Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κουκλίτσες μου, πώς τα πάτε; Εγώ πάντα στο γνωστό μοτίβο...

Εμετός, στρες, κατάθλιψη, απορίες!!!!

Πώς τα καταφέρνετε και διατηρείτε την ψυχραιμία σας; Σας θαυμάζω!

Εγώ τα βλέπω όλα ανάποδα! Πόσο θα κρατήσει άραγε αυτό;

Οι γύρω μου κάνουν ό,τι μπορούν αλλά κάποια στιγμή θα με σιχτιρίσουν και θα έχουν και δίκιο :(

Επίσης, το αμάξι μου θέλει πλύσιμο (το βλέπω κάτω από το σπίτι παρκαρισμένο και βρωμερό και με πιάνει κι άλλη θλίψη...). Άσχετο, αλλά μου έλειψε ακόμη κι η οδήγηση!

Α, ο μεγάλος ξυπνάει!

Ερώτηση: Ταΐζετε όλες με πρόγραμμα; Εννοώ, 3-6-9-12 ( ή έστω 2-5-8-11) και είμαι η μόνη που τους έχω ελεύθερους; (έτσι μας συνεβούλευσε η γιατρός, εγώ στην αρχή, όσο είχαμε μόνο τον έναν εδώ, το ψιλοτηρούσα, αλλά ερχόμενος και ο μεγάλος και αφού το είπε και η γιατρός, το έκοψα... το αποτέλεσμα το υποψιάζεστε)

Σας φιλώ!

Τι άλλα νέα;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Α, ναι!

Σήμερα έχουμε τα πρώτα μας μηνογενέθλια!

Είμαστε ενός μηνός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιούπιιιιιι!

Την άλλη εβδομάδα σαραντίζουμε!

Nufi, τα ίδια κι εμείς. Μια ζωή στην κόντρα με τη μαμά και τώρα κλαίω γοερά, όταν φεύγει λίγες μέρες, να συμμαζέψει και την υπόλοιπη οικογένεια!

Αχ!

rPPrp3.png

Γειά σας κορίτσια, να 'μαι κι εγώ. Δεν μπαίνω πολύ συχνά τώρα γιατί πρώτον έχουμε ακόμα γκρίνια από το εμβόλιο που κάναμε και δεύτερον ο υπολογιστής μου ακόμα δεν έχει έρθει και ο άλλος μου σπάει τα νεύρα!!! :(

Agorakia να σας ευχηθώ καλά και χαρούμενα μηνογενέθλια και καλά κουράγια μέχρι να στρώσουν τα μωρά και να ηρεμήσει και η μανούλα τους λιγάκι!!! Άσε κι εγώ συνεχώς μές τα νεύρα είμαι! Αφού ακόμα μου μιλάνε πάλι καλά... :/

twins είσαι η κορυφαία μανούλα των διδυμοαποδράσεων, σε προσκυνώ!!! :)

Εμείς για να βγούμε βολτούλα για μια ώρα κάνουμε 2 ώρες να ετοιμαστούμε :) όπως εχθές που βγήκαμε πρώτη φορά με το καροτσάκι μας και ετοιμάσαμε μια τσάντα πράγματα εκ των οποίων τίποτα δεν χρησιμοποιήσαμε. Νομίζω ότι λειτουργώ λίγο υπερβολικά.

Όλγα ακόμα δεν μπηκα να δω τις νέες φώτο, θα σχολιάσω εντός και επι τόπου :)

Witch να μας βάλεις φώτο με το μωβ μαλλί!!!!!

RKdwp3.png

Χρόνια σας πολλά agorakia!!! Βάστα γερά και είναι ο πρώτος καιρός δύσκολος, είδες πέρασε ένας μήνας, σιγά σιγά θα στρώσουν. Δε ξέρω να σου πώ για το πρόγραμμα (ακόμα!!), αλλά μήπως να μίλαγες στην παιδίατρο σας ότι ναι μεν ωραία τα λέει αλλά ότι έχεις εξοντωθεί κομματάκι, μήπως να μπαίνατε σιγά σιγά σε ένα πρόγραμμα? Έστω για το βράδυ. Όσο για το αμάξι το δικό μου θέλει σέρβις...πειράζει να το πάω εγώ??:D:D

Twins κρατάω γερά, αν και η όρεξη μου έχει ανοίξει πολύ και είμαι και μόνη, ξάπλα όλη μέρα και μασουλάω. Σήμερα βρήκα μερέντα και έφαγα μετά τα βραστά λαχανικά!!!:o:o

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Και εμείς του ελεύθερου προγάμματος είμαστε γιαυτο ξενυχτάμε!!

