Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου τα 12 είναι ένας άριστος αριθμός!Κατι που δεν ακούς συχνά!Σιγουρα θα έχεις πολλές βλαστοκύστες!Εγω έκανα ωοληψια 6 γονιμοποιήθηκαν τα 5 και έχω 4 βλαστοκύστες.Οποτε καταλαβαίνεις σε σένα τι πρόκειται να συμβεί! Ολα με το καλό σου εύχομαι!

Expand  

Μακάρι παναγίτσα μακάρι…. Η ηλικία σου ; Φοβάμαι πολύ δε περνάνε οι μέρες κ έχω άγχος . Ξέρω πως θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενη για τα 12 από τα 16…αλλά έχω δει να μένεις με ένα δυο κ τρέμω … 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Το εμφιαλωμενο ομως δεν κανει να αποστειρωνεται...ετσι νομιζω.Εγω ειχα δωσει στον Τασο επειδη δεν ηταν ποσιμο το νερο σε κατι διακοπες.Αλλα δεν ηταν δυσκοιλιος οποτε δεν μπορω να ξερω.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ωωωω σαν τα χιονια!!Στελλιτσα σε σκεφτομουνα.Κυπρο εισαι κοριτσακι μου?Ευκαιρια να φορτωθεις με ρουχαλακια χειμωνιατικα!

Τα δικα μου πινουν πολυ γαλα και τα δυο,τρωνε το κρεας τους με τα λαχανικα αλλα τα φρουτα ουτε να τα βλεπουν δεν θελουν δυστυχως

Μαγκι μου τι κανεις κοριτσαρα?Αντε κοντευεις και εσυ?Καλοριζικα τα πραγματακια!!!!

και γω καθισματακια αυτοκινητου ψηφιζω για την μεταφορα!

Φροσω μου εγω εμφιαλωμενο τους δινω και πινουν,εκτος απο το γαλα που το βραζω ακομα το νερο.Ε μαλλον την εκανε την μακακια του ο ντοκ της nunu

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

βρε κοριτσια μηπως ειστε λιγο υπερβολικες με τα εμφιαλωμενα και τα κλυσματα?σιγουρα χρειαζεται ολο αυτο?για το σφιξιμο και το ζορισμα που λετε εμενα και ζοριζονται και τα κανουνε.εννοω δεν σφιγγονται μονο οταν δεν μπορουν.πολλες φορες καταλαβαινω οτι τα κανουν γιατι μπορει να κλαψουν πριν!

age.png

Εμένα σφίγγονται και ζορίζονται και έχουν πολλά αέρια. Και βρωμερά!! Μια σταλιά μωρά και μυρίζουν λες και τρώνε πατσαβούρες!

Λέτε να φταίει το γάλα?

fROSOBAL δεν έδωσες καθόλου ξένο?? Πως το έκανες αυτό! Θα έπρεπε να έισαι όλη την ώρα με το βυζί έξω!

Διαφημίσεις

χαχαχααα στην αρχή ναι για λίγο. Μετά όχι. Έτρωγαν 5-6 γεύματα για 5 λεπτά ο καθένας. Το πρόβλημα είναι αν έπρεπε να βγω έξω, ελάχιστες φορές, που έπρεπε να θηλάσω και μετά να βγάλω και με το θήλαστρο. Αλλά επειδή οι γιοι μου με τα μπιμπερό δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά έχω πετάξει γάλαααααααα.

Ενημερωτικά ακόμα θηλάζει ο ένας.

witch είπε:
βρε κοριτσια μηπως ειστε λιγο υπερβολικες με τα εμφιαλωμενα και τα κλυσματα?σιγουρα χρειαζεται ολο αυτο?για το σφιξιμο και το ζορισμα που λετε εμενα και ζοριζονται και τα κανουνε.εννοω δεν σφιγγονται μονο οταν δεν μπορουν.πολλες φορες καταλαβαινω οτι τα κανουν γιατι μπορει να κλαψουν πριν!

Witchaki εκτός από το θέματης δυσκοιλιότητας κατά τ' αλλα τα μωράκια σου καλά? :cool:

frosobal είπε:
χαχαχααα στην αρχή ναι για λίγο. Μετά όχι. Έτρωγαν 5-6 γεύματα για 5 λεπτά ο καθένας. Το πρόβλημα είναι αν έπρεπε να βγω έξω, ελάχιστες φορές, που έπρεπε να θηλάσω και μετά να βγάλω και με το θήλαστρο. Αλλά επειδή οι γιοι μου με τα μπιμπερό δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά έχω πετάξει γάλαααααααα.

Ενημερωτικά ακόμα θηλάζει ο ένας.

