Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλο θα ηταν να τα κρατας να ρευονται παντα τουλαχιστον 15 λεπτα και με τον θηλασμο.Ειναι πολυ επικινδυνο!

Απο πλαι δεν σου γυρνανε ανασκελα?

Γυρνάνε αλλά το κεφάλι τους το κρατάνε στο πλάι. :P

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω. Δίνει καμία σας το Almiron Comfort? Εμείς θα ξαναδοκιμάσουμε το Novalac και αν δεν το δέχεται πάλι η μπουμπούκα μετά μας είπε να δοκιμάσουμε και αυτό. Για να δούμε................

Κι εμεις αυτο πινουμε!Ο παιδιατρος μας ειπε να παρουμε αυτο κ αν δεν το πινει να δοκιμασουμε το νοβαλακ αλλα τελικα το πινει ευχαριστα!!!!!

Glorr, έδωσα στα δικά μου ένα κουτί Almiron Comfort. Μια χαρά το τρώγανε, αν και έχει απαίσια γεύση. Είναι κάπως πιο πηχτο από το κλασικο αλμιρον.

Ειναι οντως πιο πηχτο απ την κλασσικη σκονη αλλα αυτο ισχυει για ολες τις εταιρειες.δλδ για ολα τα κομφορτ.Επειδη περιεχουν γλυκοζη για να λειτουργησει το εντερο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου και απο εμενα! Glorraki μου χρονια σου πολλα και καλα με υγεια και ευτυχια να χαιρεσαι τους ανθρωπους που αγαπας και τα ζουζουνακια σου!

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου ολα καλα? Βολτιτσες ακουω και μου αρεσει, αντε βγειτε οσο αντεχει ο καιρος κι εσυ jasminaki μου παρε τα μωρουλια σου και βολτιτσες, καλυτερα τωρα σε ανοιχτους χωρους παρα αργοτερα με τις ιωσεις και τα σχετικα!

Εγω παλι στεναχωριες σημερα δε μου φτανουνε τα δικα μου, σημερα η μαμα μου παραπονεθηκε για το ματι της την πηγε η αδελφη μου στο γιατρο και μας τα ειπε πολυ ασχημα. Αυριο θα κανει μια εξεταση με laser για να δουνε ποσο μεγαλο προβλημα μπορει να εχει, μας μιλησε ακομη και για μονιμη τυφλωση και εχω πανικοβληθει. Δεν περασαν ουτε 3 μηνες απο τη σοβαρη επεμβαση στο εντερο και ακομη αναρρωνει και τωρα αυτο! Αμαν αυτοι οι γιατροι αυτο το καλοκαιρι, δεν αντεχω αλλο! Ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι και η αδελφη μου θα φυγει στις αρχες του χρονου για Ζακυνθο που της ηρθε ο διορισμος της κι εγω κατα που θα κανω!

Φιλακια σε ολες τις δυδυμομανουλες!

Ουφ...........Προσπαθώ να βάλω φωτογραφίες και δεν μπορώ. Κλάψ κλαψ........Κάτι κάνω λαθος μάλλον. Αν τα καταφέρω τελικά θα σας το πω. Χα χα χα χα ..........AGORAKIA έπαθα ότι είχες πάθει κι εσύ μου φαίνεται που δεν μπορούσες να φιάξεις το τικεράκι σου.........

Θα τα καταφέρω όμως............Που θα μου πάει.?;)

Διαφημίσεις

Τελικά κορίτσια δεν βγήκαμε βόλτα. Φυσάει πολύ έξω και εκτός αυτού ο μπαμπάς ήθελε να πάει να δει τον αγώνα και έτσι μείναμε μόνοι στο σπίτι. Ο μικρός είχε και γκρίνια πάλι και μόλις τον κοίμησα. Επίσης έφαγε και 80 ml ξένο και θήλασε.

Glorr.. δεν τα κατάφερες με τις φώτο ε?

RKdwp3.png

Κορίτσιαααααα ΒΟΉΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........Δεν μπορώ να βάλω τις φωτο. Μου βγάζει ένα μήνυμα και δεν τις κάνει upload. Γιατί? Τι να κάνω? Ξέρει καμία σας?:(

Τι μήνυμα σου βγάζει? Τι λέει?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...