Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

δυστυχως ενω εχω βρει σαιτ με πιο φθηνο γαλα εχει παρα πολυ μεταφορικα

Δεν μας συμφερει.Το εχω ψαξει πολυ.Και δεν μπορεις να παρεις και παρα πολλα κουτια γιατι δεν ξερεις και την ημερομηνια ληξης

Για οτι αλλο θελετε μεσω νετ εχω βρει πολλα πραγματα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!τι κανετε?ολες καλα?

εμεις ετοιμαζομαστε γιατι θα παμε σε βαπτιση στο κιατο.εχουμε ετοιμα τα ρουχαλακια μας και για τον μικρο και παπουτσακια παρακαλω και οχι αυτα τα τεραστια και φαρδια που κυκλοφορουν.15 νουμερο!

εγω αναρωτιεμαι πως θα φορεσω τα παπουτσια που θελω κι οχι επειδη ειναι ψηλα αλλα δεν χωρανε τα ποδια μου γιατι ξεσυνηθισα!

επισης βαφω τα μαλλια μου!!!τρα λα λα!τα μισα τα αφηνω οπως ειναι και τα υπολοιπα μωβ!!!!:tongue:

age.png

Ολγάκι, μηπως αγοράζεις γάλατα μέσω ιντερνετ; Ψαχνω να βρώ κανένα site να συγκρίνω τιμές γιατί έπαθα το σοκ εχτες!!!!! Αν κατάλαβα το Almiron στην Αγγλία λέγεται Aptamil (έχουν το ίδιο αρκουδάκι και την ασπίδα με το immunofortis);

Μάγκι, σωστα!!!! Ευλαβική ξεκούραση!!!! Πόσο έχει φτάσει η κοιλίτσα τώρα;

Αρκετά μεγάλωσε αλλά έχουμε ακόμη!!!!!!

uOsmp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Εγώ εξαφάνίστηκα λιγο αλλά δεν ήμουν και στα καλύτερά μου..(καταλαβαίνετε..νεύρα με τον σύζυξ) και αυτός ο υπολογιστής που μου φέρανε έχει πρόβλημα με τα πλήκτρα και για να μην τον σπάσω από τα νευρα μου είπα να τον αποφύγω. Το αποτέλεσμα αυτού να ξεκινήσουμε τα ξενύχτια πάλι...Πάνω που είχαμε στρώσει...γμτ

Λοιπόν, σύμφωνα με τα τελευταία νέα ... εγώ δίνω στον μπέμπη (που τρώει συμπλήρωμα frisolac comfort που είναι και για ΓΟΠ και για δυσκοιλιότητα. Μια χαρά τα κάνουμε αλλά δεν ξέρω αν είναι επειδή πίνουν και μητρικό.

Μαγκυ ψηφίζω δαγκωτό καθισματάκια αυτοκινήτου (το ασφαλέστερο!!!!)

Βέβαια στην αρχή μοιάζουν με κουκίδες μέσα σε αυτά αλλά αργότερα το γεμίζουν!!! :)

Για τον βραδυνό ύπνο, μέχρι πριν δύο μέρες κοιμόμασταν την νύχτα μια χαρά και ξυπνούσαμε μια φορά για μαμ όπου έπιανα μία τον ένα, μία τον άλλο, τον ξάπλωνα δίπλα μου..το βυζί στο στόμα να φάει και εγώ ξανακοιμόμουν. Μόλις τελείωναν κι αυτά,κοιμόντουσαν απ' ευθείας. Αυτό είναι το καλό του θηλασμού...ούτε να σηκωθώ να ετοιμάσω..τίποτα!!

Σήμερα ήρθε και ο παιδίατρος και μας έκανε τα εμβόλια. Συνήθως αν κάνουν πυρετό ή αν τα πιάσει γκρίνια..μετά από πόση ώρα συμβαίνει?

Μας εξέτασε κιόλας..πήγαμε 5060 0 ένας και 4120γρ ο άλλος!! Καλά είμαστε!!!

