Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τώρα που χειμωνιάζει θα χρησιμοποιήσετε παπλωματάκι στα μωρά?? Διάβαζα σε ένα άρθρο ή βιβλίο ότι τον πρώτο χρόνο όχι μαξιλάρια όχι πάπλωμα. Ισχύει αυτό?

Ναι ισχυει!!!!

Μπήκα και είδα τη φωτό...γλύκας!! ακόμα τους μπερδεύεις ή έχεις βρεί τρόπο να τους ξεχωρίζεις?

Ακομη τους μπερδευω.....τους ξαπλωνω σε συγκεκριμενη σειρα και τους φοραω διαφορετικα ρουχα για να τους ξεχωριζω!!!!!

Εβαλα και φωτο του Χρηστακη!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ισχυει!!!!

Ακομη τους μπερδευω.....τους ξαπλωνω σε συγκεκριμενη σειρα και τους φοραω διαφορετικα ρουχα για να τους ξεχωριζω!!!!!

Εβαλα και φωτο του Χρηστακη!!!!

Εντάξει, απίστευτοι!! Η ομοιότητα τους είναι τρομερή!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Απλα ο μικρος (ο Θανος) ειναι πιο μπουλουκος....Και να πεις οτι ηταν σε ενα σακο????

Εσυ σκεφτεσαι πως θα ειναι τα δικα σου?????Εχεις καμια εικονα στο μυαλο σου????Πως μπορει να ειναι????Γιατι εγω τα φανταζομουν τελειως διαφορετικα!Νομιζα θα ειναι σαν τον Τασο...μελαχροινα,με καστανα ματια κ πολλα μαλλια!Αλλα με διεψευσαν!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Απλα ο μικρος (ο Θανος) ειναι πιο μπουλουκος....Και να πεις οτι ηταν σε ενα σακο????

Εσυ σκεφτεσαι πως θα ειναι τα δικα σου?????Εχεις καμια εικονα στο μυαλο σου????Πως μπορει να ειναι????Γιατι εγω τα φανταζομουν τελειως διαφορετικα!Νομιζα θα ειναι σαν τον Τασο...μελαχροινα,με καστανα ματια κ πολλα μαλλια!Αλλα με διεψευσαν!!!!

Δεν μπορώ να φανταστώ!!

Ο καλός μου είναι μελαχροινός πολύ και εγώ ανοιχτόχρωμη οπότε μπορεί να βγούν πουά με βούλες!! δεν ξέρω σίγουρα!χαχα!! Το θετικό με μας είναι ότι είναι αγόρο κορίτσι, δε θα χουμε θέμα μπερδέματος!!χεχ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Το πιο πιθανο ειναι να μοιαζει το ενα σε σενα και το αλλο στον αντρα σου....

ετσι γινεται συνηθως οταν ειναι σε χωριστους σακους.....

Μην κοιτας εμενα που μου μοιαζουν και τα δυο!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Τι κανετε κοριτσοπουλα?

Δεν εχω διαβασει νεα!Τα σχολια για οσα γραψατε αργοτερα!!

Μονο μια απορια εχω.Οταν λετε τα ταιζετε ξαπλωμενα και κοιμουνται αμεσως δεν τα κρατατε για να ρευτουν μετα?

Γιατι εγω ειχα ενα θεμα με αυτο.και να ετρωγαν κοιμησμενα μολις τα σηκωνα για ρεψιμο ξυπναγαν αμεσως

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ΟΛΓΑ μου κι εγω τα σηκωνω να ρευτουν και ξυπνανε,αλλα μετα μολις ρευτουν τα παιρνει παλι ο υπνος στον ωμο μου.Και μολις τα βαζω στην κουνια ανοιγουν τα ματια τους αλλα κοιμουνται αμεσως!

nunuκα μου,ετσι ακριβως ειναι....γερα παιδια να ειναι κ ας μοιαζουν σε οποιον θελουν!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μαρακι μου γλυκο να κανεις υπομονη και θα περασει ο καιρος.Μην φοβασαι τιποτα απλα ξεκουραση.Σου ετυχε μια κακη εγκυμοσυνη που σε λιγους μηνες θα την ξεχασεις οταν θα τα παρεις τα ζουζουνια αγκαλια!!

Nunuka εγω ακομη δεν το πιστευω οτι ειναι δικα μου!!

Γιωτουλα ειναι ιδια λεμε!!χαχαχα.Βρε μπας και εκανε λαθος ο γιατρος και ειναι μονοχωριακα???

Αγορακια μου θα περασει η καταθληψουλα.Κανε υπομονη ή παρε τηλ να σου φτιαξω εγω το κεφι!!

nufidio μεγια το καροτσι!!!Καλες βολτες!!

jas και γω τον βρισκω υπερβολικο.Εγω γεννησα καταχειμωνο και μου ειχε πει οτι επισκεψεις δεν θελει.Βολτες και τον χειμωνα δεν τον πειραζαν καθολου

twins,witch,glorr που ειστε καλα μου παιδια?

Ξεχασα καμια??????Λες?

ααα και να μην ξεχνιωμαστε!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΚΟΜΑ NUFI & GLORR!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εβαλα φωτο τον πρωτο μας υπερηχο.

Φαινονται καθαρα δυο σακοι.

