Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, *Vasoula είπε:

Κρίμα κορίτσι μου!!!αλλά δεν πτοουμαστε!!ούτε σημαίνει πως επειδη δε προχώρησε αυτό δε θα προχωρήσουν τα επόμενα!!!το σκέφτεσαι για 3ης μερας εσύ??

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου. Μην πτοεισαι όμως.. βήμα βήμα, προσηλωμενη στον στόχο σου εσύ..!

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μικρές μου φίλες, διδυμομαμάδες, τι κάνετε;

Εμείς παλεύουμε με το πρόγραμμα. Λιγάκι ξεφεύγουμε πότε πότε αλλά αγωνιζόμαστε να το επαναφέρουμε. Κατά τα άλλα κάνουμε 4ωρα τη νύχτα (κατόπιν συμβουλής γιατρού) οπότε παίρνουμε μια μικρή ανάσα, διότι το ξενύχτι είναι αυτό που αδυνατώ να παλέψω (είμαι λίγο του ύπνου, είναι αλήθεια, μπορώ να μείνω νηστική ή διψασμένη, αλλά άυπνη όχι... καταλαβαίνετε πώς είμαι δηλαδή... ο μαύρος κύκλος έχει φτάσει στην πατούσα).

Επίσης, κάθομαι μόνιμα σε λάθος θέση, όταν ταΐζω, οπότε υποφέρω από την πλάτη μου (και όχι από τη μέση, όπως θα υπέθετε κανείς...!). Κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού, σκυμμένη πάνω από το εκάστοτε μωρό!

Ερωτήσεις:

1. Σας τρώνε πάντα την ίδια ποσότητα; Εμένα μπορεί στο ένα γεύμα να φάνε ο ένας 120 και ο άλλος 90 και στο άλλο γεύμα να πέσουμε στα 30, στα 50 ή στα 40; Αυτό μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα δύο γεύματα! Να ανησυχήσω;

2. Αν τους κρατάτε πολλή ώρα για ρέψιμο και δεν, τους βάζετε λίγο πλάι στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά, αν στο μεταξύ τους έχει πάρει ο ύπνος;

Ευχαριστώ, κορίτσια.

Πάμε να τσιμπήσουμε κάτι στο πόδι!

Φιλιά σε όλες!

Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και γω με την πλάτη μου. Είναι λες και έχω φάει ξύλο! Με πονάει πάρα πολύ! Και γω΄στο κρεβάτι ταιζω και σκύβω.

Λοιπόν με το φαγητό και εμείς έτσι. Μία 120 μία 90 και μετά πέφτουμε στα 40. Βέβαια αφού πέρνουν βάρος σταμάτησα να ανησυχώ τόσο.

Τώρα για το ρέψιμο εμάς ο γιατρός είπε οτι να τα βάζουμε κανα 5λεπτο και αν δεν ακουσουμε να ρεφτούν το 5λεπτο αρκεί.

Με τον ύπνο εγώ πλέον τα αφήνω και όποτε ξυπνήσουν. Αλλες φορές κάνουν 4 ωρες άλλες 2.5, άρα από πρόγραμμα τι να σου πώ!! Τζίφος!

Για εμβόλια σου είπε πότε είναι να κάνεις?? Γιατί εμας ήταν να έρθει σήμερα ο παιδίατρος αλλά το ακύρωσε, και θα έρθει απο βδομάδα.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε? Εμείς σήμερα έχουμε πολύ γκρίνια όλη την ημέρα. Είμαστε ματιασμένοι. Ελπίζω τώρα που είναι βράδυ να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν λίγο γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση.

GIOTA ταξιδάκι στο Παρίσι ε? Τέλεια. Είχα πάει πριν από δύο χρόνια. Ήταν υπέροχα. Όταν γυρίσεις θα μας πεις κι εσύ τις εντυπώσεις σου.

Τα μπεμπέ σας όλα καλά? :P:p

GIOTA ταξιδάκι στο Παρίσι ε? Τέλεια. Είχα πάει πριν από δύο χρόνια. Ήταν υπέροχα. Όταν γυρίσεις θα μας πεις κι εσύ τις εντυπώσεις σου.

