Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ε, θα δεις την αδερφούλα, αλλαγή περιβάλλοντος...μια χαρά!! Να πας για shopping therapy!! Tattoo έχεις αποφασίσει σχέδιο?

twins στείλε μου και μένα κεικ...η οποία τόσο καιρό έχω κρατηθεί με το φαϊ και δεν είχα πάρει κιλό και τώρα που νόμιζα ότι είμαι κοντά έχω αφεθεί και ζυγίστηκα το πρωϊ +2, δηλαδή +17. Πρέπει να το κλειδώσω πάλι το στόμα μου:eek::eek:.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις είχαμε πάει το καλοκαιρι του 2009 προ τουινσακίων και είχαμε περάσει τέλεια! Πόσο μου λειπει.... θέλω πολύ να ξαναπάω, οπότε να με βάλετε στη βαλίτσα σας!!!!!!!!! Εγώ δεν θέλω να κάνω τατουάζ, αλλά θα σας κάνω παρέα στις παμπ που θα πίνω όλες τις μπύρες και θα τρώω chicken & mushroom pie!!!!!!:P

Τι τατουάζ θα κάνετε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εχω ηδη ενα τατουαζ με τα αρχικα της οικογενειας μου μεσα σε εναν παπυρο.Αλλα τωρα που ολοκληρωθηκα σαν μανουλα πρεπει να κανω και τα αρχικα των παιδιων....ισως βαλω και του συζηγου,ετσι κ αλλιως ειναι πατερας των παιδιων μου και αυτο δεν αλλαζει ακομη κ αν χωρισω......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εχω ηδη ενα τατουαζ με τα αρχικα της οικογενειας μου μεσα σε εναν παπυρο.Αλλα τωρα που ολοκληρωθηκα σαν μανουλα πρεπει να κανω και τα αρχικα των παιδιων....ισως βαλω και του συζηγου,ετσι κ αλλιως ειναι πατερας των παιδιων μου και αυτο δεν αλλαζει ακομη κ αν χωρισω......

Καλή φάση. Στην τελική άμα χωρίσεις (χτύπα ξύλο) κάνε άλλο ένα παιδάκι και δώστου όνομα με το αρχικό του ονόματος του άντρα σου!!χεχε!!:P:p

Και γω έχω ένα αλλά θέλω να κάνω κι άλλο. Μυαλό δεν πρόκειται να βάλουμε:rolleyes::rolleyes:!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!

Κλεισαμε εισητηρια για Παρισι,κ απο κει θα παμε με το τραινο Αγγλια,μεσω Μαγχης.Κλεισαμε κ για το τραινο κ επιλεγεις και τις θεσεις που θες να εισαι!!!!Πολυ σουπερ!!!!

Twins εμενα δεν μου αρεσει κ τοσο η Αγγλια,δεν μου αρεσουν οι παμπ και προτιμω να βγεις το βραδυ και να φας ενα πιτογυρο....αλλα εκει δεν εχει τιποτα (σχεδον) μετα τις 22 00......

nunu γιατι να βαλουμε μυαλο?????Δε χρειαζεται!!!!!Νεα παιδια ειμαστε!!!!!

Παω για υπνο!Αν και θα ξυπνησουν σε λιγο τα βλασταρια μου αλλα δεν μπορω να τα περιμενω...θα ξαπλωσω και ας με ξυπνησουν!!!!

Καλο βραδυ σε ολες και πολλα πολλα φιλια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!!

Που εξαφανιστηκατε?Εμεις κοιμηθηκαμε απο τις 02 30 μεχρι τις 07 30!!!!!

Τωρα εχω ηδη πιει καφε,εβαλα κιμα να γινεται να κανω κ μακαρονια μετα.Τελικα ο αντρας μου θα φυγει για Αιγιο το μεσημερι κ πρεπει να του φτιαξω κ τα πραγματα του.

Εγω θα παω τα διδυμακια στην μαμα μου,θα παω σουπερ-μαρκετ,θα ερθω σπιτι να τακτοποιησω τα πραγματα κ μετα θα παω παλι στην μαμα μου να παρω τον Τασο (ο οποιος ειναι εκει απο χτες) αλλα θα του αφιερωσω το Σαββατοκυριακο!!!!!

Θα ειμαστε μονο οι δυο μας....σημερα θα παμε κουνιες το απογευμα και αυριο σκεφτομαι να παμε ή στο αλλου φαν παρκ ή στο Αττικο παρκο.....θα δειξει πως θα ξημερωσουμε!!!!!!!!

Εσεις πως ειστε????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερααα!

Γιωτου τι κανεις?

Ταξιδακι διαβαζω,τατου μια χαρα σας βρισκω!

Ωραια ιδεα μου εβαλες!Αττικο παρκο ε?μμμμμ μου αρεσει!Θα παρω τα διδυμα και θα παμε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!εδώ είμαι και γωωωωωωωωωω!!! Ξύπνησα να πάω να κάνω κάτι εξετάσεις. Μιαα χαρά Γιώτα σε βρίσκω, κοιμήθηκαν 5ωρο, θα πας Παρίσι και Αττικό πάρκο!!:P:p!Σούπερ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερουδια!

