Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσια δεν ξερετε τι γλυτωσατε με τον θηλασμο εκτος οτι ειναι το καλυτερο για τα μωρα.Χρημα και χρόνο.Πλυνε μπιμπερο,αποστειρωσε,συναρμολογησε,βρασε νερο και γεμισα τα

Απαπαπα πολυ χαλι λεμε!

συμφωνω.... αλλα να σου πω την αληθεια ωρες ωρες σκεφτομαι οτι με τον θηλασμο δυσκολα μπαινουν σε προγραμμα... το βραδυ θες δε θες θα τα ταισεις οταν ξυπνησουν και αυτα θα ξυπνησουν για να φανε.... δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω..... αν κοιμοντουσαν ολο το βραδυ θα ημουν υπερευτιχισμενη.... αλλα.... ΔΕΝ.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

ναι αυτο ειναι το μονο μειον!Εγω που τους εδωσα δικο μου μονο δυο μηνες εμαθαν να κοιμουνται ολο το βραδυ απο πολυ μικρα.Και τωραπεφτουν 9 και ξυπνανε 8 το πρωι

Ειναι οντως λιγο σπαστικο αυτο το ξενυχτι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ακομη τις θηλαζεις τις μικρες?

ωωω ναι...!:)

η μια μαλιστα θηλαζει ακομα αποκλειστικα... αρνειται να φαει οτιδηποτε αλλο... η αλλη τρωει τα παντα αλλα θελει και το γαλατακι της...;)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα καταλαβες....

μονο γλειφει τα παντα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μπει οτιδηποτε αλλο στο στομα εκτος απο γαλα και νερο... εχω δοκιμασει τα παντα...δεν γινεται τπτ...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Και ναι ειμαι μια υπερηφανη διδυμομανουλα!!!!!

Ο Θανουλης μου ενεργηθηκε!!!!!

Μολις πριν απο λιγο ξυπνησανε και οι δυο,κ μπαινω μες στο δωματιο κ μου μυρισε.....ευτυχως ηταν απο τον μικρο!!!!!

Τωρα τα ταισα κ απλα μουρμουριζουν!!!!

Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

Ελπιζω να κοιμοσαστε τετοια ωρα κ να μην ταιζετε....πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!

Twins μου η βάπτιση θα γίνει Ελλάδα και τώρα κανω τις τελευταίες ετοιμασίες με τη μία νονά. Έχουμε έθιμο και κάνουν τις μπομπονιέρες οι νονές και έτσι θα έχουμε 2 μπομπονιέρες:)) Χειροποίητες όλες από τις νονές.

Μάγκι και εγώ τα μωρά μου σε καθισματάκι αυτοκινήτου τα έβαλα όταν φύγαμε από το μαιευτήριο

Ο ένας ο αδυνατούλης μου τώρα που ήρθαμε διακοπές τρελλάθηκε τελείως. Δεν τρώει καθόλου. Μείωσε και το γάλα, για φρούτα και σούπα ούτε λόγος! Μου σφραγίζει και το στόμα άστα να πάνεεεε. Βρε το ένα βρε το άλλο τίποτα και επειδή δεν είχε βάλει γραμμάρια από τον προηγούμενο μήνα, η παιδίατρος μου είπε να του κάνουμε γενική και καλλιέργεια ούρων μήπως και έχει καμιά ουρολοίμωξη.

Κορίτσια χτες έφαγα κινέζικο μετά από πολύ καιρό και μου άρεσαν πάρα πολύυυυυυυυ

Πάω να φάω τα cornflakes μου τωρα μπας και προσέξω μέχρι το βράδυ που θα φάμε πάλι βλακίτσεςς

φιλάκιααααα

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς!!!!

Όλο το πρωινό μαλώνω την κακιά πιπίλα που τολμάει να βγαίνει από το στοματάκι της μαγουλούς και δεν την αφήνει να χαλαρώσει!!!!!!

