Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

με τους εμμετους να ρωτησεις την παιδιατρο.Εχει γοπ?

Αλλα για το προγραμμα να το παλεψεις.Και μενα δεν μου ηταν ευκολο να βαλω σε προγραμμα και να ταιζονται μαζι δυο μωρα αλλα ο επιμενων νικα!Σιγα σιγα συνηθησαν και αυτα και μεχρι και σημερα το τηρουμε!

Οχι μη!Οχι αλλο κλαμαααααα

1. Τι σημαίνει ΓΟΠ;

2. Τι εννοείς ότι τους τάιζες μαζί; Μόνη σου, την ίδια ώρα; Εμένα δεν περιμένουν ούτε δευτερόλεπτο! Κλαίνε σπαρακτικά!

3. Άλλωστε οι εμετοί (κυρίως του μικρού) δεν μου επιτρέπουν να αυτοσχεδιάσω (π.χ. να ταΐσω στα ριλάξ).

Αυτά! Άλλες απορίες αύριο πάλι!

rPPrp3.png

ουτε να το σκεφτεσαι να νηστεψεις!!!

Εντάξει, αλλά κρέας στην κατσαρόλα δεν θα βάλω. Άλλωστε, γιατί να μην νηστέψω, μήπως θηλάζω και δεν θα μου κατέβει γάλα...; ( :( )

Γαλακτοκομικά η παιδίατρος δεν επιτρέπει πολλά (ενοχλούν τους κολικούς), άρα τι απέμεινε νομίζεις;

rPPrp3.png

Γοπ=γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση και θελει ειδικο γαλα με χαρουπαλευρο για να μην κανουν εμμετο

Οχι δεν τα ταιζα μονη μου ταυτοχρονα,αλλα οσες φορες ετυχε αν επρεπε πχ να φανε 3 ταιζα τον εναν 2:30 και τον αλλον 3:15 για να μου βγει και να μην ουρλιαζουν.Και μετα τους αλλαζα με την ησυχια μου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

AGORAKIA Καταρχήν συμπάσχω μαζί σου!! Ασχετο αλλά που το σκέφτηκες αυτό με την ΠΗΤ!! Λοιπόν να σου πώ και τα δικά μου για να μην νιώθεις μόνη!!

Εμένα πάνω απο 4 ώρες δεν έχουν κοιμηθεί ποτέ. Η μπέμπα μόνο χτυπάει κάτι 4ωρα. Ο μπέμπης είναι ποιο ανήσυχος. Μες τον ύπνο του σφίγγεται και ενω νυστάζει αρχίζει κάτι βογκητά και νιαρνιαρίζει όλη την ώρα! Ασε που έχουν και τα δύο αέρια που μυρίζουν ¨λεβάντα¨!! Η μπέμπα είναι λαίμαργη σε σημείο που όταν πίνει το γάλα πνίγεται κοκκινίζει και λέω παέι το παιδι!!.

Πρόγραμμα ούτε για πλάκα. Όταν ξυπνήσουν τα ταίζουμε. Επίσης μόνη μου δεν μπορώ. Γιατί όταν αρχίζω να ταίζω τον ένα αρχίζει μετά ένα κλάμα σπαρακτικό του άλλου που δεν παλεύεται!!

Αλλο θέμα έχουμε και με τα κακά. Κάνουν μίζ φορά την μέρα η ανα μιάμηση μέρα και ζορίζονται πολύ. Ο γιατρός είπε οτι αυτό δεν είναι δυσκοιλιότητα αλλά τι να το κάνω αν σφίγγονται όλη μέρα!!

Αυτά..

Αυτό για τα γαλακτοκομικά ισχύει?? Εγώ πίνω γάλα. Λες να φταίει αυτό που έχουν αέρια?? γιατί πριν τα ταίσω ξένο τους βάζω και λίγο στήθος. Βέβαια δεν υπάρχει ποσότητα γιατι μετά χτυπάνε κάτι 90 ή 120 στο μπουκάλι.

Buongiorno ragazze!!!!

Επείγουσα ερώτηση: Αγωνίζομαι από το πρωί να τους βάλω σε πρόγραμμα τελικά (απόφαση της νύχτας!).

