Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπον... για τα φορμάκια επειδή έκανα πρόσφατα (πριν 3 μέρες) έρευνα αγοράς καταθέτω την εμπειρία μου

Στο Jumbo, τα κοντομάνικα/ αμάνικα φανελάκια είναι όντως πολύ οικονομικά 2/3 ευρώ. Αντίθετα, τα μακρυμάνικα σε σχέση με το mothercare είναι ακριβά. Γιατί; Διαβάστε παρακάτω (έτσι για να σας κρατάω σε αγωνία:P)

Τα μακρυμάνικα κοστίζουν 6.99 μέχρι 9.99. Εχουν γουστόζικα σχέδια αλλά είτε είναι πολύ λεπτα (καλοκαιρίνα δηλαδή) ή βελουτέ που είναι κάπως χοντρά για την περιοδο αυτή. Δεν λέω, πηρα μερικά. Επίσης να πω ότι τα ρουχαλάκια που πήρα από εκεί ούτε χάλασαν, ούτε ξέβαψαν, ούτε αλλεργίες μας έκαναν.

Στο mothercare λοιπόν έχει κάτι ωραίες προσφορές αυτή την εβδομάδα. 1 πακέτο με 4 μακρυμάνικα φορμάκια 20 ευρώ. 5 ευρώ το 2, δηλαδή συμφέρει. Επίσης είναι πολύ ωραία τα μανικάκια τους που γυρίζουν, έτσι ώστε ούτε να κρυώνουν τα χεράκια, ούτε να γρατζουνιούνται.

Πήγα και στο HM, αλλά τουλάχιστον στο κατάστημα που πήγα δεν είχε ακόμα πολλά χειμερινά, οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Πάντως πήραμε ωραία καπελάκια και μπουρνουζάκια.

Βέβαια, θα ακολουθήσω τη συμβουλή της Ολγας και θα δω τι παίζει και στο δίκτυο...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τι κάντε, κουκλίτσες μου;;;;;;

Πώς τα πάτε με τα μπεμπουλίνια; Εγώ, όπως τα ξέρετε! Δυσκοιλιότητα, σφίξιμο, ελαφριά κατάθλιψη και πάει λέγοντας! Τα αγόρια μου μόλις ξύπνησαν πάλι, σαν να μην θέλουν να μπαίνω internet ένα πράγμα!

Αχ, Μάγκι, τι μου θύμισες!!! Την εποχή που μετράγαμε περιμετρο κοιλιάς! Σαν να πέρασαν χρόνια μου φαίνεται! Καλή δύναμη, κοριτσάκι μου! Όλα να σου πάνε όμορφα και τελειόμηνα!

Κορίτσαι, επιτέλους ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟΟΟΟΟΟ!

Η λατρεμένη μου εποχή! Όπως και ο Χειμώνας!

Επίσης, σήμερα έφυγε η μαμά μου, για λίγες μέρες, οπότε ευκαιρία για κλάμα (τι γιατί; αφού σας είπα, κλαίω για τα πάντα, γιατί βλέπω ένα κουτάκι μπύρας, έτσι, επειδή υφίσταται, επειδή -ας το ομολογήσω πλέον- απέτυχα με τον θηλασμό, και, γενικ΄ςω, για τα πάντα! Ε, έφυγε η μαμά, ας κλάψω που φεύγει, είπα κι εγώ!)

Και τώρα σας φιλώ, πρέπει να αυτοσυγκεντρωθώ, για να δω πώς δεν θα μου κάνει (ΠΑΛΙ) εμετό ο μικρός μου! Α, ναι, είμαστε μέσα στη ρουκέτα! Το τάισμα έχει γίνει πλέον ο εφιάλτης μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Ουφ μέχρι στιγμής είμαστε καλά. Πέρασαν 7ώρες από το εμβόλιο. Λίγη γκρινίτσα αλλά στο καρότσι, κούνημα και όλα εντάξει. Έστειλα και τον σύζυξ να πάει να μου πάρει γαλακτομπούρεκο που μου "μύρισε" :tongue: Ωραιότατο και φρεσκότατο ήταν!!! Μου πήρε και κρεμούλες φρέσκιες κι αυτές..περιμένω να παγώσουν να τις βάλω ψυγείο!!

Αχ Agorakia μου, έφυγε η μαμά σου που σε βοηθούσε? Εγώ την δικιά μου την παρακαλάω να έρθει αλλά βαριέται να κλείνετε μέσα στο σπίτι κι έτσι όόόόποτε έρχεται (μένει 700μ μακριά μου) κάθεται κανένα 10λεπτο και φεύγει. Εκτός και αν την απασχολήσω και κάτσει παραπάνω. Βέβαια κάνει άλλα, πάει για ψώνια και τέτοια..

