίνει ότι την πλησιάζει το μπιμπερό κλαίει σπαρακτικά. Οταν όμως το μπιμπερό απομακρύνεται μας έρχονται πάλι τα κέφια!!!!!

Γυναίκες παιδί μου, νάζια!! χεχ!!

Φαντάζομαι σε κάποια φάση θα ανησυχήσεις και θα πάρεις παιδίατρο????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τι κόλπα είναι αυτά που κάνει η μπέμπα?? Μήπως αλλάξες γάλα? Και αγου αγού απο πότε άρχισε να κάνει?? Μήπως είναι καινούργιο και δε θέλει να απασχολείται ούτε με το φαγητό??

αχ αρχισατε τα αγου αγου????

ανυπομονω κ γω να τα ακουσω απ τα μικρα μου!!!

αλλα να τρωνε κιολας!!!

μηπως ερωτευτηκε κανενα αγορακι εκει στις τσαρκες που πατε συνεχως, κ της κοπηκε η ορεξη???

33E7p2.png

Hello!!!!!!

Twins μαλλον εχει ερωτα η Βικ κ γι αυτο δεν τρωει.....ειναι κεραυνοβολημενη....εχει δικιο η nufi.

Προσθεσα φωτογραφιες...μια σημερινη των διδυμων και του Τασου απ το Σαββατοκυριακο που ειμασταν οι δυο μας!!!!!!!!

ΟΛΓΑ τι απεγινες???????Πως ειναι τα παιδια????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε και εμείς από ντοκ!!

Μια χαρά είναι τα μωράκια μας, κάπου στα 2200 τα βάρη τους και ο ρυθμός ανάπτυξης και το doppler μια χαρά. Ο τράχηλος στα 8 χιλιοστά και περιμένουμε!! Αυτός ο γιατρός δεν είναι σίγουρος αν θα βγάλω το Σαββατοκύριακο από την άλλη όμως από τις 23/8 που ήταν 13 χιλ έχει περάσει 1 μήνας, οπότε....άγνωστο!! Για να δούμε. Πάω να ξαπλάρω στον καναπέ!χεχ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γυρίσαμε και εμείς από ντοκ!!

Μια χαρά είναι τα μωράκια μας, κάπου στα 2200 τα βάρη τους και ο ρυθμός ανάπτυξης και το doppler μια χαρά. Ο τράχηλος στα 8 χιλιοστά και περιμένουμε!! Αυτός ο γιατρός δεν είναι σίγουρος αν θα βγάλω το Σαββατοκύριακο από την άλλη όμως από τις 23/8 που ήταν 13 χιλ έχει περάσει 1 μήνας, οπότε....άγνωστο!! Για να δούμε. Πάω να ξαπλάρω στον καναπέ!χεχ

μπραβο nunu καταφερες κι εφτασες στην 35!

age.png

nunu μόνο μην σου κάνει καμιά μαλ.... επειδή φεύγει και βρει δικαιολογία να στα πάρει γρηγορότερα.

Έχω και γω την ανησυχία μου αλλά ελπίζω να είναι καλό το καρδιοτοκογράφημα και να μην κάνει τίποτα γιατί θα δαγκώσω.

Την άλλη Τετάρτη witch θα μπω 36η!!!!:):):)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα!!!!

Εχω τα νεύρα μου!!!! Η κουτσομπόλα δεν τρώει, την ταίζω 50ml κάθε μία ώρα με το ζόρι για να φάει από χτες το βράδυ. Και ο παιδίατρος δεν απαντάει, και εγώ αγχώνομαι περισσότερο....

Και αισθάνομαι και απίστευτες τύψεις απέναντι στον άλλο που ουσιαστικά τον ταίζω στα διαλείμματα του κουτσομπολιού- γκρίνιας και δεν έχω χρόνο να τον παίξω καθόλου.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...