Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ είμαι με μονοχοριακα και είχα 295 χοριακη την 9η μερα, για υπέρηχο πήγα στην 6η εβδομάδα και 1 ημέρα και είδαμε ότι ήταν δύο, μέχρι και εγώ το κατάλαβα πριν μας το πει ο γιατρός χαχαχαχα

Καταλαβααα!! Είχες τριπλασιασμό δεύτερη χοριακή? Ααα και κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω: Αφού έμαθες ότι είσαι έγκυος και έκανες τις χοριακης σου, ποτέ πηγές για υπέρηχο? Κατευθείαν 6η εβδομάδα ή κ νωρίτερα?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Εχω ξυπνησει εδω και μια ωρα....τα διδυμακια μου δε λενε να κοιμηθουν ολη νυχτα,αλλα τουλαχιστον δεν γκρινιαζουν.Απλα τρωνε και κοιμουνται!!!!Ξυπνανε καθε 4 ωρες αλλα για μενα ειναι καθε 2ωρο...

Ο Τασος εφυγε για το σχολειο του,κι εγω περιμενω να ξυπνησουν τα βλασταρια μου να τα ταισω και μετα να κανω ενα μπανακι!!!!!Το κοτοπουλακι πηρε τη θεση που του αρμοζει......και μια υπεροχη Παρασκευη μολις ξεκινησε!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!

Σας αφησαν τα βλασταρια σας να κοιμηθείτε?????

Εμενα παλι με το μηλο μου κοκκινο κανουν σαν παλαβα!

nunu αν ξεπερασεις και αυτη την μερα και δεν γεννησεις,σε βλεπω να σπας ρεκορ!

Εγω 34+2 γεννησα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα!!

Όλγα ούτε εμένα με άφησε ο ένας μου να κοιμηθώ. Έχει πολύ ανήσυχο ύπνο τον τελευταίο καιρό. Ψες ξυπνούσε συνέχεια και έκλαιγε και μέχρι τις 4 έκλαιγε γοερά και ήθελε και φαγητό!!!!!!:mad: Ο άλλος μου κοιμάται συνέχεια μέχρι το πρωί και ξανακοιμάται και 2-3 φορές τη μέρα.

frosobal όταν λέτε έχετε αναλάβει από ένα μωράκι με τον άντρα σου, εννοείς κάθε μέρα το ίδιο μωράκι έχει ο καθένας σας ή μια το ένα μια το άλλο?:) έχεις παρατηρήσει να έχουν αδυναμία σε ένα από τους δύο σας?

Και κάτι άλλο, έχω παρατηρήσει ότι ο ένας μου ειναι πολύ μπροστά από τον άλλο σε πολλά πράγματα. Είναι δηλαδή πολύ ενεργητικός, μιλάει στην γλώσσσα τη δικιά του όλη μέρα, λέει μπαμπά,μαμά,γιαγιά, και ο τρόπος που συμπεριφέρεται είναι σαν μεγαλύτερο παιδί. Ο άλλος μου φαίνεται πολύ πίσω σε αυτά(οκ γελάει, μουρμουρίζει, παίζουμε). Βέβαια ξέρω πως το κάθε παιδί έχει τη δικιά του προσωπικότητα και δεν θα κάνουν τα ίδια πράγματα όπως μου είπε και η παιδίατρος αλλά ανησυχώ.

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι δεν με βοηθάει ο άντρας μου. Δουλεύει πολλές ώρες, αλλά όταν κλαίνε θα τα πάρει να τους παίξει και άμα είναι τα ταίζει κιόλας. Πολλές φορές τους αφήνω και τους 2 στον άντρα μου και πάω supermarket ή για κάποια άλλη δουλειά που θέλω, αν και για να πω την αλήθεια αν κάνω πάνω από μία ώρα με παίρνει τηλ να δει πότε θα γυρίσω. :mad::D Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν μπορεί αυτός, ούτε και άλλοι άντρες νομίζω να κρατήσουν 2 παιδιά μια ολόκληρη μέρα και να κάνουν ότι κάνουμε εμείς. Δεν έχω παράπονο όμως. Όση κούραση και να έχω, όταν μου χαμογελάσουν και μου κάνουν ναζάκια τρελλαίνομαι και τα ξεχνάω όλα.