Τα μπεμπέ σας όλα καλά? :P:p

Δεν παω Παρισι,παω Λονδινο μεσω Παρισιου!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Επιστρεψαμε κ εμεις...ειμασταν απο τις 16 00 μεχρι τις 20 00 στο allou fun park και στα village!!!!Εγω και ο Τασος μου....και γυρισαμε πτωματακια!!!!

Επεσε ξερος για υπνο απο τις 21 00.....

Αυριο το προγραμμα εχει Αττικο Ζωολογικο Παρκο!!!!

Τελικα ΟΛΓΑ θα ερθεις????

glorr η αδερφο-glorr τι κανει????Να της δωσεις χαιρετισματα!!!!!

Edit Προσθεσα φωτογραφιες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας!!!!Ειμαστε κι εμεις εδω!!!!

Πηγαμε τελικα στο Αττικο Ζωολογικο Παρκο και ηρθε και η frosobal με τον μεγαλο της γιο τον Αλεξανδρο....οποιος ειναι ενας κουκλος και φυσικα πολυ καλο παιδακια σε αντιθεση με τον δικο μου που γκρινιαζε συνεχεια!!!!!!

Πριν λιγο επιστρεψαμε κ εκανα μπανακι τον Τασο κ επεσε ξερος στο κρεβατι του,ουτε νανουρισματα ουτε τιποτα!!!!!!

Παω facebook να περασω φωτογραφιες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και γω με την πλάτη μου. Είναι λες και έχω φάει ξύλο! Με πονάει πάρα πολύ! Και γω΄στο κρεβάτι ταιζω και σκύβω.

Λοιπόν με το φαγητό και εμείς έτσι. Μία 120 μία 90 και μετά πέφτουμε στα 40. Βέβαια αφού πέρνουν βάρος σταμάτησα να ανησυχώ τόσο.

Τώρα για το ρέψιμο εμάς ο γιατρός είπε οτι να τα βάζουμε κανα 5λεπτο και αν δεν ακουσουμε να ρεφτούν το 5λεπτο αρκεί.

Με τον ύπνο εγώ πλέον τα αφήνω και όποτε ξυπνήσουν. Αλλες φορές κάνουν 4 ωρες άλλες 2.5, άρα από πρόγραμμα τι να σου πώ!! Τζίφος!

Για εμβόλια σου είπε πότε είναι να κάνεις?? Γιατί εμας ήταν να έρθει σήμερα ο παιδίατρος αλλά το ακύρωσε, και θα έρθει απο βδομάδα.

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και τα αγοράκια επίσης!

Μαγειρεύω λίγο χοιρινό με ρύζι και στο μεταξύ κάνω και δουλειές σπιτιού (πλυντήριο... αυτά).

Είχαμε καλή νύχτα θα έλεγα! Εσείς;

Joy μου, η γιατρός μας έγραψε ένα εμβόλιο, που πρέπει να κάνουμε μέχρι τις 13.10, που γινόμαστε 2 μηνών. Δεν θυμάμαι ποιό είναι, θα πάμε τότε να μας το γράψει στο βιβλιάριο, αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται. Θα πάμε να το αγοράσουμε και θα μας το κάνει εκείνη; Δεν τη ρώτησα, για να πω την αλήθεια!

Ως προς το πρόγραμμα, της είπα προχθές ότι δεν μπορούσαμε άλλο το ελεύθερο και δεν μου έφερε ιδιαίτερη αντίρρηση. Μου είπε απλώς ότι το βράδυ μπορώ να το αφήνω ελεύθερο πλέον (αλλά εγώ δεν το κάνω, γιατί μετά πάει το πρόγραμμα) και να κάνω και 4ωρα μέσα στη μέρα. Τέλος, το βραδινό θα το κόψουν μόνοι τους, είπε.