Κι εγώ τα έχω παίξει μέσα στο σπίτι...και ο καιρός χαλάει και μετά δεν θα μπορούμε να βγούμε βόλτα λόγω καιρού. Ο γιατρός τώρα μου επέτρεψε να τα βγάλω αλλά να μην έρχονται σε επαφή με κόσμο, αγκαλιές, αγγίγματα,χάδια, φιλιά, παιδιά... Ναι, να τα βγάλω αλλά πώς? Και τα δυο μαζί μόνη μου..μμμ...δύσκολο. Να πάρω τον ένα..ναι, τον άλλο όμως ποιός θα τον κρατάει? Ο άντρας μου δουλεύει και η μάνα μου...εμμμ..τα είπαμε παραπάνω..Μία κατάθλιψη αρχίζω να την παθαίνω κι εγώ. Νευρική κατάθλιψη μάλιστα!!!

RKdwp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου και απο εμενα! Ειμαι μονη μου αυτη τη στιγμη και νιωθω μια ανασφαλεια, τελευταιο αποκτημα αυτο μετα απο τα καθημερινα προβληματα! Ο αντρουλης μου βγηκε λιγο με τους φιλους του για να δουνε αγωνα! Εχθες το απογευμα πηγαμε σε καποιον αλλο γιατρο σε διπλανη πολη που θεωρειται απο τους καλυτερους, για μια επισκεψη και μια δευτερη γνωμη! Λοιπον μεσες ακρες μου ειπε τα ιδια με τη δικια μου, οτι δηλαδη οσο υπαρχει το αιματωμα υπαρχει παντα ο φοβος και πως θα πρεπει να ειμαι σε μονιμη ξεκουραση και ξαπλα μεχρι το τελος! Εκει μου ηρθε καπως αλλα πανω κατω το περιμενα! Κατα τα αλλα τα μετρησε αναλυτικα (καφαλι, κοιλια,κ.λπ)και διαπιστωσαμε οτι ο αντρας της οικογενειας μας τρωει λαχανο τις γυναικες γιατι ζυγιζει κατι παραπανω! Ο μπεμπουλης 197 γρ. και η μπεμπουλα 166γρ. Το υψος ειναι 115,5 χιλ. ο μπεμπουλης και 107, 6 η μπεμπουλα μας. Επισης μας ειπε οτι ειναι λιγο πιο ανεπτυγμενα απο την ηλικια τους! Σημερα ειμαι στη 16η εβδομαδα και θελω να κοιμηθω και να σηκωθω στην 27η εβδομαδα, ετσι μονο θα ησυχασω κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

καλησπερα!

σημερα πηγα επιτελους για καφε με τον καλο μου!!τα κρατησε η μαμα κ ολα καλα.

πηραμε κ φορμακια απο mothercare που μ αρεσουν λογω ποιοτητας..αν κ μας κλεβουν εδω, παλι θεωρω οτι ειναι value for money..

ηρθε κ το καροτσι μας!!

490 κοστιζε εδω κ το πηραμε 350 απο αγγλια..καλο?

αλλα χαλασε ο καιρος!!καλο κ αυτο!

33E7p2.png

α για το γαλα που λετε τιμες..

εμεις παιρνουμε το prenan κ κανει 17ευρω..χαλια..

ειναι για προωρακια..

καρεκλακια αυτοκινητου οπωσδηποτε μαγκι!

στα μαιευτηρια στο εξωτερικο δε παιρνεις το παιδι σπιτι αν δεν εχεις καρεκλακι στο αυτ/το.

33E7p2.png

jas κ μας το ιδιο μας ειπε για τις βολτες..

φιλια σε ολες, θα ξαναμπω μετα.

μενει η μαμα στο γραφειο που ειναι το pc ,κ το λαπτοπ κατι εχει γι αυτο δε μπαινω τοσο συχνα αυτες τις μερες..

να μου τσιμπισετε τα μπεμπουλινια σας!! γλυκα..!

33E7p2.png

Αχ, ναι, Jasminaki μου, έφυγε η μαμά για λίγες μέρες, να συμμαζέψει λίγο μπαμπά και αδελφό και να κάνει και ο μπαμπάς μια επέμβαση καταράκτη, που εκκρεμεί, και θα επιστρέψει, για να σαραντίσουμε, με το καλό!

Nufaki, πού είσαι, βρε χρυσουλάκι μου; Σε χάσαμε! Θα μου πεις, μιλάω κι εγώ, που μπαίνω όποτε κάτσει!

Τι κάνουν τα nufakia;;;;; Φιλάκια να τους δώσεις!

Λοιπόν, πάλι ξυπνάνε τα νινάκια μου! Πριν, μόλις έκλεισα το λάπτοπ ξανακοιμήθηκαν! Απίστευτο; Άπλωσα ένα πλυντήριο, έφαγα και λίγο καρπούζι (απωθημένο της εγκυμοσύνης!!!!!!!!!!!!!!!!) και είπα να ξαναμπώ, αφού κοιμούνται. Και μόλις άρχισε να νιαουρίζει ο κουταβίνος μου! Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!!!!!!

Α! Εμείς δεν ταΐζουμε με πρόγραμμα! Η παιδίατρος είπε να μην τους ξυπνάμε, για να φάνε, αλλά να τρώνε όποτε ζητάνε!

