Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ααααα... να προσθεσω ότι ο παιδίατρός μου διαφωνεί με αυτήν την τακτική και λέει ότι μόνα τους θα αλλάξουν το πρόγραμμα.

Nunuka μου σε έχει πιάσει άγχος??? Καλύτερα να κρατηθείς ακόμα!! Να κλείσεις τουλάχιστον τις 36 εβδομάδες!! Να φύγεις σίγουρα μαζί με τα nunukakia από το μαιευτήριο!!

Αυτό θέλω και γώ jas και ελπίζω να φτάσω την 36η+. Αλλά επειδή πάντα κρύβω το άγχος μου, και καλά χαλαρή δεν τρέχει κάτι γιούχου, έρχονται τα όνειρα και μου δείχνουν ότι τελικά έχω άγχος για πράγματα που δεν παραδέχομαι στον ξύπνιο μου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

jas τώρα διάβασα το προηγούμενο μήνυμα σου, μου ξέφυγε. Αν και δεν θα έπρεπε να μιλάω γιατί ξέρω τα λιγότερα αλλά μου κακοφαίνεται και μένα η μέθοδος του. Πιστεύω αν κάνεις λίγο υπομονή το τρίμηνο είναι μια μεταβατική περίοδο και στρώνουν τα μωράκια. Δες ¨Ολγα. Και αυτό με το apotel κάθε βράδυ επίσης με χαλάει. Από τώρα παυσίπονα?

Και να σου πώ και κάτι. Αυτή είναι μια απόφαση που έχω πάρει εγώ για μένα, μετά το πάθημα με τους 4 γυναικολόγους ότι στον παιδίατρο θα επιλέξω έναν που θα μου κερδίσει την εμπιστοσύνη και θα συμπίπτουν οι απόψεις μας και αυτόν θα ακούω. Οι πολλοί ειδικοί με βάζουν σε πολλά διλήμματα, ένας παιδίατρος και το ένστικτο μου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αυτό θέλω και γώ jas και ελπίζω να φτάσω την 36η+. Αλλά επειδή πάντα κρύβω το άγχος μου, και καλά χαλαρή δεν τρέχει κάτι γιούχου, έρχονται τα όνειρα και μου δείχνουν ότι τελικά έχω άγχος για πράγματα που δεν παραδέχομαι στον ξύπνιο μου.

άσε, κι εγώ έτσι είμαι και όλοι με περνάνε για αναίσθητη.. Τι να κάνεις..?? Μάλλον δεν μας αρέσει να δείχνουμε τις αδυναμίες μας!

Μία εβδομάδα ακόμα πάντως για να κλείσεις και τις 36!! Θα την φτάσεις πιστεύω..μου θυμίζεις εμένα, που περίμενα να γεννήσω από μέρα σε μέρα και τελικά είδες που έφτασα.. :P:p:p

RKdwp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Μας τελειώνουν οι διακοπες και η ξεκούραση και άρχισα να στεναχωριέμαι:(

jasmini ένας παιδίατρος στην τηλεόραση πολύ γνωστός που τον έχει και η Μενεγάκη συχνά,νομίζω Μαζάνης λέγεται, έλεγε ότι πρέπει να αφήνουμε τα μωρά να κοιμούνται όποτε θέλουν και όσο θέλουν την ημέρα φτάνει να μην ξεπερνάνε τις 5 συνεχόμενες ώρες. Και επίσης έλεγε πως αν προσπαθήσουμε εμείς να τους αφήσουμε ξύπνιους και τους χαλάσουμε τον ύπνο θα χαλάσουμε και τον νυχτερινό τους ύπνο. Συμφωνεί με τον δικό σου παιδίατρο που είπε πως μόνα τους θα φτιάξουν το πρόγραμμα τους. Εγώ αυτό έκανα και μετά τον 3ο μήνα όλα καλά και προσπαθώ να κοιμάμαι και εγώ τις ώρες που κοιμούνται τα μωρακια μου για να αντέξω:))

Ολγάκι περαστικά στον μικρούλη σου. Πώς είναι τώρα? Χάσατε το εμβόλιο δηλαδή?

Jasminούλα μου, νομίζω πως δεν είναι καλό τα μωράκια να κοιμούνται τόσο λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το μόνο που μπορείς να πετύχεις είναι γκρίνια. Επίσης, αν αυτά θέλουν να κοιμηθούν, θα το κάνουν είτε τους βάλεις μουσική είτε όχι.

Επίσης, για το μπέμπη που θηλάζει είναι ακόμα πιο δύσκολο, αφού δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς πότε θα ξυπνήσει.

