Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Α μάλιστα. Κατάλαβα. Εσένα τα μπεμπέ σου είναι καλά? Είναι δύσκολη γενικώς η όλη΄ κατάσταση αλλά και τέλεια ταυτόχρονα ε?:rolleyes:

Μια χαρά είμαστε. Ο ένας μου έχει γίνει θηρίο τρώει πολύ και δεν χορταίνει ενώ το άλλο μου είναι πιο αδυνατούλη και τις τελευταίες μέρες δεν μου τρώει πολύ και ανησυχώ. Όλα καλά αν σκεφτείς ότι δεν έχω και βοήθεια εκτός από τις ωρες που είναι ο άντρας μου σπίτι και με ξεκουράζει λίγο. Αυπνία αρκετή και κούραση αλλά τα ξεχνάς όλα όταν είναι ξύπνια τα αγγελούδια σου και σου χαμογελάνε!! Μάθαμε και λέμε και το άγου:))

Μετά από τις 40 μέρες τα βγάζουμε και έξω. Πάμε για καφέ, για φαγητό, στο mall και είναι και πολύ ήσυχα σε πληροφορώ όταν είμαστε βόλτα! Κλασικά όλοι μας κοιτάνε και έρχονται να μας ρωτήσουν πόσο μηνών είναι τα μωρά κλπ!!!

Άντε και συ με το καλό να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου!1

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Να σαι καλά. Εγώ τα περιμένω τον Ιούλιο. Ωραία μου ακούγονται όπως μου τα περιγράφεις. Εγώ ευτυχώς θα έχω βοήθεια αρκετή από την μαμά μου. Εσύ μόνη σου και τα καταφέρνεις? Μπράβο σου. Χαρά στο κουράγιο σου. Σε θαυμάζω. Να είναι καλά όλα τα μπεμπάκια. Αγοράκια έχεις ή κοριτσάκια? Εμένα είναι ένα κι ένα. Εχουμε και από τα δύο εμείς. Χα χα χα χα ...........:tongue:

Διαφημίσεις

εμ τα καταφέρνω:) 2 αγόρια έχω! αναγκαστικά θα πάω κ για τριτο για κόρη!! :)

Να σου ζήσουν τ' αγοράκια σου. Και τρίτο? Ουάου. Και πάλι θα πω χαρά στο κουράγιο σου. Μπράβο. Σε βρίσκω πολύ θαρραλέα.:rolleyes::!::!::!:

Να σε ρωτήσω κάτι? Φαντάζομαι γέννησες με καισαρική κ επισκληρίδειο. Πως ήταν η εμπειρία? Και κατα την διάρκεια και μετά. :shock:

Επέστρεψα...

Στέλλα, ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινισεις για την ξάπλα... ωχ και πως δεν την περιμένω. Για κορτιζόνη μου είπε 2 δόσεις ανά δύο εβδομάδες. Οπότε πάει και το αλάτι, πάει και η ζάχαρη, οπότε πάλι διαιτούλα:P

Το θέμα του αυτοκινήτου και του καροτσιού πάντως είναι πολύ βασικό νομίζω. Και εμείς όταν πήγαμε στο Λητώ, τσεκάραμε να καρότσια να μπαίνουν στο πορτ μπαγκαζ μας. Αυτό που πήραμε το χωράει, αλλά δεν αφήνει και άπλετο χώρο για άλλα πράγματα.

Witch, πες μου που ψάχνεις για τικεράκι για να σε βοηθήσω!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι glorr καισαρική γέννησα και με επισκληρίδιο. Οκ είχα κάνει ένα χειρουργείο σαν καισαρική πριν ένα χρόνο και ήξερα πάνω κάτω πως είναι τα πράγματα. Με την επισκληρίδιο δεν νιώθεις τίποτα από την μέση και κάτω και έχει πλάκα αυτό γιατί όταν σε μεταφέρουν οι νοσοκόμοι από το κρεβάτι στο φορείο κλπ δεν μπορείς να κουνηθείς καθόλου και φορτώνονται όλο το βάρος αυτοί!! ( και τι βάρος εεεε:)))

οκ σε τραβάει η τομή τις πρώτες μέρες αλλά μόλις πας σπίτι με τα παιδιά ξεχνάς και τους πόνους και όλα:))

Επέστρεψα...