Δε σας ειπα....ζυγισα τον Χρηστακο το πρωι....αισιως φτασαμε 5100!!!!!!!

Και το αλλο το καλο ειναι οτι κανονιζω ταξιδακι στο εξωτερικο να παω με τον συζυγο 5 μερουλες!!!!!!!Ελεγα να παρουμε κ τον Τασο μαζι αλλα τελικα δε θα τον παρουμε...

Θα παμε τα δυο μας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!

Σας αφησαν τα βλασταρια σας να κοιμηθείτε?????

Εμενα παλι με το μηλο μου κοκκινο κανουν σαν παλαβα!

nunu αν ξεπερασεις και αυτη την μερα και δεν γεννησεις,σε βλεπω να σπας ρεκορ!

Εγω 34+2 γεννησα

χαχα!! Καλημέρα κι από μένα σε όλες!!

Φαντάζεσαι? Αλλά θέλει πολύ κόπο το ρεκόρ, της Frosobal 38 δεν είναι? άσε που μετά την 36 φεύγει ξανά ο ντοκ πάνω που έχω αρχίσει να τον συνηθίζω.

Giota ταξιδάκι ακούω?? που? εσωτερικό ή έξω? και γώ θέλωωωωωωωωω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δε σας ειπα....ζυγισα τον Χρηστακο το πρωι....αισιως φτασαμε 5100!!!!!!!

Και το αλλο το καλο ειναι οτι κανονιζω ταξιδακι στο εξωτερικο να παω με τον συζυγο 5 μερουλες!!!!!!!Ελεγα να παρουμε κ τον Τασο μαζι αλλα τελικα δε θα τον παρουμε...

Θα παμε τα δυο μας!!!!!

5.100? Εσείς γεννηθήκατε μετά από εμάς και μας περάσατε τόσο στα κιλά? Πόσα γραμμαρια γαλατάκι τρώτε βρε κουτσούνια? Εμείς σήμερα κλείνουμε τους 2 μήνες και ζυγιστήκαμε. Είμαστε 4.530 ο μπέμπης (τρώει 120) και 3.820 η μπεμπα. Εσείς πόσο γεννηθήκατε είπαμε? Μας ρίχνετε στο κεφάλι. Που θα πάτε ταξιδάκι?

Nunu εσύ πως πας? Πως είσαι, πως νιώθεις? όλα καλά? Θύμισέ μου λίγο. Ένα κι ένα είναι και σένα τα μπεμπίνια σου? Άντε να γεννήσεις κι εσύ να μπεις στο κλαμπ τωνμαμάδων που πίστεψέ με είναι τέλειοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Nunu εσύ πως πας? Πως είσαι, πως νιώθεις? όλα καλά? Θύμισέ μου λίγο. Ένα κι ένα είναι και σένα τα μπεμπίνια σου? Άντε να γεννήσεις κι εσύ να μπεις στο κλαμπ τωνμαμάδων που πίστεψέ με είναι τέλειοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Ναι ένα κι ένα και γώ!! Χτες σκεφτόμουν τώρα που θα γεννήσω εγώ τώρα θα αρχίσετε να χαλαρώνετε εσείς. Πάντως ανυπομονώ να γνωρίσω τα μωράκια μου!!!:P:p

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ακουστε να γελασετε και να με κοροιδευετε!

ο γιοκας μου τωρα που γκρινιαζε ηρεμησε μονο με το ηπειρωτικο τραγουδι "στης πικροδαφνης τον ανθο"!!!ενα που λεει παντρευετα η αγαπη μου για πεισμα για γινατι μου!και καταληξαμε να μερακλωσω και να κοβω βολτες μεσα στο σπιτι με τον μικρο στην αγκαλια χορευοντας!

αυτο το τραγουδι το ακουγα οταν ημουν εγκυος γιατι εψαχνα τραγουδια για τον γαμο της φιλης μου στα γιαννενα.οταν το ακουγα λοιπον αυτα κλωτσουσαν μεσα στην κοιλια και το ειχα βρει παιχνιδι και τους το εβαζα.

