Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βολτίτσες διαβάζω!! Εμείς δε πήγαμε πουθενά! εχει και παλιόκαιρο!! Εγώ το βράδυ κρυώνω.

Nufi γυναίκα βρήκες? Γιατι και γω στην ίδια φάση είμαι. Αναζητώ άτομο για βοήθεια επειγόντος!!!

Διαφημίσεις

Όλγα πολύ μεγάλωσαν τα μωρά σου! Και μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Ερώτηση: τα καπέλα τους τα φοράνε; Εγώ τον καθένα τον ξεγελάω και του το φοράω αλλά όταν βλέπουν τον άλλον με το καπέλο ξεκαρδίζονται στα γέλια και το τραβάνε.

Είναι από τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Τώρα παίρνουν τα μπωλ, τα βάζουν στο κεφάλι τους και ο ένας βγάζει του άλλου.

Όλο λείπω και όλο λέτε διάφορα...

Όταν λέμε ότι πήγαμε στη Λούτσα, εννούμε μαζί με παππου και γιαγιά... άμα καταφέρω και πείσω όλη την ομάδα να έρθουμε Λαγονήσι, θα το κάνουμε :P

Διάβασα και τα νέα σας... πολλή κούραση βρε κορίτσια.

Witch, μπράβο στον αντρούλη που σε βοηθάει.... Τι έγινε με τη μωβ βαφή τελικά;

Nufi, τώρα που άρχισε η χρονιά, ενδέχεται και η μαμά μόνη της να μην τα καταφέρνει... είδες όμως πως τα δίδυμα φέρνουν κοντά την οικογένεια; Μαγικό....:P

Γιώτα, και εγώ έχω κάνει πουρέ με λάδι πολλές φορές. Αν θέλεις να έχει γεύση βουτυρένια, βάλε ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο και βάλε γάλα εβαπορε. Αλλά τι λέω, τέτοια ώρα, μάλλον θα έχεις μαγειρέψει...

Nunu, κρατάς γερά;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

συνεχιζεται η κουραση κ ισως φταιει κ το αγχος γιατι περιμενω να μαθω ποσο κ που θα δουλευω φετος..

τσατιστηκα κ στενοχωρεθηκα κιολας γιατι ενω εχω πολυ καλη σειρα κ με τα 2παιδια σιγουρα θα πηγαινα στα σχολεια της επιλογης μου, επειδη θα εχω αδεια λοχειας απ οτι φαινεται θα με στειλουν μετα σε οτι κενα υπαρξουν!:twisted:

μπορει δηλ να τρεχω σε καμια λυκοβρυση..κ δεν εχω αυτ/το!

κ σιγα την αδεια που θα χω..να πεις οτι θα κατσω καιρο κ αξιζει..οχι! 8/9 επιστρεφω.. λες κ με τιμωρουν που γεννησα νιωθω..

τελοσπαντων..να δουμε..μπορει να πεσω σε κανεναν πολυυυυυυυ καλοσυνατο προισταμενο κ να βοηθησει καπως..

twins αιρετος μου τα ειπε αυτα παρεπιπτοντως..

33E7p2.png

joy γυναικα βρηκαμε. κρατουσε τα διδυμα βρεφη μιας γνωστης κ ηταν πολυ ευχαριστημενη. βοηθουσε κ στις δουλειες οταν τα μωρα κοιμοντουσαν..

δε την κατασυμπαθησα οπως θα θελα οταν τη γνωρισα,αλλα ειναι καλη περιπτωση παραυτα..θα δειξει..με πιανουν τα κλαματα παντως οταν σκεφτομαι οτι θα τα αφηνω τα μωρουλια μου σε αλλη γυναικα.. αλλα δε γινεται διαφορετικα..

θα δουλεψεις συντομα εσυ?

33E7p2.png

λες twins να μην τα καταφερνε η μαμα μονη,ε?

ε, ενα μεγαλο μπραβο τοτε στον μπαμπα της witch που θα τα κραταει μονος εστω κ 2ωρες!!!!!!!!!!!

κ witch θελω να σε ρωτησω μερες τωρα..μ εβαλες σε υποψιες με το μωβ μαλλακι..!

τι μουσικη ακους αγαπητη μου?

33E7p2.png

joy γυναικα βρηκαμε. κρατουσε τα διδυμα βρεφη μιας γνωστης κ ηταν πολυ ευχαριστημενη. βοηθουσε κ στις δουλειες οταν τα μωρα κοιμοντουσαν..

δε την κατασυμπαθησα οπως θα θελα οταν τη γνωρισα,αλλα ειναι καλη περιπτωση παραυτα..θα δειξει..με πιανουν τα κλαματα παντως οταν σκεφτομαι οτι θα τα αφηνω τα μωρουλια μου σε αλλη γυναικα.. αλλα δε γινεται διαφορετικα..

θα δουλεψεις συντομα εσυ?

Και μεις απο γνωστούς ψάχνουμε αλλά τίποτα. Ιανουάριο θα πάω δουλειά αλλά τα πρωινά θα είμαι μόνη μου.Και θέλω να βρω μία ωστε τον Ιανουάριο να μπορώ να την αφήσω μόνη της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...