Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

χιχιχιχιχ βρήκα αυτό που έλεγα!!!

Το μυστήριο λύνεται συνήθως γύρω στις 12 εβδομάδες, αφού ο γυναικολόγος θα μπορεί να καταλάβει αν κυοφορείτε πανομοιότυπα ή μη δίδυμα εξετάζοντας το πάχος των μεμβρανών που χωρίζει τους δύο αμνιακούς σάκους μέσα στη μήτρα. Αν οι σάκοι χωρίζονται μόνο από δύο λεπτά στρώματα αμνίου (το εσωτερικό στρώμα του σάκου), τα δίδυμα είναι πανομοιότυπα. Αν υπάρχει μία πιο χοντρή μεμβράνη από δύο στρώματα αμνίου και δύο στρώματα χορίου (του εξωτερικού στρώματος του σάκου) τα δίδυμα δεν είναι πανομοιότυπα.

Η σύλληψη των διδύμων (και των πολυδύμων) μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Όταν απελευθερώνονται και γονιμοποιούνται δύο ή περισσότερα ωάρια, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι κύηση με μη πανομοιότυπα (διζυγωτικά) δίδυμα. Όταν, όμως, ένα μόνο ωάριο γονιμοποιείται από ένα σπερματοζωάριο και στη συνέχεια χωρίζεται σε δύο ζυγωτές, το αποτέλεσμα είναι δύο ξεχωριστά έμβρυα. Αυτά έχουν πανομοιότυπο γενετικό υλικό και είναι πανομοιότυπα δίδυμα (ομοζυγωτικά ή μονοωογενή). Τα δίδυμα αυτά, που εμφανίζονται με συχνότητα ένα στα πέντε δίδυμα, είναι πάντα του ίδιου φύλου και έχουν τα ίδια γενετικά χαρακτηριστικά. Και στα δύο είδη κυήσεων κάθε μωρό αναπτύσσεται στο δικό του αμνιακό σάκο και περιβάλλεται με αμνιακό υγρό. Τα διζυγωτικά δίδυμα έχουν το καθένα το δικό του πλακούντα, ενώ τα πανομοιότυπα μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα, αλλά κάθε μωρό έχει ξεχωριστό ομφάλιο λώρο.

πηγή: http://www.myworld.gr/site/content.php?artid=569633

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κάτι θα ξέρει κι αυτός ο παιδίατρος, τσάμπα τα φτυχία?;) Μπορείτε όμως να κάνετε μια βολτίτσα, οχι σε γνωστούς κλπ, να ξεσκάσετε οικογενειακώς!!! Όπως λές και συ θα χαλάσει και ο καιρός μετά και πακέτο!!

Εγώ είμαι υπερβολική που θέλω όταν έρχετε η πεθερά στο σπίτι να παίρνει τηλέφωνο?? όχι πείτε μου!! Θα αρχίσω να μην ανοίγω την πόρτα.. Κοιμόμουν βρε αδερφέ, αι στο καλό:?:?:?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τί να πω κι εγώ που πέρισυ είχα κλείσει τον καημένο τον Αλέξανδρο μέσα μην φέρει καμιά ίωση στα νεογέννητα και ήρθε η πεθερά μου με τη νόσο των χοίρων (τη θυμάστε;.

Μου κόλησε τον Αλέξ. και τον είχα στο νοσοκομείο. Τα μωρά δεν την άφησα να τα ακουμπήσει γιατί καπνίζει και έτσι τη γλύτωσαν. Είχε λέει ίωση και δεν ήξερε ότι είχε αυτήν την ίωση.

Κι ο καημένος ο Αλέξ. ήταν σε ειδική μονάδα κι εγώ απαγορευόταν να πάω και δεν είχα και πού να αφήσω τα μωρά.

Γιασμίν αφού θηλάζεις ένα μωρό θα εδραιωθεί η παραγωγή. Απλά όταν εδραιωθεί μπορείς και να την αυξήσεις.

