Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τι άλλο να κάνουμε; Μόνο υπομονή. Η γιατρός είπε ότι θα στρώσει σιγά σιγά. Και ίσως να δίνω εναλλάξ comfort και novalac. Να, τώρα τον ακούω πάλι που σφίγγεται, το παιδάκι μου. Και μιας και το ξανασκέφτομαι, νομίζω ότι και ο μικρός δεν τα πάει τόσο τέλεια όσο στην αρχή...

Πάω να τον ηρεμήσω λιγάκι, γιατί υποφέρει το μωρό μου!

Δεν του δίνεις λίγο χαμομηλάκι μπας και ηρεμήσει? Εγώ το δοκιμάζω και αυτο. ΄Της έβαζα και χαμομήλι μεσα στο γάλα αλλα τίποτα.......δύσκολα πολύ. Μα γιατί να ταλαιπωρούνται έτσι τα μικρουλάκια μας? Κι εγώ τώρα στις 5 που είναι να φάει η μικρή πάντως θα της δώσω το Premature πάλι μήπως και γίνει τίποτα. Θα δούμε.......θα σου πω.......

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσακια μου?

Τα λεω λιγο γρηγορα γιατι πρεπει να ταισω

Καταλαβα καλα?Ο παιδιατρος ειπε κλισμα στο μωρουλι επειδη δεν εκανε κακα του μια μερα?????

Αν καταλαβα καλα λοιπον μετα τις 5 μερες αν δεν ενεργηθει το μωρο βαζουμε υποθετο γλυκερινης και οχι κλισμα.Και ποσο μαλλον απο την πρωτη μερα

Αυτο βεβαια δεν το λεω εγω γιατι γιατρος δεν ειμαι αλλα εχω πολλες φιλες μανουλες και οι παιδιατροι ολοι το ιδιο λενε

Εγω κοριτσια αμα μου πει κατι ο παιδιατρος που θα το θεωρησω κουλο θα το ψαξω πρωτα πριν το κανω με οτι μεσο διαθετω!

Αυτα γιατι νευριασα τωρα!

γκρρρρρ μωρουλια ερχομαι για φρουτοκρεμα!Κανονιστε να μην φατεεεεε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εμεις πινουμε το almiron 1 το κανονικο.Και μαλλον φταιει αυτο.

Ολγα μου δεν εκανε κακα του 36 ωρες και βαλαμε θερμομετρο με λαδακι.Αλλα δεν απεδωσε κ γι αυτο καναμε το κλυσματακι.

Ο Τασος παλι μια φορα ειχε να κανει κακα του 3 μερες αλλα μου ειχε πει να τον αφησω...ο ιδιος παιδιατρος.Ομως ηταν μεγαλυτερος ναι μεν ακομη βρεφος αλλα πρεπει να ηταν πανω απο 6 μηνων.Αυριο που θα παω θα μου πει.

Στο μεταξυ περιμενω μπας κ κανει κ γλιτωσουμε την αλλαγη γαλακτος που ισως να μην του αρεσει.....Δεν ξερω παντως στο συγκεκριμενο παιδιατρο εχω εμπιστοσυνη.Γενικα δεν ειναι υπερ των φαρμακων με το παραμικρο!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ξεκουράστηκα και ήρθα πάλι τσούκου τσούκου στον υπολογιστή!! Διάβασα και τα νέα σας. Ευχαριστώ για τις ευχές και που με έχετε στην έννοια σας είστε πολύ γλυκές μανούλες!!!!

Marakikon περνάς δύσκολα αλλά θα αποζημιωθείς και όλα θα πάνε καλά, κάνε κουράγιο!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Και υπομονή στις υπόλοιπες μανούλες και μπαμπάδες!! Που θα πάει θα στρώσουν τα πράγματα και δε θα ταλαιπωριούνται και τα μωράκια!! Όλα θα ξεχαστούν και θα μείνουν γλυκές γλυκές αναμνήσεις!!:):)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά agorakia εγώ της ξαναέδωσα στο γέυμα των 5 το almiron premature που έπαιρνε και πριν και δεν έβγαλε το παιδί ούτε γουλίτσα. Για να δούμε και στα επόμενα γεύματα. Πάντως το Novalac δεν της το δίνω τώρα μετά από 3 συνεχόμενα γεύματα με εμετούς..........:):) Εσύ Γιώτα τι κάνεις με το θέμα?

Εμενα δεν εχουν εμετους.Μονο δυδκοιλιοτητα ο μικρος.Παντως αερια εχει...αλλα απο κενωσεις τιποτα.Ακομη κ τωρα δεν εχει κανει ολη μερα.Απλα στενοχωριεμαι γιατι τον βλεπω οτι υποφερει...κλαιει σπαραχτικα κ κλαιω κ εγω μαζι του.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ουφ τι χαρά...........η μπεμπούλα τελικά τα κατάφερε.........Χα χα χα χα ..........Που καταντήσαμε. Να χαιρόμαστε όταν τα παιδια μας τα κάνουν.........Τι να κάνουμε? αυτή είναι η έννοια μας τώρα. Μία απότις πολλές............Χα χα χ αχ α..................:)

Σήμερα προσπαθώ να αναπληρώσω όλες τις μέρες, που δεν μπήκα...!