Επίσης, όπως λέει και η Στέλλα, γύρω στον 3ο μήνα στρώνουν. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις γιατί σιγα-σιγά θα τρώνε όλο και λιγότερο τις βραδυνές ώρες (δηλαδή δεν θα είναι κανονικό γεύμα). Οπότε κάποια στιγμή θα δεις με έκπληξη ότι δεν θα ξυπνήσουν στις 03:00.

Τα δικά μας τρώνε στις 12:00 και ξυπνάνε στις 06:00. Βέβαια στις 06:00 τρώνε ελάχιστα και ξανακοιμούνται και τρώνε πάλι στις 09:00, οπότε πιστεύω ότι και αυτό το γεύμα θα κοπεί κάποια στιγμή.

Τέλος, για το apotel θα συμφωνήσω με τη nunu. Κατ' αρχήν, αν έχετε πάθει και εσείς κολικούς (εγώ προσωπικά παθαίνω συνέχεια γιατί τρώω εξαιρετικά γρήγορα) θα ξέρετε ότι ο πόνος δεν περνάει με κανένα παυσίπονο. Κατά δεύτερον, η παρατεταμένη χρήση αναλγητικών δεν συνιστάται για τους ενήλικες, θα συνιστάται για τα νεογνά;:confused::confused::confused::confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

άσε, κι εγώ έτσι είμαι και όλοι με περνάνε για αναίσθητη.. Τι να κάνεις..?? Μάλλον δεν μας αρέσει να δείχνουμε τις αδυναμίες μας!

Μία εβδομάδα ακόμα πάντως για να κλείσεις και τις 36!! Θα την φτάσεις πιστεύω..μου θυμίζεις εμένα, που περίμενα να γεννήσω από μέρα σε μέρα και τελικά είδες που έφτασα.. :P:p:p

Όπως τα λές jas και γώ!!

Σαν αγώνας δρόμου είναι αυτή η εγκυμοσύνη!! τι να πώ!! εγώ έχω βάλει τη θετική μου σκέψη, δεν πάει να σπάσει και το φράγμα του Μαραθώνα!!!:lol::lol:!!

twins πολύ μου αρέσει η οπτική σου!!:P Συμφωνώ και επαυξάνω!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα κι απο εμας!!!!!

Σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο!!!!!!Πηγαμε με το διδυμοκαροτσο και καναμε τσιμπι-τσιμπι...προσθεσα και 2 φωτογραφιες που ειμαστε μες στο καροτσι!!!!!

ΟΛΓΑ περαστικα στον Χρηστο και τον Νικολα....δυστυχως το ενα κολλαει το αλλο....αλλα θα κανει το κυκλο του και θα γινουν και οι δυο περδικια!!!!!!

Jasmini οχι καθε βραδυ Apotel στα παιδια...ειναι παρακεταμολη σαν το ντεπον αλλα δεν εχει νοημα να τους δινεις τοσο συχνα....οι κολικοι δεν περνανε με φαρμακα.....ασε που μπορει να εθιστουν.....

nunuκα κρατα γερα....λογικο να αγχωνεσαι αλλα σκεψου δεν αγχωθηκαμε εμεις που γεννουσε η μια πισω απο την αλλη!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, καλημέρα!

Τι κάνετε; Εμείς ήρθαμε περίπατο στο σαλόνι σήμερα, που σαραντίζουμε κανονικά! Τελικά, πήγαμε χθες και πήραμε την ευχούλα, διότι ο πάτερ δεν μπορούσε σήμερα! Βάλαμε και jean, για να πάμε! Αλλά μας πήρε ο ύπνος στον δρόμο και σε όλη τη διάρκεια του σαραντισμού! Όλα καλά! Joy και στα δικά σας! Νομίζω δεν έχει μείνει άλλη για σαραντισμό τώρα, ε;

Πού είστε όλες;

Βγαίνω κι εγώ, πάω να δώσω σταγονίτσες σιδήρου στον μεγάλο. Αλήθεια, δεν σας ρώτησα, εσείς δίνετε καθόλου σταγόνες, βιταμίνες ή οτιδήποτε τέτοιο στα νινάκια σας;

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Κοριτσάκια, καλημέρα!

Τι κάνετε; Εμείς ήρθαμε περίπατο στο σαλόνι σήμερα, που σαραντίζουμε κανονικά! Τελικά, πήγαμε χθες και πήραμε την ευχούλα, διότι ο πάτερ δεν μπορούσε σήμερα! Βάλαμε και jean, για να πάμε! Αλλά μας πήρε ο ύπνος στον δρόμο και σε όλη τη διάρκεια του σαραντισμού! Όλα καλά! Joy και στα δικά σας! Νομίζω δεν έχει μείνει άλλη για σαραντισμό τώρα, ε;

Πού είστε όλες;

Βγαίνω κι εγώ, πάω να δώσω σταγονίτσες σιδήρου στον μεγάλο. Αλήθεια, δεν σας ρώτησα, εσείς δίνετε καθόλου σταγόνες, βιταμίνες ή οτιδήποτε τέτοιο στα νινάκια σας;

Φιλάκια!

