Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Για πιπίλες προτείνω φωσφορίζουσες.

Δεν τις χάνεις μέσα στο σκοτάδι και το μωρό τις βρίσκει και τις μασουλάει.

Άλλο που οι δικοί μου τις είχαν για παιχνίδι και τράβαγε ο ένας του άλλου και χασκογελούσαν 4 η ώρα το πρωί!

Καλές οι φωσφορίζουσες αλλά στην φάση που έχουν μάθει να πιάνουν την πιπίλα τα μωρά. Τώρα ακόμα τους φεύγει όλη την ώρα και γκρινιάζουν μέχρι να την βάλουμε εμείς. Οπότε αυτό που ψάχνουμε είναι κάτι να σταθεροποιεί την πιπίλα στο στόμα τους... αντί για σιλοτέιπ ή λάστιχο :tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τσουπ να μαι κι εγω.....

Κοριτσια μου δεν ειμαι καλα.....μαλλον αδιαθετησα ενω τα λοχεια μου σταματησαν στις 29 Αυγουστου...πριν 17 μερες δηλαδη......εκτος αυτου το μεσημερι δεν κοιμηθηκα (ως συνηθως) και επεσα ξερη στις 23 00.....τωρα ξυπνησα γιατι επρεπε να φανε τα μικρα μου αλλα τα εχω παρει τοσο πολυ...για ακομη μια φορα ο αντρας μου κοιμαται του καλου καιρου.....τι να κανω?δεν ακουει τιποτα...λες και τα μωρα ειναι του γειτονα.....

Τωρα τα ταισα....ο μεγαλος εφαγε 100γρ ενω ο μικρος 180.....ελπιζω να ξυπνησει το πρωι για το επομενο γευμα....αν κοιμηθει γιατι προς το παρον νιαουριζει....

nunu το ειδες το πμ?

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!

θα σας γραψω διαφορα ασχετα,γιατι μπορει να μην γραφω συνεχεια αλλα δεν χανω κουβεντα!

μια μερα που εφευγε η πιπιλα του μικρου και γκρινιαζε του εβαλα στο στομα την κορδελα μαλλιων της μικρης για πλακα και του την κρατουσε!ηταν πολυ γελοιος γιατι ειχε και φιογκο!

νομιζω οτι θα ειμαι αδιαθετη για παντα!

nufi για την μουσικη που με ειχες ρωτησει,ακουω τα παντα δεν γερνω προς gothic αν αυτο σκεφτηκες αν και σαν στυλ μου αρεσει πολυ.ειμαι πολυ πιο light ομως.απλα φοραω περισσοτερο μαυρα ρουχα.

jasmini μου εχουν κοπει τα χερια να κραταω ενα απο τα μωρα και να κανω δουλειες ταυτοχρονα!στα μαγαζια το sling εχει διπλασια τιμη.με μαξιλαρακια και ολα τα comfort βεβαια αλλα παραμενει πολυ ακριβο.και να ηξερα οτι θα με εξυπηρετησει 100% να πω χαλαλι.

age.png

twins τι οικογενειακες ομορφιες ειναι αυτες?!

η μικρη μου ρε σεις βαραει κατι εξαωρα υπνου τη νυχτα.να ανησυχησω η να χαρω?!

glorr εγω φετος δεν θα παω καθολου στο φροντιστηριο.

1)δεν ηθελα ετσι κι αλλιως

2)αυτη που το εχει θελει λεει να καλυψει μονη της τα μαθηματα(μπαχαλο δηλαδη και ο.τι να ναι)

3)εχω τοσα μαθηματα που δεν θα προλαβαινα ακομη και να ηθελα

nunu!παει και η 34η!μπραβο ζουζου!

νομιζω οτι τελειωσα με ολα τα ασχετα (μεταξυ τους):tongue:

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Νομιζω μπαινουμε σε προγραμμα!!!!!Ο Χρηστακος μου απο τις 24 30 που εφαγε ξυπνησε στις 07 30!!!!!Ενω ο Θανος ξυπνησε στις 05 30....καθολου ασχημα ομως αφου κοιμηθηκα αρκετα!!!!!!

Παω να πιω καφε κ απιστρεφω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Buongiorno κουκλάρες!!!! (το ιταλικό το κρατάω ζεστό, για να κάνω άμεση εξόρμηση, μόλις είμαι σε θέση - δηλαδή ποτέ :):):):):):):):):) )

Πώς κοιμηθήκατε απόψε; Εμείς ανεκτά. Παλεύουμε το πρόγραμμα, όπως σας είπα. Νομίζω ότι τα ψιλοκαταφέρνουμε, αλλά το αποτέλεσμα θα δείξει.

