Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε? Καιρό να γράψω... Τώρα που ήρθαμε διακοπές στη μαμά μου είπε να γράψω λίγο.

frosobal που ξέρεις μπορεί να κερδίσεις 2ο 9μηνο και να κάτσεις περισσότερο με τα μωρά σου. Τι θα τα κάνεις μετά τον Γενάρη? Παιδικό?

olGAKI τι κάνεις? Τρώνε τα δικά σου? Εμένα ο ένας τρώει και για τον αδερφό του!! Έχουν σχεδόν 2 κιλά διαφορά!! Έχει ξεφύγει ο ένας. Φαίνεται για 12 μηνών παιδί. 73 εκ ύψος και 10 κιλά και ο άλλος 70 και 8 κιλά!

giota εμένα ο ένας μου ήταν πολύ δυσκοίλιος μέχρι περίπου 3 μηνών. Σφιγγότανε, κοκκίνιζε και έκανε και 2 και 3 μέρες να κάνει καμιά φορά. Μου είχε πει να του δίνω χαμομήλι που θα φτιάχνω μόνη μου από ανθάκια χαμομηλιού και κάτι κάναμε με αυτό γιατί για κλύσμα και λαδάκι ούτε λόγος.

agorakia ταυτόχρονα τα ταίζω από 4 μηνών εγώ γιατί πριν δεν τρώγανε τις ίδιες ώρες. Εγώ τώρα (Φυσικά είναι και πολύ μεγαλύτερα) τα βάζω στα μαξιλάρια στο κρεβάτι μας και τους ταίζω με το μπιμπερό. Βέβαια τώρα τρώνε γρηγορότερα και δεν πιάνονται πολύ τα χέρια μου!!:))

Το μόνο που κατάλαβα τώρα που είμαι σε διακοπές και έχω +3 χέρια παραπάνω βοήθεια είναι ότι όταν είσαι τελείως μόνη σου με τον άντρα σου, βγαζεις η ίδια το πρόγραμμα και όλα είναι ευκολότερα. Τώρα που έχω βοήθεια έχω αποσυντονιστεί τελείως μιλάμε!!Δεν ξέρω τι μου γίνεται. Όταν πάμε πίσω σπίτι θα έχουμε πάλι την βδομάδα προσαρμογής. Τα μωράκια μου αν και στο σπίτι μας δεν βλέπουμε πολύ κόσμο, εντούτοις είναι πολύ κοινωνικά και δεν έκλαψαν σε κανένα από τους πάρα πολλούς συγγενεις μου που τους παίρνουν αγκαλιά καθημερινά. (αν και πίστευα θα κατέβαζαν μούτρα)

Βαφτιζόμαστε τελικά αρχές Οκτωβρίου και έχουμε ετοιμασίες....

φιλάκια σε όλεςςςςςςςςςςςς και υπομονή με τα μικρουλάκια σας. Είναι το πρώτο τρίμηνο. Μετά όλα πολύ καλύτερα

Καλημέρα και από εμας!!!!!

Εχτές ξαναγυρίσαμε στο υπέροχο σύστημα μας και κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ, εκτός βέβαια από το γνωστό διάλειμμα των 04:00 που ο μπέμπηε δεν ήθελε πάλι το κρεβάτι του... Για αλλαγή τον έβαλα στο καλαθάκι στο δωμάτιο μας και κοιμήθηκε, αλλά πως θα το αγαπήσει το κρεβάτι του δεν ξέρω....

Nunukaki, βλέπω πάλι ξεθαρρέψαμε ε; Όλγα, για έλα σε παρακαλώ να σταθούμε έξω από το σπίτι της να τη μαλώσουμε μαζί!!!!:P:p:p

Γιώτα και Φρόσω, αυτό το ταυτόχρονο, κάθε φορά που το δοκίμαζα κάποιος δυσανασχετούσε... φοβάμαι κιόλας!!!!

Βλέπω ότι όλα τα διδυμάκια μας έχουν πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα, οπότε και εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση. Το θερμόμετρο κάνει πάντα δουλειά, αλλά το μισω!!! Και φοβάμαι μήπως τραυματίσω και κανένα παιδί. Με το γάλα μας όμως έχουμε σωθεί σε αυτό το θέμα, αν και ζοριζόμαστε να το πιούμε.

Agorakia, μπράβο που άλλαξες το τικερ, τώρα όμως θέλουμε και φωτο!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημεραααα!

Μπραβοοοοο nunuka μου κρατας γερα ακομα!!!

Τι σου ειπε ο ντοκ για το αιμα?

Ότι λόγω της εξέτασης που μου έκανε την Παρασκευή με το χέρι προκλήθηκε. Τον είδα πολύ θετικό πάντως, λόγω του καρδιοτοκογραφήματος που ήταν καλό ότι σίγουρα μέχρι την Τετάρτη (επόμενο ραντεβού) θα φτάσουμε. Μπορεί και παραπάνω. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ πάντως είναι ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, ακόμα και οι οι γιατροί δε μπορούν να προβλέψουν ακριβώς και πως θα αντιδράσει κάθε οργανισμός. Το θέμα είναι ότι ξεαγχώθηκα λιγάκι, θα συνεχίσω τη ξάπλα και το καθισιώ και θα ελπίζω το καλύτερο. Ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!!!!Σας διαβάζω και ομολογώ πως αγχώνομαι!!!!!!!!!