Τί να πω κι εγώ που πέρισυ είχα κλείσει τον καημένο τον Αλέξανδρο μέσα μην φέρει καμιά ίωση στα νεογέννητα και ήρθε η πεθερά μου με τη νόσο των χοίρων (τη θυμάστε;.

Μου κόλησε τον Αλέξ. και τον είχα στο νοσοκομείο. Τα μωρά δεν την άφησα να τα ακουμπήσει γιατί καπνίζει και έτσι τη γλύτωσαν. Είχε λέει ίωση και δεν ήξερε ότι είχε αυτήν την ίωση.

Κι ο καημένος ο Αλέξ. ήταν σε ειδική μονάδα κι εγώ απαγορευόταν να πάω και δεν είχα και πού να αφήσω τα μωρά.

Γιασμίν αφού θηλάζεις ένα μωρό θα εδραιωθεί η παραγωγή. Απλά όταν εδραιωθεί μπορείς και να την αυξήσεις.

Αυτό κι αν είναι πακέτο!!! Κι εγώ βρε παιδί μου πάντως τσαντίζομαι άσχημα όταν θέλουν να πιάσουν τα μωρά ενώ καπνίζουν κάποιοι σαν φουγάρα!! Εγώ που κάπνιζα και δεν το ξεκίνησα πάλι για αυτό το΄λόγο! Να βρομάει ο άλλος στο ενάμιση μέτρο και να μην μπορώ εγώ να ανασάνω και να σηκώνει το μωρό. Το σιχαίνομαι και ταυτόχρονα αναγκάζομαι να το ανέχομαι από το άτομο που με βοηθάει!! :(:(:(:( Αχ μην ξεκινήσω τώρα γιατί θα αρχίσω τις κακίες :evil:

Φρόσω μου ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς θα αναγνωρίσω τα σημάδια ότι έχει εδραιωθεί...και όταν λες ότι μπορώ να την αυξήσω τι εννοείς? Πώς??

Nunuka μου,δεν νομίζω να ήταν τόσο αυστηρός αν δεν υπήρχε αυτή η έξαρση ιώσεων...ίσως να είναι και λίγο υπερβολικός... από την άλλη όμως κι εγώ το σκέφτομαι...άντε να τα ετοιμάσεις, να ετοιμάσεις τα πράγματά τους και αν θα γκρινιάζουν και και και...τώρα γίνομαι κι εγώ υπερβολική :tongue::tongue:

RKdwp3.png

Jasmini ναι ηταν απο κληρονομικοτητα η διδυμη κυηση και απο την αρχη ειχε πει ο ιατρος μου οτι κατεβασα 2 ωαρια εκεινο τον μηνα.Οτι οφειλεται σε μενα.Και ειχανε 2 πλακουντες.Μεχρι τελους μου ελεγε οτι δε θα μοιαζουν σα διδυμα αλλα σαν αδερφια και μετα το συζητουσαμε που μοιαζουν τοσο πολυ!!!!Τι να πω.....

Το ειχε ξαναγραψει και η Φροσω αυτο...με αλλα λογια βεβαια.

Κι εμεις επιστρεψαμε απο τα πεθερικα μου.Βεβαια ηταν και ο αδερφος του αντρα μου με τα 4 παιδια τους και τσαντιστηκα γιατι δε σκεφτονται καθολου!!!!!Οτι εχουμε μωρα 50 ημερων κ μπορει να κολλησουν τιποτα.....τα νευρα μου τσιτα ητανε....ευτυχως τα βαλαμε στο δωματιο τα διδυμα και δεν αφησαμε τα πιτσιρικια να τα ενοχλησουν.

Στις 18 00 εχω ραντεβου με μια κοπελα που θα ερχεται απο βδομαδα να κραταει τα διδυμα για να παιρνω τον Τασο απο το σχολειο.Θα σας γραψω εντυπωσεις το βραδυ!!!!