Και χόρταιναν μόνο με 5 λεπτά?? Θήλαστρο είχες νοσοκομείου ή εμπορίου? Γιατί εγώ έχω της AVENT αλλά δεν κάνει δουλειά.

glorr είπε:
Witchaki εκτός από το θέματης δυσκοιλιότητας κατά τ' αλλα τα μωράκια σου καλά? :cool:

ναι μια χαρα.εχουν μια λογικη γκρινια μεσα στην ημερα για καμια ωρα,αλλα οχι με σπαρακτικο κλαμα,νιαουρισμα και απ οταν ξεκινησα χαμομηλι και τιλιο δεν εχουμε προβλημα και κοιμομαστε και πολυ ηρεμα το βραδυ.

age.png

witch είπε:
ναι μια χαρα.εχουν μια λογικη γκρινια μεσα στην ημερα για καμια ωρα,αλλα οχι με σπαρακτικο κλαμα,νιαουρισμα και απ οταν ξεκινησα χαμομηλι και τιλιο δεν εχουμε προβλημα και κοιμομαστε και πολυ ηρεμα το βραδυ.

Κι εμείς τα ίδια. Ευτυχώς δεν λές? Τους δίνεις και τήλιο? Έμείς μόνο χαμομηλάκι. Αλλά μάλλον είμαστε τυχερές ε? Έχουμε ήσυχα μωρουλίνια. Δόξα σοι ο Θεός. Αλλά και γκρινιάρικα να ήταν τι θα κάναμε? Μωράκια μας είναι..............

Διαφημίσεις

joy79 είπε:
Και χόρταιναν μόνο με 5 λεπτά?? Θήλαστρο είχες νοσοκομείου ή εμπορίου? Γιατί εγώ έχω της AVENT αλλά δεν κάνει δουλειά.

Χόρταιναν μια χαρά. Φαντάσου ότι 3 μηνών ήταν 6.500 και 6 κιλά αντίστοιχα!

Θήλαστρο της Νυκ έχω ένα ηλεκτρικό.

Προτιμώ να θηλάζω απευθείας. Το θήλαστρο μου φαίνεται διπλή δουλειά.

Δεν ξέρεις πόσο χρόνο γλύτωσα από το να πλένω και να αποστειρώνω.

Το κλειδί είναι να μην δώσεις καθόλου ξένο. Αν αρχίσεις τα συμπληρώματα η παραγωγή δεν πρόκειται ποτέ να εδραιωθεί.

καλησπερα διδυμομανουλες!

φροσω οντως πολυ σωστα τα λες... πραγματικα εκει ειναι το κλειδι... να μην δωσεις καθολου ξενο....εμενα που επιναν ξενο στην κλινικη τα βραδυα μονο και δυσκολευτηκα τις 2-3 πρωτες μερες στο σπιτι αλλα το εκοψα μαχαιρι... δεν μπηκα καν στην διαδικασια της αποστειρωσης....

tqj2p3.png vvtJp3.png

ΟΛΓΑ79 είπε:
Ωωωω σαν τα χιονια!!Στελλιτσα σε σκεφτομουνα.Κυπρο εισαι κοριτσακι μου?Ευκαιρια να φορτωθεις με ρουχαλακια χειμωνιατικα!

Τα δικα μου πινουν πολυ γαλα και τα δυο,τρωνε το κρεας τους με τα λαχανικα αλλα τα φρουτα ουτε να τα βλεπουν δεν θελουν δυστυχως

Μαγκι μου τι κανεις κοριτσαρα?Αντε κοντευεις και εσυ?Καλοριζικα τα πραγματακια!!!!

και γω καθισματακια αυτοκινητου ψηφιζω για την μεταφορα!

Φροσω μου εγω εμφιαλωμενο τους δινω και πινουν,εκτος απο το γαλα που το βραζω ακομα το νερο.Ε μαλλον την εκανε την μακακια του ο ντοκ της nunu

Γειά σου Ολγάκι!!!!!Πολύ καλά είμαι, φουσκώνω,.........φουσκώνω,....

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!Είδες τι γρήγορα περνάει ο καιρός????Κοντεύω.......

Ξεχνάω να σε ρωτήσω τα αγοράκια σου τα βάφτισες?

uOsmp3.png

κοριτσια δεν ξερετε τι γλυτωσατε με τον θηλασμο εκτος οτι ειναι το καλυτερο για τα μωρα.Χρημα και χρόνο.Πλυνε μπιμπερο,αποστειρωσε,συναρμολογησε,βρασε νερο και γεμισα τα

Απαπαπα πολυ χαλι λεμε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...