Θέλω να ρωτήσω εσάς τις έμπειρες διδυμομανούλες, όταν βγήκατε από το μαιευτήριο τα μωράκια τα είχατε σε καλαθούνες ή σε ριλάξ?Καθόσασταν και εσείς στο πίσω κάθισμα?Γιατί από την κλινική μέχρι το σπίτι μου είναι 1-1,5 ώρα δρόμος οπότε ανησυχώ λίγο!

uOsmp3.png

Διαφημίσεις

Στέλλα!!!!!!!!!!!!! Μας έλειψες!!!!!!!!!!!!! Αλλά αν είναι να λείπεις για διακοπές χαλάλι!!!!!!!!!!!! Καλές ετοιμασίες για τη βάφτισή σας! Θα την κάνετε εδώ ή στην Κύπρο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από εμας!!!!!

Nunukaki, βλέπω πάλι ξεθαρρέψαμε ε; Όλγα, για έλα σε παρακαλώ να σταθούμε έξω από το σπίτι της να τη μαλώσουμε μαζί!!!!:P:p:p

Οχι οχι, ήσυχη είμαι,είναι ο σύζυξ εδώ και βοηθάει τον μαραγκό!! Αν και θα ήθελα να σιδερώσω κανένα ρούχο δε με αφήνουν- Ποιός θα σιδερώσει δε μου λένε όμως?? Είπε το καλό ο καλός μου ότι θα σιδερώσει εκείνος!!!χαχαχαχαχα!! :D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!!!!Σας διαβάζω και ομολογώ πως αγχώνομαι!!!!!!!!!

Θέλω να ρωτήσω εσάς τις έμπειρες διδυμομανούλες, όταν βγήκατε από το μαιευτήριο τα μωράκια τα είχατε σε καλαθούνες ή σε ριλάξ?Καθόσασταν και εσείς στο πίσω κάθισμα?Γιατί από την κλινική μέχρι το σπίτι μου είναι 1-1,5 ώρα δρόμος οπότε ανησυχώ λίγο!

Κατ' αρχήν να μην αγχώνεσαι :P

Κατα δεύτερον.... όπως θα διάβαζεις, η συντριπτική πλειοψηφία εδώ έφυγε με μόνο ένα μωρό από το νοσοκομείο και το δεύτερο το πήρε αργότερα.

Γενικά, το καλύτερο είναι να έχεις καθισματάκια που προσαρμόζονται στο πίσω κάθισμα. Στο μαιευτήριο βέβαια φωνάζανε και λέγανε καλύτερα να έχουμε καλαθάκια για την πλάτη των μωρών. Εγώ είχα ένα καλαθάκι και κάθισα στο πίσω κάθισμα μαζί του, αλλά η απόσταση ήταν μικρή. Καλά ήταν και εύκολα, αλλά πολύ πιο ασφαλή είναι με τα ειδικά καθισματάκια.

Με τις αγορές τι έγινε τελικά;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Οχι οχι, ήσυχη είμαι,είναι ο σύζυξ εδώ και βοηθάει τον μαραγκό!! Αν και θα ήθελα να σιδερώσω κανένα ρούχο δε με αφήνουν- Ποιός θα σιδερώσει δε μου λένε όμως?? Είπε το καλό ο καλός μου ότι θα σιδερώσει εκείνος!!!χαχαχαχαχα!! :D:D:D

Αν θυμάμαι καλά... μου χρωστάς ένα σιδερωμα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:. Δεν πειράζει όμως, στο χαρίζω!!!!! Αν θέλεις, σου χαρίζω και τη σιδερώστρα και το σίδερο!!!!!!!:P:p:p:p

Είδα το τικερ σου και μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις...........:D:D:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κατ' αρχήν να μην αγχώνεσαι :P

Κατα δεύτερον.... όπως θα διάβαζεις, η συντριπτική πλειοψηφία εδώ έφυγε με μόνο ένα μωρό από το νοσοκομείο και το δεύτερο το πήρε αργότερα.

Γενικά, το καλύτερο είναι να έχεις καθισματάκια που προσαρμόζονται στο πίσω κάθισμα. Στο μαιευτήριο βέβαια φωνάζανε και λέγανε καλύτερα να έχουμε καλαθάκια για την πλάτη των μωρών. Εγώ είχα ένα καλαθάκι και κάθισα στο πίσω κάθισμα μαζί του, αλλά η απόσταση ήταν μικρή. Καλά ήταν και εύκολα, αλλά πολύ πιο ασφαλή είναι με τα ειδικά καθισματάκια.

Με τις αγορές τι έγινε τελικά;

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Κλείσαμε κρεββατάκια, ντουλάπα και αλλαξιέρα.Αυτή τη βδομάδα θα βάψουμε (όχι εμείς φυσικά) όλο το σπίτι και αρχές Οκτώβρη θα μας τα φέρουν.