Giotaki, κάνε ό,τι είναι να κάνεις νωρίς. Εξηγήσου με τον άντρα σου, γιατί θα καταρεύσεις. Το λέω γιατί μόλις σήμερα σκεφτόμουν ότι πρέπει να κάνω το ίδιο με τον δικό μου. Δεν λέω, βοηθάει τρελά από τη μέρα ειδικά που είμαστε και οι 4 στο σπίτι, αλλά προχθές δούλευε βράδυ (12 - 2) και τον άφησα να ξεκουραστεί πριν και μετά, οπότε έκανα όλα τα ταΐσματα μόνη μου. Ευτυχώς, ήταν το πρώτο βράδυ του προγράμματος και υπήρχε μία σχετική τάξη. Επίσης, τον άφησα να ξεκουραστεί και την επομένη, διότι ήταν πτώμα. Όμως, αυτό κινδυνεύει να μας γίνει συνήθεια. Έρχεται από τη δουλειά και κάθεται στον υπολογιστή, το βράδυ είναι κουρασμένος κι έχουμε καταλήξει τρεις μέρες τώρα να ταΐζω όλο το 24ωρο μόνη μου. Έχω φρικάρει. Περιμένω να έρθει από τη δουλειά, να του εξηγήσω ότι δεν γίνεται πλέον αυτό! Οπότε, μην χάνεις χρόνο. :)

rPPrp3.png

Τι να μην χανω χρονο????

Απο οταν γεννησα γινεται αυτο....και οχι μονο τωρα,και με τον Τασο ετσι εκανε.

Και τωρα μονο μαζι του ασχολειται που εχει μεγαλωσει και ειναι πιο συνεννοησιμος....

Αστα φιλεναδα....ειναι δυσκολα οταν δεν εχεις βοηθεια στο σπιτι.Τουλαχιστον να με βοηθουσε και στις δουλειες του σπιτιου να πω χαλαλι....αλλα δυστυχως ολα απο μενα περνανε,μαγειρεματα,συγυρισματα,πλυσιματα,σιδερωματα.....ακομη και τα ρουχα του Τασου για το σχολειο τα ετοιμαζω απ το βραδυ γιατι ειναι ικανος να τον παει με τις πυζαμες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τι να μην χανω χρονο????

Απο οταν γεννησα γινεται αυτο....και οχι μονο τωρα,και με τον Τασο ετσι εκανε.

Και τωρα μονο μαζι του ασχολειται που εχει μεγαλωσει και ειναι πιο συνεννοησιμος....

Αστα φιλεναδα....ειναι δυσκολα οταν δεν εχεις βοηθεια στο σπιτι.Τουλαχιστον να με βοηθουσε και στις δουλειες του σπιτιου να πω χαλαλι....αλλα δυστυχως ολα απο μενα περνανε,μαγειρεματα,συγυρισματα,πλυσιματα,σιδερωματα.....ακομη και τα ρουχα του Τασου για το σχολειο τα ετοιμαζω απ το βραδυ γιατι ειναι ικανος να τον παει με τις πυζαμες!!!!!

Χμ, πρόβλημα... Το έχετε κουβεντιάσει; Ποιά είναι η θέση του; Καταλαβαίνει ότι κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ κι αυτό δεν είναι φυσιολογικό για έναν άνθρωπο;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μου λεει οτι οταν θελω βοηθεια να τον ξυπναω.....

και οσες φορες το εχω κανει...δλδ οταν εχει τυχει να κλαινε και τα δυο μαζι το βραδυ,τον ξυπναω κ παιρνει το ενα μωροο αγκαλια να μην κλαιει κ μετα μου το δινει κ παει κ κοιμαται......

Μπορει να εχω φτιαξει κ το γαλα αλλα δεν του το δινει....γιατι απλα νυσταζει!!!!!

Λες κι εγω δε νυσταζω!!!!!!Αλλα τεσπα....αν δε θελει ο ανθρωπος να βοηθησει,οτι και να πεις δεν προκειται να το κανει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Θα σου πω και το αλλο.Χτες που πηγαμε τον Τασο στις κουνιες,οταν φευγαμε του εβαλα μακρυμανικη μπλουζα επειδη ειχε ιδρωσει κ φυσουσε,για να μην κρυωσει.Οταν γυρισαμε κ ηρθε η ωρα να παει ο Τασος για υπνο του λεω,βγαλε την μπλουζα του παιδιου να μην κοιμηθει με το μακρυμανικο.Οταν ξυπνησα στις 24 30 να ταισω τα διδυμα,ο Τασος κοιμοτανε με την μακρυμανικη μπλουζα!!!!!!Καλο ε????Μου ηρθε να παω να τον κοπανησω στο κεφαλι οπως κοιμοτανε!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιώτα, έλα να πούμε τον πόνο μας.....

Λοιπόν... κοιμηθήκαμε στις δώδεκα και κάτι. Ξυπνάει η μικρή στις 6 όπως΄πάντα (υπενθυμίζω ότι τους φοράω μακρυμάνικο φορμάκι). Την ταίζει λίγο ο μπαμπάς, μετά τα 40ml πέφτει ξερή (όπως πάντα τέτοια ώρα) και τη βάζει στο κρεβάτι της. Λίγα λεπτά μετά σκούζει ο μικρός... μου λέει λοιπόν ο καλός μου: δες αν είναι σκεπασμένη η μπέμπα.

Πάω και τι να δώ: την μπέμπα με το μακρυμάνικο, φασκιωμένη και σκεπασμένη με κουβερτάκι!!! Εβαλα τις φωνές κι ας ήταν 06:30!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

την μπέμπα με το μακρυμάνικο, φασκιωμένη και σκεπασμένη με κουβερτάκι!!! Εβαλα τις φωνές κι ας ήταν 06:30!!!!

χαχαχαχαχα...να σαι καλα βρε twins...επιτελους γελασα λιγο!!!!!

:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...