Να 'μαι πάλι κι εγώ η φρικαρισμένη! Πόσο χαίρομαι, κουκλίτσα μου, που οδεύετε στην τρέλα μαζί μας! Πώς τα πάτε, λοιπόν; Μέχρι πόσες ώρες σου κοιμούνται; Εμένα προχθές ο μεγάλος, που είναι ακόμη κατσαρίδας, κοιμήθηκε το βράδυ πέντε ώρες!!!!!!!!!! Όταν το συνειδητοποίησα έπαθα σοκ! Είχα ήδη ταΐσει 2 φορές τον μικρό! Τρόμαξα και σκέφτηκα ότι το παιδί θα χάσει βάρος (αυτό, βέβαια, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά η τρελή μάνα αυτά θα σκεφτεί)!

rPPrp3.png

Και εμείς του ελεύθερου προγάμματος είμαστε γιαυτο ξενυχτάμε!!

Επίσης, πόσες ώρες σας παίρνει να ταΐσετε; Ταΐζετε και οι δυο μαζί ή τους παλεύεις μόνη; Εγώ το ξεκίνησα αυτό για δύο βράδια (τα πρώτα, που τους είχαμε μαζί) και το τρίτο έπεσα ξερή, διότι αυτό δεν μπορεί να πετύχει, χωρίς πρόγραμμα. Α, να, τώρα πάω να κάνω 30 για συμπλήρωμα στον μεγάλο!

rPPrp3.png

hellooooo

καλε γιατι δεν προσπαθειτε να φτιαξετε προγραμμα?Δεν λεω οτι θα πετυχει 100% αλλα αν δεν δοκιμασετε δεν θα μαθουμε ποτε!

Στην περιπτωση που πετυχει θα ξεκουραστειτε παααρα πολυ!

Καλοι οι παιδιατροι αλλα σε ορισμενα τετοιου ειδους καλυτερα νομιζω ξερουμε εμεις!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Χμ, τι σκέφτηκα τώρα...

Joy, σήμερα είχες ΠΗΤ εσύ και αύριο εγώ, ε;

Σνιφ, συγκινητικό (ΚΑΙ αυτό)... Και τώρα μιλάμε ήδη για τα παιδάκια μας και ανταλλάσουμε απόψεις για αλλάγματα και ταΐσματα και συμπληρώματα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

hellooooo

καλε γιατι δεν προσπαθειτε να φτιαξετε προγραμμα?Δεν λεω οτι θα πετυχει 100% αλλα αν δεν δοκιμασετε δεν θα μαθουμε ποτε!

Στην περιπτωση που πετυχει θα ξεκουραστειτε παααρα πολυ!

Καλοι οι παιδιατροι αλλα σε ορισμενα τετοιου ειδους καλυτερα νομιζω ξερουμε εμεις!

Βρε Ολγάκι, όταν είχα σπίτι μόνο τον μικρό, το τήρησα το πρόγραμμα. 12 - 3 και πάει λέγοντας! Αλλά ο μικρός τότε ήταν ένα άλλο παιδί. Δεν ξέραμε πώς είναι το κλάμα του, ούτε και όταν πείναγε (αν πείναγε, δηλαδή!). Έβαζα ξυπνητήρι, για να τον ταΐσω, ειδικά τα βράδια. Λέγαμε ότι είμαστε σούπερ τυχεροί με τέτοιο παιδί. Ε, από την ημέρα που φέραμε στο σπίτι και τον μεγάλο (μάλλον, από τη στιγμή που ήρθαμε στο σπίτι), ο μικρός μεταμορφώθηκε! Ανυπόμονος, κλαψιάρης, παραπονιάρης, λαίμαργος! (Αλλά και γλύκας, ο αλητάκος μου). Σαν να είχε μάθει μόνος του και του κακοφάνηκε, είχαν πέσει πάνω του και οι γιαγιάδες και τον είχαν κακομάθει, είναι η αλήθεια! Όλο χάδια και αγκαλιές (όχι ότι του λείψανε μετά, βέβαια...). Το βλέπω πολύ δύσκολο να μπουν σε πρόγραμμα και οι δύο. Αλλά, οδεύουμε στη φρίκη, οπότε θα μιλήσω και με τη γιατρό, να δω τι θα κάνουμε και με τους εμετούς!

rPPrp3.png

Και κάπου εδώ φίλες και φίλοι, διδυμομαμάδες, μέλλουσες και ήδη, και διδυμοπαιδάκια, σας αφήνω, μήπως και κοιμηθώ καμιά ωρίτσα μέχρι να ξαναξυπνήσουν... Αν ξυπνήσουν στο τρίωρο κοντά.

Σας φιλώ γλυκά όλες, καλό ξημέρωμα να έχουμε και η δύναμη του Τιμίου Σταυρού (μεγάλη νηστεία), που η Χάρη του ξημερώνει αύριο, να είναι κοντά μας!

rPPrp3.png

με τους εμμετους να ρωτησεις την παιδιατρο.Εχει γοπ?

Αλλα για το προγραμμα να το παλεψεις.Και μενα δεν μου ηταν ευκολο να βαλω σε προγραμμα και να ταιζονται μαζι δυο μωρα αλλα ο επιμενων νικα!Σιγα σιγα συνηθησαν και αυτα και μεχρι και σημερα το τηρουμε!

Οχι μη!Οχι αλλο κλαμαααααα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...