Αρχισα να ψωνίζω νυχτικιές, πιζάμες, εσώρουχα κλπ. για να ετοιμάσω σιγά-σιγά τη βαλίτσα και μόλις συμμαζευτεί το σπίτι από το βάψιμο θα ψωνίσω ρουχαλάκια για τα μωρά για να τα πλύνουμε και να τα βάλουμε στα συρτάρια.

uOsmp3.png

Διαφημίσεις

Αν θυμάμαι καλά... μου χρωστάς ένα σιδερωμα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:. Δεν πειράζει όμως, στο χαρίζω!!!!! Αν θέλεις, σου χαρίζω και τη σιδερώστρα και το σίδερο!!!!!!!:P:p:p:p

Είδα το τικερ σου και μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις...........:D:D:D

Σίδερο?πιο σίδερο???

33+2!! και τώρα έχουν περάσει 2 μιση μήνες με τα μωρά? πως νιώθεις;

Γενικότερα πως νιώθετε όλες; Πέρασε γρήγορα ο καιρός;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

NUNU μου όντως περνάει γρήγορα οκαιρός. Εγώ είμαι ενάμιση μήνα με τα μωρά και πίστεψέμε είναι τέλεια. Έχει βέβαια και τις δυσκολίες του αλλά πραγματικά τα ξεχνάς όλα. Θα το δεις και εσύ στην πορεία. Το μόνο πράγμα που θα σου λείπει θα είναι ο υπνος. Πάντως εγώ χθες βράδυ κατέρρευσα. Αφού φώναξα την μαμά μου για να βγει η νύχτα. Δεν γινόταν αλλιώς. Οριζοντιώθηκα στο κρεβάτι. Όλα τ' αλλα βράδια με τον σύζυγο μια χαρά τα καταφέρναμε αλλά χθες ήμουν το μαύρο χάλι. Τι να κάνουμε? πέρασε , πάει. Ευτυχώς έχω και τον άντρα μου που βοηθάει απίστευτα. Αλλά κι αυτός δουλεύει ο καημένος κιόλας. Τι να πρωτοκάνει? Παρόλ' αυτά όλα καλά. Τα καταφέρνουμε. Αμα υπάρχει καλή θέληση.

Twins εσύ καλά? τα μωράκια?:rolleyes:

Καλημερα κ απο εμας!!!!

STELLASSS με το καλο και η βαφτιση σας!!!!!Να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου που ειναι και κοινωνικα!!!!Ακομη διακοπες ε????Τελειο ακουγεται!!!!

ΜΑΓΚΙ εγω ολα μου τα παιδια τα πηρα με καρεκλακι αυτοκινητου.Και στις 10 μερες καναμε ταξιδι μεχρι το Αιγιο περιπου 2,5 ωρες!Τα βρισκω πιο ασφαλη απο τις καλαθουνες.

Τελικα πηγαμε παιδιατρο κ ακουσε την κοιλιτσα του μικρου κ μου ειπε να μην ανυσηχω,απλα να περιμενω 2-3 μερες.Μου αλλαξε το γαλα κ πηρα Almiron Comfort.Μου ειπε επισης να του κανω μασαζ στην κοιλιτσα γυρω απο τον αφαλο οταν τον βλεπω κ σφιγγεται κ ελπιζουμε μεχρι τη Δευτερα να εχουμε αποτελεσματα!!!!

Πηγα κ τον Τασο αργοτερα κ καναμε εμβολιο γιατι λογω εγκυμοσυνης πηγαμε λιγο πισω.Και τωρα δλδ δεν καναμε οσα ητανε επειδη ειναι ακομη μικρα τα διδυμα.Τον αλλο μηνα παλι!!!!

Τωρα ταισα τα διδυμακια,ευτυχως ο Θανουλης μου δεν καταλαβε αλλαγη γευσης οποτε μεχρι τωρα παμε καλα,αν κανει κ κακα του μεχρι το βραδυ ακομη καλυτερα.Τον ακουω νιαουριζει αλλα θα σταματησει,οι αλλοι δυο κοιμουνται ευτυχως!!!!!

Nunu κρατα γερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσάκια. Κρατήστε γερά.

Στέλλα και οι δικοί μου όταν έχω βοήθεια μετά αγριεύουν και βγαίνουν από το ρυθμό τους.

Για το 9μηνο τί να πω θα δούμε.

Νυνυ την έκανε την μακακία του ο γιατρός έτσι; Καλά το είχε πει η Όλγα.

Δεν μου είπε δοκίμασε καμία το εμφυαλωμένο νερό για τη δυσκοιλιότητα;

Εγώ έχω δοκιμάσει το εμφιαλωμένο. Επειδή εκεί που πήγα δεν πινόταν της βρύσης. Δεντο ήξερα βέβαια ότι είναι για τηνδυσκοιλιότητα καλό. Παρ' όλα αυτά στην μικρή δεν είδα καμία αλλαγή. Το πρόβλημα παρέμενε. Δενξέρω ίσως δεν κάνει σε όλα τα παιδάκια. Εσύ το έχεις δοκιμάσει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...