Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ είπα στο γιατρό που μπορούμε να βρούμε λίγο απ αυτό το φάρμακο για το σπίτι 😂

Καλή επιτυχία κορίτσι! Κι εγώ αγχωμένη ήμουν και μου κάνει η μαία όλες την πρώτη φορά αγχώνεστε μετά τα παίζετε στα δάχτυλα! Και όντως τίποτα δεν θα καταλάβεις θα ξυπνήσεις από τον καλύτερο ύπνο που θα έχεις κάνει! Όλα καλά να πάνε 🤞🙏

Expand  

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να πω καλημερα????Αλλα μαλλον πρεπει να πω καλησπερα!!!!

Μολις κοιμησα και τα τρια μου παιδακια και σερφαρω!!!!!

Το βραδυ παλι ξυπνουσαμε ανα 2ωρο......ευτυχως ο αντρας μου με βοηθησε κ ταισε τον μικρο στις 06 00 που ημουν κομματια!

Μολις αρχισε να ψιχαλιζει.....Στις 15 30 εχω ραντεβου στον ορθοπεδικο γιατι με ποναει το χερι μου (σαν τενοντιτιδα) απο οταν ημουν εγκυος,αλλα μαλλον δε θα παω αφου η μητερα μου δεν προλαβαινει να σχολασει κ να ερθει να κρατησει τα παιδια.....

Εσεις πως ειστε????

nunu κοντευεις στις 35 ε????Μια χαρα σε βρισκω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

giota. είπε:
Γεννησα 36 + 3 και βγηκανε 2230 και 2490.

Εντιτ Το προηγουενο βραδυ που ειχα παει στον ιατρο τα εβγαζε 2500 και 2800....

Όλο εκτός πέφτει ο υπέρηχος, προς τα κάτω πάντα. Πάντως θερμοκοιτίδα δεν τα έβαλες? τα πήρες μαζί αν θυμάμαι καλά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ο μικρος εκατσε μια ημερα αλλα ηταν σε κουνακι.Απλη παρακολουθηση για να φαει λιγο γαλα.Απτο μαιευτηριο τα πηρα 2170 και 2380.

Για τον υπερηχο ειναι αναλογα.Τον Τασο μου τον ειχε βγαλει μικροτερο ο υπερηχος.Αλλα στα διδυμα ειναι πιο δυσκολες οι μετρησεις....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Πλεον εισαι σε πολυ καλη εβδομαδα,οποτε μην ανυσηχεις για τιποτα!!!!!

Μονο του σπανου τα γενια δε γινονται....ολα τ αλλα ομως γινονται!!!!!!

Οντως που ειστε οι υπολοιπες???????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εδώ είμαστε κι εμείς, κουκλίτσες μου!

Καλή εβδομάδα!!! :)

Nunuka, πώς πας κοριτσάκι μου; Κράτα γερά! Σου εύχομαι να αργήσεις πολύ πολύ να γεννήσεις και να μην χρειαστεί καθόλου παρακολούθηση κανένα σου μωράκι! Εμείς καλύτερα πάμε, πολύ καλύτερα, για να είμαι σαφής, ειδικά από τότε που θεσπίσαμε πρόγραμμα. Παίρνω μια ανάσα, βρε παιδί μου! Λοιπόν, κι εγώ 35+3 γέννησα. Το προηγούμενο απόγευμα, ο υπέρηχος έδειχνε τον μεγάλο 1900 (και τόσο ακριβώς γεννήθηκε!) και τον μικρό 2700 (και γεννήθηκε 2480).

Επιστρέφει και η μαμά σήμερα, οπότε πιστεύω ακόμη καλύτερα θα πάμε!

