Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια ταλαίπωρα!!

Τουλάχιστον Γιώτα σε ακούν οι γιοί σου και κοιμηθήκαν για να σε ξεκουράσουν!! Ναι το διάβασα το πμ αλλά δεν απάντησα χτες θα απαντήσω σε λίγο:shock::shock:

Χτές κοιμόμουν όλη την υπόλοιπη μέρα μετά το γιατρό, ένιωθα εξαντλημένη και η κοιλιά μου πέτρωνε. Μα πίεσε σπρώξε ζούμπα κάθε φορά με ζορίσαν:(:(

Twins υπερβολικός ο σύζυξ, μια ψυχρούλα την είχε αλλά οχι και για φάσκιωμα και κουβερτάκι. Δεν παραπονιέται η Βικ? όταν εννοείς φάσκιωμα ελπίζω χαλαρό, οχι πολύ σφιχτό έτσι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

διάβαζα τα παράπονά σας και γελούσα!!! Μα καλά, όλες τα ίδια ακριβώς περνάμε??? Όλοι οι άντρες έχουν την ίδια αντίδραση-συμπεριφορά??? Καλό κι αυτό..και νόμιζα ότι μόνο ο δικός μου είναι τόσο αναίσθητος :) Εμείς χάσαμε τελείως το πρόγραμμα μετά το εμβόλιο, τα μωρά γκρινιάζουν μέχρι τις 6-6:30 το πρωί και ο άντρας μου πέρα βρέχει..σαν να μην τα ακούει...

agorakia και σε μένα τα ίδια έκανε ο δικός μου..βοηθούσε μια περίοδο και μετά επειδή τον άφησα να κοιμηθεί να ξεκουραστεί δυό μέρες, από τότε το έχει καθιερώσει και δεν βοηθάει πια με την δικαιολογία ότι εκείνος είναι κουρασμένος (ενώ εγώ είμαι ξεκούραστη γιατί κάνω κούρα ομορφιάς και μασάζ όλη μέρα :evil: ) Είχα φρικάρει τόσο που σε μια φάση δεν τον άφηνα ούτε να τα αγγίξει!!!

Α και όπως είπε και η Γιώτα, αν ξυπνήσει κρατάει λίγο το ένα μωρό που κλαίει και μετά μου τον δίνει στα χέρια (κρατάω ηδη και τον άλλο μπέμπη) και μου λέει νυστάζω, πάω για ύπνο..κοίμησέ τους και κοιμήσου κι εσύ!!! (λες και θα τα έβαζα στα κρεβάτια, θα τους έλεγα καληνύχτα και αυτά θα κλείναν τα μάτια αμέσως να κοιμηθούν....) Πόσο εύκολο ακούστηκε...

Στα πρόθυρα αίτησης διαζυγίου :tongue: αν το αποφασίσουμε όλες μαζί να πάρουμε κοινό δικηγόρο να μας κάνει και έκπτωση.... :) :)

RKdwp3.png

Φασκιωμα εννούμε σφιχτό-σφιχτό γιατί της Βικ της αρέσει να είναι όσο πιο περιορισμένη γίνεται!!!!!!

Κορίτσια, εγώ πάλι λέω να μην τον χωρίσω... με βοηθάει πολύ και ξυπνάει και τη νύχτα. Εχει μάθει και να αλλάζει,να ταιζει και να βγάζει μύξες, οπότε δεν με συμφέρει να τον χάσω!!!!!!!!

Θέλετε να του πω να κάνει μαθήματα μυξο-αναρρόφησης στους δικούς σας;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μας λέγανε οι μαίες ότι αν κλαίνε να δοκιμάσουμε το φάσκιωμα γιατί νιώθουν όπως μέσα στην κοιλιά μας αλλά να μην το κάνουμε σφιχτά όπως το κάναν κάποτε οι μαμάδες γιατί τα κοκαλάκια τους είναι ακόμα μαλακά και πιθανόν να τα βλάψουμε. Ρώτα φυσικά και την παιδίατρο σας αλλά μου ακούγεται σωστό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ μάλλον είμαι από τις τυχερές αφού ο άνδρας μου κάνει ακριβώς ότι κι εγώ, μόνο που δεν θηλάζει.

Τα μωρά τα έχουμε χωρίσει σε άλλο δωμάτιο και εκείνος έχει αναλάβει εξολοκλήρου τον έναν τη νύχτα κι εγώ τον αλλον. Έτσι ειναι σαν να έχω ένα μωρό.

Επίσης τον Χριστόφορο, που μου βγάζει το λάδι για να φάει, τον ταϊζει εκείνος με φοβερή επιτυχία.

Ειναι και μερικες τυχερες!!!!Βλ. frosobal και twins,σε αντιθεση με μενα και την jasmini.....

Ευτυχως κοιμηθηκε ο Τασος,οποτε εχω να ασχοληθω με τους αλλους δυο!!!!

Πηγα και μεχρι την τραπεζα και πληρωθηκα μιας και εχει 16 ο μηνας....πρεπει να παω το Σαββατο σουπερ-μαρκετ να εφοδιασω λιγο το σπιτι.......

Εντωμεταξυ ο αντρας μου εχει δουλεια στο Αιγιο κ ελεγα να παω κι εγω με τον Τασο κ να αφησω τα διδυμα στην μαμα μου,αλλα επειδη σκεφτεται να παμε Σαββατο μεσημερι κ Κυριακη να γυρισουμε.σκεφτηκα να παει μονος του,να αφησω τα διδυμα στην μαμα μου και να μεινω με τον Τασο.Με τον οποιο μπορω να παω στις κουνιες να παιξει,να τρεξει και να δω κι εγω λιγο κοσμο!!!!!Να ανοιξει λιγο το ματι μου γιατι θα λαλησω!!!!!!!Περιμενω να αποφασισει ο συζηξ και να με ενημερωσει......

GRJdp2.png

xefUp3.png

ακουστε να γελασετε και να με κοροιδευετε!

ο γιοκας μου τωρα που γκρινιαζε ηρεμησε μονο με το ηπειρωτικο τραγουδι "στης πικροδαφνης τον ανθο"!!!ενα που λεει παντρευετα η αγαπη μου για πεισμα για γινατι μου!και καταληξαμε να μερακλωσω και να κοβω βολτες μεσα στο σπιτι με τον μικρο στην αγκαλια χορευοντας!

αυτο το τραγουδι το ακουγα οταν ημουν εγκυος γιατι εψαχνα τραγουδια για τον γαμο της φιλης μου στα γιαννενα.οταν το ακουγα λοιπον αυτα κλωτσουσαν μεσα στην κοιλια και το ειχα βρει παιχνιδι και τους το εβαζα.

το αποτελεσμα ομως ειναι οτι οταν σταματαω να χορευω αυτος κλαιει και ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

age.png

ολες βλεπω πανω κατω τα ιδια περναμε με τα αρσενικα μας.εμενα την ημερα κανει τα παντα.τα παντα ομως και στο σπιτι και με τα παιδια.οταν ομως ειναι να κοιμηθει,τελος.δεν υπαρχει για κανεναν και για τιποτα.κατι αλλο που μου την δινει ειναι οταν πηγαινουμε καπου επισκεψη,ξεχναει εντελως οτι εχει παιδια γιατι ολο και καποιος θα ασχολειται με το ενα εγω με το αλλο και αυτος την βγαζει πινοντας καφεδακι και καπνιζοντας με την ησυχια του.

age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...