Καλο μεσημερι κοπελουδες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Έχετε δίκιο, giota και jas και είναι κοντινοί συγγενείς και δε μπορούμε και να γκαρίξουμε.:eek::eek::eek:

Αν απο μονοι τους δεν καταλαβαινουν....τοτε αν μιλησεις βγαινεις και κακος!!!!

Απλα ειχα ρωτησει τον αντρα μου αν θα ειναι κ ο αδερφος του.Και μου λεει δεν νομιζω κ μου το ειπε στο δρομο που πηγαιναμε...βεβαια του ειπα οτι η μανα του δε σκεφτεται οτι εχουμε μωρα παιδια.Τουλαχιστον να τα αφηναμε στην μανα μου κ να ερχοντουσαν μια αλλη μερα σπιτι να τα δουνε.

Αλλα τεσπα....το θεμα ειναι να σκεφτεσαι και λιγο.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλησπερα...

πολυ κουραση μου βγαινει βρε κοριτσια ξαφνικα αυτες τις μερες..

ισως επειδη ηρθε η μαμα μου κ βοηθαει οποτε εγω χαλαρωσα κ μου βγηκε..

ενταξει κ τοσο καιρο μονη με διδυμα κ το σπιτι τσιτα σχετικα δεν ηταν κ λιγο..αλλα ειλικρινα τωρα απορω πως το εκανα. λιγες μερες ταιζουμε μαζι με τη μαμα μου,που σιδερωνει ,μαγειρευει, κ αναρρωτιεμαι πως τα εκανα ολα πριν!

να φανταστειτε οτι εγω ημουν αυτη που ελεγε οτι δε ξερω ποσο θ αντεξω τη συμβιωση με τη μαμα που εχουμε τις κοντριτσες μας γενικα, κ τωρα μεχρι που μου περασε απ το μυαλο ν ακυρωσω τη γυναικα κ να ρθει η μαμα να μεινει μαζι μας μεχρι το καλοκαιρι που τελειωνουν τα σχολεια..!!!

το σκεφτηκα, το ομολογω!!

κυριως επειδη βλεπω με ποση αγαπη φροντιζει τα μωρα ενω εχω παραλληλα το μεγαλο αγχος για το πως θα τους φερεται η κυρια αντιστοιχα..

αχ...το ειπα στην αδερφη μου κ πεθανε στο γελιο...:rolleyes:

33E7p2.png

τελικα δε βγηκαμε βολτα με το καροτσι μας...

το πρωι ειχε συννεφια κ υγρασια κ μετα..απλως δε προλαβαμε!!

το twin techno της maclaren πηραμε..ωραιο,αλλα οταν το κυκλοφορησω θα σας πω αν με βολευει κιολας.

εχω κουραστει πολυ πια κ με το θηλαστρο..καθε βραδυνη βαρδια τωρα που τρωνε περισσοτερο διαρκει πλεον 2ωρες! κ δε ξερω ποσο θ αντεξω αυτο το σχεδον μισαωρο της αντλησης..

εντωμεταξυ, ο μικρος τρωει απ το στηθος οταν πειναει πολυ. η μικρη ομως μπα..οποτε αν επιστρεψω το θηλαστρο, θα στερησω μαλλον απ το κοριτσακι μου το μητρικο γαλα..

εκτος αν σταματησω να ταιζω ανα 3ωρο, τα αφηνω ελευθερα οποτε πεινασουν κ ετσι ιιιιιιιιιιισως καμια φορα να παιρνει κ μικρη το στηθος..

προβληματιζομαι κ αγχωνομαι..

λιγο πεσμενη ειμαι οπως βλεπετε, ελπιζω να μου περασει συντομα!

αντε, σας καληνυχτιζω για να ετοιμασω γαλατακια.

καλη κ ηρεμη νυχτα σε ολες!!!

33E7p2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!

Δυστυχως τα ξενυχτια συνεχιζονται...αλλα ευτυχως με το καινουριο γαλα μπορουμε και κανουμε κακουλακια!!!!!