Λες ο ενας σακος να ειχε δυο σπορακια?????

Ακόμα και οι σάκοι σου όλοιδιοι ήταν!!χαχαχα!!

Καλημέρα Όλγα, είμαι σίγουρη ότι και γω θα τα κοιτάω και θα αναρωτιέμαι!! Έκανα τέτοια δουλειά εγώ????? Μπράβο μου!!χαχα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Giota είδα κι εγώ τα αγοράκια σου!!! Πράγματι είναι ολόιδια κουκλάκια-μπουλουκάκια!! Γλύκες και οι δύο!!

Να σας πω κάτι κορίτσια..όταν είδε ο γιατρός μου ότι έχω δίδυμα και σε διαφορετικούς σάκους, μου λέει...ότι στην αυχενική θα δούμε πώς χωρίζονται οι σάκοι...με απλή γραμμή ή με γραμμή που σχηματίζει ένα λάμδα. Κάτι σήμαινε αυτό και μου το εξήγησε αλλά ξέχασα, sorry. Ίσως να εννοούσε την ομοιότητα, τι να πω... Προέκυψε κληρονομικά η δίδυμη κύηση?

Επίσηςνα διευκρινήσω ότι ο παιδίατρος είναι άντρας :tongue: και απλά δεν θέλει να έρχονται σε επαφή με κόσμο και με παιδιά τα μωρά επειδή είναι δίδυμα και είναι πιό ευαίσθητα και κυρίως επειδή αυτή την περίοδο υπάρχει μια έξαρση ιώσεων εδώ στην Ρόδο...ένα σωρό παιδάκια με 40 πυρετό και άλλα με γαστρεντερίτιδα. Είπε αν θέλω πχ να τα πάρω μια βόλτα όχι σε μέρη που συχνάζουν γνωστοί μπορώ, ή αν θέλω να πάω ένα σουπερ μαρκετ και τα πάω μαζί ok...

RKdwp3.png

Χόρταιναν μια χαρά. Φαντάσου ότι 3 μηνών ήταν 6.500 και 6 κιλά αντίστοιχα!

Θήλαστρο της Νυκ έχω ένα ηλεκτρικό.

Προτιμώ να θηλάζω απευθείας. Το θήλαστρο μου φαίνεται διπλή δουλειά.

Δεν ξέρεις πόσο χρόνο γλύτωσα από το να πλένω και να αποστειρώνω.

Το κλειδί είναι να μην δώσεις καθόλου ξένο. Αν αρχίσεις τα συμπληρώματα η παραγωγή δεν πρόκειται ποτέ να εδραιωθεί.

Φρόσω μου με απογοήτευσες... Εγώ δηλαδή που δίνω στον ένα ξένο..να μην περιμένω να εδραιωθεί η γαλουχία?????:(:(:(:(

Μα προσπαθώ να του το κόψω αλλά είναι αδύνατον...δεν πίνει πλέον σε κάθε γεύμα αλλά στα 3-4 γεύματα την ημέρα που κάνει, θα πιεί!!!

RKdwp3.png

χιχιχιχιχ βρήκα αυτό που έλεγα!!!

Το μυστήριο λύνεται συνήθως γύρω στις 12 εβδομάδες, αφού ο γυναικολόγος θα μπορεί να καταλάβει αν κυοφορείτε πανομοιότυπα ή μη δίδυμα εξετάζοντας το πάχος των μεμβρανών που χωρίζει τους δύο αμνιακούς σάκους μέσα στη μήτρα. Αν οι σάκοι χωρίζονται μόνο από δύο λεπτά στρώματα αμνίου (το εσωτερικό στρώμα του σάκου), τα δίδυμα είναι πανομοιότυπα. Αν υπάρχει μία πιο χοντρή μεμβράνη από δύο στρώματα αμνίου και δύο στρώματα χορίου (του εξωτερικού στρώματος του σάκου) τα δίδυμα δεν είναι πανομοιότυπα.

Η σύλληψη των διδύμων (και των πολυδύμων) μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Όταν απελευθερώνονται και γονιμοποιούνται δύο ή περισσότερα ωάρια, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι κύηση με μη πανομοιότυπα (διζυγωτικά) δίδυμα. Όταν, όμως, ένα μόνο ωάριο γονιμοποιείται από ένα σπερματοζωάριο και στη συνέχεια χωρίζεται σε δύο ζυγωτές, το αποτέλεσμα είναι δύο ξεχωριστά έμβρυα. Αυτά έχουν πανομοιότυπο γενετικό υλικό και είναι πανομοιότυπα δίδυμα (ομοζυγωτικά ή μονοωογενή). Τα δίδυμα αυτά, που εμφανίζονται με συχνότητα ένα στα πέντε δίδυμα, είναι πάντα του ίδιου φύλου και έχουν τα ίδια γενετικά χαρακτηριστικά. Και στα δύο είδη κυήσεων κάθε μωρό αναπτύσσεται στο δικό του αμνιακό σάκο και περιβάλλεται με αμνιακό υγρό. Τα διζυγωτικά δίδυμα έχουν το καθένα το δικό του πλακούντα, ενώ τα πανομοιότυπα μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα, αλλά κάθε μωρό έχει ξεχωριστό ομφάλιο λώρο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...