Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι Όλγα. Να τα δεις πώς παίζουν μεταξύ τους...

Το γέλιο είναι όταν πάω τουαλέτα. Έρχεται πρώτα ο Αλέξανδρος και φωνάζει εδώ είναι μπεμπάκια τη βρήκα και σε λίγο ανοίγει η πόρτα μπαίνει το πρώτο σκουλικάκι μπουσουλώντας και αμέσως ξανανοίγει η πόρτα και μπαίνει και το δεύτερο.

Πιάνονται από τα γόνατά μου και σηκώνονται όρθιοι.

Άντε εγώ τώρα να κάνω τη δουλειά μου χαχαααααα.

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα! Δεν εμφανίστηκα σήμερα είχα πάλι θέμα με το ίντερνετ.

Glorr χρόνια πολλά γλυκά και με υγεία σε σένα και στην οικογένεια σου!!!

Φρόσω πολύ γέλιο τα μικράκια! Συμορία!!

Πάω για νανάκια τώρα όμως έχω τρελή νύσα. Αύριο μεσημέρι έχουμε και γιατρό να δεί που βρισκόμαστε.

Καληνυχτούδια

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα μανουλιτες μελλουσες και ηδη!!!!!

Σημερα νομιζω πως θα ειναι πολυ καλη η μερα μας!!!!

Τα μικρα μου αγορακια κανανε κακουλακια τους,και ο μεγαλος μου ξυπνησε ορεξατος για το σχολειο!!!!!

nunu σου εστειλα πμ.Καλη επιτυχια στον ιατρο!Θα περιμενουμε νεα!!!!

Το βραδυ ξυπνησαμε στις 02 00 και στις 05 30......τωρα ακομη κοιμουνται.....θα ξυπνησουν,θα πλυθουμε και θα απολαυσουμε την υπεροχη μερα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Διδυμομανούλες τρομερές!

Πώς ξημερώσατε; Εμείς καλούτσικα. Μπαίνουμε σε πρόγραμμα από χθες, όπως σας είπα. Πάω να πάρω ένα τηλέφωνο τη μαμά και έρχομαι να σας πω πώς τα πήγαμε!!!

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια κ απο μας!!!!

σημερα πηγε ο καλος μου με τη μικρη για το πρωτο follow up στη μοναδα..για να δουμε πως θα τη βρουνε τη σκιουρινα μου οι δοκτωρες..!!

οποτε ειμαι με τον μικρο..καλα,δε σας φαινεται πανευκολουρα το να εχει κανεις ενα μονο μωρο???

33E7p2.png

ρωτησε κ η joy..

τι τους φορατε αυτη την εποχη? εμεις εκομη κοντομανικα φορμακια αλλα με καλτσακια..

κ σκεπαζομαστε με σεντονακι διπλο κ το βραδυ με την πικε πανα.

εγω λεω να τους φοραω κ κατι παραπανω, αλλα ο συζυγος διαφωνει.ειμαι κ κρυουλιαρα εγω κ δεν εχω καλο κριτηριο.

33E7p2.png

Καλημεραααα!

Και γω κοντομανικο φορμακι ακομα τους φοραω.Δεν θελω να τα μαθω με χοντρα ρουχα

Συμφωνο με τον αντρα σου

Βεβαια εγω εχω ενα προβληματακι.Ο Χρηστακης βγαζει τις καλτσες και πεταει και το σεντονι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα κοριτσακια τι κάνετε? Για πρόγραμμα ακούω:)))) Εμένα τα δικά μου έβαλαν από μόνα τους πρόγραμμα όταν γίνανε 3 μηνών!:) Δηλαδή να τρώνε το τελευταίο γάλα γύρω στις 8-9 το βράδυ και να τρώνε ξανά στις 6-7 το πρωί.

Όσον αφορά τις αναγωγές που κάνουν τα μπεμπάκια σας.... ο δικός μου ο χονδρούλης έπινε τόσο πολύ που συνέχεια έβγαζε γάλα. Στην αρχή δοκιμάσαμε το αντιαναγωγικό της almiron που λένε είναι το καλύτερο αλλά του γύρισε σε ευκοίλια και και τελικά πήρα το s26 gf. Αλλά το μόνο που διαπίστωσα και που μου είπε και η γιατρός ότι θα βγάζει μέχρι να γίνει 6 μηνών και να αρχίσει στερεές τροφές! Και έτσι έγινε. Και το στρώμα βάλαμε σε κλίση αλλά τίποτα. Τελικά μετά τους 6 μήνες έχει στρώσει το στομαχάκι του και τώρα δεν βγάζει γάλα εκτός αν από την λαιμαργία του φάει πάλι πολύ φαγητό και το βγάλει.

fRosobal τέλειοι οι γιοι σου!!!:))))))0

Εχτές πήγα στη δερματολόγο μου για να καθαρισμό προσώπου και την ρώτησα και για τις λιγοστές ραγάδες που έχω στην κοιλιά μου (χαχαχαχα εννοώ τις άπειρες ραγάδες που έχω) και μου είπε όντως μόνο με laser μπορούν να φύγουν απλά να ξεμπερδέψω από γέννες παιδιά κλπ και μετα να το κάνω.

marakikon ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό με τη μαμά σου..

φιλάκιααααααα

Διαφημίσεις

ολγα κ εμενα η μικρη ειναι συνεχως με μια καλτσα!!

νομιζω θελει να καθιερωσει στυλ!!!

α!!! καλε τα παιδια μου εχουν αρχισει τα εκκουσια χαμογελακια!!!!!!!! ειναι τελειο!

τους κανω καραγκιοζιλικια μαμαδιστικα κ γελανε επιτελους!

δε πανε στραφι τα σκερτσα μου! κ εχω μεγαλο ρεπερτοριο λεμε..:tongue:

33E7p2.png

κορίτσια εγώ δεν τους φοράω κάλτσες όταν κοιμούνται. Αν έχει λίγο ψύχρα φοράμε τις κάλτσες όλη μέρα αλλά όταν τα πάω στο κρεβάτι τους τις βγάζουμε και μένουμε με το κοντομάνικο φορμάκι μας

ε, ναι το βραδυ κ γω τις βγαζω..

το επομενο σταδιο σε σκεπασμα ειναι καμια ελαφρια πικε η νιματινη κουβερτουλα ..κ το χειμωνα τι βαζουμε που απαγορευεται το παπλωμα?

33E7p2.png

ναι όταν αρχίσει να βάζει λίγο κρύο μια πικέ κουβερτούλα είναι οκ. Εμένα που γεννήθηκαν και Φεβρουάριο και είχε αρκετό κρύο τους έβαζα κουβερτούλα κανονική, δεν ξέρω πως την λένε αλλά ήταν μια χαρά, και με την θέρμανση στο σπίτι δεν χρειάζονται τίποτα παραπάνω τον χειμώνα. Δεν κάνει κιόλας να τους φορτώνουμε με ρούχα και παπλώματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...