τι ταξιδακι ειναι αυτο σουπερ???

τρως στη στροφη την twins που προς το παρον νικουσε με διαφορα στα ξεπορτισματα!

λοιπον εμεις καναμε προχθες την πρωτη μας κ μαλλον αποτυχημενη βολτα με το καροτσι μας.

με το που τα βαλαμε μεσα, ξεσπασαν κλαματα! υποθετω οτι τα επιασε ενα κλειστοφοβικο.. με εντελως ξαπλωμενο το καθισματακι , στο οπτικο τους πεδιο υπαρχει μονο η γκρι κουκουλα,οποτε γι αυτο λεω δυσανασχετησαν..

ο οφθαλμιατρος μας ειπε οτι σ αυτη τη φαση βλεπουν καθαρα το πολυ στο 1μετρο, ενω πιο μακρια υπαρχει μια θολουρα με ακαθοριστα χρωματα.

αρα ουτε τα δεντρακια γυρω εβλεπαν τα καημενα...μονο την κουκουλα..κ γω θα εκλαιγα. ελπιζω να συνηθισουν κ να γινουν ευχαριστες οι βολτουλες..τοσο καιρο περιμενα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

5.100? Εσείς γεννηθήκατε μετά από εμάς και μας περάσατε τόσο στα κιλά? Πόσα γραμμαρια γαλατάκι τρώτε βρε κουτσούνια? Εμείς σήμερα κλείνουμε τους 2 μήνες και ζυγιστήκαμε. Είμαστε 4.530 ο μπέμπης (τρώει 120) και 3.820 η μπεμπα. Εσείς πόσο γεννηθήκατε είπαμε? Μας ρίχνετε στο κεφάλι. Που θα πάτε ταξιδάκι?

κ μεις κλεισαμε τους 2μηνες προχθες!στις 15.

χθες ζυγιστηκαμε κ αν κ γεννηθηκαμε 1500γρ, ειμαστε 3850 η μικρη κ 3500 ο μικρος!!

τρωμε 90-110 η μικρη κ 70-90 ο μικρος ανα 3ωρο

33E7p2.png

Καλημέρα κορίτσια... λίγο έλειψα και κανονίζουμε ταξιδάκια..εεεε Γιωτάκι??? Θές να μας κάνεις να ζηλέψουμε?? Και tattoo από πάνω??? αχ ζηλεύω..και για το tattoo. Κι εγώ θα ήθελα αλλά δεν θέλει ο άντρας μου :evil: Εδώ ένα σκουλαρίκι στη μύτη είχα και μου το έβγαλε..τι κακός... :tongue:

Λοιπόν εχθές τα ζουζούνια ήταν όλη μέρα ξύπνια..έφτασα σε σημείο να κρατάω δυό μωρά αγκαλιά (κοντά 9,5 κιλά) και να πηγαίνω πέρα δώθε να τα κουνάω να ηρεμήσουν. Μέχρι που αποκοιμιόντουσαν στην αγκαλιά μου και μόλις τα άφηνα ξυπνούσαν πάλι! Κατά τις η ώρα λοιπόν πήρα την μάνα μου να έρθει από εδώ να τα βγάλουμε μια βολτούλα μπας και ηρεμήσουν. Και αμέσως κοιμήθηκαν τα σκατούλικα!! Ήρθαμε σπίτι κατά τις 10:30μμ και τα τάισα και προσπάθησα να τα κοιμήσω! Τελικά κοιμήθηκαν στις 4 μέχρι τις 9:30 το πρωί! Τουλάχιστον ευχαριστήθηκα ύπνο! Μακάρι να αλλάξουν και να φτιάξουν πάλι το πρόγραμμά τους! Έχω εξαντληθεί!

Πάντως να διευκρινήσω ότι με το που τα βγάλουμε έξω από το σπίτι είτε σε καρότσι, είτε στο αυτοκίνητο, είτε στο ring sling (witch, εχθές που το χρησιμοποίησα πρώτη φορά έξω, με βόλεψε πάρα πολύ, με ξεκούρασε και τα χέρια μου ήταν ελεύθερα και το ζουζούνι άνετο!).... σαν να ναρκώνονται βρε παιδί μου! Ο μελαχροινούλης δε...δεν ξύπνησε καθόλου μέχρι να γυρίσουμε σπίτι!

RKdwp3.png

Μικρές μου φίλες, διδυμομαμάδες, τι κάνετε;

Εμείς παλεύουμε με το πρόγραμμα. Λιγάκι ξεφεύγουμε πότε πότε αλλά αγωνιζόμαστε να το επαναφέρουμε. Κατά τα άλλα κάνουμε 4ωρα τη νύχτα (κατόπιν συμβουλής γιατρού) οπότε παίρνουμε μια μικρή ανάσα, διότι το ξενύχτι είναι αυτό που αδυνατώ να παλέψω (είμαι λίγο του ύπνου, είναι αλήθεια, μπορώ να μείνω νηστική ή διψασμένη, αλλά άυπνη όχι... καταλαβαίνετε πώς είμαι δηλαδή... ο μαύρος κύκλος έχει φτάσει στην πατούσα).

