Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τσπουπ! να κ η τσουπρα ξεσηκωστρα με τις βολτες της!!

twinsaki κ μας μας βλεπω να κανουμε την πρωτη αλλαγη σε γαλα..σηκωσαμε κ αλλο το στρωμα ,αλλα ο μικρος συνεχιζει να βγαζει πολυ γαλατακι..

Χμ... υπάρχει γάλα εγγύηση για τις αναγωγές (Frisolac Comfort). Το κακό του είναι ότι είναι πηχτό σαν κρεμούλα και πρέπει να κάνεις πατέντες!

Nufi πάντως αυτό που λες με τις 5 μέρες είναι σημαντικό γεγονός. Σημαίνει ότι πλέον δεν είσαστε καθόλου πρόωρα. Ενδέχεται μάλιστα να αλλάξετε και γάλα και να μην πίνετε πια προωρό-γαλο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλα μην το ψαχνουμε!Αυτο το πραγμα με τους παιδιατρους δεν παιζεται.Ο καθενας λεει τα δικα του.

Και οταν ξεκινησετε ολες κρεμες με το καλο εκει να δειτε διαφορες.Ο ενας θα λεει δωσε σπανακι πχ ο αλλος απαγορευεται το σπανακι μεχρι τον χρόνο

Δηλαδη πιασε το αυγο και κουρεψε το!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα δείτε όπως επιθυμείτε. Πριν από λίγο μου φέρανε και μια τούρτα οι δικοί μου και τηνκόψαμε. Βγάλαμε και φωτο η Gloroοικογένεια και όλα καλά. Εσείς όλες καλά?

WITCH οκ με το φροντιστήριο. Αύριο ξεκινάμε. Με πήραν τελικά. Βέβαια με πολύ λιγότερες ώρες φέτος (μόνο 9) αλλα τι να κάνουμε. Καλά είναι κι έτσι. Από το τίποτα...............Εσύ ? τι έκανες?:o:o

Να ρωτήσω. Δίνει καμία σας το Almiron Comfort? Εμείς θα ξαναδοκιμάσουμε το Novalac και αν δεν το δέχεται πάλι η μπουμπούκα μετά μας είπε να δοκιμάσουμε και αυτό. Για να δούμε................

Χαιρετώ τις ταλαιπωρημένες μανούλες και εγκυούλες!!!

Κορίτσια τα 'χω παίξει!!!! Πάνω που είχανε στρώσει κάπως ένα προγραμματάκι... τι να πω.. φταίει το εμβόλιο, κάτι άλλο..δεν ξέρω!!! γκρίνια, όλη μέρα κι όλη νύχτα! Μια και οι δυό μαζί μια ξεκινάει ο ένας και μόλις σταματάει ξεκινάει ο άλλος!!! δεν προλαβαίνω ούτε να σταθώ, ούτε να κοιμηθώ. Εν το μεταξύ ο μικρός που έπινε συμπλήρωμα, έχει τρεις μέρες να φάει. Βγάζει τη γλώσσα έξω μόλις του δίνω να φάει. Απ' το στήθος τρώει όμως! Μιλάμε έχω πετάξει ταααα γάλατα!!!! Επίσης έχουμε και τους εμετούς..το τι ρουκέτα έχω φάει και το πόσα πλυντήρια βάζουμε κάθε μέρα είναι άλλο ζήτημα!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ωχ υπομονη βρε jasmininaki!

Δεν ειναι τα εμβολια σιγουρα.Μεχρι 3 μερες κρατανε οι παρενεργειες.Τα μωρα γενικοτερα περνανε φασεις

Και τα δικα μου καποιες φορες(οπως δυο μερες τωρα)δεν με αφηνουν σε ησυχια απο την γκρινια!

Για τους εμμετους ομως αφου πινετε αντιαναγωγικο γιατι συνεχίζουν?Τι ειπε ο γιατρός?

Μολις τρωει αμεσως βγαζει?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ωχ υπομονη βρε jasmininaki!

Δεν ειναι τα εμβολια σιγουρα.Μεχρι 3 μερες κρατανε οι παρενεργειες.Τα μωρα γενικοτερα περνανε φασεις

Και τα δικα μου καποιες φορες(οπως δυο μερες τωρα)δεν με αφηνουν σε ησυχια απο την γκρινια!

Για τους εμμετους ομως αφου πινετε αντιαναγωγικο γιατι συνεχίζουν?Τι ειπε ο γιατρός?

Μολις τρωει αμεσως βγαζει?

Μετά από λίγο τα βγάζουν. άλλες φορές χωνεμένο γάλα λίγο και άλλες όλο αυτό που ήπιανε. Το αντιαναγωγικό το πίνει ο μικρός μόνο και αυτός το σταμάτησε τώρα! Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν αρχίζουν και σφίγγονται έντονα ή ξεκινήσουν κλάμα και γκρίνια!

RKdwp3.png

Είμαστε υπ' ατμόν για βόλτα... πάλι!!! (το λέω για να σας παροτρύνω να βγείτε και εσεις)

Glorr, έδωσα στα δικά μου ένα κουτί Almiron Comfort. Μια χαρά το τρώγανε, αν και έχει απαίσια γεύση. Είναι κάπως πιο πηχτο από το κλασικο αλμιρον.

Jas, όντως δεν μπορεί να είναι τόσο πολύ από το εμβόλιο. Μήπως πρέπει και εσείς να αλλάξετε το συμπλήρωμα. Γιατί οι ρουκέτες δεν είναι και ότι καλυτερο...

Όλγα, για πες και εσύ που είσαι πιο έμπειρη...:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ρωτα τον γιατρο γιατι το χονεμενο γαλα ειναι εμμετος και να δουμε απο τι προερχεται

Μηπως του πεφτει βαρυ το γαλα?Σου ρευονται?

Δεν ξερω τι να πω

Αντε ακολουθηστε το παραδειγμα της twins και βγειτε βολτες!Κουραζονται και κοιμουνται καλυτερα μετα!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Το είπα στον γιατρό και λέει μέχρι και σήμερα θα έχουν παρενέργειες από τα εμβόλια. Για να δούμε από αύριο πώς θα πάει η κατάσταση. Το χωνεμένο που βγάζουν είναι λίγο και προφανώς επειδή παράφαγαν ή επειδή δεν ρεύονται. Με τον θηλασμό κοιμούνται απ' ευθείας και τα βάζω απλά στο πλάι. Περισσότερο βγάζουν το γάλα αμέσως μόλις φάνε. Και μάλιστα οποιοδήποτε και το δικό μου! Η κατάσταση είναι έντονη αυτές τις μέρες.

Τώρα επιτέλους κοιμήθηκαν και οι δύο. Ίσως να ακολουθήσω τη συμβουλή της twins. αλήθεια, πόση ώρα πρέπει να κρατήσει η βόλτα για να έχουμε αποτέλεσμα??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...