Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα!:-P

Μου φαίνεται ότι είμαι η μόνη που τους φοράω μακρια φορμάκια (λεπτά όμως). Καλτσάκια δεν θέλουν, ο μπέμπης δεν ανέχεται ούτε το σεντονάκι του ότι κι αν φοράει. Η άλλη κρυώνει και κλαίει και θέλει να τη φασκιώνουμε. Εχω και το μπαμπα που είναι ικανός να βάλει παλτό τον Ιούλιο...

Οταν λέτε ότι τους φοράτε κοντομάνικα εννοείτε να είναι και εξω τα ποδαράκια (χαζή ερώτηση...). Μήπως κρυώσουν;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ωωωω... τι πονηρή ερώτηση είναι αυτή.........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χμ... φοράω σέξι εσωρουχα στα λεοπαρδαλέ μεταξωτά σεντόνια μου και με φωτογραφίζουν οι παπαράτσι :P:p:p

Τεσπα, στην πραγματική ζωή φοράω πυτζαμακι, αλλά σκεπάζομαι κιόλας. Αυτά φοράνε το φορμάκι τους, αλλά δεν σκεπάζονται.

Ο σύζυξ εχτές έβαλε και κουβέρτα!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μένα!!!

Πώς ζηλεύω όταν μιλάτε για πρόγραμμα...εμένα τα δικά μου το χάσανε εντελώς πάλι το πρόγραμμά τους. :( Κοιμηθήκανε η ώρα το πρωί!!!! Γκρίνια και κλάμα όλη νύχτα και όταν ηρεμούσε ο ένας τον ξεσήκωνε ο άλλος... Κρατούσα δυό μωρά αγκαλιά μέσ' τη νύχτα (9κιλά) και πήγαινα πέρα δώθε κουνώντας τα... Με έπιασε και η μέση μου!!

Ουφ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... άμα συνεχίσουν έτσι θα τα παίρνω μόνη μου βόλτα μήπως και αλλάξουν πρόγραμμα...βαρέθηκα να παρακαλάω τους άλλους πια...τα νεύρα μου!!! :evil:

Να σας ρωτήσω κάτι, πώς καταλαβαίνετε αν κρυώνουν τα μπεμπάκια? Ο μικρός πχ κοιμάται τώρα με το pampers μόνο. Του έριξα ενα σεντονάκι από πάνω και με δυό κινήσεις το σούταρε!! Αν κρύωνε δεν θα το άφηνε, ε? Και ρωτάω γιατί λένε ότι είναι δροσιά μέσα στο σπίτι και με το κλιματιστικό, εγώ πάλι ζεσταίνομαι...

RKdwp3.png

Νέες φωτό με τουινσάκια στον ορίζοντα!!!!!!!!!!

Jas, κατ' αρχήν αν κρυώνουν είναι λίγο παγωμένα και γκρινιάρικα. Εχετε ζέστη τώρα στο νησί;

Καλά, και εμένα που ήταν προγραμματισμένα, όλο το πρωί ήταν γκρινιάρικα και ήθελαν αγκαλιές. Μόλις τώρα κοιμήθηκαν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Νέες φωτό με τουινσάκια στον ορίζοντα!!!!!!!!!!

Jas, κατ' αρχήν αν κρυώνουν είναι λίγο παγωμένα και γκρινιάρικα. Εχετε ζέστη τώρα στο νησί;

Καλά, και εμένα που ήταν προγραμματισμένα, όλο το πρωί ήταν γκρινιάρικα και ήθελαν αγκαλιές. Μόλις τώρα κοιμήθηκαν.

Δεν έχει και κρύο αλλά είναι απλά δροσερά έξω και ψιλοφυσάει. Μέσα όμως εγώ νιώθω ότι έχει ζέστη και βάζω το κλιματιστικό στους 29 βαθμούς. Βλέπω επίσης ότι μόλις τα ξεντύσω σκάνε κάτι τρελά χαμόγελα...αυτό δεν είναι σημάδι ότι δεν κρυώνουν?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχει και κρύο αλλά είναι απλά δροσερά έξω και ψιλοφυσάει. Μέσα όμως εγώ νιώθω ότι έχει ζέστη και βάζω το κλιματιστικό στους 29 βαθμούς. Βλέπω επίσης ότι μόλις τα ξεντύσω σκάνε κάτι τρελά χαμόγελα...αυτό δεν είναι σημάδι ότι δεν κρυώνουν?

Νομίζω πως ναι! Οταν ζεσταίνονται η κρυώνουν έχουν το κλάμα σα δείκτη!!!!!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καλή μου :P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

nunuκα ακομη να γυρισεις απ τον ιατρο????

Εγω περιμενω την μαμα μου στις 18 00 να κρατησει τα διδυμα να παω τον μεγαλο μου γιο στις κουνιες γιατι εχω να παω απο πριν γεννησω....και μου ελειψαν πολυ οι βολτες μαζι του!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλησπερουδια!!

καλα, twinsaki μεγαλωνουν κ ομορφαινουν πολυ!

κ ειδατε κοριτσια τη ωραια κ κομψη που ειναι κ η μαμα τους?

γιατι μ αυτα που γραφει τοσο καιρο περι κιλων θα νομιζε κανεις οτι ειναι καμια χονδρουλα..

επιτηδες το εκανε για να της λετε τι κουκλα ειναι! (εγω την ειχα δει live κ ηξερα!)

η μικρη μας πολυ καλα τα πηγε στις εξετασεις, ειναι κ μπροστα σε αναπτυξη μας ειπε η γιατρος!!

πηγαμε κ βολτα χαλανδρι με το συζυγο που πηρε αδεια για τους γιατρους κ πηραμε παλι φορμακια (ολα τα λεφτακια μου εκει θα πηγαινουν, το ξερω!) κ κατι παιχνιδακια γιατι σημερα εχουμε μηνογενεθλια!!! 2!!!!!!!!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...