Και πάλι φιλάκια!

rPPrp3.png

Αχ βρε Μαράκι τραβάς κι εσύ..θα δικαιωθείς όμως οταν δεις τα μπεμπούλια σου!! Και κατά γράμμα ότι πει ο γιατρός και κάτι παραπάνω, ο καιρός περνάει γρήγορα, θα δεις..κάποια στιγμή θα λες..καλέ πότε ήμουν 16εβδομάδων και ανησυχούσα έτσι, ούτε που θα τα θυμάσαι!!! Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι, πότε έμεινα έγκυος, πότε πρωτομπήκα στο μέλλουσες και ήδη διδυμομανούλες καφέ, πότε τσακώθηκα με το Ολγάκι :tongue: πότε γεννήσαν ένα ένα τα κορίτσια και μου πέρνανε τη σειρά :tongue: και πότε ήρθε και η δική μου και γίνανε και 2 μηνών τα μπεμπάκια!! Ουφ αγχώθηκα με το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!! Μαράκι ξάπλα και ξεκούραση, ούτε κατά διάνοια να σκεφτείς..ας κάνω "αυτό" μωρέ, σιγά τι θα πειράξει?? Υπομονούλα!!

Nufaki τελικά ποιό καρότσι πήρατε? Καλορίζικο, καλές βόλτες!!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Πως ειστε σημερα?Εμεις περασαμε πολυ καλα το βραδυ!Ξυπναμε καθε 3-4 ωρες αλλα μολις τρωνε κοιμουνται,ισως επειδη τα ταιζω ξαπλωμενα....βρηκα καινουριο κολπο!!!!!

Ο Θανος μου ξυπνησε στις 09 00 κ εφαγε κ τον εκανα μπανακι,τον εντυσα,του εβαλα κ τις κρεμουλες του και σειρα εχει ο Χρηστος οταν ξυπνησει!!!!!

Το μεσημερι θα παμε οικογενειακως στην πεθερα μου να φαμε!!!!Εχω να κουβαλησω μπιμπερο,γαλατα,πανες,πιπιλες....ενα σωρο....αλλα απ το να ερθουν εδω και να κανω δουλειες καλυτερα να παμε εμεις!!!!!

Εσεις πως ειστε?

Εντιτ

Εβαλα μια καινουρια φωτογραφια του Θανου,σημερινη να δειτε ποσο μπουλουκακι εγινε!!!!!

Οταν ξυπνησει και ο Χρηστος θα τον βγαλω κ αυτον!!!!!

Και αν θυμηθω θα τους ζυγισω!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα Γιώτα! Καλημέρα και στ άλλα κοριτσάκια και μωράκια!!

Μια χαρά σε βρίσκω, οικογενειακή έξοδος με πολύ συμπράγκαλο!! Και η μέρα έφτιαξε δεν είναι όπως χτες!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι ειναι καλυτερα σημερα ο καιρος...αν και χτες ηταν ωραια η βροχουλα!!!!

Ξεπλυθηκανε κ οι δρομοι,δροσιστηκαμε,καθαρισανε και τα αυτοκινητα!!!!!

Εσυ πως εισαι nunuκα???

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γενικότερα να θέσω ένα ερώτημα?

Τώρα που χειμωνιάζει θα χρησιμοποιήσετε παπλωματάκι στα μωρά?? Διάβαζα σε ένα άρθρο ή βιβλίο ότι τον πρώτο χρόνο όχι μαξιλάρια όχι πάπλωμα. Ισχύει αυτό?

Maraki καλά κάνατε και πήγατε και σε δεύτερο γιατρό, δε σου είπαν αν αυτό το αιμάτωμα θα διαλυθεί κάποια στιγμή? Πάντως τα μωράκια μεγαλώνουν και θα γίνουν σούπερ μπεμπάκια. Ξεκουράσου ξάπλαρε και όλα θα πάνε καλά!!

Agorakia υπομονή!! θα περάσει η στεναχώρια, θα γυρίσει και η μανούλα!

Nufi μεγειά το καρότσι!!!καλές βόλτες να κάνετε!!

Jas να σου πώ την αλήθεια μου βρίσκω κάπως υπερβολική την παιδίατρο σας. Έχουν κλείσει 2 μήνες τα μωρά, τα οποία γεννήθηκαν σε πολύ καλό βάρος και θηλάζουν. Γιατί να μην βγείτε έξω?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι ειναι καλυτερα σημερα ο καιρος...αν και χτες ηταν ωραια η βροχουλα!!!!

Ξεπλυθηκανε κ οι δρομοι,δροσιστηκαμε,καθαρισανε και τα αυτοκινητα!!!!!

Εσυ πως εισαι nunuκα???

Μια χαρά!! καλά κρατώ!! Μέχρι να τακτοποιηθεί το παιδικό εγώ δεν γεννάω!!χεχε!

Μπήκα και είδα τη φωτό...γλύκας!! ακόμα τους μπερδεύεις ή έχεις βρεί τρόπο να τους ξεχωρίζεις?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...