το αποτελεσμα ομως ειναι οτι οταν σταματαω να χορευω αυτος κλαιει και ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

Στης πικροδάφνης τον ανθό έγειρα ν' αποκοιμηθώ....

παντρεύεται η αγάπη μου για πείσμα για γινάτι μου

άιντε τώρα παίρνει τον εχθρό μου, για το πείσμα το δικό μου!

Αθάνατη λαϊκή παράδοση (δεν σας το έχω εξομολογηθεί, αλλά το δημοτικό τραγούδι είναι το πάθος μου... δε, για Πετρολούκα Χαλκιά, τα δίνω ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου agorakia!! πως πάτε? εσύ είσαι καλύτερα? γύρισε η μανούλα?

Κοπέλες να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει? Εγώ μέχρι τώρα πληρωνόμουν από το ΙΚΑ λόγω αναρρωτικών. Από αρχες Σεπτεμβρίου μπήκα στην άδεια κυήσεως και πήρα το επίδομα. Από τη δουλειά μου θα πληρωθώ?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

5.100? Εσείς γεννηθήκατε μετά από εμάς και μας περάσατε τόσο στα κιλά? Πόσα γραμμαρια γαλατάκι τρώτε βρε κουτσούνια? Εμείς σήμερα κλείνουμε τους 2 μήνες και ζυγιστήκαμε. Είμαστε 4.530 ο μπέμπης (τρώει 120) και 3.820 η μπεμπα. Εσείς πόσο γεννηθήκατε είπαμε? Μας ρίχνετε στο κεφάλι. Που θα πάτε ταξιδάκι?

Γεννηθηκαμε 2230 και 2490...τρωμε 180γρ καθε 4 ωρες (περιπου).

Ταξιδακι θα παμε Λονδινο...τον Οκτωβριο...27-31.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Στέλλα το ίδιο μωρό έχουμε κάθε βράδυ επειδή ο ένας ακόμα θηλάζει. Προσπαθώ βέβαια εδώ κι ένα μήνα να το κόψουμε.

Ο άνδρας μου κρατάει και τα 3 παιδιά αρκετές ώρες.

Βέβαια τις γκρίνιες μας τις έχουμε και εμείς.

Τα δίδυμα μου έχουν διαφορα 2 μήνες σε αυτά που κάνουν. Ότι κάνει ο ένας σήμερα ο άλος θα το κάνει μετά από 2 μήνες.

Το κάθε μωρό έχει τους ρυθμούς του γι'αυτό Στέλλα μην αγχώνεσαι και μην τα συγκρίνεις.

νυνυ στις 38+2 εβδομάδες γέννησα τα θηριάκια μου.

Καλησπέρα!!!!!:P

Κάτι για Λονδίνο άκουσα και ζήλεψα!!!!!!!!!!!! Μήπως να πιώ ένα φλυτζάνι τσάι να ξεχαστώ; Βασικα με έπιασε πάλι μια μανία να φτιάξω κεικ!!!!!!

Βρε κορίτσια, όταν θα γεννήσει και η nunu, δεν θα μείνουν και πολλές τακτικές μέλλουσες στο καφε.... Ποιον θα έχουμε τότε να μαλώνουμε για να μη σηκώνεται από το κρεββάτι;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμεις χτες το βράδυ είχαμε το εξής παράδοξο (παρακαλώ εξηγήστε). Τους έπιασε ταυτόχρονα λόξυγγας στη 1 το πρωι!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τουινσακι θα μαλωνουμε το Μαρακι!!!!!

Για το Λονδινο δεν τρελλαινομαι,ειχα παει 1 φορα αλλα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου μερη.Απλα μενει η αδερφη μου εκει κ μου ελεγε σημερα οτι θελει να κανει τατουαζ,και αποφασισαμε να παμε κ εμεις να κανουμε κ εμεις τατουαζ!!!!!!

Θα μου πεις δεν υπαρχουν στην Αθηνα?Ναι υπαρχουν αλλα μου ειχε ταξει ο συζηξ ενα ταξιδακι εκεινες τις μερες απλα δεν ειχαμε προορισμο!!!!!Και σαν καλη Γιωτουλα αποφασισα σημερα....θα παμε Λονδινο....ΤΕΛΟΣ!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...