Ακόμη τίποτα το μωράκι μου. Από το πρωί σήμερα μου έχουν (κυρίως ο μικρός μου) αρκετή γκρινίτσα. Τρώει λίγο και συχνά. 40 ml ανά μία - μιάμιση ώρα. Με έχει στο τρέξιμο από το πρωί, δεν έχω κλείσει μάτι όλη μέρα. Και ήταν η σειρά μου χθες βράδυ, έκανα όλα τα ταΐσματα εγώ!

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; ΠΩΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;; (δεν εννοώ θηλασμό, βέβαια). Τι κάνετε; Μιλάω για ταυτόχρονα ταυτόχρονα! Γιατί αν έχουν έστω και 1/2 ώρα διαφορά, κάτι καταφέρνω. Απαντήστε μου! Ευχαριστώ!

rPPrp3.png

Σήμερα προσπαθώ να αναπληρώσω όλες τις μέρες, που δεν μπήκα...!

Ακόμη τίποτα το μωράκι μου. Από το πρωί σήμερα μου έχουν (κυρίως ο μικρός μου) αρκετή γκρινίτσα. Τρώει λίγο και συχνά. 40 ml ανά μία - μιάμιση ώρα. Με έχει στο τρέξιμο από το πρωί, δεν έχω κλείσει μάτι όλη μέρα. Και ήταν η σειρά μου χθες βράδυ, έκανα όλα τα ταΐσματα εγώ!

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; ΠΩΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;;;;;;;;;;;;;;;; (δεν εννοώ θηλασμό, βέβαια). Τι κάνετε; Μιλάω για ταυτόχρονα ταυτόχρονα! Γιατί αν έχουν έστω και 1/2 ώρα διαφορά, κάτι καταφέρνω. Απαντήστε μου! Ευχαριστώ!

Ταυτόχρονα μόνο αν είναι η μαμά ή ο άντρας σπίτι. Αλλιώς δεν γίνεται βρε. Πως? Πρέπει να έχεις χίλια χέρια. Τιείμαστε?

Διαφημίσεις

ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την φίλη Twins, που το πήρε τόσο προσωπικά, ώστε ετοίμασε το τίκερ από μόνη της! Εγώ έκανα απλώς copy paste! (έπρεπε να το εξομολογηθώ, δεν θα μπορούσα να οικειοποιηθώ την επιτυχία!!!!!!!!!!!!!)

Επίσης, να ευχαριστήσω την φίλη jasmin και για την δική της προσπάθεια να με βοηθήσει, καθώς και όλες τις υπόλοιπες για την ηθική συμπαράσταση!!!!

Τέλος, τον Θεό, την οικογένειά μου και, κυρίως, τα παιδιά μου, που αποτέλεσαν το κίνητρο για όλον αυτόν τον αγώνα!!!!!

rPPrp3.png

Λοιπόν κορίτσια το πλέον καταλληλο γάλα είναι το μητρικό.

Οι δικοί μου τα έκαναν 8 φορές τη μέρα. Το λέω για την Αγοράκια που θέλει να εγκαταλήψει το θηλασμό.

Δοκιμάστε να φτιάξετε το γάλα με εμφυαλωμένο νερό και θα δείτε διαφορά.

Τα 2 μωρά μπορείτε να τα ταίζετε μαζί στα ρηλάξ. Πολύ εύκολο και γρήγορο.

Εμένα ο μεγάλος μόλις αρχίσαμε τις κρέμες άρχισε να είναι δυσκοίλιος.

Όλγα του έκανα baby κλύσμα από την πρώτη μέρα. Έκλαιγε από το πρί μέχρι το απόγευμα με λυγμούς. Και το κουφό είναι ούτε με το κλύσμα τα έκανε και στο 2ωρο του έκανα κι άλλο. Και το μωρό έβγαλε πέτρες... Έχει τύχει να ανοίξει το κωλαράκι του και να πάθει και έγκαυμα από τη δυσκοιλιότητα.

Να μαι κι εγω!!!!

Φαγανε στις 20 30 και 21 30 ο μεγαλος κ ομικρος αντιστοιχα κ περιμενω να ξαναφανε για να κοιμηθουμε!!!!!

Ταυτοχρονο ταισμα εκανα κι εγω στον καναπε.Τους ξαπλωσα κ ηταν κεφαλι με κεφαλι!!!

Πολυ εξυπηρετικο αν τρωνε μαζι.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε? Που είστε όλες βρε? Τώρα που αποφάσισα εγω να μπαίνω δεν βρίσκω ποτέ καμία εδώ. Χιχιχιχιχι!!!!!!!! Τα μπεμπίνια σας πως ήταν απόψε? Όλα καλά? ;)

Καλημέρα κι από μένα!!

Πως είστε κοριτσάκια μπέμπηδες και μπέμπες??

Εμείς μια χαρά!! Τώρα έχει έρθει ο μαραγκός και φτιάχνουμε καινούργια ραφάκια και συρταράκια στην παιδική ντουλάπα!!!ρου ρου!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...