Ξυπνησα στις 07 30,ετοιμασα τον Τασο για το σχολειο,ταισα τον μικρο μου Θανουλη (αλλα δε λεει να κοιμηθει)σιδερωσα ενα πλυντηριο,εβαλα αλλο ενα και εχω και αλλο να βαλω με σεντονια αλλα μαλλον θα το βαλω αυριο που θα ελευθερωθουν τα σχοινια μου......Ειχα βγαλει κιμα για να κανω μακαρονια με κιμα,το πρωι θυμηθηκα οτι δεν εχω τοματα,αντε λεω θα κανω μπιφτεκια με πουρε,επλασα τα μπιφτεκια,τα εψησα αλλα θυμηθηκα πως δεν εχω βουτυρο να κανω πουρε.Ερωτηση κρισεως.....να ριξω λαδι αντι για βουτυρο?Ή θα γινει χαλια???

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!

nufidio σε καταλαβαινω απολυτα.Οσο ειχα την αντληση καθε 3 και λιγο ημουν ενα ρακος.Ειχα γινει ενα κουρελι.Μονο αμα μπορεις να τα βαλεις στο στηθος και τα δυο.Και αμα δεν συνηθισουν απο μικρα πολυ δεν θελουν μετα

Οποτε το σταματησα και ηρεμησα αφου καταντησα να βγαζω σταγονες στο τελος

Γιωτουλα δεν το εχω κανει αλλα νομιζω οτι θα ειναι πολυ βαρυ με λαδι.Δ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημερα.

εμεις αρχισαμε την γκρινια.ε ενταξει και πολυ κρατησαμε τοσο καιρο ησυχοι.σημερα αρχιζω και δουλεια.θυμοσαστε που ο μπαμπας μου εχει μπανταρισμενο χερι?!η μαμα μου εμεινε απο τη μεση της και τωρα εχουν παει στο νοσοκομειο.εκτος των αλλων τεταρτη μερα αδιαθετη....και οχι απλα αδιαθετη,αλλα πηρα τον γιατρο να τον ρωτησω αν ειναι νορμαλ τοσο πολυ πια.

ευτυχως που η αγαπουλα μου κανει καμια φορα το ταισμα των δυο μαζι μου και κοιμαμαι λιγουλακι.την παρασκευη εμεινε ξυπνιος για να τα ταισει και να κοιμηθω και κοιμηθηκα ΕΞΙ ΩΡΕΣ!

age.png

μπραβο στον καλο σου witchaki!!Ετσι να σε ξεκουραζει λιγο να αντεξεις!

Πωπω κοριτσια μεγαλωνοντας λιγοστευαν τον υπνο μεσα στην μερα

Τωρα δεν κοιμουνται καθολου!!Αχ και καλα να ειναι ησυχα,αλλα αμα γκρινιαζουν ειναι αλλο πραγμα

Σας εβαλα καινουργιες φωτογραφιες!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Είδα τις φωτό Όλγα!!χεχ!!κούκλοι κούκλοι!!

Nufidio τώρα που έχεις τη μανούλα εκεί ξεκουράσου και θα σου αλλάξει η διάθεση. Πλάκα πάντως με τη μαμά σου, εύχομαι και γω να μην έχω κόντρες όταν έρθει η ώρα.:cool::cool:

Witch καλό ξεκίνημα στη δουλειά, πηγαίνεις πολλές ώρες?

Giota εγώ με ελαιόλαδο τον φτιάχνω και τον έχω συνηθίσει, μου κακοφαίνεται με βούτυρο κιόλας χεχ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας!!!!!

Χτες κάναμε την πρώτη μας μεγάλη βόλτα!!!! Πήγαμε στη Λούτσα και φάγαμε σε ταβέρνα... και είμασταν και ήσυχοι!!!!!!!!!!

Θέλω να πάω και σήμερα βόλτα.............

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...