Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

joy δε ξερω για ποιο λογο, αλλα ναι δεν κανει παπλωμα,οπως κ μαξιλαρι τον πρωτο χρονο.

κανονικη κουβερτουλα οπως αυτη των μεγαλων επιτρεπεται υποθετω,ε?

αν κ οντως οι υπνοσακοι πρεπει να βολευουν καλυτερα.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι εδώ είμαι!!!

είχαμε μεσημεριανό ραντεβού, μετά μας έστειλε πάλι για καρδιοτοκογράφο και μόλις μπήκα!! Όλα οκ!! κρατάμε ακόμα!! πάλι μου έκανε κολπική εξέταση :confused: σταθερός λέει ο τράχηλος. Οι καρδούλες τους σούπερ, συσπάσεις φαινόντουσαν 2 στο διαγραμμα αλλα μου είπε είναι οκ :confused:. Από βάρος είμαστε κάπου στα 2 κιλά. Την άλλη Τετάρτη πάλι ραντεβού (αν δεν συμβεί κανένα μοιραίο) και να κλείσω ραντεβού για έναν υπέρηχο (μάλλον ιδιωτικά γιατί να βρώ στο Αλεξάνδρας πριν την άλλη Τετάρτη χλωμή με κόβω).

Διαβάζω τα νέα σας και επανέρχομαι.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Twins τέλεια τα μπεμπίνια, όντως μεγαλώσαν!! Τα κεντητά τα παπουτσάκια γλύκα, τα φτιαξε καμιά γιαγιά?

Συγχαρητήρια nufi, υπέροχα τα νέα σας!και χαρούμενα διμηνογεννέθλια!

Για το πάπλωμα και το μαξιλάρι τον πρώτο χρόνο είχα διαβάσει σε άρθρο και σε κάποιο βιβλίο ότι σχετίζονται με το ''σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου". Πιο σωστή όμως ενημέρωση πιστεύω θα πάρουμε από του παιδίατρους.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

θα το κανω το σχολιο γιατι θα σκασω!

Μαρηηηηη ειναι χοντρα τα φορμακια!Θα σκασουν!Το χειμωνα τι θα τους βαλεις?Εσενα σε βλεπω με κοντομανικο διπλα

ουφ το ειπα!

Χαρουμενα μηνογενεθλια nufidio!!!Μπραβο στο σκιουρι μας!

nunuka ολα καλα!Επιτιδες το κανει μου φαινεται για να προκαλεσει τοκετο!Ε δεν μπορει

jas αν εχει κοσμο το νησι ρωτησα αλλα μαλλον δεν εχεις βγει ε?Παρε το διδυμοκαροτσο,φορτωσε το και βουρρρρ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Όλγα ως γνωστον έχεις δίκιο, αλλά όπως σου είπα ο μπαμπας σκεπάζεται τον Ιούλιο κουβέρτα και όταν τα βλέπει τα ντύνει κατά το δοκούν..... Αν και στο υγρο Χαλάνδρι τα απογευματάκια έχει μια δροσούλα...

Τα παπουτσάκια τα είχε δώσει παραγγελία η αδελφή του μπαμπά και τα έπλεξε μία θεία. Είναι πολύ ωραία, αλλά τα ποδαράκια μας μεγαλώνουν και γρήγορα δεν θα μας κάνουν!!!!

Nufi, χρόνια σας πολλά. Καλά, πότε πέρασαν 2 μήνες... Τώρα λοιπόν είσαστε μεγάλα παιδιά, διαθέτετε και διθέσιο, οπότε πρέπει να κάνετε μία πασαρέλα σύντομα!!!!

Nunuka τα νέα είναι πολύ καλά! Μπράβο. Πίστευω ότι ο γιατρός τα καθυστερεί γιατί θέλει να ανήκουν στον αστερισμό του Ζυγού! Επίσης, έτσι όπως πας θα τις ξεπεράσεις όλες στη διάρκεια κύησης!!!!:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ασε τον κρυουλιαρη μπαμπα με την κουβερτα και βαλ'τους κατι πιο ελαφρυ!Και γω κρυουλιαρα ειμαι αλλα τα μωρα δεν θελω να τα κνω σαν και μενα.

Δεν ειναι καλο θα αρρωσταινουν συνεχεια

Ειδα εγω το φορμακι της βικ το ριγε και καταλαβα το παχος!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ουφ!!

επιτελους καταφερα να βαλω 2φωτογραφιουλες.........

πτωμα εγινα..

με το τσουρομαδημενο μαλλι ειναι ο σπορος! μου τον κουρεψαν στη μενν για να βαλουν φλεβοκαθετηρα...ειπαμε να του το παρουμε κ μεις λιγο, να γινει τουλαχιστον μια μοδατη μοικανα, αλλα τελικα τ αφησαμε ησυχο το παιδι.

ειδατε ποσο τα παχυνα τα σκιουρια μου?

σαν εκεινη την κακια μαγισσα στο παραμυθι κανω,που επιασε τα 2 αδερφακια κ τα παχαινε για να τα φαει!!!!

33E7p2.png

Είναι πολύ όμορφα... τώρα λοιπόν που τα πάχυνες, πρεπει να τα φας. Προτείνω να ξεκινήσεις από τις πατουσίτσες!!!!!!

Το κοριτσάκι πάντως τον τρώει τον μπόμπιρα ή μου φαίνεται;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Nufaki χαρούμενα διμηνοδιδυμογενέθλια!!!!! Όντως είναι για φάγωμα τα σκιούρια!!!

Εγώ έχω ήδη προμηθευτεί υπνόσακους, κανονικούς, δεν βρήκα σαν παντελόνι. Επίσης βρήκα μια λύση στο νετ για την πιπίλα που φεύγει, λέω να το παραγγείλω να δοκιμάσω!

Nunu μια χαρούλα τα νέα! Μόνο να προσέχει λίγο ο γιατρός σου, φιρί φιρί το πάει να σε ξεγεννήσει νωρίτερα.

Λοιπόν σήμερα περιμένω να δω πώς θα πάει η νύχτα. Προς το παρών κοιμούνται!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

jasmini επειγον!

σε βολεψε το sling?

Witch μου αν και ακόμα δεν το χρησιμοποίησα έξω, στο σπίτι μέσα που το βάζω όταν ο ένας είναι ξύπνιος, μ' αρέσει, γιατί έχω τα χέρια ελεύθερα!! Μακάρι να ήταν εύκολο να βάλω και τα δύο μέσα και να είμαι το ίδιο άνετα!!! Με βοήθησε πολύ και στον θηλασμό του μικρού που δυσκολευόμουν να τον κρατάω!! Μόλις ξεκινήσουμε πάντως τις βόλτες, νομίζω θα μου φανεί σωτήριο!!!

RKdwp3.png

Που είναι αυτό το σωτήριο αντικείμενο να το δώ και εγώ;;;;;

http://www.mybabycenter.gr/index.php?target=categories&category_id=222

Σκέφτομαι να το παραγείλω αλλά περιμένω να φέρουν την καμηλοπάρδαλη :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Για πιπίλες προτείνω φωσφορίζουσες.

Δεν τις χάνεις μέσα στο σκοτάδι και το μωρό τις βρίσκει και τις μασουλάει.

Άλλο που οι δικοί μου τις είχαν για παιχνίδι και τράβαγε ο ένας του άλλου και χασκογελούσαν 4 η ώρα το πρωί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...