Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Δηλώνω ότι είμαι πτώμα και έχω και μερικές απορίες

1. Κατ΄αρχήν τι κάνει η μέλλουσα μας nunu!!!!! 34+5 θηρίο ε; πως τα πας

Οι υπόλοιπες απορίες είναι ολίγον άσχετες

2. Οταν κάνετε μπανάκι στα παιδάκια τους βάζετε γαλάκτωμα σε όλο το σώμα;

3. Εχετε ακούσει αν το μίγμα τηλιο + χαμομήλι ηρεμεί το μωρό;

4. Ο παιδίατρος μας είπε τώρα που κλείσαμε τον 3ο μήνα μπορούμε να κόψουμε την αποστείρωση. Εμένα πάλι μου φαίνεται λίγο νωρίς....

2.Οχι καθε μερα γιατι δεν προλαβαινω.....

3.Λενε οτι ηρεμει αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει....

4.Ειναι νωρις για να κοπει η αποστειρωση...ακομη δεν εχουν κανει εμβολια αρκετα για να εχουν αντισωματα....απο τον 5ο και μετα.......

Μολις ταισα τον Χρηστακο κ περιμενω να ξυπνησει και ο Θανουλης μου.

Ο Τασος κοιμαται απο τις 21 00.....αυριο εχουμε το πρωτο μας εμβολιο και τα δευτερο μηνογεθλια μας!!!!!!!

Καλη συνεχεια σε οτι κι αν κανετε!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

που ειστε καλε να μου συμπαρασταθείτε???????

Ο Χρηστακης αρρωστησε γαμωτο και εχει 38,9!Αχ τι θα κανω η δόλια η μανα?

Του εδωσα ντεπον και εκανε εμμετο.Του εκανα ενα χλιαρο ντουζακι και ριξαμε στο 37,6

Αντε να δουμε τωρα τι θα γινει.Προς το παρον τον εβαλα για υπνο και ειναι ησυχο

Αχ κοριτσια τι εχουμε να τραβηξουμε με τις αρρωστιεςςςςς

Τρεμω κιολας να μην μου κολλησει και ο Νικολας.Θα ξεχωρισω τα παιχνιδια και δεν θα τον βαζω στο παρκο μαζι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Να 'μαι κι εγώ η ταλαίπωρη μάνα!!

Ουφ κουράστηκα, νυστάζω απίστευτα και ο μικρός δεν λέει να κοιμηθεί με τίποτα! :( Κατάφερα και κοίμησα τον αδερφό του αλλά αυτός δεν θέλει...

Να δείτε που μόλις αποφασίσει να κοιμηθεί θα ξυπνήσει ο αδερφός του να φάει και θα ξεκινήσω νέα βάρδια! Νυστάζω πολύ, δεν βλέπω μπροστά μου.. εδώ και 6 ώρες με παιδεύουν τα ζουζούνια..

Ολγάκι πώς κρύωσε ο μικρός? Ήρθε σε επαφή με κανεναν άρρωστο? Ναι, πρόσεχε να μην κολλήσει και τον Νικόλα σου και έχεις διπλή ταλαιπωρία. Περαστικούλια

RKdwp3.png

ΟΛΓΑ περαστικα στον Χρηστακο σου.....και αγυριστα να ειναι!!!!!!

Εγω σηκωθηκα,ταισα τον Θανο κ τωρα λεω να φτιαξω ενα καφεδακι να πιω,μεχρι να ξυπνησει η υπολοιπη φαμιλια!!!!!!

Τα λεμε αργοτερα!!!!

Καλημερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

jas o μπαμπας μας ειναι λιγο κρυωμενος και δυστυχως κολλησε παρ'ολο που γκαριζα να ειναι μακρια τους

Παλι 38,6 εχει το πουλακι μου γαμωτο.Κοιμηθηκε εχθες κατα τις 1:30 μετα το ντουζακι και ξυπνησε 5:30 παλι με πυρετο.

Αχ πως θα καταφερω να μην μου κολλησει και ο Νικολας?Αφου βρισκονται στον ιδιο χωρο και δεν μπορει να γινει κατι διαφορετικο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Όλγα περαστικά :P. Βρε μανία αυτοί οι μπαμπάδες να κολλάνε τα μικρά!!!! Το θέμα δεν είναι μόνο μην κολλήσει ο Χρήστος το Νικόλα, αλλά και να τον κολλήσει και αυτόν ο μπαμπάς. Μήπως να ασχολείσαι αποκλειστικά εσύ με το Χρήστο και η γιαγιά με το Νικολα για να μην ερχονται σε επαφή;

Ευχαριστώ και για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι γαλακτώματα δεν τους έβαζα προς το παρόν γιατί όποτε βάζω εγώ μου κάνουν το δέρμα χάλια (λιπαρότητα φουλ) και φοβήθηκα μήπως κάνουν τίποτα το ανάλογο στα μικρά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!καλά είμαι εγώ λέω αν και ταλαιπωρήθηκα λίγο το βράδυ με τον ύπνο αλλά τον αναπλήρωσα το πρωϊ!!Τώρα που ακόμα μπορώ:tongue: (κουράγιο jas και twins).

Ολγού περαστικά στον Χρηστάκο, ελπίζω να μην ταλαιπωρείται πολύ το μωρό.