Επίσης, κάθομαι μόνιμα σε λάθος θέση, όταν ταΐζω, οπότε υποφέρω από την πλάτη μου (και όχι από τη μέση, όπως θα υπέθετε κανείς...!). Κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού, σκυμμένη πάνω από το εκάστοτε μωρό!

Ερωτήσεις:

1. Σας τρώνε πάντα την ίδια ποσότητα; Εμένα μπορεί στο ένα γεύμα να φάνε ο ένας 120 και ο άλλος 90 και στο άλλο γεύμα να πέσουμε στα 30, στα 50 ή στα 40; Αυτό μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα δύο γεύματα! Να ανησυχήσω;

2. Αν τους κρατάτε πολλή ώρα για ρέψιμο και δεν, τους βάζετε λίγο πλάι στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά, αν στο μεταξύ τους έχει πάρει ο ύπνος;

Ευχαριστώ, κορίτσια.

Πάμε να τσιμπήσουμε κάτι στο πόδι!

Φιλιά σε όλες!

rPPrp3.png

Μικρές μου φίλες, διδυμομαμάδες, τι κάνετε;

Εμείς παλεύουμε με το πρόγραμμα. Λιγάκι ξεφεύγουμε πότε πότε αλλά αγωνιζόμαστε να το επαναφέρουμε. Κατά τα άλλα κάνουμε 4ωρα τη νύχτα (κατόπιν συμβουλής γιατρού) οπότε παίρνουμε μια μικρή ανάσα, διότι το ξενύχτι είναι αυτό που αδυνατώ να παλέψω (είμαι λίγο του ύπνου, είναι αλήθεια, μπορώ να μείνω νηστική ή διψασμένη, αλλά άυπνη όχι... καταλαβαίνετε πώς είμαι δηλαδή... ο μαύρος κύκλος έχει φτάσει στην πατούσα).

Επίσης, κάθομαι μόνιμα σε λάθος θέση, όταν ταΐζω, οπότε υποφέρω από την πλάτη μου (και όχι από τη μέση, όπως θα υπέθετε κανείς...!). Κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού, σκυμμένη πάνω από το εκάστοτε μωρό!

Ερωτήσεις:

1. Σας τρώνε πάντα την ίδια ποσότητα; Εμένα μπορεί στο ένα γεύμα να φάνε ο ένας 120 και ο άλλος 90 και στο άλλο γεύμα να πέσουμε στα 30, στα 50 ή στα 40; Αυτό μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα δύο γεύματα! Να ανησυχήσω;

2. Αν τους κρατάτε πολλή ώρα για ρέψιμο και δεν, τους βάζετε λίγο πλάι στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά, αν στο μεταξύ τους έχει πάρει ο ύπνος;

Ευχαριστώ, κορίτσια.

Πάμε να τσιμπήσουμε κάτι στο πόδι!

Φιλιά σε όλες!

Agorakia όπως φαίνεται όλες παλεύουμε να στρώσουμε προγραμματάκι!!

Επειδή κι εμένα στην αρχή με πόναγε τρομερά η πλάτη και τα πλευρά μου... καλύτερα να μην τα ταίζεις στο κρεβάτι. Σε κάποιον καναπέ ή πολυθρόνα με ένα μαξιλάρι πίσω για να είσαι άνετα! δεν θα αντέξεις έτσι!

Στην αρχή κι εμένα τρώγανε μια 30ml μια 40ml μια 60ml... Λίγο πριν το δίμηνο ξεκινήσανε να τρώνε όλο το φαί τους.

Για το ρέψιμο, αν τα θηλάζω και τα πάρει ο ύπνος, τα βάζω στο πλάι. αν όμως δώσω μπιμπερό οπωσδήποτε τα κρατάω να ρευτούν ή για κανένα 15λεπτο.

Καλό κουράγιο βρε κούκλα!!!

RKdwp3.png

γεια σας.τι κανετε τσουπρες?

jasmini σ ευχαριστω για τις πληροφοριες για το ring sling.αφου ειδα ολα τα ειδη και στα μαγαζια λεω να παραγγειλω αυτο που πηρες κι εσυ.μεχρι τωρα εφτιαχνα μονη μου στο σπιτι αυτοσχεδια!

εμεις ετοιμαζομαστε να παμε σε ενα τραπεζι απο γαμο και μετα σε ενα παρτυ.πρωτη φορα θα βγουμε εξω χωρις τα παιδια.τα παιρναμε παντου μαζι μας.μεχρι και στα βαφτισια στο κιατο που πηγαμε.

δεν θελω ομως να παω πουθενα.με εχει πιασει η στριμαδα μου και τα διαολια μου μαζι.η κοιλια μου ειναι τεραστια,τα ποδια μου δεν χωρανε στα παπουτσια και τα περισσοτερα ρουχα μου ειναι σε σακους στις ντουλαπες λογω εγκυμοσυνης.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...