Όταν σας μένει αρκετό γάλα (από το ξένο, εννοώ) το βάζετε καθόλου ψυγείο; Και αν ναι, για πόση ώρα; Γιατί προφανώς δεν μου πεινούσαν τώρα και πάρα πολύ οπότε λυπάμαι να το πετάξω, αν επιτρέπεται φυσικά να το κρατήσω!

Περιμένω, φιλιά!

rPPrp3.png

Καλημεραααα

Τι κανεις joydio?

Για τους κολικους οταν θηλαζεις απλα αποφευγεις τα λαχανικα.Τα γαλακτοκομικα σου λενε να τα κοψεις καποιες φορες οταν υπαρχει αλλεργια στο μωρο!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό για τα γαλακτοκομικά ισχύει?? Εγώ πίνω γάλα. Λες να φταίει αυτό που έχουν αέρια?? γιατί πριν τα ταίσω ξένο τους βάζω και λίγο στήθος. Βέβαια δεν υπάρχει ποσότητα γιατι μετά χτυπάνε κάτι 90 ή 120 στο μπουκάλι.

Τι να σου πω, κουκλίτσα μου. Αυτό μου το είπε η παιδίατρος. Επιτρέπεται μέχρι 2 μερίδες γαλακτοκομικά την ημέρα, όσο (προσπαθώ να) θηλάζω! Κι εγώ έπινα γάλα μέχρι τελικής πτώσης, ειδικά στην εγκυμοσύνη! Και μου λείπειειειειειειειει! Σκέφτομαι, 2 σταγόνες μητρικό τουςς δίνω, μην τους επιβαρύνει σε κάτι!

rPPrp3.png

Οντως το ξενο το πετας!!!!!Για αυτο θελουμε ενα κουτι γαλα καθε 5 μερες!!!!!

Εμεις ξυπνησαμε στις 01 30,στις 5 30 και στις 8 00.....ευτυχως τωρα κοιμομαστε!

Παω να πιω μια τζουρα καφε και να φτιαξω αρακα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

AGORAKIA Καταρχήν συμπάσχω μαζί σου!! Ασχετο αλλά που το σκέφτηκες αυτό με την ΠΗΤ!! Λοιπόν να σου πώ και τα δικά μου για να μην νιώθεις μόνη!!

Εμένα πάνω απο 4 ώρες δεν έχουν κοιμηθεί ποτέ. Η μπέμπα μόνο χτυπάει κάτι 4ωρα. Ο μπέμπης είναι ποιο ανήσυχος. Μες τον ύπνο του σφίγγεται και ενω νυστάζει αρχίζει κάτι βογκητά και νιαρνιαρίζει όλη την ώρα! Ασε που έχουν και τα δύο αέρια που μυρίζουν ¨λεβάντα¨!! Η μπέμπα είναι λαίμαργη σε σημείο που όταν πίνει το γάλα πνίγεται κοκκινίζει και λέω παέι το παιδι!!.

Πρόγραμμα ούτε για πλάκα. Όταν ξυπνήσουν τα ταίζουμε. Επίσης μόνη μου δεν μπορώ. Γιατί όταν αρχίζω να ταίζω τον ένα αρχίζει μετά ένα κλάμα σπαρακτικό του άλλου που δεν παλεύεται!!

Αλλο θέμα έχουμε και με τα κακά. Κάνουν μίζ φορά την μέρα η ανα μιάμηση μέρα και ζορίζονται πολύ. Ο γιατρός είπε οτι αυτό δεν είναι δυσκοιλιότητα αλλά τι να το κάνω αν σφίγγονται όλη μέρα!!

Αυτά..

Αν σε παρηγορεί αυτό, μου περιγράφεις την καθημερινότητά μας!!!!!!!! Το βογκητό μας έχει γίνει συνήθεια, να σκεφτείς. Ακόμη κι όταν κοιμούνται βογκάνε. Άλλο πράγμα... Και κόκκινοιοιοιοιοι! Ειδικά ο μεγάλος, που είναι και ανοιχτόχρωμος, παντζάρι γίνεται!!!!!!! Βογκητό και νιαούρισμα! Εναλλάξ ή και ταυτόχρονα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...