Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΤΟ SILVER CROSS ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΕΝΩ ΤΟ PER PEREGO (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΔΩ) ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΩΝΕ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΛΙΔΗ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ).

TWINS ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΗ YOGA.ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ WII KΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

age.png

Κορίτσια τι κάνετε? Βλέπω πήγατε κάποιες για εξέταση.. τι ωραία.. χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!

Εγώ θα πάω την άλλη εβδομάδα για εξετάσεις κλασικά, γενικές αίματος-ούρων, σάκχαρο 50ml 1 ώρας, κολπικό υγρό.

Όσο για το καρότσι που συζητάτε, το silver cross, μ' αρέσει πολύ κι εμένα και το σκέφτομαι σοβαρά, είναι όντως χλιδάτο και απ' ότι βλέπω κλείνει πολύ εύκολα και καταλαμβάνει λίγο χώρο. Το peg perego aria twin είναι το πιό δημοφιλές για διδυμομαμάδες αλλά το είδα από κοντά και δεν με ενθουσιάζει καθόλου.

Επίσης κάτι που έψαξα είναι για όσες πάρετε κάθισμα αυτοκινήτου 0-13κιλά και για μεταφορά και ριλάξ, προσέξτε το βάρος του!!! Τα περισσότερα είναι 4-5κιλά, προσθέστε και το βάρος των μωρών και θα χρειάζεται να προσλάβουμε τον Πύρο Δήμα για βοήθεια!!! :D :D :D

RKdwp3.png

Καλησπέρα!! Μόλις γύρισα από ταβέρνα και φαί και μπήκα να δώ πώς τα πάτε!!

Βρε΄κορίτσια ερώτηση? Τι καμπύλη ζαχάρου την κάνουμε υποχρεωτικά?? Γιατί η εδώ γυναικολόγος μου είπε οχι απαραίτητα..αλλά τώρα για φαι είχαμε πάει με άλλη μια εγκυούλα και τις είπε να την κάνει. Και έχω λίγο μπερδευτεί.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Βλέπω μιλάτε για καρότσια και για το silver cross!! To έχω πάρει και είναι τέλειο!! Και ναι έχει μια χλιδή για όσες ενδιαφέρονται:))) Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν χωράει στο αμάξι μας από πίσω( opel corsa) kai το βάζουμε στη θέση του συνοδηγού! Δύο καθισματάκια αυτοκινήτου πίσω και εγώ ίσα ίσα που χωράω στη μέση των καθισμάτων!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ SILVER CROSS!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΖΙΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ?

ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΡΟΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!:mad:

age.png

Καλημέρα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά σήμερα :P

Αλλαγές σε αυτοκίνητα βλέπω, εξόδους σε ταβέρνα βλέπω, μπράβο, μπράβο.

Την καμπύλη σακχάρου απ' όσο ξέρω οι περισσότεροι γιατροί την κάνουν προληπτικά, άσχετα με το αν στις αιματολογικές εξετάσεις η τιμή τους ήταν καλή γιατί θέλουν να αποκλείσουν τον κίνδυνο του διαβήτη κύησης. Παρατήρησα όμως ότι άλλοι προτείνουν τα 50ml, άλλοι τα 100ml και άλλοι τα 125ml (εξάρτάται από τη μέτρηση).

Ο δικός μου μου είπε πως αμέσως μετά την καμπύλη ξεκινάμε κορτιζόνη. Και αυτό είναι σε 2 εβδομάδες... και τότε θέλει σπίτι και μόνο σπίτι για 5 εβδομάδες (μάλλον προληπτικά το λέει).

Οπότε... νιώθω αυτή τη στιγμή σαν να έχω 2 εβδομάδες ζωής και πρέπει να τα προλάβω όλα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από εμένα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Πέντε βδομαδούλες ε? Πόσες ενέσεις θα κάνεις?Όταν λες μέσα στο σπίτι ............εντελώς μέσα στο σπίτι? Θα κάνεις προπόνηση για μετά που θα ΄θέλουμε να σαραντήσουμε χι χι χι χι ?

Ταβερνούλα ακούω. Ωραία.

Εγώ κορίτσια πάω στις 3 Μαίου στο γιατρό οπότε θα δω αν θα μου πει για καμπύλη. Ελπίζω να μην μου πει. Εχω ακούσει για αυτή την εξέταση.............και κάπως στραβά την έχω πάρει αυτή την γλυκόζη.:oops:

Διαφημίσεις

Witch δεν χωράει με τίποτα στο corsa το καρότσι μας!! Άστα! ψάχνουμε να πάρουμε μεγαλύτερο τώρα.

twins2010 και εγώ μετά την καμπύλη ζαχάρου και περίπου την 28η βδομάδα άρχισα τις κορτιζόνες και άρχισα την ξάπλα στον καναπέ!! Έβγαινα μόνο για να πάω στο γιατρό! Άστα! Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς! Θα τους έχεις όλους στα πόδια σου τώρα:))

Κορίτσια αυτές τις ενέσεις κορτιζόνης για πόσο καιρό τις κάνετε? Πόσες ? Μία την ημέρα? Και γιατί πρέπει να είσαι συνέχεια ξάπλα? Γίνονται για τους πνεύμονες των μπεμπεδων?

Κορίτσια αυτές τις ενέσεις κορτιζόνης για πόσο καιρό τις κάνετε? Πόσες ? Μία την ημέρα? Και γιατί πρέπει να είσαι συνέχεια ξάπλα? Γίνονται για τους πνεύμονες των μπεμπεδων?

Εγώ απ'ότι θυμάμαι έκανα 4 ενέσεις κάθε 2 βδομάδες από την 28η βδομάδα έως την 33η. Δεν κάνουν όλες οι εγκυμονούσες ενεσεις. Αυτό το κρίνει ο γιατρός σου από την όλη κατάστασή σου, δηλαδή αν έχει σημάδια προωρότητας και για να αναπτυχθούν οι πνεύμονες των παιδιών. Ξάπλα πάλι το λέει ο γιατρός αν φοβάται ότι θα γεννήσεις πρόωρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...