Οπότε αυτοσχεδίασα και κάνω 4ωρα το βράδυ (δηλαδή ένα γεύμα λιγότερο και λίγος περισσότερος ύπνος!!!!!!!!) και μετά 2 γεύματα των 3 1/2 ωρών, για να φέρουμε ισορροπία. Μπορώ να πω ότι με το πρόγραμμα είναι λίγο πιο ανθρώπινα τα πράγματα, απλώς θέλει υπομονή και επιμονή, όπως έχει πει και η πανσόφου Όλγα!!!!!! Μη φαντάζεσαι βέβαια και τρομερή δυσκολία, στο να το εφαρμόσεις! Μένει λίγο πιο ποιοτικός χρόνος. Δοκίμασέ το, αν θες τη γνώμη μου. Εμείς όσο είχαμε ελεύθερο, ζούσαμε μια συνεχή αγωνία, τι ώρα θα ξυπνήσουν, πόσο θα φάνε, πόσο φάγανε, γιατί ξαναπεινάει, να δώσω συμπλήρωμα; Και πάει λέγοντας!

rPPrp3.png

Κοριτσάρες μου, παρατηρώ πως τις Κυριακές εξαφανιζόλ όλες, ε; ε; ε;

Εντάξει, λοιπόν, πάω να σιδερώσω δύο μικροσκοπικά jeans!!!!!!!! (θα κουραστώ πάλι, σιδερώνοντας!)

Έρχεται η ώρα του φαγητού και πρέπει να βιαστώ...

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου, παρατηρώ πως τις Κυριακές εξαφανιζόλ όλες, ε; ε; ε;

Εντάξει, λοιπόν, πάω να σιδερώσω δύο μικροσκοπικά jeans!!!!!!!! (θα κουραστώ πάλι, σιδερώνοντας!)

Έρχεται η ώρα του φαγητού και πρέπει να βιαστώ...

Φιλάκια!

και γω και γω είμαι εδώ!!

έχω ριζώσει!!

Πως πάτε οικογενειακώς, καλύτερα τώρα διάβασα? εσύ από ψυχολογία?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εμείς μόλις κοιμηθήκαμε. Ο μικρός κάθε βράδυ λίγο μετά αφού κοιμηθεί βήχει για αρκετή ώρα και μετά τίποτα ούτε την ημέρα. Τί να είναι κι αυτό πάλι;

Συναντηθήκαμε με τη Γιώτα σήμερα. Ο Τασούλη είναι γλυκύτατος και η Γιώτα σε καμιά περίπτωση δεν φαίνεται ότι γέννησε 3 παιδιά μέσα σε 1,5 χρόνο. Είναι κορμάρα σας λέω!!!!!

Γιώτααααααα καήκαμε στον ήλιο. Εγώ κόκκινη στα χέρια και στο πρόσωπο και ο Αλέξανδρος στα μάγουλα και τη μύτη.

Περιττό να πω ότι τους τρέλανε όλους με τα δελφίνια.

Φροσω μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!

Κι εγω καηκα στην μυτη!!!!!Λες και εκανα ωρες ηλιοθεραπεια!!!!!Ο δε Τασος,ουτε καηκε,ουτε τιποτα!!!!Και δε φορουσε και καπελλο....

Δε σας ειπα το κορυφαιο,πως λεει ο Αλεξανδρος (γιος της Φροσως) τη στρουθοκαμηλο???ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!!Και το λεει τοσο χαριτωμενα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μπραβο κορίτσια, πήγατε τα παιδάκια σας βολτούλα? Καλά κάνατε, να μην νιώθουν κι αυτά παραμελημένα!!

Κι εμείς πήγαμε σήμερα βολτούλα σε ένα χωριό μια ώρα από το Φαληράκι και κάτσαμε για φαγητό με κάτι φίλους. Τα μπεμπάκια δεν με ταλαιπωρήσανε. Τα τάισα και ο ένας κοιμότανε μέχρι να επιστρέψουμε ενώ ο άλλος καθόταν και κοιτούσε γύρω του! Ωραία περάσαμε κι εμείς!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...