AGORAKIA εμείς πάμε την Τρίτη για την ευχή! Βέβαια ο παιδίατρος μας είπε αν θέλουμε να τα βγάλουμε, είναι προχωρημένος!!

Σίδηρο και βιταμίνες ξεκινησαμε και εμείς σήμερα, είχε έρθει χτές ο παιδίατρος και μας τα έγραψε. Εμβόλια μας είπε στον δευτερο μήνα να κάνουμε και μας τα έγραψε στο βιβλιάριο.

Κατά τα άλλα μας είπε όλα καλά. Πρόγραμμα που ρώτηα για το φαγητό μας είπε δεν μπαίνουν, μας είπε ναι σε πιπίλα και θα κόψουμε το γάλα το ενισχυμένο και θα ξεκινήσουμε το fryzolac,

Για αποστειρώσεις συνεχίζουμε κανονικότα. Οπως και το σίδερο μέσα έξω στα ρούχα.

Καλημέρα κορίτσια ή μάλλον καλησπέρα!!

Εμείς κοιμηθήκαμε τελικά 8.30 το πρωί και τα ζουζούνια ακόμα κοιμούνται του καλού καιρού. Ξύπνησαν βέβαια για φαγητό όπου έτρωγαν και πάλι κοιμισμένα!

Λοιπόν...θέλω γνώμες. Μίλησα με έναν παιδίατρο προηγουμένως τον οποίο κάπου γνώρισε ο άντρας μου. Ο άνθρωπος είναι σνταξιοδοτημένος αλλά έδωσε κάποιες συμβουλές στον άντρα μου. Μιλήσαμε κι εμείς και μου είπε την συνταγή λέει για να κοιμούνται την νύχτα τα μωρά και όχι την μέρα... ακούστε...

1) Να προσπαθώ με κάθε τρόπο και τίμημα να τα κρατήσω ξύπνια την μέρα, για 3-4 μέρες. Δηλαδή να κοιμηθούν μόνο 1 ώρα το πρωί και 1 το απόγευμα. Να τα σκουντάω, να φωνάζω, να κάνω θόρυβο, να βάζω δυνατά μουσική, τηλεόραση προκειμένου να μην κοιμηθούν. Να τα βγάλω βόλτα (χωρίς να κοιμούνται όμως). Φυσικά να έχω κι άλλο άτομο δίπλα μου για να τα καταφέρω.

2) Να τους δώσω πριν το τελευταίο τους γεύμα το βράδυ 11-12, apotel παυσίπονο και μετά πάλι κατά τις 5-6 το πρωί. Αυτό λέει θα λειτουργήσει σαν χαλαρωτικό για να κοιμηθούν και για να καλμάρει η κοιλίτσα τους από τους κολικους.

Τι λέτε βρε κορίτσια? Είναι σωστό να το εφαρμώσω??? Λίγο βάναυσο μου φαίνεται. Ειδικά έτσι όπως τα βλέπω γλυκά να κοιμούνται, λυπάμαι να τα ξυπνήσω!!

Από πότε από το 1900;

Καλά υπάρχουν κάτι γιατροί θεός φυλάξει!

000202F6.gif

Όλγα δεν περίμενες ότι θα κολλήσει κι ο άλλος;

Έλα δεν είναι τίποτα οι ιωσούλες, αντισώματα κάνουν.

Το πρόβλημα είναι, όπως ο δικός μου ο Χριστόφορος, ίωση και βροχιολίτιδα.

sig.asp?img=ad1

Εγώ εδώ είμαι πάντως δε γεννάω!! Είχαμε γιατρό σήμερα και υπερηχογράφημα και είχαμε τρέξιμο . Βασικά χαζομάρες, μια τρύπα στο νερό κάναμε. Είπα να γλιτώσουμε κανά φράγκο και κάναμε τον υπερηχο στο Αλεξάνδρας και μας βγάλαν μισές μετρήσεις και άλλα αντι άλλων!! Αύριο θα πάω στον ιδιωτικό. Ημαρτον. Από νέα δεν έχω πολλά, η κατάσταση παραμένει η ίδια, βάρη και τέτοια θα σας πώ αύριο. Δευτέρα πρωϊ θα μαι πάλι Αλεξάνδρας για καρδιοτοκογράφο και να δεί τον καινούργιο υπέρηχο ο Αλεξ γιατί φεύγει την Τρίτη. Άντε να δούμε!

Ελπίζω να στε και σείς καλά, Ολγίτσα τα μπεμπίδια?? Σας φιλώ!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...