Βασικά επιστρέφει επειδή Τετάρτη σαραντίζουμε! Ωστόσο και ενώ είχα σχεδόν "καθαρίσει" εδώ και πολλές μέρες, από χθες βλέπω πάλι λίγο αιματάκι, γαμώτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Αυτό σημαίνει, βέβαια, ότι δεν μπορώ να σαραντίσω, εκτός κι αν μου "τελειώσουν" αναπάντεχα! (ελπίζω)

Σας φιλώ προς το παρόν, διότι έχω εδώ και την κυρία της καθαριότητος (μετά από πολύύύύ καιρό) για γενική (αδύνατον να βάλω τις μαμάδες να το κάνουν ΚΑΙ αυτό!) :)

rPPrp3.png

giota. είπε:
Πλεον εισαι σε πολυ καλη εβδομαδα,οποτε μην ανυσηχεις για τιποτα!!!!!

Μονο του σπανου τα γενια δε γινονται....ολα τ αλλα ομως γινονται!!!!!!

Οντως που ειστε οι υπολοιπες???????

Ναι, αν το έχεις καταλάβει δυο μέρες τρεις τώρα είμαστε εμείς οι 2 και με λίγες φιλικές εμφανίσεις. Πήξιμο φαντάζομαι. Κουραααααααααγια κορίτσια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Το ξέρατε αυτό; Οτι το διδυμοκαροτσο διαθέτει και κόρνα;

Ετσι που σκούζει είτε το ένα είτε το άλλο, είναι προειδοποιητικό για να εξαφανιστούν όλοι από το διάβα σας!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Αυτό μας συνέβη σήμερα. Ο ένας έσκουζε στον πηγαιμό, η άλλη εκλαιγε στο γυρισμό και μας έμαθε όλος ο πεζόδρομος! Τι άλλο θέλουμε!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δηλώνω ότι είμαι πτώμα και έχω και μερικές απορίες

1. Κατ΄αρχήν τι κάνει η μέλλουσα μας nunu!!!!! 34+5 θηρίο ε; πως τα πας

Οι υπόλοιπες απορίες είναι ολίγον άσχετες

2. Οταν κάνετε μπανάκι στα παιδάκια τους βάζετε γαλάκτωμα σε όλο το σώμα;

3. Εχετε ακούσει αν το μίγμα τηλιο + χαμομήλι ηρεμεί το μωρό;

4. Ο παιδίατρος μας είπε τώρα που κλείσαμε τον 3ο μήνα μπορούμε να κόψουμε την αποστείρωση. Εμένα πάλι μου φαίνεται λίγο νωρίς....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπερα

twins μια και σε πετυχα....

twins2010 είπε:
Δηλώνω ότι είμαι πτώμα και έχω και μερικές απορίες

1. Κατ΄αρχήν τι κάνει η μέλλουσα μας nunu!!!!! 34+5 θηρίο ε; πως τα πας

Οι υπόλοιπες απορίες είναι ολίγον άσχετες

2. Οταν κάνετε μπανάκι στα παιδάκια τους βάζετε γαλάκτωμα σε όλο το σώμα;

3. Εχετε ακούσει αν το μίγμα τηλιο + χαμομήλι ηρεμεί το μωρό;

4. Ο παιδίατρος μας είπε τώρα που κλείσαμε τον 3ο μήνα μπορούμε να κόψουμε την αποστείρωση. Εμένα πάλι μου φαίνεται λίγο νωρίς....

2. ναι σε ολο το σωμα... εγω τους βαζω εναλλαξ μια μερα γαλακτωμα και μια μερα λαδακι....

3. δεν εχω ιδεα....

4. εξαρταται.... αν τα μωρακια σου εχουν αρχισει να βαζουν οτιδηποτε στο στομα τοτε ισως και να μην εχει ουσια η αποστειρωση.... θα μπορουσες ισως να τα αποστειρωνεις μονο μια φορα την ημερα και μετα να τα πλενεις με καυτο νερο και σαπουναδα...παντως οι περισσοτερες μαμαδες την κρατανε μεχρι και τον 5ομηνα οπου αρχιζουν και οι στερεες τροφες..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...