Witch τι διάβασα? Μωβ μαλλί??? Σωστή μαγισσούλα δηλαδή...:) :) ;)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

και μενα μου χαλασε το δικο μου το λαπτοπ και του αντρα μου μου εχει σπασει τα νευρα!

Ειδες διαφορα βαρους τα ζουζουνια?

Μετα απο 8 ωρες θα δρασουν τα εμβολια.Ποια κανατε?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Σήμερα ήρθε και ο παιδίατρος και μας έκανε τα εμβόλια. Συνήθως αν κάνουν πυρετό ή αν τα πιάσει γκρίνια..μετά από πόση ώρα συμβαίνει?

Μας εξέτασε κιόλας..πήγαμε 5060 0 ένας και 4120γρ ο άλλος!! Καλά είμαστε!!!

Αν κάνατε το infantrix, μας είπε ότι τα συμπτώματα εμφανίζονται σε 4 ώρες. Και σε 4 ώρες νταν ο μπέμπης μας έσκουζε. Τι γίγαντες είναι αυτοί.... και με διαφορά!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους δροσιά. Πω πω πρέπει να πάω να ψωνίσω για τα μπεμπίνια μου. Δεν τους έχω τίποτα γι αυτή την εποχή εκτός από τέσσερα φορμάκια με ποδαράκια και χεράκια μέσα. Μην φανταστείτε βέβαια. Απ' το JUMBO και είναι και τεράστια για τα μωρακια τα οποία χάνονται εκεί μέσα. Πρέπει λοιπόν να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπίτσα μας βρε παιδιά.........Να πάρουμε και κανένα ζακετάκι.......Πως θα βγούμε βόλτα?

Εμείς χθες κάναμε το εμβόλιο το Rotarik. Εντάξει όλα μια χαρούλα.Το ήπιαν μια χαρά και καμία παρενέργεια ως τώρα τουλάχιστον. Όλα καλά. Το έχετε κάνει εσείς κορίτσια? Εσείς που έχετε κάνει το πρώτο εμβόλιο το κάνατε ιδιωτικάή πήγατε ΙΚΑ ?:?

Διαφημίσεις

οχιιιιιιιιιιιιιιι δεν θελω να χειμωνιασει!

εγω παντως απο ρουχαλακι κοντομανικα θα συνεχισω γιατι τα μωρα ζεσταινονται πολυ!

Αυτα τα ολοσωμα φορμακια μονο τον χειμωνα τους τα φορεσα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

πωπω τα ρουχαλακια του τζαμπο ποτε δεν τα χονεψα!

φαρδια και κοντα!

Εγω εχω βολευτει παααρα πολυ τα ρουχα του mothercare

Να πάω Mothercare δηλαδή ε? Απλά εκείνα είναι πιο οικονομικά. Τι δηλαδή λες έχει ζέστη για αυτά τα φορμάκια ακόμη? Και με τα κοντομάνικα όμως βρε και τα ποδαράκια έξω δεν θα κρυώσουν. Το απογευματάκι θα πάμε βολτίτσα και δεν ξέρω τι να τους βάλω με αυτό τον κολόκαιρο. Γκρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad:

ε καλα δεν το συζητω απο αποψη οικονομιας.Ειναι σιγουρα φθηνοτερα

Εγω τους φοραω παντα οτι φοραω και γω.Πιστευω οτι καλυτερα ειναι με καλοκαιρινα ρουχα καλτσουλες αμα εχει ψυχρα και μια ζακετουλα μηπως και χρειαστει

Λοιπον εγω τα mothercare τα αγοραζω απο εξωτερικο.Και επειδη δεν στελνουν απευθειας Ελλαδα,υπαρχει μεσολαβητής που τα αγοραζει με προμηθεια και τα στελνει

Τωρα πχ αγορασα ολα τα ρουχα που θα τους κανουν μεχρι και την ανοιξη

Εδωσα 600 ευρω μαζι με την προμηθεια και τα εξοδα αποστολης για 3 σεζον ομως

Γιατι δεν το κοιτατε αυτο?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...