Χτες περάσαμε πολύ ωραία και πήγαμε 2 βόλτες. Πήγαμε το πρωί στης γιαγιάς και το απόγευμα στο σούπερ μάρκετ!!!! Ηταν η πρώτη φορά που βάζαμε και τα 2 παιδάκια ταυτόχρονα στα καθισματάκια τους. Ενιωσα υπέροχα γιατι χωράω στη μέση!!!!!!!!!! Άρα δεν είμαι πολύ χοντρή.

Giota, ζήλεψα και πήγα και πήρα και εγώ Almiron Comfort. Το γάλα βέβαια που πίναμε είναι μια χαρά για τη δυσκοιλιότητα, αλλά τη μικρή τη ζόριζε επειδή ήταν πηχτό. Μόνη μου πήρα την πρωτοβουλία, εκατό γάλατα έχουμε αλλάξει, τώρα 101!!!! Εχει όμως απαίσια γεύση και είναι και πανάκριβο 16 ευρώ!!!! Πόσο το πήρες εσύ;.... Παρ' αυτά το καταβρόχθισαν.

Το βίντεο... συγκλονιστικό..... λες να ακολουθήσουμε και εμείς τα χνάρια αυτής της κοπέλας:tongue::tongue::tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μαγκι μου να προσεχεις απο δω και μπρος πολυ!Να κρατησεις οσο περισσότερο γινεται!

Οχι δεν τα βαπτισα ακομη.Του χρονου λεω

Καλημέρα διδυμομανούλες!!!!....η πλειοψηφία δηλαδή ψηφίζει καθισματάκι!

Ολγα μου εξακολουθώ από την αρχή της εγκυμοσύνης να μην κάνω τίποτα, μόνο τρώω, κοιμάμαι, ξαπλώνω και βγαίνω με τον ανδρούλη μου καμιά βολτίτσα με το αυτοκίνητο!!!Ούτε μαγειρεύω, ούτε δουλειές κάνω, ούτε περπατάω......Σωστή???????

uOsmp3.png

Σωστοτατη!!!

Και προσοχη στις λακουβες με το αυτοκινητο!χαχαχα

Κοριτσια υπομονη με την δυσκοιλιότητα μεχρι τον 6ο που θα μπειτε στο φαι.Αν δεν εχει περασει μεχρι τοτε με τις κρεμες σιγουρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ολγάκι, μηπως αγοράζεις γάλατα μέσω ιντερνετ; Ψαχνω να βρώ κανένα site να συγκρίνω τιμές γιατί έπαθα το σοκ εχτες!!!!! Αν κατάλαβα το Almiron στην Αγγλία λέγεται Aptamil (έχουν το ίδιο αρκουδάκι και την ασπίδα με το immunofortis);

Μάγκι, σωστα!!!! Ευλαβική ξεκούραση!!!! Πόσο έχει φτάσει η κοιλίτσα τώρα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Giota, ζήλεψα και πήγα και πήρα και εγώ Almiron Comfort. Το γάλα βέβαια που πίναμε είναι μια χαρά για τη δυσκοιλιότητα, αλλά τη μικρή τη ζόριζε επειδή ήταν πηχτό. Μόνη μου πήρα την πρωτοβουλία, εκατό γάλατα έχουμε αλλάξει, τώρα 101!!!! Εχει όμως απαίσια γεύση και είναι και πανάκριβο 16 ευρώ!!!! Πόσο το πήρες εσύ;.... Παρ' αυτά το καταβρόχθισαν.

Το βίντεο... συγκλονιστικό..... λες να ακολουθήσουμε και εμείς τα χνάρια αυτής της κοπέλας:tongue::tongue::tongue:

Εγω το πηρα 14 ευρω.....13,90 για την ακριβεια.Αλλα ειναι κ αυτο πηχτο.Σε σχεση με το απλο αλμιρον ειναι πολυ πηχτο.Αλλα το πινει σαν να μην εγινε καμια αλλαγη!!!!!

Το βιντεακι το εβαλα για να το ξανασκεφτειτε οσες θελησετε αργοτερα να πατε για το 3ο!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...