Στέλλα, ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινισεις για την ξάπλα... ωχ και πως δεν την περιμένω. Για κορτιζόνη μου είπε 2 δόσεις ανά δύο εβδομάδες. Οπότε πάει και το αλάτι, πάει και η ζάχαρη, οπότε πάλι διαιτούλα:P

Το θέμα του αυτοκινήτου και του καροτσιού πάντως είναι πολύ βασικό νομίζω. Και εμείς όταν πήγαμε στο Λητώ, τσεκάραμε να καρότσια να μπαίνουν στο πορτ μπαγκαζ μας. Αυτό που πήραμε το χωράει, αλλά δεν αφήνει και άπλετο χώρο για άλλα πράγματα.

Witch, πες μου που ψάχνεις για τικεράκι για να σε βοηθήσω!

Τι γίνεται βρε Twins? Τι κάνεις? Αρχίζεις κι εσύ τις ενεσεις ε? από ποια εβδομάδα? τώρα έχω αγωνία να δω τι θα μου πει και ο δικός μου ο γιατρός. Θα τις κάνω δεν θα τις κάνω? Καμπύλη θα κάνεις? Αν την κάνεις πες μας την εμπειρία.

Να σε ρωτήσω. Έχεις ψάξει πότε και πως παίρνουμε το πρώτο επίδομα (αυτό το κύησης που λένε ) από το ΙΚΑ?:confused:

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ TWINS!ΛΟΙΠΟΝ, ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ SITE, ΕΚΑΝΑ Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΕ(ΕΛΠΙΖΩ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ PASTE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ!

Λοιπόν... αν έχεις κάνει στο Lillypie.com (ένα τυχαίο λέω) :

1. Αφού διαλέξεις το τελικό τίκερ και σε βγάλει στη σελίδα με τα url και τους κωδικούς κάνεις κλικ εκεί που λέει Forum signatures

2. κάνεις κλικ στο bbcode και αντιγράφεις τον κωδικό που θα σου δώσει.

3. Μετά στο parentscafe πας στον πίνακα ελέγχου (στο πάνω μέρος), από εκεί κάνεις κλικ στο "Επεξεργασιία υπογραφής"

4. κάνεις paste τον κωδικό σου

5. Πατάς προεπισκόπηση υπογραφής για να δεις αν σου αρέσει

6. Πατάς αποθήκευση υπογραφής

Δες και πες μου

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τι γίνεται βρε Twins? Τι κάνεις? Αρχίζεις κι εσύ τις ενεσεις ε? από ποια εβδομάδα? τώρα έχω αγωνία να δω τι θα μου πει και ο δικός μου ο γιατρός. Θα τις κάνω δεν θα τις κάνω? Καμπύλη θα κάνεις? Αν την κάνεις πες μας την εμπειρία.

Να σε ρωτήσω. Έχεις ψάξει πότε και πως παίρνουμε το πρώτο επίδομα (αυτό το κύησης που λένε ) από το ΙΚΑ?:confused:

Glorr μου, δεν ξέρω καθόλου για το επίδομα γιατί δεν έχω ΙΚΑ, αλλά μάλλον άλλες κοπελιές θα ξέρουν. Ισως και να έχει πληροφορίες στο site του ΙΚΑ.

Δεν σας είπα τι ψώνισα σήμερα!!!!! Παιδικά φωτιστικά!!!!! Πολύ γλυκούλια!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Glorr να το!!!!

Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ επιδοτεί τις άμεσα ασφ/νες για 56 ημέρες πριν το τοκετό και 63 ημέρες μετά τον τοκετό.

Για να τύχουν αυτών των επιδομάτων πρέπει να έχουν συμπληρώσει 200 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση τα δύο προηγούμενα χρόνια από την πιθανή ή την πραγματική ημέρα τοκετού και να μην εργάζονται κατά τον χρόνο της επιδότησης.

Δικαιολογητικά:

• Ασφαλιστικά βιβλιάρια των δύο τελευταίων ετών ή βεβαίωση εργοδότη επικυρωμένη από το Υποκ/μα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ το οποίο ελέγχει τον εργοδότη.
  • Βιβλιάριο υγείας (ατομικό, οικογενειακό)
  • Βεβαίωση του γυναικολόγου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την πιθανή ημέρα τοκετού
  • Δήλωση από τον εργοδότη ότι σταμάτησε να εργάζεται - Δήλωση δική της για την ημέρα διακοπής (χορηγείται έντυπο από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ)
  • Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού (μετά τον τοκετό για το επίδομα λοχείας)

από το http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/money/home.cfm

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...