Και τώρα να σας πώ να γελάσετε. Έβλεπα στον ύπνο μου ότι έσπασαν τα νερά του θερμοσίφωνα!!:confused::confused:και εφ όσον ξυπνάω και βλέπω ότι δεν είναι αλήθεια έρχονται η nufi και η agorakia για καφέ όπου αντιλαμβανόμαστε ότι το σπίτι στάζει νερά, σαν να μην είχε μόνωση ένα πράγμα.:rolleyes::rolleyes:

Όπως καταλαβαίνετε ή είναι σημαδιακό και σήμερα θα μου σπάσουν τα νερά ή το υποσυνήδειτο με κοροϊδεύει και μου στέλνει όνειρα με πολλά νερά!!!!:lol::lol:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια σας καλε!!

χαθηκα,ετρεχα λιγο με τα των σχολειων..ευτυχως ξεμπερδεψα κ ολα καλα.

περαστικα στον μικρουλη ολγακι!

twins κ γω βαζω baby lotion σ ολο το κορμακι καθε βραδυ μετα το μπανιο κ τους αρεσει.

για αποστειρωση κ γω μετα τον 5ο ξερω..

για χαμομηλοροφηματα, δεν εχω ιδεα..δεν εχω δωσει ποτε. ειχα ρωτησει την παιδιατρο κ μου πε οτι δε χρειαζονται..

33E7p2.png

Πιθανές εξηγήσεις:

1. Λες να είναι σημαδιακό;;;;;;;;:confused: Να έχουμε νέα σήμερα;

2. Μήπως όμως όντως έχει κάποιο πρόβλημα ο θερμοσίφωνας και πρέπει να τον κοιτάξετε;:rolleyes:

3. Μήπως επίσης επιθυμείς διακαώς να πιείτε καφέ με τα κορίτσια που θα έκανες τα πάντα;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

εμεις τα παμε λιιιγο καλυτερα με τις μικρες καροτσαδες μας..οταν κοιμουνται ειναι περιφημες! στην αρχη ομως γκρινιαζουν πολυ...

μες τη βδομαδα θα μας φερουν κ κατι φιλοι δωρακι μαρσιππους κ πιστευω οτι θα κανω πολλες βολτες τοτε!

χαρουμενα μηνογεννεθλια twinsakia!!!!!!!!!!!

33E7p2.png

Καλημέρα κορίτσια ή μάλλον καλησπέρα!!

Εμείς κοιμηθήκαμε τελικά 8.30 το πρωί και τα ζουζούνια ακόμα κοιμούνται του καλού καιρού. Ξύπνησαν βέβαια για φαγητό όπου έτρωγαν και πάλι κοιμισμένα!

Λοιπόν...θέλω γνώμες. Μίλησα με έναν παιδίατρο προηγουμένως τον οποίο κάπου γνώρισε ο άντρας μου. Ο άνθρωπος είναι σνταξιοδοτημένος αλλά έδωσε κάποιες συμβουλές στον άντρα μου. Μιλήσαμε κι εμείς και μου είπε την συνταγή λέει για να κοιμούνται την νύχτα τα μωρά και όχι την μέρα... ακούστε...

1) Να προσπαθώ με κάθε τρόπο και τίμημα να τα κρατήσω ξύπνια την μέρα, για 3-4 μέρες. Δηλαδή να κοιμηθούν μόνο 1 ώρα το πρωί και 1 το απόγευμα. Να τα σκουντάω, να φωνάζω, να κάνω θόρυβο, να βάζω δυνατά μουσική, τηλεόραση προκειμένου να μην κοιμηθούν. Να τα βγάλω βόλτα (χωρίς να κοιμούνται όμως). Φυσικά να έχω κι άλλο άτομο δίπλα μου για να τα καταφέρω.

2) Να τους δώσω πριν το τελευταίο τους γεύμα το βράδυ 11-12, apotel παυσίπονο και μετά πάλι κατά τις 5-6 το πρωί. Αυτό λέει θα λειτουργήσει σαν χαλαρωτικό για να κοιμηθούν και για να καλμάρει η κοιλίτσα τους από τους κολικους.

Τι λέτε βρε κορίτσια? Είναι σωστό να το εφαρμώσω??? Λίγο βάναυσο μου φαίνεται. Ειδικά έτσι όπως τα βλέπω γλυκά να κοιμούνται, λυπάμαι να τα ξυπνήσω!!

RKdwp3.png

Twins

1. Λές?????

2. τον θερμοσίφωνα τον αλλάξαμε πρόσφατα και άσε που δεν τον ανάβουμε ακόμα, έχουμε τον ηλιακό.

3. Με τα κορίτσια φυσικά και θα ήθελα να πιούμε καφέ, όπως και πιστευω πως σε κάποιους μήνες θα γίνει. Να βρεθούμε όλες με τα μπεμπιά μας!!!

Nufi κούκλες. Εσύ μελαχροινή με μακρύ σχετικά μαλλάκι και η agorakia κοντό και ξανθό! Λεπτούλες και αδυατούλες!χαχα!! Από φαντασία σκίζω!!

Βασικά μάλλον το όνειρο εκφράζει το άγχος μου μήπως και δεν καταλάβω ότι θα σπάσουν τα νερά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ααααα... να προσθεσω ότι ο παιδίατρός μου διαφωνεί με αυτήν την τακτική και λέει ότι μόνα τους θα αλλάξουν το πρόγραμμα.

Nunuka μου σε έχει πιάσει άγχος??? Καλύτερα να κρατηθείς ακόμα!! Να κλείσεις τουλάχιστον τις 36 εβδομάδες!! Να φύγεις σίγουρα μαζί με τα nunukakia από το μαιευτήριο!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...